Master of Arts in Foodservice Management és Dietetics (MAFMD)
University of Southern California Leonard Davis School of Gerontology
Kulcs információ
Campus helye
Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Távoktatás, Az egyetemen
Időtartam
32 órák
Pace
Teljes idő, Részidő
Tandíjak
USD 2 137 *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
* egységenként plusz díjak minden diák számára, tartózkodási helytől függetlenül
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
A Master of Arts in Foodservice Management és Dietetics felkészíti a hallgatókat az egész életen át tartó táplálkozás egészséggel és hosszú élettartammal kapcsolatos elveinek és gyakorlatának kommunikálására, valamint a wellnesshez kapcsolódó elvek és gyakorlatok értékelésére. Ennek a programnak a végén a diplomások képesek lesznek megvalósítani az élelmiszer -szolgáltatási rendszerekkel kapcsolatos személyzeti menedzsment legjobb gyakorlatait, és részt vehetnek a nemzeti tanúsító testület étrendi menedzserek (CBDM) hitelesítési vizsgáján.
Valamire tervezve
- Az élelmiszer -szolgáltatás menedzsment jövőbeli vezetői
- Étkezési menedzserként (CDM) karrier iránt érdeklődő egyének
- Azok, akik érdeklődnek az egészség, a hosszú élettartam, a wellness, a táplálkozás és a dietetika iránt
Belépők
Ösztöndíjak és finanszírozás
Tanterv
Tananyag (32 egység)
- GERO 488: Élelmiszer, kultúra, betegségek és hosszú élet Olaszországban és a Földközi-tengeren (4 egység)
- GERO 500: Perspektívák a változó társadalomról: Bevezetés az öregedésbe (4 egység)
- GERO 512: Táplálkozás és egészség kommunikációja (2 egység)
- GERO 515: Élelmiszertermelés és étkeztetési szolgáltatás (4 egység)
- GERO 567: Krónikus betegségek megelőzése táplálkozással, fizikai aktivitással és életmódváltással (4 egység)
- GERO 577: Étkezés és idősek lakóhelye (2 egység)
- GERO 578 Revenue Management for Senior Living (2 egység)
- GERO 591 Field Practicum (4 db)
- GERO 592 Multidiszciplináris kutatási szeminárium az öregedésről (2 egység)
- GERO 593: Kutatási módszerek (4 egység)
A program eredménye
- Tegyen vezető szerepet az élelmiszer-szolgáltatási rendszerek és az öregedés terén, bizonyítékokon alapuló kutatások és bevált gyakorlatok segítségével, és tegyen le a CDM-vizsgát.
- Személyközpontú megközelítéssel hatékonyan kommunikáljon, tanácsot adjon és oktasson különféle lakosságot az élelmiszerekről, valamint annak társadalmi és kulturális jelentőségéről.
- Megérteni az öregedés biológiai, pszichológiai és szociális aspektusainak fontosságát, különös tekintettel az élelmiszertermelésre és -fogyasztásra.
- Alapvető keretrendszerek és közegészségügyi modellek gyakorlása a rendszerszemlélet és a legjobb élelmiszer-biztonsági és -termelési gyakorlatok felhasználásával.
- Önállóan készítsen és értékeljen összetett menüket, valamint recepteket állítson össze.
- Ismerje meg az idősek vendéglátási funkcióinak szempontjait, amint azok az étkezéssel kapcsolatosak.
Karrierlehetőségek
Étkezési menedzsment itt:
- Egészségügyi intézmények
- Iskolák
- Idősebb életközösségek
- Vállalati wellness
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Élelmiszeripari mérnöki mesterképzés
- Parma, Olaszország
Mester étterem menedzsment és menedzsment szakon
- L'Hospitalet de Llobregat, Spanyolország