Az MCI célja, hogy a kreatív hálózataira épüljön, erősítse meg az alkalmazott kreatív kutatás, a kritikus gondolkodás ismereteit, és terjessze ki a gyakorlatot az adott területen dolgozó szakértők felügyeleti útmutatásával. Ezek a készségek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a versenyképes kreatív iparágakban sikeresek legyenek.

Pályaépítés

A kreatív iparágak mesterképzési modellje három tematikus adatfolyamon alapul. Ezek a következők: (1) Vállalkozás és kereskedelem (2), Alkalmazott kutatás és (3) Kreatív gyakorlat

Az MCI-nek három beágyazott kilépési pontja van:

  • Kreatív iparágak diplomáját igazoló tanúsítvány - Vállalkozás és kereskedelem (egy félév / 48 kreditpont)
  • Kreatív iparágak diplomája - Vállalkozás és kereskedelem és alkalmazott kutatás (két félév / 96 kreditpont)
  • Kreatív iparágak mestere - minden patak (három félév / 144 kreditpont)

Mit kell tennem a bejegyzéshez?

Az MCI szakképzett diplomát vagy szakképzett szakembert fogad el.

A megelőző tanulás elismerése

A RPL-t akkor lehet megkeresni, ahol a fejlett és kapcsolódó jellegű munkát vagy képesítést elvégezték. Az Akadémiai Hiteleket eseti alapon adjuk meg, az Akadémiai Hitel-politika és a kapcsolódó eljárások szerint. Az akadémiai hitelkérelmeket a megfelelő Melbourne Polytechnic és adott esetben az iparági szakértők értékelik.

Belépési követelmények

Egy kreatív művészettudományi kurzus vagy más megfelelő terület, mint például a Művészeti menedzsment, a művészettudomány, és az elismert egyetem vagy a TAFE által odaítélt hitelképesség sikeres elvégzése. További információért a pályázókat arra ösztönzik, hogy vegyenek részt egy Melbourne Polytechnic Információs ülésén.

Alternatívaként (a leendő pályázók számára, akik nem végeztek egyetemi diplomát) - a pályázók a diplomát vagy a diplomát igazolják, legalább ötéves teljes munkaidős egyenértékű munka vagy kreatív gyakorlati tapasztalat bemutatásával a kreatív és előadóművészetekben, vagy a kreatív iparági pozícióban. és előadóművészet.

Akadémikus: Kreatív művészettudományi diploma vagy más megfelelő terület a Művészetekben

Angol: Academic IELTS 6.5, 6,0 alatti egyéni sáv nélkül, Pearson PTE Academic 58, amely nem rendelkezik 50-nél kisebb kommunikációs készséggel, vagy Melbourne Polytechnic elismert egyenértékűséggel.

Alternatívaként (a leendő pályázók számára, akik nem végeznek egyetemi diplomát) - a pályázóknak legalább ötéves teljes munkaidős egyenértékű munka- vagy kreatív gyakorlati tapasztalattal kell rendelkezniük a kreatív és előadóművészetekben, vagy a kreatív és előadóművészeti iparágban.

anyagok

A szükséges anyagok, könyvek és menetrendek listáját a tanszék az induláskor vagy az osztályba való felvételkor biztosítja

Pathways további tanulmányozásához

Miután végzett a kreatív iparágak mesterképzésében, úgy dönthet, hogy további tanulmányokat szeretne folytatni, mint például a PhD-t a Művészetekben vagy egy másik kapcsolódó területen.

Karrier Pathways

A kreatív vállalkozás révén munkát találsz

  • művészeti szakember
  • gyakorló művész
  • önálló vállalkozói vállalkozó
  • a közszférában
  • akadémiai kreatív művészeti foglalkoztatás
Program oktatási nyelve:
Angol
Melbourne Polytechnic

1 további kurzus Melbourne Polytechnic »

Utoljára frissítve January 12, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
18 hónapok
Nappali
Price
20,436 AUD
évente nemzetközi diákok.
Deadline
Kérj Információt
Applications are accepted up until intakes commence.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Applications are accepted up until intakes commence.
Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Applications are accepted up until intakes commence.
End Date