* Az alkalmazásrendszer 2019. január 2-án nyílik meg.

A Master of Engineering Leadership (MEL) Integrált Vízgazdálkodás célja a mérnökök és a környezettudományi diplomások, akik szeretnének fejleszteni és vezetni a fejlett és fenntartható vízgazdálkodási kezdeményezéseket. A program résztvevői megtanulják, hogyan alkalmazzák a fizikai, kémiai és biológiai egységek működését és folyamatát a vízforrásokra, és ismertté válnak a szabályozási és környezetvédelmi keretekkel.

A víz stratégiai erőforrás, és a tiszta és biztonságos vízhez való hozzáférés elengedhetetlen az emberi jólét szempontjából. A jobb vízrendszerek iránti igény a technikai készségekkel rendelkező embereknek a gyakorlati megoldások sürgető szükségességét eredményezte olyan területeken, mint a vízkezelés, az ellenőrző eszközök, az információs technológiák, a hatékony vízfelhasználás és újrahasználat, valamint az új biotechnológiák.

A technikai szakértelem és a vezetési kurzusok kombinációja segít innovatív megoldások kialakításában, csapatok és közvetlen projektek menedzselésében, olyan képességek készletében, amelyek rendkívül fontosak a mai üzleti környezetben. A MEL-diplomás szakemberek képesek lesznek alkalmazni a programban szerzett technikai és vezetői ismeretek komplex eszközkészletét a vízfelhasználással, kezeléssel, kutatással és védelemmel foglalkozó magánszektorbeli, intézményi és kormányzati szervezetek széles körére.

A MEL 12 hónapos fokozatot indít januárban. Míg az integrált vízgazdálkodási kurzusainak 70 százaléka a technikai specializációra koncentrál, a fennmaradó 30 százalék olyan vezetői fejlesztési tanfolyamok, amelyek növelik üzleti, kommunikációs és emberképességeit. Az irányítási és vezetési kurzusok átadása az UBC Sauder School of Business-val együttműködve valósul meg.

Gyors tények

 • Diploma: a mérnöki vezetés mestere
 • Tárgy: Mérnöki
 • Szállítási mód: Az egyetemen
 • Szakirány: integrált vízgazdálkodás
 • Programösszetevők: Csak a tanfolyam
 • Kar: Alkalmazott Tudományi Kar

A Master of Engineering Leadership (MEL) integrált vízgazdálkodás egy professzionális diplomát a mérnökök és környezetvédelmi diplomások, akik szeretnék excel és ösztönözni az innovációt a fenntartható vízgazdálkodási kezdeményezések. Ez a hibrid mester program kombinálja a posztgraduális szintű mérnöki kurzusokat az UBC Sauder School of Business kurzusain - ezáltal Önnek a készségek és bizalom, hogy karrierjét új irányba vigye.

A különböző iparágak kormányai és magánszektorbeli szervei olyan multidiszciplináris technikai ismeretekkel rendelkező szakembereket keresnek, akiknek integrált perspektívájuk van, hogy fenntartható megoldásokat dolgozzanak ki a vízkészletekre. Olyan magánszemélyekre van szükségük, akik széles körben megértik a szabályozási kereteket, és részletesen ismerik a műveletek és folyamatok fizikai, kémiai és biológiai szempontjait. Olyan magánszemélyeket is keresnek, akik az üzleti bepillantást és az interperszonális készségeket vezetik multidiszciplináris csapatok vezetésére és a változások irányítására.

Válassza a Mérnöki és Üzleti lehetőséget

Az Integrált Vízgazdálkodás MEL-je egyedülálló technikai és üzleti osztályok kombinációját kínálja - ezáltal stratégiai készségekkel, amelyek vezető szerepet játszanak a jövőképes szervezeteknél. A mérnöki tanfolyamok lefedik a vízgazdálkodás teljes spektrumát, beleértve a mérnöki hidrológiát, a vízkezelést, a környezeti folyadék mechanikát és a víz- és szennyvízkezelési stratégiákat. Az UBC Sauder Business School által kínált üzleti kurzusok szilárd alapot nyújtanak a stratégia és az innováció, a szervezeti vezetés és a fenntarthatóság szempontjai között.

Egy versenyképes élesség elérése

Mindössze 12 hónapos, ez a mester fok:

 • megtanulják, hogyan alkalmazzák a fizikai, kémiai és biológiai egységek műveleteit és folyamatait a vízforrásokra, miközben növelik ismereteit a szabályozási és környezetvédelmi keretekkel
 • élesítse meg technikai és analitikai készségeit egy projekt alapú tanterv segítségével, amely lefedi az ipar értékláncának minden szakaszát, és magában foglalja a gyakorlati tanulási lehetőségeket
 • a világ legmagasabb 40 egyetemének egyike alatt ismertté vált kar és ipari szakemberek számára
 • bővítse professzionális hálózatát, miközben együttműködik más MEL diákokkal
 • nyereség az alapvető üzleti, projekt menedzsment és interperszonális készségek előmozdítása a karrierjét, és magabiztosan veszi a pozíciókat a nagyobb felelősség

Tudjon meg többet erről az innovatív mesterképzésről diákjainkról és tanárainkról.

Általános követelmények

 • Egyetemi diploma, átlagosan 76%
 • A jelenlegi állampolgársága (általában az Ön országából származó útlevél vagy más állampolgársági okmány) vagy a kanadai állandó lakhelye

Programspecifikus követelmények

 • Egyetemi diploma a kémiai és biológiai mérnöki, mélyépítőmérnöki, geológiai mérnöki vagy kapcsolódó szakterületen mérnöki, környezetvédelmi, földtani, folyadék mechanika, hidrológia, biotechnológia, biológia, biogeográfia vagy mikrobiológia
 • Három vagy több éves releváns szakmai tapasztalat

Angol nyelvi követelmények

Ha Ön a Kanadán kívüli egyetemen végzett, ahol az angol nem az oktatás elsődleges nyelve, akkor angol nyelvvizsga eredményeit az alkalmazás részeként kell benyújtania:

 • Ha az egyetemi vagy mesterképzést Anglián kívüli egyetemen Kanadán kívül végezték el, elfogadjuk az egyetemi hallgatói angol nyelvvizsgáról szóló hivatalos bizonyítékot, amely szerint az angol nyelvű oktatás elsődleges nyelve az angol.
 • Ha az egyetemi vagy mesterképzésedet angolul nem tanították meg, akkor érvényes angol nyelvtudással kell rendelkeznie:
  • TOEFL (az angol nyelv mint idegen nyelv tesztelése):
   • A minimális pontszám 90 (internetes vizsga), amelynek minimális összetevője 22 [az olvasás, a hallgatás] és a minimális komponens pontszám 21 [írásban, beszéd]
   • Minimális pontszám 55 olvasás, meghallgatás és íráskor (a papíralapú tesztben), 4,0-nél az írásbeli angol teszten (TWE).
  • Az IELTS (nemzetközi angol nyelvvizsgáló szolgálat): a minimális össz sávszélesség 6,5, és nincs más komponens pontszám, amely kevesebb, mint 6,0 az akadémiai (nem általános) IELTS teszt
 • Az angol nyelvvizsga-teszteket az Ön kérelme benyújtásának időpontjában az elmúlt 24 hónapban kellett elvégezni. Ha az angol nyelvű jártassági eredmények hamarosan lejárnak, akkor a hivatalos eredményeket (az online jelentkezéssel benyújtott nem hivatalos eredmények mellett) be kell nyújtania a British Columbia Egyetemnek (Graduate School Admissions department, IELTS) vagy a 0965 kóddal (TOEFL). A hivatalos vizsgálati eredményeket közvetlenül a kibocsátó szervezettől kell megkapni a 24 hónapos lejárati határidő előtt. A tanszék nem felelős azokért a diákokért, akik nem tudják benyújtani eredményüket a lejáratuk után.
 • A jelentkezőknek a Dokumentumok küldése utasításai alapján kell benyújtaniuk hivatalos vizsgálati eredményeiket az UBC , hogy az alkalmazás teljes legyen.

Képzettségi előnyök

A Master of Engineering Leadership (MEL) fokozat az UBC megkapja a hitelesítő adatokat és tudást, hogy magabiztosan vegye fel a nagyobb felelősséget UBC pozíciókat, vagy váltson át egy új iparági ágazatra.

Frissítse a technikai készségeket

Megkaphatja a gyakorlati megoldások kidolgozásához szükséges technikai készségeket olyan területeken, mint a vízkezelés és -ellenőrzés, az információs technológiák, a hatékony vízfelhasználás és újrafelhasználás, valamint az új biotechnológiák.

Ismerje meg az üzleti nyelvét

A technikai tudás nem elég. Az UBC Sauder School of Business által kínált tanfolyamokon alapító üzleti készségeket szerezhet, amelyek javítják a széles körű menedzsment koncepciók megismerését

Légy magabiztos vezető

A vezetés fejlesztése beágyazódik a program egészébe, így folyamatos lehetőségeket kínál a csapatok és projektek vezetésére és az interperszonális készségek erősítésére.

Egy professzionális mesterképzés egy világszínvonalú egyetemen

UBC a világ egyik legmagasabb 40 egyetemének egyike, programjai és oktatói világhírűek a kiválóságért. Az Alkalmazott Tudományi Kar Észak-Amerika egyik legfontosabb mérnöki iskolájának ad otthont, és jelentős erősségei vannak az építőmérnöki és kémiai és biológiai mérnöki részlegekben.

UBC Sauder School of Business első helyen áll Kanadában és a világ 38-a az üzleti és menedzsment tanulmányok terén, és az iskola a szigorú, releváns és tapasztalati tanítás iránti elkötelezettségéről ismert.

Bővítse hálózatát

Mint az integrált vízgazdálkodási programban a MEL hallgatója, a személyes és professzionális hálózatát a következők szerint növekszik:

 • a világhírű oktatók tagjai közül
 • olyan motivált társaikkal együtt tanulva, akik sokféle munkatapasztalatot és perspektívát kínálnak a programnak
 • vállalati kurzusokat az Alkalmazott Tudományi Kar más szakirányú hallgatói hallgatóival - a multidiszciplináris MEL és az Egészségügyi Vezetési és Politikai Programok szakirányú szakemberei

"Integrált programként a kurzusok összeilleszkednek ahhoz, hogy a diákok olyan lehetőségeket nyújtsanak, amelyeket máshol nehezen lehet megtalálni, és biztosan nem lehet egyetlen osztályban megtalálni." - Dr. Susan Baldwin

Menj tovább

Azok a szakemberek, akik elsajátították a technikai specializációt és az üzleti alapokat, külön versenyelőnyt élveznek. Mind a kormányzati, mind az iparági munkáltatók kérésére a diplomások sikeresen bekerülnek keresett pozíciókba és új iparágakba.

"A végzősöknek tudásuk és készségeik vannak arra, hogy elindítsák vagy fokozzák karrierjüket ebben az izgalmas és folyamatosan fejlődő területen" - Dr. Susan Baldwin

Karrierlehetőségek

A diplomások nagy keresletet kapnak a helyi, országos és nemzetközi szinten az ipar és a kormányzat munkáltatóitól, akik olyan szakembereket keresnek, akik képesek fenntartható vízgazdálkodási kezdeményezéseket kidolgozni és megvalósítani. A program hallgatói pozícióban kezdtek, például a Környezetvédelmi EIT, környezetvédelmi szakember, elnök

Program oktatási nyelve:
 • Angol

30 további kurzus University of British Columbia - Faculty of Applied Science »

Utoljára frissítve Július 15, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
Duration
12 hónapok
Nappali
Price
9,550 CAD
$ 9,550.87 Tandíj évente kanadai állampolgárok, állandó lakosok, menekültek, diplomák; $ 16,755.15 Évente tandíj a nemzetközi hallgatók számára
Deadline
Kérj Információt
1st Round: May 1, 2019 2nd Round: August 1, 2019 Final Round: October 1, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
1st Round: May 1, 2019 2nd Round: August 1, 2019 Final Round: October 1, 2019

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
1st Round: May 1, 2019 2nd Round: August 1, 2019 Final Round: October 1, 2019
End Date

Insights into the UBC MEL in Integrated Water Management professional master's degree