Master of Management (MAM) a fenntartható idegenforgalomban

Általános információk

Program leírás

Lehetősége lesz arra, hogy megtanulják a leginkább innovatív legjobb gyakorlatokat a fenntartható idegenforgalom és a szállodák felelősségteljes irányítása terén.

A fenntarthatósági kihívások kezelése révén növelni fogja vezetői és vállalkozói készségeit, miközben vezető idegenforgalmi létesítményeket és védett területeket irányíthat.

Tapasztalt táborokat és gyakorlatorientált projekteket oktatók és szakemberek irányítanak. Ezek a projektek a SUMAS innovatív oktatási módszertanának részét képezik, amely magában foglalja a videokonferenciákat a vezető beszédekkel a szervezetekben és az osztályon belüli prezentációkban. Ezek a tevékenységek nem csak a tudásmegosztást ösztönzik, hanem értékes lehetőségeket is kínálnak a hálózatépítésre a karrierfejlesztés fokozása érdekében.

Programszervezés

LENGTH: 3 feltétel (teljes munkaidős program) vagy 6 feltétel (részidős program)

TARTALOM: 9 fő modul és 5 fő tanfolyam. A program helyi és nemzetközi partnerekkel együttműködve, valamint egy végleges disszertációval is foglalkozik.

KIS KÖZVETLEN INTERAKTÍV OSZTÁLYOK: Az osztályok az esetek, a videók és a szerepjátékok témakörével foglalkoznak.

PAPERLESS Osztályok : Minden SUMAS hallgató hozzáférhet egyedi eLearning platformunkhoz, amely sokféle erőforrást tartalmaz, beleértve az eBook fejezeteket, az akadémiai folyóiratcikkeket és az online akadémiai erőforrásokra mutató linkeket. Azt is ösztönözzük e-learning platformunk használatát a hallgatók és a tanárok közötti kommunikációra. Mivel a nyomtatást elriasztják, a hallgatói projekteket digitálisan nyújtják professzoroknak.

Nézz meg többet öregdiák itt

A mester programok követelményei:

  • Hivatalos minősített átirat és oklevelek Bachelor vagy Master Studies, hiteles fordítással, ha nem eredetileg angolul.
  • TOEFL (minimális pontszám: 550 PBT vagy 80 IBT), vagy IELTS (minimális pontszám: 5,5), vagy más standardizált angol elhelyezési vizsgák.
  • Motivációs levél, amely jelzi, hogy miért szeretne tanulni Svájcban a Sustainability Management School .
  • Útlevél vagy azonosító másolata.

Graduális programköltségek

  • Nem visszatéríthető pályázati díj - 200 CHF
  • 1 éves programköltségek: 39 545 CHF (tandíj) (OPCIONÁLIS második év gyakornoki idővel, további 7 600 CHF)
  • Költségek

A SUMAS jelenleg nem kínál ösztöndíjprogramokat vagy támogatásokat.

Karrierlehetőségek

Ez a program felkészíti a diákokat a karrierek széles skálájára, amelyek megkövetelik az összetett üzleti tevékenységek elemzését és a fenntartható megoldások elérését.

A SUMAS diákok választhatnak, hogy egy második opcionális évet vehetnek igénybe, és vállalatot vagy nemzetközi szervezetet folytatnak.

Utoljára frissítve Január 2019

Az iskoláról

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business ... Tovább

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business knowledge and a deep understanding of sustainable development. Kevesebb
Mirigy , Svájc Online + 1 Több Kevesebb