Master of Science in Computer Science és Információs Rendszerek

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Mi határozza meg az UM-Flint számítástechnikáját

A Master of Science (MS) számítástechnika és információs rendszerek programja koncentrációt kínál a számítástechnikában vagy az információs rendszerekben, valamint előkészítő gyorsított tevékenységet kínál számítástechnikai háttérrel nem rendelkezők számára. Felkészíti Önt arra, hogy adminisztrátor, elemző, tervező, fejlesztő vagy programozó vezető technológiai csapatok karrierjébe léphessen és kitűnő legyen.

Rugalmas formátum

Függetlenül attól, hogy távol tartózkodik az egyetemen vagy a közelben, az informatikai és informatikai MS-t úgy tervezték, hogy az életét és céljait kielégítse. A Cyber Classroom lehetővé teszi a tanulási tapasztalatok testreszabását. Használja ki a távoli online tanulás kényelmét, az osztályterem szemtől szembeni interakcióját vagy mindkettő kombinációját. Megközelítésünk újradefiniálja a hagyományos osztálytermi élményt az osztályon belüli és az online tanulás folyamatos keverésével.

A számítógépes osztályterem

Legyen belemerülve az egyedülálló számítógépes tantermi tapasztalatokból származó előadásokba egy fejlett robotikus audio-video felvevő rendszer segítségével. A rendszer több kamerát, mikrofont és digitális bemeneti eszközt, például digitális táblákat és dokumentumkamerákat dolgoz fel intelligens, autonóm felvevőrendszerrel, hogy mindent tisztán rögzítsen. Online hallgatóként a BlackBoard® online tartalomkezelő rendszerünkön keresztül kapcsolatba léphet a karral. Ezenkívül képes lesz igénybe venni a lejátszás funkciót is, amely lehetővé teszi, hogy az előadásokat annyiszor nézze meg, amennyire szükség van a koncepció megértéséhez.

Tanulói bizonylat

Hallgassa meg, hogy mit mondhatunk egyik hallgatónk a programról:

Koncentrációs beállítások

Számítástechnikai koncentráció - Ezt a szigorú programot úgy tervezték, hogy alapos, legkorszerűbb ismereteket nyújtson a kritikus számítógépes technológiákról. A tanfolyam elmélyíti a hallgatókat a számítástechnika több tudományágában, beleértve az algoritmusokat, az építészetet, a mesterséges intelligenciát, az adatbázisokat és a hálózatépítést.

Információs rendszerek koncentrációja - Ez az innovatív program két pályát kínál: üzleti információs rendszerek és egészségügyi információs rendszerek. Válassza ki azt a pályát, amely támogatja a szakmai céljait és érdekeit, hogy szakmai képzéshez jusson a karrierjéhez. Azok, akik üzleti információs rendszert követnek, a technológiai tanfolyamokat üzleti tanfolyamokkal egészíthetik ki, ideértve a számvitelt, az üzleti közgazdaságtanot, a vállalkozást, a globális menedzsmentet és a kvantitatív elemzést. Azok, akik befejezik az egészségügyi információs rendszereket, esetleg további kurzusokat vehetnek részt a pénzügyi menedzsment, az egészségügy adminisztrációja és a politika, valamint a jogi kérdések területén a tanulási tapasztalataik testreszabása érdekében.

Kettős fokozatok

A kettős fokozatú hallgatóknak lehetősége van arra, hogy két fokozatot teljesítsenek: Master of Science (MS) számítástechnikában és információs rendszerekben az információs rendszerek koncentrációjával és a Master of Business Administration (MBA) számítógépes információs rendszerek koncentrációjával. A diplomával kapcsolatos további információ itt található.

Valódi világélmény

Az osztályteremben elért ismereteket és a kutatást az UM-Flint technológiájában alkalmazhatja értelmes technológiai projektek révén, valós alkalmazásokkal. A program középpontjában a csapat alapú projektmunka lehetővé teszi, hogy megteremtse az együttműködési készségeket, amelyekre szükség van a hatékony csapattag és vezető számára.

Gyorsított opció

Elérhető olyan hallgatók számára, akiknek nincs számítástechnikai diplomája vagy kapcsolódó tudományterület, ez az opció általában öt tanfolyamból áll, amelyek a hálózatépítés, építészet, algoritmusok és adatbázisok alapvető kompetenciáira összpontosítanak. Azoknak, akik egyetemi diplomával rendelkeznek a szabad művészetekben vagy üzleti területeken, lehet, hogy további matematikai és programozási kurzusokat vesznek fel. Az összes gyorsított előfeltételű tanfolyamot számítógépes osztálytermi formában tanítják.

Tézis vagy nem szakdolgozat

Bármelyik koncentrációt választja, akkor választhat a tézis vagy a nem tézis között. A dolgozat megköveteli a hallgatóktól, hogy írjon kutatási munkát, és szóbeli védekezést tartson a szükséges tanfolyamon kívül. A nem értekezés téziseit befejező hallgatók kiegészítő kredittel járnak a választható végzős szintű kurzusokon, és kielégítő teljesítményt érnek el a mesterképzésen.

Eredmények

A program évente körülbelül ötven hallgató diplomázott. Számos hallgatónk doktori fokozatot folytatott a vezető regionális intézményekben, többek között a Michigan Állami Egyetemen, a Wayne Állami Egyetemen, a Purdue Egyetemen és az Oakland Egyetemen.

A tantermi tanulás, a kutatás és az új technológia alkalmazásának lehetőségei az UM-Flintnél bőven vannak. Egy közelmúltbeli példa szerint a Számítástechnikai oktatók és a hallgatók összekapcsolják erőiket az ápolási tanszék hallgatóival, hogy oktatási videojátékot hozzanak létre, amely segít az ápoló hallgatóknak megtanulni, hogyan kell összehangolt ellátást biztosítani a különféle kulturális háttérrel rendelkező betegek számára.

Tanfolyamok

Előfeltételek

A. Matematika

 • MTH 118 - Számítás a menedzsment és a társadalomtudomány számára (4)

B. Programozás

 • A hallgatóknak (kivéve az UM-Flint CSC és a FÁK öregdiákjait) programozási jártassági tesztet kell elvégezniük, és annak pontszáma alapján további jóváírást kell venniük az előfeltételezett programozási kurzusokról:

A műszaki háttérrel rendelkező hallgatókat arra ösztönzik, hogy tegyék meg:

 • CSC 500 - Intenzív programozás és számítógépes problémamegoldás (3)

A nem technikai háttérrel rendelkező hallgatókat arra ösztönzik, hogy vegyenek részt:

 • CSC 175 - Problémamegoldás és programozás (4)
 • és egy a következőből:
 • CSC 275 - Problémamegoldás és programozás II (4)
 • CSC 276 - Problémamegoldás és programozás II Java (4)

C. További CSC / CIS tanfolyamok

 • CSC 335 - Számítógépes hálózatok I (3)
 • CSC 382 - Szoftvertervezés (3)
 • CSC 384 - Adatbázis-tervezés (3)

Egy az alábbiak közül:

 • CIS 360 - Informatikai hardver és szoftver (3)
 • CSC 365 - Számítógépes architektúra (3)

És a számítástechnikai koncentrációt folytató hallgatók számára:

 • CSC 375 - Adatszerkezetek (3)

Követelmények, számítástechnikai koncentráció

Számítástechnika és információs rendszerek tanfolyamai, az alábbiak szerint:

Core tanfolyamok (12 kredit)

 • CSC 535 - Fejlett számítógépes hálózat (3)
 • CSC 565 - Számítógépes rendszer felépítése (3)
 • CSC 575 - Algoritmus és komplexitás elemzése (3)
 • CSC 582 - Speciális adatbázis-koncepciók és feltörekvő alkalmazások (3)

Választani (12 kredit)

Négy további 500 szintű CSC vagy FÁK tanfolyam, beleértve legalább 6 kredit CSC kurzusokat, kivéve a független tanfolyamokat.

A választás lehetősége (6 kredit)

A következő lehetőségek egyike:

Tézisfunkció

Hat kredit az értekezés kutatásában, amely egy záró dolgozattal és egy szóbeli védelemmel foglalkozó kutatási projektből áll.

 • CSC 595 - I. diplomamunka (3)
 • CSC 596 - II. Diplomamunka (3)

Nem tézis opció

Kiemelkedő teljesítmény a mesterképzésen és hat további kredit a választott végzettségű CSC kurzusokon, beleértve legfeljebb egy független tanfolyamot.

Követelmények, információs rendszerek koncentrációja

Számítástechnika, információs rendszerek, menedzsment vagy egészségügyi szakmák tanfolyamai, az alábbiak szerint:

Alaptanfolyamok (9 kredit)

Egy az alábbiak közül:

 • CIS 510 - Információs rendszerek (3)
 • CIS 555 - Egészségügyi informatika (3)

Két:

 • CSC 535 - Fejlett számítógépes hálózat (3)
 • CSC 580 - Fejlett szoftverfejlesztés (3)
 • CSC 582 - Speciális adatbázis-koncepciók és feltörekvő alkalmazások (3)

Track of Choice (6 kredit)

A következő zeneszámok egyike:

Üzleti információs rendszerek nyomon követése

Két:

 • ACC 521 - Vezetők könyvelése (3)
 • FIN 551 - Üzleti gazdaságtan (3)
 • INB 585 - A menedzsment globális dimenziói (3)
 • EIM 545 - Vállalkozás (3)
 • SCM 512 - Alkalmazott mennyiségi elemzés (3)
 • SCM 571 - Műveletkezelés (3)

Egészségügyi Információs Rendszerek Track

Két:

 • PHS 501 - Közegészségügyi igazgatás és politika (3)
 • HCR 509 - Stratégiai menedzsment alkalmazások az egészségügyi rendszerekben (3)
 • HCR 577 - Pénzügyi menedzsment alkalmazások az egészségügyben (3)
 • HCR 587 - Jogi kérdések az egészségügyben (3)

Választani (9 kredit)

Három további CIS és / vagy CSC tanfolyam az 500 szinten, kivéve a független tanfolyamokat és a következőket:

 • CIS 510 - Információs rendszerek (3)
 • CIS 555 - Egészségügyi informatika (3)

A választás lehetősége (6 kredit)

A következő lehetőségek egyike:

Tézisfunkció

Hat kredit az értekezés kutatásában, amely egy záró dolgozattal és egy szóbeli védelemmel foglalkozó kutatási projektből áll.

 • CIS 595 - I. diplomamunka (3)
 • CIS 596 - II. Diplomamunka (3)

Nem tézis opció

Kiemelkedő teljesítmény a mesterképzésen és hat további kredit a választott végzettségű CSC kurzusokon, beleértve legfeljebb egy független tanfolyamot.

Hitelátadás

A CSIS Graduate Committee jóváhagyásával a hallgatók legfeljebb hat kredit átvihetik vagy megválaszthatják diplomát nem pályázóként a fokozatot (NCFD) a számítástechnika és az információs rendszerek végzős szintű kurzusaira.

Belépés

követelmények

A regionálisan akkreditált intézmények számítástechnikát, számítógépes információs rendszereket vagy számítógépes mérnöki diplomát részesítik előnyben. A hallgatók, akik más egyetemi végzettséggel rendelkeznek, beléphetnek a programba, miközben teljesítik a gyorsított kurzust, hogy lehetővé tegyék számukra a szükséges háttér-ismeretek gyors elérését.

A hallgatói végzettségi szint minimális átlaga 3,0 egy 4,0 skálán

Állami engedély online hallgatók számára

Az elmúlt években a szövetségi kormány hangsúlyozta annak szükségességét, hogy az egyetemek és főiskolák megfeleljenek az egyes államok távoktatási törvényeinek. Ha nem állami hallgató vagy, aki online programba kíván belépni, kérjük, látogasson el az Állami Engedélyezés oldalra, hogy ellenőrizze az UM-Flint állapotát az Ön államával.

alkalmazása

A belépés megfontolása érdekében nyújtsa be az alábbi online jelentkezést. Egyéb anyagokat e-mailben lehet elküldeni a FlintGradOffice@umich.edu e-mail címre, vagy eljuttathatjuk a 251 Thompson könyvtárba tartozó Posztgraduális Program Hivatalához.

 • Jelentkezés diplomás felvételért
 • 55 USD pályázati díj (vissza nem téríthető)
 • Hivatalos átirat az összes főiskolán és egyetemen
 • Három ajánlólevél az olyan személyektől, akik ki tudják értékelni tudományos és / vagy szakmai képességeit (Legalább egy ajánlásnak tudományos referenciának kell lennie). Ezt a követelményt a Michigan-i Egyetem összes hallgatója esetében lemondják.
 • Célnyilatkozat, amely leírja a posztgraduális tanulmányi célokat és a program kiválasztásának okait
 • A nemzetközi hallgatóknak további dokumentumokat kell benyújtaniuk.

Nemzetközi követelmények

Az összes hallgató számára megkövetelt anyagokon kívül a nemzetközi hallgatóknak további dokumentációt kell benyújtaniuk a jelentkezéskor:

 • Érettségi bizonyítvány vagy oklevél, amely jelzi a főiskolai diploma megszerzését és az odaítélés időpontját. (Ha olyan főiskolán vagy egyetemen vett részt, amelyben az átiraton vagy a jelölőlapon szerepelnek diplomával kapcsolatos információk, a bizonyítvány vagy az oklevél nem szükséges.)
 • Angol nyelvtudás: Ha az angol nem az anyanyelve, bizonyítania kell az angol nyelvtudást.
 • Pénzügyi igazolás: Az F-1 vízumot igénylő nemzetközi hallgatóknak be kell nyújtaniuk a pénzügyi támogatási nyilatkozatot az igazoló dokumentumokkal. Ez a dokumentum az iService segítségével érhető el. Annak meghatározására szolgál, hogy jogosult-e belépésre.

Angol nyelvismereti követelmények

Ha az angol nem az anyanyelve, akkor is, ha jelenleg amerikai állampolgár vagy állandó lakos vagy, és függetlenül attól, hogy mennyi ideig tartózkodott vagy tanult az USA-ban *, akkor az angol nyelvtudást bizonyítania kell az alábbiak egyikével:

 1. Töltse ki az angol nyelv mint idegen nyelv tesztet (TOEFL), a Nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszer (IELTS) tesztet, a Michigan English Test (MET) (helyettesíti a MELAB-t), vagy vizsga az angol nyelvtudási bizonyítványhoz (ECPE). A pontszám legfeljebb két (2) éves lehet.
  • A felvételi minimálisan elfogadható pontszámok a következők:
   • TOEFL papír alapú teszt: összesen 560
   • TOEFL iBT: összesen 84
   • IELTS: Összesen 6,5 (tudományos írás)
   • MET: összesített pontszám 52 (B2 szint)
   • ECPE: jártassági bizonyítvány
 2. Adjon meg egy hivatalos átiratot, amely bemutatja az akkreditált amerikai főiskolán vagy egyetemen szerzett diplomát VAGY olyan külföldi intézményben szerzett diplomát, ahol az oktatás nyelve kizárólag angol volt. ** VAGY az ENG 111 vagy az ENG 112 sikeres teljesítése („C” vagy magasabb), vagy ennek megfelelő.

Különleges követelmények az indiai polgárok számára: Azok a kérelmezők, akik indiai intézményben jártak, ahol az oktatás nyelve kizárólag angol, nem használhatják ezt a módszert kizárólag az angol nyelvtudási követelmények teljesítéséhez. Azoknak a jelentkezőknek, akik ellenőrzött angol közepes intézményen vettek részt, be kell nyújtaniuk egy jóváhagyott vizsgálati eredményt, vagy a többi jóváhagyott módszer egyikét kell használniuk. Azok, akik 5,0 IELTS pontszámmal rendelkeznek, jogosultak lesznek a normál felvételre, és nem rendelkeznek további angol nyelvtudási követelménnyel; Azok, akik 5,0 IELTS pontszám alatt vannak, nem fogadják el.

* Ha Ön amerikai állampolgár vagy állandó lakos, és el akarja utasítani ezt a követelményt, akkor a CSIS program igazgatójához fordulhat. Az igazgatónak viszont be kell vonnia az ügyet a posztgraduális programok dékánjához. Elegendő bizonyítékot kell szolgáltatnia arról, hogy rendelkezik a szükséges angol nyelvtudással.

** Az egyetem fenntartja a jogot, hogy a kérelmezőtől egyéb igazolást nyújtson az angol nyelvtudásról, ha független források nem tudják igazolni, hogy az oktatás nyelve kizárólag angol.

Alkalmazási időpontok

Az összes pályázati anyagot a jelentkezési határidő napján 17 óráig nyújtsa be a posztgraduális programok hivatalához. Ez a program gördülő felvételt kínál havi jelentkezési áttekintésekkel. Ahhoz, hogy a jelentkezés megfontolható legyen, az összes pályázati anyagot be kell nyújtani:

 • Őszi - május 1. (garantált megfontolás / nemzetközi hallgatói határidő *)
 • Esik - augusztus 1-ig (ha hely engedi, csak az amerikai állampolgárok és az állandó lakosok)
 • Tél - október 1. (garantált megfontolás / nemzetközi hallgatói határidő)
 • Tél - november 15 (csak az Egyesült Államok állampolgárai és állandó lakosai)
 • Tavasz - március 15. (Csak amerikai állampolgárok és állandó lakosok)

* Ösztöndíjakra, ösztöndíjakra és kutatási asszisztenciákra való jogosultságra a korai felülvizsgálati határidőig be kell jelentkeznie.

Hitelátutalás

A CSIS Graduate Committee jóváhagyásával a hallgatók legfeljebb hat kredit átvihetik vagy megválaszthatják diplomát nem pályázóként a fokozatot (NCFD) a számítástechnika és az információs rendszerek végzős szintű kurzusaira.

Üdvözöljük itt, videó:

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Founded in 1956 on a commitment to bring a quality Michigan education to Flint and the surrounding area, UM-Flint has done exactly what we set out to do. In the process, we’ve welcomed a record number ... Tovább

Founded in 1956 on a commitment to bring a quality Michigan education to Flint and the surrounding area, UM-Flint has done exactly what we set out to do. In the process, we’ve welcomed a record number of students into our classrooms, equipping them with the knowledge, experiences, and skills to make lasting contributions to the businesses, organizations, and communities they help shape. We invite you to see how our students, faculty, staff, and campus are making a real difference. Kevesebb