Digitális Marketing Mestere

Általános információk

Program leírás

Legyen digitális marketing, ha elsajátítja a digitális marketing stratégia és a marketing tervezés, UX, tartalom marketing, bejövő marketing, e-mail marketing, keresőmotor optimalizálás (SEO), keresőmotor marketing (SEM), vezető generáció, közösségi média, e-kereskedelem ismereteit. , online hírnév-menedzsment és kapcsolt marketing.

Kezdő dátum tartam Tanulási lehetőségek Tandíj Sikeres most Átlagos fizetés
2020. szeptember 15 12-18 hónap Nomad vagy Online 5400 USD + 15% -os jövedelem két évre
vagy 18 ezer dollárt előre
Csak akkor fizet, ha munkát kap 70 000 USD - 110 000 USD

Mesterképzési Program a Foglalkoztathatósággal

A digitális marketing mesterének célja, hogy elősegítse a digitális marketing és az eladás alapjául szolgáló alapvető fogalmak fejlett megértésének fejlesztését. A hatékony digitális marketingstratégiák végrehajtásához és irányításához szükséges gyakorlati készségek elsajátításán túl a szakdolgozat projektje kutatása és fejlesztése révén kritikus szaktudást is fejleszt. Ez a folyamat validálja az oktatási pedagógiát a programban - strukturált tanulási eredményekkel, valamint a célra alkalmas tartalommal és az értékelési kritériumokkal.

Ez a mester képesítése megerősíti az Ön igényét kielégítő, befolyásos digitális szakember státusát. A program befejezése után képes lesz alkalmazni a digitális szakértelmét, hogy megismerje a karrierje során felmerülő bármilyen kihívást.

A hallgatók 10 tanfolyamot vesznek igénybe egy év alatt. Az alaptanfolyamokon kívül a Contech nem hitelképes személyi fejlesztési és foglalkoztathatósági tanfolyamokat kínál a felvételi előrehaladás fellendítése érdekében még a diploma megszerzése előtt.

Aktívan részt vesz a Practicum programokban, ahol lehetősége nyílik arra, hogy készségeit felhasználja a szponzoráló szervezetek által megosztott tényleges adatokkal kapcsolatos problémák megoldására. A Practicum hét hónapig tart, és végrehajtási szintű jelentéssel és bemutatóval a munkaadói szervezet számára nyújt befejezést.

122280_MSDM.png

Pályázati folyamat

1. lépés Alkalmazás

Töltse ki a jelentkezési lapot. Csak néhány percig tart.

 • Business Administration Bachelor vagy bármely olyan Bachelor fokozat, 2 éves tapasztalattal rendelkezik az üzleti adminisztrációban vagy a menedzsmenttel kapcsolatos iparágakban.
 • Önéletrajz vagy Linkedin számla.
 • IELTS 6,0 vagy TOEFL 550 / Bizonyíték arra, hogy legalább három évig korábban angolul tanult.

2. lépés: Kiválasztás

Tudományos testületünk felülvizsgálja jelentkezését, és felkérést kap arra, hogy nyújtsa be az igazoló dokumentumokat. Felkérhet arra is, hogy készítsen interjút a végleges döntés meghozatala érdekében.

3. lépés beiratkozás

A kiválasztás után a jelentkezési és tandíj megfizetésével befejezheti jelentkezési folyamatát, és aláírhatja a beiratkozási megállapodást.

2 tanulási módszer

Nomad világtúra

122569_NomadWorldTour.png

A Contech Nomad hallgatói négy különféle világvárosban, San Franciscóban, New Yorkban, Berlinben és Szingapúrban élnek és élnek (bónuszként, Bali vakáció). Háromhavonta a Nomad hallgatói az osztálytársaikkal a következő helyre utaznak, együtt maradnak, találkoznak a helyi tech-közösségekkel és természetesen kapcsolatba lépnek a helyi munkáltatókkal.

A Contech Nomad hallgatói előnyeit élvezik:

 • Különböző kultúrák megtapasztalása
 • Találkozó a helyi munkáltatókkal
 • Egész életen át tartó kötelék létrehozása az osztálytársakkal
 • A nomád életmód adaptálása

Online Válassza ki a városát

122570_OnlineOption.png

Részidős hallgatók számára a Contech hallgatóknak 9 hónapos online tanulmányi lehetőséget és 3 hónapos tanulmányi lehetőséget kínálnak a város választása szerint. A program végrehajtása online módon épül fel, így általában hetente négy estén kell tartani előadásokat és hétvégi műhelymunkákat online oktatás, workshopok, 1-1 mentorálás és csoportos esettanulmányok formájában.

hand, commercial, science and technology4832970 / Pixabay

Az Ön digitális marketing készsége

Szerezzen azt a készséget, amelyet az ipar keres:

 • Fizetett szociális média hirdetési szakértelem
 • Értékesítési készségek
 • Specifikus marketingcsatorna tapasztalat
 • Objektív gondolkodás képessége
 • Lehetőség csepegtető marketing kampányok végrehajtására és elemzésére
 • A kreativitás és az elemző képességek keveréke
 • Jó másolási és vizuális mesemondási képességek
 • Szerető személyiség
 • Önpromóció hozzáértés
 • A rövidség megértése
 • Képes meghatározni a számszerűsíthető mutatókat
 • Hallgatási készség
 • Agilitás
 • Alapvető tervezési készségek

A digitális marketing minden iparágban gyakorlatilag bármely vállalat marketingmenedzsmentjének elengedhetetlen részévé vált. A digitális marketing online mesterének célja a hallgatók oktatása és annak biztosítása, hogy felkészültek legyenek a modern, digitálisan átalakult nemzetközi gazdaság kihívásaira, amelyek multitasking készségeket, gyors tanulási és alkalmazkodási képességet, rugalmasságot és összekapcsolhatóságot igényelnek.

A Digitális Marketing Mestere biztosítja a hallgatók számára a digitális marketing területén szükséges készségeket, és megtanítja őket a különféle kommunikációs csatornák, platformok, eszközök és digitális marketing modellek integrált rendszerének kezelésére a különböző nemzetközi piacokon. A digitális marketing mestere segít a hallgatóknak felfedezni a digitális marketing dinamikus és összetett területét, és elméleti és gyakorlati ismereteket is nyújt.

A program fő területei a weboldal menedzsment, az UX, az e-mail marketing, a digitális marketing stratégia és a marketing tervezés, a keresőoptimalizálás (SEO), a tartalommarketing, a vezető generáció, a bejövő marketing, a keresőmotor-marketing (SEM), az online hírnevek kezelése, webináriumok, affiliate marketing, szociális média és e-kereskedelem.

A Digital Marketing Master diplomások képesek lesznek különféle elektronikus eszközökkel dolgozni a különféle nemzetközi piacokon. Elemzői képességeket és magas szintű tapasztalatot szereznek a nagy adatok elemzésében, a kommunikációs készségekben, valamint a kulturális intelligenciában, a vállalkozói szellemben és az innovatív problémamegoldásban, valamint a fejlett vezetési és vezetési képességekben. A digitális marketing online mester hallgatói a digitális marketing és az e-kereskedelem fogalmait és stratégiáit tanulmányozzák, és műhelyeket, esettanulmányokat és gyakorlati szimulációkat készítenek a technológiákra. A digitális marketing mester hallgatói életmódváltó tapasztalatokon mennek keresztül mind személyes, mind szakmai szinten, és belépnek az innováció és az új karrierlehetőségek világába a nemzetközi digitális marketing környezetben. Az online campuson elérhető legmagasabb szintű technológiai digitális alkalmazásoktól való tanulás, az iparági szakemberekkel való hálózatépítés és a valós digitális marketing projektek segítik a hallgatókat képességeik fejlesztésében.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Contech is a novel university of applied sciences focused on the software-based economy of tomorrow. “Contech Students” are provided with studying and take advantage of living and learning in four dif ... Tovább

Contech is a novel university of applied sciences focused on the software-based economy of tomorrow. “Contech Students” are provided with studying and take advantage of living and learning in four different world cities, San Francisco, New York, Berlin and Singapore (and vacation in Bali, wow!). Kevesebb