Master of Science in Engineering (MSE) a gépiparban

Általános információk

Program leírás

Mi határozza meg az UM-Flint MSE programját?

A mérnökök iránti kereslet növekszik, mivel egyre több vállalat keresi ezeket a képzett szakembereket a jobb világ felépítéséhez. Készüljön fel arra, hogy megragadja ezt az izgalmas lehetőséget University of Michigan-Flint gépészmérnöki tudományok diplomájával (MSE). A dolgozó szakemberek egyedi igényeinek kielégítésére tervezték, egy teljes vagy részidős tanfolyam ütemezésével, az esti campus órákkal. Ez a program biztosítja a szaktanár mentorálását, a valós tapasztalatokat, a legmodernebb felszereléseket és még sok minden mást - így mindent megtesz, amire szükséged van a posztgraduális szint eléréséhez és a karrier továbbviteléhez.

Erőteljes gazdasági hatás

A tanterv részeként a hallgatók valódi világbeli tapasztalatokat szerezhetnek, miközben foglalkoznak az ipari igényekkel a közösségekben. A gépipar a legkülönfélébb mérnöki tudományág. Ezért a gyártás, az űrkutatás, az energiatermelés, az autóipar, az energiaellátás, a HVAC és az orvosbiológiai karrier javítható a gépészmérnöki felsőfokon. Az erős végzettség felhívja az ipar figyelmét és segít új induló vállalkozások kialakításában, amelyek nélkülözhetetlenek a gazdasági fejlődéshez. Ezenkívül ez a program köz- és közösségi szolgáltatásokat nyújt Flint, Genesee megye és Michigan állam számára.

Kutatási lehetőségek

A program kutatási tevékenysége erősen interaktív a Michigan-i Egyetem professzoraival, valamint a közösséggel és az iparral. A legfejlettebb kutatásaink elősegítik az MSE diplomások számára az iparban, a kormányban és az egyetemen való karrierjük előmozdításához szükséges képzést és oktatást.

Szakértői Kar

A gépészmérnöki MSE tanfolyamokat szakemberek oktatják, akik professzionális ismereteket és tapasztalatokat hoznak útmutatásukba. Az UM-Flint oktatók rendszeresen megjelennek és részt vesznek a folyamatban lévő kutatásokban, pályázatok írásában és egyéb tudományos tevékenységekben. Elkötelezett mentorok is, akik útmutatást nyújtanak és támogatnak az osztálytermi órák gyakorlati alkalmazásában.

UM források

A világhírű Michigan-i Egyetemi rendszer részeként az UM-Flint hallgatói további forrásokat, szakértelmet és kapcsolatokat szerezhetnek az Ann Arbor és a Dearborn egyetemen. „Kukorica és kék, akár át”, támogató közösségünk felbecsülhetetlen segítséget nyújt a hallgatóknak a kutatásban, a hálózatépítésben és más kezdeményezésekben.

Kis osztályok

Az MSE-t kitölti egy kis hallgatócsoporttal, aki osztja a szenvedélyét a problémamegoldás, az innováció és a projektmenedzsment iránt. Ez a kohort felépítés sok interakciót tesz lehetővé, lehetővé téve egy erős támogatási hálózat kialakítását a személyes és szakmai fejlődéshez. A tantervi projektek együttműködési környezetet hoznak létre, amely elősegíti a gyakorlati és technikai készségek kiépítését.

Gépészet (MSE)

A Master of Science in Engineering (MSE) Gépészmérnöki program a hallgatók számára erős hátteret kínál a gépészmérnöki alapelvekhez és alapos ismereteket nyújt a terület legújabb technológiáiról, amely túlmutat az egyetemi tapasztalatokon. A program célja a dolgozó szakemberek egyedi igényeinek kielégítése.

Előfeltételek

 • EGR 230 - Statika (3).
 • EGR 260 - A deformálható szilárd anyagok mechanikája (3).
 • EGR 280 - Műszaki anyagok tudománya (3).
 • EGR 315 - Gép elem tervezése (3).
 • EGR 350 - Folyadék-mechanika (3).
 • EGR 353 - Termodinamika (3).
 • EGR 370 - Dinamika (3).

követelmények

A. Alaptanfolyamok (12 kredit)

 • EGR 511 - Speciális anyagmechanika (3).
 • EGR 532 - Speciális termodinamika (3).
 • EGR 540 - Speciális dinamika és vezérlés (3).
 • EGR 550 - fejlett folyadékmechanika (3).

B. Választható (12 kredit)

 • Négy posztgraduális EGR tanfolyam, vagy három posztgraduális EGR tanfolyam és egy AUE tanfolyam. Legfeljebb 9 kredit egyetemi és egyetemi hallgatók által tanított kurzusokon (jelenleg 510 EGR, 551 EGR), és mindegyikben legalább B (3,0) fokozat.

C. A választás lehetősége (6 kredit)

A következő lehetőségek egyike:

Tézisfunkció

A tézis opciót választó hallgatóknak szakdolgozati tanácsadót kell beszerezniük és két tantárgyra beiratkozni. A kurzusok jóváírásához a dolgozat sikeres kitöltése és a szóbeli védelem szükséges. Mindezeknek meg kell felelniük az egyetemi előírásoknak.

Megjegyzés: Az önálló tanulmányi kurzus nem megengedett a program követelményeihez a tézisek opciója alapján.

 • EGR 595 - I. diplomamunka (3).
 • EGR 596 - II. Diplomamunka (3).

Nem tézis opció

 • Két további EGR vagy AUE posztgraduális képzés és kielégítő teljesítmény a mesterfokozatú vizsgán.

Megjegyzés: Csak egy független tanfolyam megengedett a programkövetelményekhez a nem tézisek opció keretében. Lásd még a B. tétel megjegyzését.

Hitelátadás

A mérnöki posztgraduális koordinátor jóváhagyásával a hallgatók legfeljebb hat kredit átadhatják vagy megválaszthatják diplomává nem jelölteket a fokozat (NCFD) számára.

Belépés

követelmények

 • Gépészmérnöki diplomát szerez egy regionális akkreditált főiskolán vagy egyetemen
 • A minimális általános hallgatói fokozat pontszámának átlaga 3,0 egy 4,0 skálán
 • Diplomalevelű vizsga (GRE) kitöltése

Nem rendelkezik gépészmérnöki végzettséggel?

Más mérnöki tudományágak leendő hallgatóit szintén megfontolhatják a programba való felvételre. A hallgatónak, aki még nem szerezte meg a gépészmérnöki diplomát, előfordulhat, hogy a programba történő rendszeres felvétel előtt be kell fejeznie a gépészmérnöki kurzusokat.

alkalmazása

A belépés megfontolása érdekében nyújtsa be az alábbi online jelentkezést. Egyéb anyagokat e-mailben lehet elküldeni a FlintGradOffice@umich.edu e-mail címre, vagy eljuttathatjuk a 251 Thompson könyvtárba tartozó Posztgraduális Program Hivatalához.

 • Jelentkezés diplomás felvételért
 • 55 USD pályázati díj (vissza nem téríthető)
 • Hivatalos átirat az összes főiskolán és egyetemen
 • A GRE-pontszámokat (általános) elküldték University of Michigan-Flint intézményi szabályzatához # 1853
 • Két ajánlólevél. Az ajánlásokat olyan egyéneknek kell benyújtaniuk, akik ismerik az ön munkáját akadémiai vagy szakmai kontextusban, és kommentálhatják kritikai gondolkodási készségeidet, önálló képességét önálló projektek végrehajtására és a kollégákkal való együttműködésre. Az elektronikus ajánlási kérelmeket az online jelentkezési folyamat részeként küldik ki.
 • Célnyilatkozat: Mutassa be a posztgraduális tanulmányi céljait és a program kiválasztásának okait. A nyilatkozatokat online lehet benyújtani a jelentkezési folyamat során vagy e-mailben a FlintGradOffice@umich.edu címre.

Alkalmazási időpontok

Az összes pályázati anyagot a jelentkezési határidő napján 17 óráig nyújtsa be a posztgraduális programok hivatalához. Ez a program gördülő felvételt kínál havi jelentkezési áttekintésekkel. Ahhoz, hogy a jelentkezés megfontolható legyen, az összes pályázati anyagot be kell nyújtani:

 • Őszi - május 1. (garantált megfontolás / nemzetközi hallgatói határidő *)
 • Esik - augusztus 1-ig (ha hely engedi, csak az amerikai állampolgárok és az állandó lakosok)
 • Tél - október 1. (garantált megfontolás / nemzetközi hallgatói határidő)
 • Tél - november 15 (ha hely engedi, csak az Egyesült Államok állampolgárai és állandó lakosai)

* A hallgatóknak erre az időpontra kell jelentkezniük, hogy ösztöndíjakat, ösztöndíjakat és kutatási asszisztenseket vehessenek figyelembe.

Jelentkezés nemzetközi hallgatóként

A nemzetközi hallgatóknak további dokumentumokat kell benyújtaniuk a programba való belépéshez.

Nemzetközi követelmények

Az összes hallgató számára megkövetelt anyagokon kívül a nemzetközi hallgatóknak további dokumentációt kell benyújtaniuk a jelentkezéskor:

 • Érettségi bizonyítvány vagy oklevél, amely jelzi a főiskolai diploma megszerzését és az odaítélés időpontját. (Ha olyan főiskolán vagy egyetemen vett részt, amelyben az átiraton vagy a jelölőlapon szerepelnek diplomával kapcsolatos információk, a bizonyítvány vagy az oklevél nem szükséges.)
 • Angol nyelvtudás: Ha az angol nem az anyanyelve, bizonyítania kell az angol nyelvtudást.
 • Pénzügyi igazolás: Az F-1 vízumot igénylő nemzetközi hallgatóknak be kell nyújtaniuk a pénzügyi támogatási nyilatkozatot az igazoló dokumentumokkal. Ez a dokumentum az iService segítségével érhető el. Annak meghatározására szolgál, hogy jogosult-e belépésre.

Üdvözöljük itt, videó:

Utoljára frissítve jan. 2020

Az iskoláról

Founded in 1956 on a commitment to bring a quality Michigan education to Flint and the surrounding area, UM-Flint has done exactly what we set out to do. In the process, we’ve welcomed a record number ... Tovább

Founded in 1956 on a commitment to bring a quality Michigan education to Flint and the surrounding area, UM-Flint has done exactly what we set out to do. In the process, we’ve welcomed a record number of students into our classrooms, equipping them with the knowledge, experiences, and skills to make lasting contributions to the businesses, organizations, and communities they help shape. We invite you to see how our students, faculty, staff, and campus are making a real difference. Kevesebb