Master of Science in Food Safety és Minőségmérnöki
University Of Debrecen
Kulcs információ
Campus helye
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Teljes idő
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
* évenként
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
Tudományos tudományág: Mezőgazdasági tudomány
Diploma: Master of Science (MSc)
Minősítés: Élelmiszerbiztonsági és Minőségmérnök
Időtartam: 4 félév
Megszerzett hitelek: A mesterfokozat 120 kredit (ETC) teljesítését igényli.
A program célja: Az élelmiszerbiztonsági és minőségbiztosítási MSc célja az egyetemi ismeretek fejlesztése és alkalmazásának és kutatásának fejlesztése. Az élelmiszer-tudomány területe széles, és a program tükrözi ezt a sokféleséget, hangsúlyt fektetve a nyersanyag-minősítésre, a feldolgozási technológiára, a minőségi elemzésre és a minőségbiztosításra.
Nyelvi követelmények: angol nyelvtudás (TOEFL 547 / IELTS 6.0 / szóbeli vizsga)
Belépési követelmények: Élelmiszer-mérnöki, vegyipar, biológiai tudomány, agronomia.
Előadás: 49% gyakorlat: 51%
A fő témakörök tipikusan (ez a lista indikatív és változó): Mérési és kísérleti tervek elmélete, élelmiszerek elvárásai, fogyasztóvédelem, elválasztási technika, minőség és biztonság az élelmiszer-technológiákban (a HACCP gyakorlatban), élelmiszermarketing, az élelmiszer alapjai Mikrobiológia, menedzsment és kommunikáció, spektroszkópiás módszerek, táplálkozási tudományok, alapvető molekuláris sejtbiológia, élelmiszerminőség és -biztonság mikrobiológiai szempontjai, minőségellenőrzés, minőségirányítás, élelmiszertermelés szabályozása, minőség és biztonság, élelmiszer-toxikológia, elválasztott analitikai módszerek, minőségirányítási rendszerek és könyvvizsgálat az élelmiszerláncban, nyomon követhetőség az élelmiszerláncban, élelmiszeripar vezetés és gazdaságtan, radiológia az élelmiszeriparban, analitikai és mikrobiológiai gyors módszerek, élelmiszerminőség és biztonsági kockázatelemzés, reológia az élelmiszer-tesztelésben, tézis gyakorlat, gyakorlat: A hallgatóknak teljesítsen egy 4 hetes gyakorlatot. Karrierlehetőségek: A posztgraduális hallgatók előrehaladhatnak a doktori tanulmányokhoz, vagy az élelmiszer- és dietetikai tudománykutatásban, az előadást, a tanácsadást vagy az élelmiszer-tudomány iparának más tudományalapú ágazatait foglalkoztathatják.
Díjak: 150 USD, pályázati díj 350 USD
Tandíj: 7500 USD / év
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Élelmiszeripari mérnöki mesterképzés
- Parma, Olaszország
Élelmiszertudományi és mérnöki mesterképzés
- Valencia, Spanyolország