Master of Science in Robotics

Általános információk

Program leírás

A robotika mesterszak program egyesíti a robotika kutatásának olyan területeit, amelyek egyébként eloszlanak a különböző tanszékeken vagy különálló egyetemeken, felkészítve a hallgatókat arra, hogy vezető szerepet vállaljanak az integrált robotikai technológiák és rendszerek jövő generációinak kutatásában és fejlesztésében.

A Master of Science in Robotics (MSR) program arra összpontosít, hogy felkészítse a hallgatókat arra, hogy vezető szerepet vállaljanak az integrált robotikai technológiák és rendszerek jövőbeli generációinak kutatásában és fejlesztésében.

A fokozat követelményei tartalmazzák a kurzusmunkát, négy alapszakot és három választható anyagot, valamint olyan kutatásokat, amelyek diplomamunkadokumentumot és nyilvános beszélgetést eredményeznek. Az MSR program célja, hogy utánozza a doktori program első két évét, hogy a PhD iránt érdeklődő hallgatók tapasztalatokat gyűjthessenek és könnyen áttérhessenek.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Carnegie Mellon’s School of Computer Science is widely recognized as one of the first and best computer science programs in the world. Our programs train the next generation of innovators to solve rea ... Tovább

Carnegie Mellon’s School of Computer Science is widely recognized as one of the first and best computer science programs in the world. Our programs train the next generation of innovators to solve real-world problems and improve the way people live and work. Kevesebb