Master of Science in Stratégiai Pénzügy

Általános információk

Program leírás

A stratégiai pénzügyek mesterképzését (MSSF) arra terveztük, hogy elősegítse a pénzügyi szakemberek karrierjét a magánszektorban és az állami könyvelésben. Az MSSF fejleszti a költségmenedzsment, a pénzügyi menedzsment, az üzleti elemzések és értékelések, a pénzügyi kimutatások elemzése, a döntések modellezése és szimulációja, a csalás témakörei és a fejlett vállalati pénzügyi stratégia ismereteit, készségeit és képességeit. A további választható kurzusok a pénzügyi szakember képességeinek javítására összpontosítanak olyan területeken, mint például a befektetési menedzsment, a nemzetközi pénzügyi menedzsment, a vállalati növekedés menedzsmentje, a projektmenedzsment és az informatikai menedzsment.

Az egyetemi számviteli háttérrel nem rendelkező szakemberek választhatják a számviteli választható tanfolyamokat, hogy megfeleljenek a CPA megjelölésének.

Mindkét üzleti diploma megszerzése

Mindössze hat további tanfolyam elvégzésével az MBA hallgatók megszerezhetik a Master of Science in Strategic Finance (MSSF) programot, egy végtelenül piacképes készségkészletért.

A régió legjobb megtérülése

Az IU délkeleti posztgraduális üzleti programjai kevesebb, mint a fele a régió többi AACSB által akkreditált iskolájának. Kentucky Bullitt, Jefferson, Meade, Oldham, Shelby, Spencer és Trimble megyék lakói pedig fizetik Indiana állami tandíját.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Indiana University Southeast, a regional campus of Indiana University, is a four-year, public, comprehensive university located in New Albany, Indiana, just across the Ohio River from Louisville, Kent ... Tovább

Indiana University Southeast, a regional campus of Indiana University, is a four-year, public, comprehensive university located in New Albany, Indiana, just across the Ohio River from Louisville, Kentucky. Founded in 1941, it provides high-quality educational programs and services that promote student learning and prepare students for productive citizenship in a diverse society, and that contribute to the intellectual, cultural, and economic development of our region. Our safe, walkable campus is just six miles from exciting downtown Louisville, which offers cultural excitement and a wealth of famed events, alongside opportunities for internships and post-graduation employment in Fortune 500 companies. Kevesebb