Master of Science és Élelmiszer Technológia
Universidad de Sonora
Kulcs információ
Campus helye
Hermosillo, Mexikó
Nyelvek
Spanyol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
2 évek
Pace
Teljes idő
Tandíjak
MOP 10 478 *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
* A külföldiek tantárgyak szerint átlagosan kevesebb, mint 80. [80, 85) 5 240 $. [85, 90] 2 620 $. 90 vagy több Megengedett fizetés. Regisztráció: $ 1,773.
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
A program neve: Master of Science and Food Technology
DGP kód: 506509
Normál időszak a végzősökre: 4 félév
Kreditek: 122
Meghatározott fokozat: Master of Science and Food Technology
Campus, ahol felajánlják: Hermosillo
Programleírás
Általános cél
A biológiai tudományok, kémiai-biológusok, vegyészmérnöki, agronómiai és hasonló versenyek szakirányú szakembereinek keretét kínálják, kiváló szintű humán erőforrásokat alkotva, szilárd előkészítéssel a tudomány különböző területein, amelyek képesek eredeti vizsgálatot megvalósítani és független, amely jelentős előrelépést jelent az élelmiszer-tudomány és a technológia területén, nagyobb hangsúlyt fektetve a gabona és az akvakultúra-termékek területére. Továbbá, részletes és átfogó áttekintést adjon nekik, hogy képesek legyenek azonosítani a munkaterületükkel kapcsolatos releváns problémákat, és megfelelő ismereteket generáljanak.
Konkrét célok
- A felsőoktatási szintű személyzet felkészítése oktatórendszer keretében, kurzusok és eredeti vizsgálati munkák útján, amelyek végső célja diplomamunkával zárul.
- Formáljunk emberi erőforrásokat, amelyek képesek az országot érintő problémák keresésére, azonosítására és megoldására az élelmiszer-tudomány területén.
- Készítsen magas szintű emberi erőforrásokat, amelyek képesek az ismeretek megteremtésére, az élelmiszer-tudomány fejlődéséhez és az élelmiszer-termelés és -feldolgozás, valamint a mezőgazdaság problémáinak megoldásához kapcsolódó kutatási projektek tervezése, tervezése és fejlesztése révén.
- A tudományos ismeretek terjesztésének és terjesztésének előmozdítása és előmozdítása az élelmiszer-tudomány egy vagy több szakterületén, és ezáltal erősíti a nemzeti tudományos kultúrát és különösen a regionális tudományágat.
- A legmagasabb szintű emberi erőforrások előkészítése a tudás hatékony továbbításához szükséges készségekkel, viszont új kutatókat és vezető munkacsoportokat képeznek, amelyek elősegítik a tudomány szintjének emelését Mexikóban.
- Ismertesse az akadémiai testületek és a tudás létrehozásának és alkalmazásának vonalait a humánerőforrás képzésével.
- Ismertesse a speciális eseményeken való részvétellel végzett kutatás eredményeit, valamint az ISI által nemzeti vagy nemzetközi terjesztéssel indexált tudományos folyóiratokban publikált kutatási cikkeket.
- Kapcsolódjon más intézmények posztgraduális programjaihoz speciális megállapodásokon keresztül, valamint befolyásolja a kapcsolódó fokozatok tudományos programjainak tartalmát.
Nagyobb jelentések
Francisco Rodriguez Felix
Program-koordinátor
Rosales y Blvd. Luis Encinas s/n, Col. Centro, CP 83000, Edificio 5P. Hermosillo, Sonora.
Belépők
Program tandíj
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Biotechnológiai mesterképzés (MBT)
- Offenburg, Németország
Agrár-élelmiszeripari MSc
- Lincoln, Egyesült Királyság
Mester Élelmezési Politika és Fenntartható Fejlődés
- Lille, Franciaország