Mester Üzleti folyamatok Menedzsment (BPM)

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Az üzleti folyamatok menedzsmentje (BPM) a Master of Management három szakterületén halad, amely egy egyéves nemzetközi mesterképzés (angolul), amely felkészíti a hallgatókat a dinamikus, nemzetközi üzleti környezetben folytatott karrierekre.

A program arra összpontosít, hogy a hallgatók kihívást jelentő stratégiai üzleti problémákkal szembesüljenek, hogy megismerjék őket egy vállalkozás minden fő szempontjával. A program célja az alapképzés és a diplomások, akik célja a nemzetközi menedzsment körének kibővítése, valamint az üzleti folyamatirányítás (BPM) , a stratégia és innováció menedzsment (SIM) vagy a nemzetközi marketingstratégia (IMS) ismereteinek és képességeinek elmélyítése. - a program három specializációs pályája.

A program nemcsak az üzleti (üzleti), hanem a nem gazdasági témakörökben dolgozó egyetemi diplomásokra, például mérnökökre, ügyvédekre, pszichológusokra stb. Vonatkozik.

A Master of Management program célja a következő kompetenciák fejlesztése:

 • A Master of Management diplomája képes komplex üzleti problémák azonosítására és dekonstruálására, amelyek mind szervezeti, mind stratégiai eredetűek.
 • A végzős képes alkalmas módszertanokat, eszközöket és technikákat értékelni, kiválasztani és alkalmazni a komplex üzleti problémák elemzésére annak érdekében, hogy gyakorlati, kiváló minőségű ajánlásokat tegyen a taktikai és stratégiai döntések javítására.
 • A diplomás alkalmas arra, hogy megfelelő, magas színvonalú üzleti stratégiai lehetőségeket védje a következményeik alapján.
 • A diplomás képes stratégiai döntéseket alacsonyabb szintű célokra és kulcsfontosságú teljesítménymutatókra fordítani.
 • A diplomás képes multinacionális és interdiszciplináris kontextusban dolgozni, olyan hozzáállással, amely a következő elemeket tükrözi: kritikus reflexió, konstruktív érvelés, szakmai kommunikáció, hatékony együttműködés, hatékony öngazdálkodás, etikus magatartás és fenntarthatóság.

Üzleti folyamatok menedzsmentje (BPM)

A fő üzleti folyamatirányítás (BPM) az információs és információs rendszerek és technológiák vezetői és vállalati szerepére összpontosít a vállalati világban, különös tekintettel az üzleti folyamatokra. A program foglalkozik azzal a módszerrel, amellyel az egyes lehetőségeket és veszélyeket ebben az összefüggésben kell kezelni és irányítani. A diplomások betekintést nyernek az adatok, a folyamatok, az információs rendszerek közötti interakcióba, valamint az új információs technológiák új lehetőségeinek teremtésébe a többfunkciós üzleti folyamatok számára. A hallgatókat képzik a problémák elemzésére és a helyzetek kritikus tükrözésére azáltal, hogy széles körű módszertant és technikákat kínálnak a folyamat összefüggésében történő alkalmazásra. Végül a diplomások megtanulják megérteni, hogy az információs rendszerek és technológiák miként tudják támogatni és ösztönözni a stratégia kialakítását, az innovációt és az új üzleti modelleket nemzetközi összefüggésben.

Tanulmányi program

Törzsanyag

 • Üzleti modellezés
 • Vezetés és emberi tőke
 • Alkalmazások az üzleti modellezésben

Szakirányú tanfolyamok: Üzleti folyamatok menedzsmentje

 • ERP-rendszer
 • Költség-haszon elemzés
 • IT-irányítás, kockázat és megfelelés
 • Üzleti folyamatok modellezése
 • Mester disszertáció Menedzsment Mester

Felvételi követelmények

Hasselt University egyéni értékelést végez a hallgatókról korábbi tudományos tapasztalataik és képesítéseik alapján. Az általános követelmények diplomával és nyelvi követelményekkel járnak. A program vizsgabizottsága az egyes pályázatokat külön-külön értékeli a pályázók tudományos eredményei alapján. A korábbi képesítésektől függően előfordulhat, hogy el kell készítenie egy előkészítő programot.

Diploma követelmények

Közvetlenül felvett:

 • (Legalább) egy EU-s egyetem üzleti adminisztráció, menedzsment, üzleti közgazdaságtan vagy üzleti mérnöki diplomával rendelkezők.

Feltételesen engedélyezett:

 • Az egyetemen vagy felsőoktatási intézményben legalább 180 ECTS kredit (vagy hároméves nappali tagozatos tanulmányok) után odaítélt olyan menedzsment, üzleti vagy közgazdasági egyetemi diplomát szerezhetnek közvetlenül, vagy felvételt kérhetnek (a részét képező) előkészítő program. A vizsgabizottság a jelentkezéseket egyénileg értékeli.

Felvétel az előkészítő programra:

 • A fent említett területektől eltérő területen végzettek legalább 180 ECTS kredit (vagy hároméves nappali tagozatos tanulmányok) után egy egyetemen vagy felsőoktatási intézményben. A vizsgabizottság értékeli az egyes pályázatokat annak eldöntésére, hogy lehet-e részleges mentességet kapni az előkészítő programra.
 • A közgazdaságtan, az üzleti élet vagy a menedzsment területén nem akadémiai végzettséggel rendelkezők legalább 180 ECTS kredit (vagy hároméves nappali tagozatos tanulmányok) után egy hivatalos felsőoktatási intézményben. A vizsgabizottság értékeli, hogy a fok megfelel-e a megjelölt területeken, és nem adhat-e mentességeket az előkészítő programra.

A felvételt a program vizsgabizottsága hozza meg.

Nyelvi követelmények

 • Az angol nyelv ismeretét (mind írásbeli, mind beszélt nyelven) meg kell erősíteni az angol nyelv idegen nyelvvizsgájára (TOEFL internetes alapú: 80-90 pontszám) vagy a Nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszerrel (az IELTS teljes sávértékelése 6,5) adott legutóbbi eredményével. vagy bármely elismert jártassági teszt.

Hogyan jelentkezzen be

Az online előzetes regisztráció kötelező. A vizsgabizottság csak a megfelelően kitöltött jelentkezési fájlokat veszi figyelembe. A jelentkezési fájl a következő elemekből áll:

 1. Megfelelően kitöltött jelentkezési lap
 2. A megszerzett oklevelek vagy diplomák fénymásolata eredeti nyelven.
 3. Egy újabb útlevélfotó.
 4. Az egyetemi diploma (ok) angol nyelvű fordítása hivatalos fordító által.
 5. Az egyetemi szinten elvégzett összes program eredeti tanúsítványainak hitelesített fordított nyomtatott példányai . A származási egyetemnek biztosítania kell a nyilvántartások átiratát és egy angol nyelvű nyilatkozatot, amely ismerteti, hogy a kiosztott értékelési jeleket hogyan kell átalakítani a szabványosított amerikai rendszerekbe vagy az EU szabványos ECTS rendszerébe. Az iratok angol nyelvű fordítását hivatalos fordítónak kell készítenie.
 6. Az angol nyelvtudást meg kell erősíteni (lásd a nyelvi követelményeket).
 7. APS-igazolás minden kínai PR-hallgató számára (hallgató vízum). A költségeket a Hasselt University beiratkozott összes kínai hallgató visszatéríti.

A benyújtás határideje

 • EGT-hallgatók: augusztus 1.
 • Belga hallgatók: szeptember 1
 • Nem EGT-hallgatók: április 1.

A jelentkezőket a lehető leghamarabb értesítik a vizsgabizottság döntéséről. A programba felvett pályázókat felkérjük, hogy erősítsék meg jelentkezésüket és fizessék meg a tandíjat.

Éves tandíj

 • EGT-hallgatók
  • 238,3 EUR 11,40 EUR / ECTS-kredit = 922,3 € / év / 60 ECTS
 • Nem EGT-hallgatók
 • 238,3 EUR 11,40 EUR / ECTS-kredit = 922,3 € / év / 60 ECTS
 • Kötelező biztosítási díj 40 € / hó

Az előkészítő és áthidaló program tandíja attól függ, hogy hány ECTS kredit szükséges.

* A tandíjakat évente felülvizsgálják. Nyomatékosan javasoljuk, hogy keresse fel weboldalunkat a legfrissebb tandíj-információkkal kapcsolatban.

Egészségbiztosítás

A belga tartózkodás teljes időtartamára, az érkezés napjától kezdve, az egészségbiztosítás minden nemEEA hallgató számára kötelező. A díj összege évi 360 euró. Az egészségbiztosítás díját a tandíjjal együtt kell megfizetni. A megélhetési költségekkel kapcsolatos információk a weboldalunkon találhatók.

Fizetés

A pályázókat, akiket a vizsgabizottság fogadott el a programba, felkérjük, hogy erősítsék meg jelentkezésüket és fizessék meg a tandíjat. A nemzetközi hallgatók regisztrációja csak a tandíj megfizetése után lehetséges, kiegészítve az egészségbiztosítási díjjal (csak az EGT-n kívüli hallgatók esetében). Fizetés készpénzben vagy hitelkártyával nem lehetséges. Mindaddig, amíg a hallgató nem fizette meg az összes fennmaradó regisztrációs díjat, a regisztrációt felfüggesztik.

Utoljára frissítve szept. 2019

Az iskoláról

Hasselt University is a young, dynamic centre of expertise for teaching, research and service provision. It regards it as its social responsibility to contribute actively to a sustainable and innovati ... Tovább

Hasselt University is a young, dynamic centre of expertise for teaching, research and service provision. It regards it as its social responsibility to contribute actively to a sustainable and innovative region. It aspires to be a hub in this innovation web. Kevesebb
Hasselt , Diepenbeek + 1 Több Kevesebb