Mester Program Ökológia

Ez egy olyan oktatási Ön számára, hogy egy főiskolai diplomát biológia és szeretnék, hogy egy fejlettebb tudás az ökológia, hogy növelje a lehetőségeket, hogy egy fejlett munkát belül a vállalatok és a kormányok vagy az érdem magát a jövőbeli tanulmányok PhD hallgatóként.

A master program ökológia kapsz egy magas szintű ismerete ökológiai elmélet, amely szükséges a megtervezése és végrehajtása a kutatás és természetvédelem. Az oktatás szorosan kapcsolódik a kutatási végzett a Ökológiai Tanszék és Környezettudományi Kar. A legtöbb gyakorlati megvan a hangsúly északi ökoszisztémákra, de az oktatás még mindig nagyon nemzetközi, mert az általános elmélet és a globális környezeti problémák, mint a túlhalászás, az erdészet, a folyószabályozások, a szennyezés és a klímaváltozás központi téma a sok tanfolyam.

Az oktatási ad képességek azonosítására és jellemzésére ökológiai problémák megtervezésére és kivitelezésére vizsgálatokat és meghatározzák és tanulmányi biológiai anyag. Azt is megtanulják, hogyan kell elemezni az adatokat statisztikailag és hogyan kell bemutatni és értelmezni az eredményeket egy jelentésben. Minden kurzus a master program kapnak angol.

Utasítás

A master program ökológia Umea Egyetem által adott Ökológiai Tanszék és Környezettudományi Kar (EMG) és szorosan kapcsolódik a kutatást végzett a tanszéken. Mivel a mester hallgató ökológia Umea, akkor fejleszteni tudását az egyéni integrációs és alkalmazási tudás, és képes kezelni a komplex jelenségek, problémák és helyzetek, mint a felkészülés kutatási gyakorlat vagy más munkahelyek, amelyek magas követelményeket önálló függőséget .

A diákok vették fel a programba évente egyszer. A program tartalmazza a tanfolyamok, amely összesen 120 ECTS-kreditek során két év, és ez teljesen található Umea között. A benne kurzusok az elméleti tanulmányok terén, vagy laboratóriumi gyakorlat. Az utolsó 30 ECTS kreditet-szakdolgozat kellene lennie, amely egy meghatározott haladó kurzus az ökológia által hozott diák. A szakdolgozat kell végezni az egyetemen, vagy egy bizonyos vállalkozás vagy a kormány.

Mivel az első Természetesen akkor választhatnak Forest Ecology and Édesvízi ökológia. A többi kötelező tanfolyamok Ökológia: Theory and Applications, Evolúciós Ökológia és elemzések az ökológiai adatok. Tudod, mint egy része a programnak olvasni akár 30 ECTS más tantárgyak és számos fejlett ökológiai tanfolyamok, amit tehet is.

Karrierlehetőségek

A master program ökológia ad a tudás és készségek a haladóig kormányok, vállalatok és kiváló kiindulópont a PhD tanulmányokat.

A diákok vették fel a programba évente egyszer. Miután minden szükséges tanfolyamokat adtak ki; A program megfelel a mértéke Master of Science a súlyos Ecology a Umeå Egyetem.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

10 további kurzus Umeå University - Faculty of Science and Technology »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Nappali
Price
270,000 SEK
Deadline
Kérj Információt
Application still open for EU citizens
Kérj Információt
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Application still open for EU citizens
Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Application still open for EU citizens
End Date