Mester a belső tér kialakítása

Általános információk

Program leírás

Mester a belső tér tervezés

Interior Design egy tudományág, amely megtestesíti a különböző tantárgyak és szakmai szálak, ennek eredményeként a fejlődése és specializációja egyéb kapcsolódó tevékenységek: tervezés, látványtervezés, építészeti és styling, többek között.

Az is gyakran nevezik a fegyelem hasonló általános tervezési és konkrét területeken: a termék, ipari, grafikus.

Ez a diploma természetesen hozza össze ezeket a kritériumokat, valamint képzést kínál, és egy akadémiai elképzelés, hogy ezek a tervezők érkező egy adott területen, akik igyekeznek megszerezni egy mélyebb megértését, az adott területen az Interior Design, annak minden szakmai formátumok: otthon, munkahely, efemer vagy kereskedelmi.

TANMENET

I. modul - KULTURÁLIS HÁTTÉR

A cél ennek a képzésnek, hogy győződjön meg arról, hogy a diákok, amikor szembesült a konkrét projekt, képesek megtalálni bizonyos szempontokat, amelyek felkeltik a saját érdeke; hogy megszokja visszatekintve találni utalást, amelyek kapcsolódnak e szempontokat; hogy megértik, milyen hasznos ez lesz, hogy megértsék a fejlődését és jelenlegi állapotát a tudás erről adott témáról; és hogy ők is szokni szervező mindezt a saját kritikus térképen.

A modul tanulmányi célkitűzései

A fő cél ennek a modul célja, hogy a hallgatók ismereteket történelmi kérdésekben, szándékosan nem úgy, hogy képesek lesznek, hogy írjon ki saját hivatkozásokat a projektet megelőzően.

Modul II - projekt területén

A projekt tengelye bármely folyamat a tervezés egy belső teret, és ugyanabban az időben, összegzi az összes tudás részt vesz.

Belsőépítészeti projektet kell alapulnia kiegyensúlyozott kombinációja a tér elemzés, a funkcionális program és a tervező kulturális hátterét.

A modul tanulmányi célkitűzései

A fő cél ennek a modul, hogy a diákok képesek azonosítani, hogy milyen típusú belsőépítészeti projekt, hogy kell végrehajtani. E célból nemcsak azt kell tenni, hogy a keretében a szakmai termelési ágazatban, de akkor is kell ezt megtennie a stilisztikai és történelmi dagály vagy trend, hogy a jelenleg is megerősített objektív referenciák.

Modul III - ÉPÜLET ÉS GYÁRTÁS

Az épület és a létesítmények része a folyamatnak, hogy fejlesszék a projektet. A tudás az épület rendszerek, anyagok és azok jellemzőit, valamint a létesítmények, alapvető fontosságú, hogy a végrehajtása egy szakmai projekt.

Ez a modul megy részletesen a szempontokat, mint például az ergonómia, helyreállítás és felújítás, ahogy kell tekinteni az alapvető paramétereket kell figyelembe venni a végrehajtás bármely belsőépítészeti projektet.

A modul tanulmányi célkitűzései

  • Építési-menedzsment projektek és munkák megerősítése a tudás az anyagok és építési rendszerek használt belsőépítészeti projektek. Mi kell összpontosítania, amelyek potenciálisan részt vesznek a projektben, mint mi értékeli a hasznosítás és szállítási lehetőségek, az új anyagok kerülnek felhasználásra.

  • Ergonómia Mi olyan kérdésekről szemszögéből ergonómia - a hatálya alól a tudás és az erőforrások végrehajtásához szükséges belsőépítészeti projektek képviseletét, prezentációs és kommunikációs.

  • Restaurálása és felújítása A fő cél az, hogy megismerjék a konkrét technikákat és az elméleti ismeretek, amelyek végrehajtásához szükséges szakmai művek bármilyen belső tér, amely a kulturális és történelmi jelentőségű, a legnagyobb tisztelettel, érzékeny módon és a megfelelő kritériumokat.

Modul IV - Képviselet

Figyelembe véve, tanulmányozása és alkalmazása a rendszerek képviselet hatékony kommunikációs és prezentációs egy professzionális belsőépítészeti projektet.

A modul tanulmányi célkitűzései

A cél ennek a modul célja, hogy a hallgató eszközök és szokásait, hogy megtekinthesse a képviselete projektek lényeges része a folyamatnak a projekt. Csakis képviselő konkrét projekt, amely egy lehet tisztában, és van egy pontos észlelése szempontjából.

Karrier lehetőségek

  • Interior Design Studios.
  • Építészet Studios.
  • Folytató vállalatok: scenography, átmeneti terek, kiállítások tartók és / vagy lelátókon.
  • Helyreállítása terek.
  • Tanácsadás és művészeti vezetője.

ADATLAP

Szerkesztés: 3rd Edition

Végzettség: Mester Interior Design által akkreditált Universidad de Vic-UCC. Diákok nélkül egyetemi diplomával kap egy egyetemi diploma, kiterjesztett vizsgálatok.

HITELEK: 60 kredit

Iskolai időszakban: Honnan október 19, 2015 májusáig 2016 Final Project bemutatása: június 2016

Ütemterv: Hétfőtől csütörtökig, 19 és 22h.

Mód: Oldalon

Nyelv: spanyol

Ár: 6600 €

Access: Diplomások. Egyetemi fokozatot Fine Arts and Design, és azokat, amelyek a következő szakmai kategóriák: belsőépítészet, grafikai tervezés, ipari formatervezés és a művészetek alkalmazott ruházatot. Szakemberek, az ágazat speciális képzési de aki bizonyítani tudja szakértelmet. A pályázóknak át fog esni egy kiválasztási folyamat elfogadásra a pályán.

Észrevételek: Intenzív spanyol nyelvtanfolyam külföldi diákok hajlandóak alkalmazni a mester fokozatot (választható kurzus). Honnan szeptember 10-október, 2.; hétfőtől péntekig (4 óra / nap) - 395 €.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Bau is a centre that provides higher education in the field of design. Located in Barcelona, one of the leading cities in the field of design, BAU is situated in an industrial area of over 6,000 m2 eq ... Tovább

Bau is a centre that provides higher education in the field of design. Located in Barcelona, one of the leading cities in the field of design, BAU is situated in an industrial area of over 6,000 m2 equipped with specific rooms for teaching and multi-purpose spaces designed to promote research, creation and innovation. Kevesebb