Mester A Számítástechnikai Módszerek Tudomány

Általános információk

Program leírás

A tudományos számítástechnikai módszerek mesterének célja a hallgatók bemutatása a kezelés és a kísérleti adatok elemzésének tudományában, hogy a STEM hallgató képes felmérni a kvantitatív módszerek által nyújtott hatalmat, és tudja, hogyan kell ezeket tudományukban felhasználni.

célkitűzések

A programozási nyelvek megkönnyítik a kísérleti tudományágakban kapott tudományos adatok megszerzésének, szervezésének, megrendelésének, szűrésének, feldolgozásának, finomításának, ábrázolásának és végül elmagyarázásának a feladatát. Különös figyelmet fordítunk az adatok számítógépes feldolgozására és elemzésére, valamint a leggyakrabban használt szoftvercsomagok kezelésére. A Master-t a Kísérleti Master's Thesis (TFM) körül szervezik egy adott kutatási témára, amelyet egy tanszék javasol.

A tanítandó kurzusok kiemelkedően módszertani, eljárásokra, algoritmusokra és elemzésre vonatkoznak, formális jellegűek, kellően általánosak, így minden hallgató az oktató irányítása alatt alkalmazza azt a kiválasztott munkában. Fontos egy választható modul, amely tanfolyamokat tartalmaz olyan tudományágak specifikusabb technikáiról vagy eljárásairól, mint a bioinformatika, a fizika és az alkalmazott matematika, a biológia és a környezet vagy a kémia.)

profil

Diplomások a STEM (tudomány, technológia, mérnöki és matematikai).industry, businessman, man geralt / Pixabay

tanterv

A programnak négy alapvető pillére van:

1. Diplomamunka

A Mester gyakorlati jellegű, amelynek középpontjában a Mester Végleges Projekt megvalósítása áll, egy olyan projektben, amely a hallgató által kiválasztott tudományág adatelemzésével kapcsolatos.

A program személyre szabott tanácsadási szolgáltatással rendelkezik, amely tanácsot ad erről a munkáról, és a választható tantárgyakról, amelyek a legjobban megfelelnek a hallgatói profilnak.

2.. Dinamikus tanterv

Ez a program 60 ECTS-t tartalmaz, 3 modulban elosztva.

Az első modul 30 ECTS, amely megfelel a mester fent említett végső projektének.

A 2. modul, amely 18 ECTS-t fed le, általános tantárgyakra vonatkozik.

És végül, a 3. modul 12 opcionális ECTS-vel rendelkezik, így a hallgató beállíthatja a tantervét preferenciái szerint

3.. Szakmai indulások

Széles munkaerőpiac és többszöri kilépés, mivel a hallgatók, akik ezt a mestert tanulják, szakmai karrierjükre a következő területeken koncentrálhatnak:

 • Akadémiai. A doktori programokhoz való hozzáférés olyan kutatási területeken, mint:
  • Gyógyszerészeti és biotechnológiai orvosi ipar
  • Biológiai termelési ipar
  • Környezetgazdálkodás

4.. szoftver

Fő tengelyként a hallgatókat R, Matlab, Python és Labview programozással kell megtanítani (a választott tantárgytól függően). Ily módon a hallgatók megtanulják fejleszteni a mesterfokozatban megszerzett ismereteket, és képesek lesznek ezeket a programozási környezetben gyakorlatilag megvalósítani.

modulok

1. modul: Diplomadíj 30 ECTS

 • 1.1. Téma: Kutatási projekt

2. modul: Általános 18 ECTS

 • 2.1. Téma: Etika
 • Tárgy 2.2: Programozás
 • 2.3. Tárgy: Adatfeldolgozás és elemzés

3. modul: Opcionálisan 12 ECTS

 • 3.1. Téma: Opcionális

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of Navarra is based on the Christian inspiration promoted by St. Josemaría Escrivá de Balaguer, the founder of Opus Dei. Its mission is to seek and present the truth; contribute to the ... Tovább

The University of Navarra is based on the Christian inspiration promoted by St. Josemaría Escrivá de Balaguer, the founder of Opus Dei. Its mission is to seek and present the truth; contribute to the academic, cultural and personal education of its students; promote academic research and healthcare activities; provide suitable opportunities for the development of its professors and employees, and carry out broad cultural outreach and social promotion work with a clear goal of service. Kevesebb
Pamplona , Madrid , San Sebastián + 2 Több Kevesebb