Mester a történelemben

Általános információk

30 locations available

Program leírás

A történelem egy tág téma sokkal kínálnak. Egy ilyen terjedelmesebb téma bázis fedezésére, a történelem egyik legnagyobb befogadó téma. Partner egyetemek biztosítanak történelem tanfolyamokat, amelyek lefedik a hatálya kultúrák alkalommal időszakok, valamint a régiók, mely néhány, Nagy-Britannia legjobb története programok és szakértelmet, hogy lehetővé teszi, hogy megszerezzék a legjobb tudásunk bármilyen specializáció választja.

Tanulás a történelem nem csak a tanuló emberi terjeszkedés, hanem kulturális terjeszkedés is. Mint partnerünk egyetem kínál rengeteg történelem szakterületek, meg tudja-e valóban tanulmányozni a sokszínűség a világ ez legfinomabb: kulturális tanulmányok, mint például a művészettörténet, a katonai és háborús tanulmányok, és a múzeumi tanulmányok időszakra alapú előzmények alapján középkori, reneszánsz, vagy a modern időkben. Ez a széles regionális történelmi tanulmány programokat kínálnak, mint például, de nem kizárólagosan az európai történelem, Afrikai Tanulmányok, egyiptológia, ír történelem, a skandináv történelem, sőt amerikai tanulmányok. Maga a történelem felöleli az egész múlt és a partner egyetemek igyekeznek felfedezni és tanulni, hogy a korábbi expanzív tudás és képzett kutatás.

Egyetemi programok gyakran alkalommal talál kombinált kurzusok társítva történelem vizsgálatok. Gyakori kombinált kurzusok közé History and Business, történelem és angol nyelv, történelem és politika, történelem és antropológia, történelem és a pszichológia és a történelem és Gazdaságtudományi. Felvételi változik az egyetemről egyetemre, de AP pontszámok a megfelelő tárgyak, mint például az Egyesült Államok történetében, Világtörténelem, és az amerikai kormány várható.

Posztgraduális felvételi is változhat Az egyetemek, és attól, hogy a specializáció a téma, akkor elvárják, hogy bizonyos háttérrel a választott témában. Bár nem feltétlenül kell egy bizonyos fokú történet vagy a választott szakirány, amelynek hátterét az érintett érdekek hasznos lesz a felvételi folyamat.

Érdekli a tanulás történelem egyik partner egyetemek? Vessen egy pillantást, aki kínál a történelem tanfolyamok: University of Aberdeen, University of Stirling, Strathclyde Egyetem, Glasgow, Aberystwyth University, Swansea University, Bournemouth University, Durham University, University of East Anglia, University of Essex, University of Exeter Egyetem Hertfordshire, University of Kent, Lancaster University, University of Leeds, University of Leicester Egyetem, Lincoln Egyetem, Liverpool, Newcastle University, University of Nottingham, Oxford Brookes University, University of Reading, a Sheffieldi Egyetem, University of Southampton Egyetem Winchester, University of York, Brunel University, Kings College London, Kingston Egyetem queen Mary, University of London, Roehampton Egyetem, Royal Holloway University of London.

Utoljára frissítve márc. 2017

Az iskoláról

Since 2004, Across The Pond has been providing student advice and guidance to US students looking to study at some of the top UK universities. Our focus on individual attention and our unique approach ... Tovább

Since 2004, Across The Pond has been providing student advice and guidance to US students looking to study at some of the top UK universities. Our focus on individual attention and our unique approach to student recruitment is inspired by the first-hand experiences of international study, educational research and career mentoring that the Across The Pond founders and wider team have had. Kevesebb
Aberdeen , Belfast , Brighton , Canterbury , Cardiff , Chester , Cirencester , Colchester , Edinburgh , Epsom , Exeter , Falmouth , Farnham , Glasgow , Guildford , Huddersfield , Leeds , Leicester , Lincoln , Liverpool , London , Loughborough , Manchester , Newcastle upon Tyne , Norwich , Nottingham , Oxford , Olvasás , Rochester , Sheffield + 29 Több Kevesebb