Mester a tanulás és tanítás (vedlés)

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Legyen egy általános vagy középiskolában tanító

Ha van egy főiskolai diplomát bármely területén kívüli oktatás és szeretnénk, hogy egy iskolai tanár, USQ Master of Learning and Teaching lesz ott. Ez az új mester szintű diplomát felállítja majd egy korszerű és átfogó megértése az oktatás és alaposan felkészülni az új karrierjét.

Majors

  • Elsődleges
  • MÁSODLAGOS

Szakmai tapasztalat

Vannak 60 napon felügyelt szakmai tapasztalat elhelyezések és 20 napon belül a felügyelet nélküli gyakornoki 50 százalékos óraszám az iskolában vagy más elismert oktatási környezetben. Arra is van lehetőség, hogy vállalja néhány szakmai tapasztalat tengerentúlon.

szakmai akkreditáció

Pályakezdő a Master of Learning and Teaching (elsődleges) pályázhatnak a Queensland College of tanárok tanár regisztráció.

Amellett, hogy kitöltése minden követelmények fok, a diákok kell, hogy adja át a személyes olvasási és számolási teszt (PLANTITE) érettségi előtt. Azt javasoljuk, hogy a diákok át az PLANTITE előtt a sikeres 8 tanfolyamok. Kérjük, regisztráljon a PLANTITE vizsgálat az ausztrál Council for Educational Research (ACER) wesite.

Karrier eredmények

A végzős a Master of Learning and Teaching akkor jogosult lesz tanár regisztráció. Ez azonban számos izgalmas lehetőséget a munkába állás, mint egy tanár egész Queensland és a világ.

Belépési követelmények

  • 3 éves főiskolai diploma vagy azzal egyenértékű egy fegyelem eltérő oktatási minimum GPA 4.5 kívül 7.0.
  • pályázóknak bizonyítaniuk kell, milyen a korábbi tanulmányok felelnek meg ezeknek a követelményeknek, azáltal hogy egy befejezett Oktatási terület - Form G azok alkalmazását.

Angol nyelvi követelmények

Meg kell felelniük a vonatkozó angol nyelvi követelmények. Ez a program szükséges minimum IELTS 7,5 vagy azzal egyenértékű. Ha nem felel meg az angol nyelv követelmények akkor kérheti, hogy tanulmányozza a University által jóváhagyott angol nyelvű programban.

Utoljára frissítve júl. 2017

Az iskoláról

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ studen ... Tovább

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ students enjoy small class-sizes, collaborative learning spaces, and a suite of support services to enhance your study experience. With students from more than 80 countries and internationally accredited degrees and programs, you can choose to study on campus, external or online. Kevesebb
Toowoomba , Springfield , Brisbane , Ausztrália Online + 3 Több Kevesebb