Legyen egy általános vagy középiskolában tanító

Ha van egy főiskolai diplomát bármely területén kívüli oktatás és szeretnénk, hogy egy iskolai tanár, USQ Master of Learning and Teaching lesz ott. Ez az új mester szintű diplomát felállítja majd egy korszerű és átfogó megértése az oktatás és alaposan felkészülni az új karrierjét.

Majors

  • Elsődleges
  • MÁSODLAGOS

Szakmai tapasztalat

Vannak 60 napon felügyelt szakmai tapasztalat elhelyezések és 20 napon belül a felügyelet nélküli gyakornoki 50 százalékos óraszám az iskolában vagy más elismert oktatási környezetben. Arra is van lehetőség, hogy vállalja néhány szakmai tapasztalat tengerentúlon.

szakmai akkreditáció

Pályakezdő a Master of Learning and Teaching (elsődleges) pályázhatnak a Queensland College of tanárok tanár regisztráció.

Amellett, hogy kitöltése minden követelmények fok, a diákok kell, hogy adja át a személyes olvasási és számolási teszt (PLANTITE) érettségi előtt. Azt javasoljuk, hogy a diákok át az PLANTITE előtt a sikeres 8 tanfolyamok. Kérjük, regisztráljon a PLANTITE vizsgálat az ausztrál Council for Educational Research (ACER) wesite.

Karrier eredmények

A végzős a Master of Learning and Teaching akkor jogosult lesz tanár regisztráció. Ez azonban számos izgalmas lehetőséget a munkába állás, mint egy tanár egész Queensland és a világ.

Belépési követelmények

  • 3 éves főiskolai diploma vagy azzal egyenértékű egy fegyelem eltérő oktatási minimum GPA 4.5 kívül 7.0.
  • pályázóknak bizonyítaniuk kell, milyen a korábbi tanulmányok felelnek meg ezeknek a követelményeknek, azáltal hogy egy befejezett Oktatási terület - Form G azok alkalmazását.

Angol nyelvi követelmények

Meg kell felelniük a vonatkozó angol nyelvi követelmények. Ez a program szükséges minimum IELTS 7,5 vagy azzal egyenértékű. Ha nem felel meg az angol nyelv követelmények akkor kérheti, hogy tanulmányozza a University által jóváhagyott angol nyelvű programban.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

10 további kurzus University of Southern Queensland (USQ) »

Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
18,080 AUD
A hazai teljes költségtérítéses először tanulmányi (hozzávetőlegesen)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date