Miért érdemes a Master of Data Science

Van egy jelentős és folyamatosan növekvő kereslet adatok tudósok világszerte. Data Science egy izgalmas új terület a tanulmány, amely alkalmazható számos iparágban, mint az egészségügy, az energia, a pénzügy, gyártás, valamint a kormány. a Data Science program The University of Queensland lesz az első Ausztráliában, amely haladó szintű számítástechnikai, a statisztika, a matematika és üzleti ismeretek alkalmazott ipari, kormányzati, társadalmi és tudományos összefüggések és kiegyensúlyozott alapvető tulajdonságai vonatkozó adatok a tudomány, beleértve az etikai adatok felhasználása jogi megfontolások az adatok a tudomány, az üzleti kommunikáció, a gyakorlati tapasztalat megfelelő nagy adatmennyiség eszközök és technológiák, valamint a kreatív és zavaró gondolkodás alkalmazott komplex problémákra. Pályakezdő ez a program lesz, jól felszerelt kezelése összetett adatok tudományos kihívások és játsszon vezető szerepet a jövőben fejlesztési adatok tudományos megoldások világszerte.

Felhívjuk figyelmét, hogy az angol nyelvtudás követelmény a program jelenleg felülvizsgálat.

Belépési követelmények

Előfeltételek

A program elérhető lesz a hallgatók legalább 3 éves egyetemi diploma egy nagy számítógépes tudomány, IT, statisztika, matematika, mérnöki, vagy egy program jelentős mennyiségi kompetenciákkal, amelyek lehetővé teszik időben történő befejezését a program. Befejezése Queensland 12 év, vagy azzal egyenértékű matematika B is szükséges.

A pályázóknak arra ösztönzik, hogy a CV, amely részletezi tapasztalata adatok feldolgozására. Felvétele a nyilatkozatot az érdeklődés a Master of Data Science és a potenciális hozzájárulását a szakmai előmenetel erősen ajánlott.

Angol nyelvtudás

IELTS összességében 7; olvasás 7; írás 7; beszélő 7; hallgat 7. Más angol nyelvtudás Vizsgálatok és eredmények jóváhagyott UQ, megtekintheti az angol nyelvtudás politika alább.

Annak érdekében, hogy a bevonulást, hogy egy tudományos program UQ, akkor meg kell mutatnia, hogy rendelkezik a megfelelő szintű angol nyelvtudás.

Ahhoz, hogy a UQ angol nyelvtudás követelményeknek, akkor bizonyítania kell az alábbi:

  • pontszáma egyenértékű négy félév Sound Achievement Queensland Studies Authority angol, angol ESL tanulóknak vagy ausztrál vagy nemzetközi egyenértékű. Kevesebb, mint négy félév lehet tekinteni néhány program.
  • legalább 6,5 összességében és legalább 6,0 minden egyes al-sávot International English Language Testing System (IELTS), vagy azzal egyenértékű próba. Egyes programok magasabb angol nyelvtudás követelményeket; lásd az egyes program követelményeinek.

Más egyenértékű vizsgálatok, mint például a teszt az angol mint idegen nyelv (TOEFL) és Pearson teszt az angol (PTE) Academic is elfogadják, és más képesítések és tapasztalat is figyelembe kell venni.

Study Abroad és bejövő cserediákok csak akkor szükséges, hogy megfeleljen a teljes pontszám (pl 6.5 IELTS vagy TOEFL 87 vagy 64 PTE).

Vízumkövetelményekről

A nemzetközi diákok, akik elfogadták a nappali tagozatos képzés, a Master of Data Science pályázhatnak egy ausztrál diák vízum.

Az ausztrál kormány egyszerűsíteni a vízumkérelem folyamatot. Most, a nemzetközi hallgatók alkalmazni Student Visa (alosztály 500).

Van számos követelményt kell kielégíteni, mielőtt a vízum megadása.

A program felépítése

Tanfolyamok

A tanfolyamok a Master of Data Science állapítja meg a kurzus listán. Minden tanfolyam van rendelve egy bizonyos számú egység (#).

A program szabályai

A Program szabályai megmagyarázni, mire van szükség, hogy teljes a Master of Data Science. Ezek a követelmények tartalmazzák az összes egység száma meg kell, hogy töltse ki annak érdekében, hogy diplomás.

Ahhoz, hogy a mértéke biztosított, akkor is meg kell felelnie az általános szabályok díját. Az Általános pályázati szabályzat, valamint más politikák és szabályozások, megtalálható az egyetem szabályai oldalon.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus The University of Queensland »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
jan. 2020
Duration
2 Év
Nappali
Price
40,160 AUD
Indikatív éves díj 2017.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date