Mester angolul filológia

Általános információk

Program leírás

A program tartalma:

A két éves vizsgálati program magában foglalja a szakirodalom tanulmányozása (pl kortárs amerikai irodalom, régi és Közel-angol irodalom) és a nyelvészet (pl Syntax, szöveg elemzése és pragmatika, stilisztika, történeti nyelvtan, angol nyelvjárások). Választható kurzusok, ahol a diákok tovább specializálódtak, szerves része a tanulmány.

Program időpontok:

Szept-jún, 2 év

Jelentkezési határidő:

február 28

Pályázati eljárás:

  • jelentkezési lap
  • eredeti vagy hitelesített másolatát a kérelmező BA
  • oklevélmelléklet (BA diplomát angol szükséges)
  • A vissza nem térítendő feldolgozási díja 25 euró (mentes minden banki díjak)
  • absztrakt (1-3 oldal) a kérelmező BA szakdolgozat angol vagy bármely más tudományos munka angol területére vonatkozó tanulmányi kell a kérelmező által bemutatott, közvetlenül a vizsga
  • írásbeli projekt (1-3 oldal), hogy a kérelmező által bemutatott, közvetlenül a vizsga

Szóbeli vizsga, amelynek során a kérelmező tudomása az angol nyelv (angol filológia a bachelor szinten) tesztelik, és az ő / ő már elért eredményeket és a jövőbeni akadémiai tervek tárgyalja (a három oldal diplomamunkám javaslatát a kérelmező által benyújtott a vizsga).

Nyelvi követelmények:

Angol nyelv KER C1 szint

Képzési módszerek:

szemináriumok, workshopok, projektek, előadások, esszék

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

It is the university, together with a number of other educational institutions that makes Olomouc the top student city in the Czech Republic – where every fifth person in the city is a student!

It is the university, together with a number of other educational institutions that makes Olomouc the top student city in the Czech Republic – where every fifth person in the city is a student! Kevesebb