Kezdeti program - ahhoz vezet, hogy az alapképzés engedélyeztetést

Ajánlott szerint: College of Education

Áttekintés

Keress a tanítási engedélyeztetést az első- nyolcadikig osztályosok

Egyének egy vágy, hogy tanítani és egy diplomát kívül az oktatás tehet szert a készségek és ismeretek, hogy vezesse az elemi osztályokban. A tanterv által jóváhagyott Arizona State Board of Education, mi Master of Education (MED) alapfokú oktatás felkészít arra, hogy elérje a tanárképzés engedélyeztetést. Felajánlott online a College of Education, ez mesterek az alapfokú oktatásban a program biztosítja a képzés és alkalmazás segítségével vegyenek részt és kezelni a fiatalok a 21. század tanulási közösségek.

Az egész internetes mesterek az elemi oktatási program, akkor vizsgálja meg az előírt tanítási módszereket és stratégiákat, és innovatív terveket, hogy javítsa a diákok eredményeihez. Ismerje meg az értékelési technikák mellett releváns tartalmak tanulók évfolyamon 1-8. Grand Canyon University (GCU) szigorú oktatási tanterv elemzésére összpontosít, valamint megoldási javaslatok az aktuális kérdésekről az oktatásban, mint a tanulók olvasási és tanítása az angol nyelvet tanulók. A megfigyeléses practicums és hallgatói tanítás integrálni a programba növeli a képességét, hogy tanítani, vezetni, és sikerül kulturálisan és szellemileg változatos általános iskolákban.

Programok vezető tanár minősítés megkövetelhetik praktikum órát, az állami vizsgák, hallgatói tanítás és intézményi ajánlása GCU.

Degree Eredmények

Ismerje meg az Alapítvány általános iskolai

A mesterek az elemi oktatás online célja, hogy megengedheti magának az alapjait az oktatás és intertwines tényeken alapuló elmélet korszerű tanítási módszerek. Minden tanfolyam közvetlenül igazodik a speciális szakmai oktatás színvonala és a kapcsolódó nemzeti tartalmi követelményeknek.

Ebben a programban, akkor értékelni fogja az oktatási stratégiák több tartalom területeken, beleértve az angol, mint második nyelv (ESL), egészségügy, társadalmi tanulmányok, matematika és a tudomány. Befejezte megfigyeléses és gyakorlati tapasztalatok alapján feladatokat, amelyek segítenek alatt tanár jelölt fázisban. Ebben az utolsó félévben, hogy fejezze be az állami engedélyeztetést vizsga és a teljes idejű tanuló tanítási komponens.

Mit fog tanulni

Tanulmány A Masters in alapfokú oktatás tananyag

Az egész online mesterek általános iskolai program, akkor a következő témakörök:

  • Az építőipar, elemzése és értelmezése pszichológiai tesztek mérésére tanulási eredmények
  • Együttműködés növelése oktatási hatékonyság és tanulással
  • A természet, eredete és története a pszichoanalízis és pszichoterápia
  • Az emberi tanulás és megismerés
  • A humanista, transzperszonális pszichológia és egzisztenciális kapcsolatban motiváció, szükségletek, a szeretet és a létezés
  • Elméletek a vizsgálóbizottságok és a megfelelő vizsgálatok és intézkedések

Karrier Eredmények

Forge egy új karrier az oktatásban

A végzős a Master of Education az alsófokú oktatás szak, akkor lesz jogosult, hogy folytassa oktatói állást a köz-, a magán- és az alternatív oktatási intézményekben. Lehetséges karrier címei általános iskolai tanár, gyermek fejlődését specialista és a gyermek ügyvédje.

Megjegyzés: Ezt a programot a közelmúltban felülvizsgálták. Disclosure statisztikák ezt a programot, mielőtt felülvizsgálták jelzett 54% -a végzett hallgatók időben (számított 26 hónapon belül), és diplomát medián hiteltartozás a $ 36.198.

Program Helyszínek

Online

Gyakoroljuk következő generációs oktatás online fokozat a Grand Canyon University. Keress a mértéke a kényelem és rugalmasság online kurzusok, melyek segítségével tanulni bárhol, bármikor. GCU kínálja a legtapasztaltabb vezető szerepét az online képzési programok. Teljes munkaidős oktatók és teljesen képzett járuléka oktatók, felszerelt erős tudományos háttérrel és gyakorlati tapasztalat a saját területén, támogassa Önt minden lépésnél. Úgy tervezték, a karrier-orientált szakmai szem előtt tartva, az online osztályok biztosítanak meghitt környezetben, amely serkenti és lebilincselő megbeszélések. Válasszon a programok között a különböző főiskolák, a nagy kereslet foglalkoztatásra. Osztályok kezdődik gyakran.

Este

Grand Canyon University esti programok megfeleljenek az igényeknek a dolgozó szakemberek számára, akik inkább egy a személyes tanulási környezet. Éjszakai osztályok megfelelnek csak hetente egyszer, és nyújtja a kölcsönhatás és vita egy tipikus egyetemi tanteremben. Éjszakai osztályok célja, hogy egy adott hallgatók száma, amelyek egy meleg és tápláló környezet, amely támogatja magával ragadó élmény. Egy este kohorsz, akkor halad át a szak azonos karrier gondolkodású osztálytársak, lehetőséget biztosítva, hogy a hálózat és kovácsolni kapcsolatokat, amelyek túlmutatnak az osztályteremben. Osztályok kezdődik gyakran különböző helyeken, beleértve a főépületben.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Program oktatási nyelve:
  • Angol

51 további kurzus Grand Canyon University »

Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
30 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
24,755 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date