Mester előrelátás a környezet és a fejlődés

Általános információk

Program leírás

Palacký Egyetem Olomouc

Palacký Egyetem, székhelye: 1573, az egyik vezető központok az oktatás és kutatás a Cseh Köztársaságban. Ez magában foglalja a nyolc kara jelenleg kínál fok között számos tudományág, beleértve a gyógyszer és egyéb természetes, humán tudományok, társadalomtudományok, valamint a jogi oktatás. Az utóbbi évek egyik legfontosabb prioritása az egyetem célja, hogy erősítse a nemzetközi együttműködést más felsőoktatási intézményekben. Naprakész, több mint 1 700 nemzetközi diák tanul itt Palacký Egyetemen.

Palacký Egyetem található történeti, hanem dinamikus Olomouc város. Maga a város nagyon régi, festői és ez veszi körül a sportlétesítmények és a természet. Olomouc város jól ismert a magas sűrűségű egyetemisták: több mint 24 000 diák, a város 100 000 lakosával Olomouc város a legsűrűbb egyetemisták Közép-Európában.

Foresight Környezetvédelmi és Fejlesztési Szervezet (FED) egy végzős kétéves teljes munkaidőben program. A cél a program célja, hogy felkészítse előrelátás fókuszú szakemberek pályára a környezetvédelmi és fejlesztési politika és a gyakorlat. Foresight az a képesség, hogy megjósolni, hogy mi történhet, vagy szükség lehet a jövőben, figyelembe véve a jövőben valami, mi is létrehozhatunk vagy alakra. Foresight azt feltételezi, hogy a jövő nem előre meghatározott, de lehet fejlődni a különböző irányokba. Foresight tartalmazza a jövőre gondolva, vitatkoznak a jövőben, és a jövő formálásában, a részvételi és a multidiszciplináris megközelítés. Fejlesztés a program neve áll egy ága a társadalomtudományok, amely foglalkozik a felmerülő kérdésekre, hogy a fejlesztési politika és a legjobb gyakorlatokat. Környezetvédelmi áll egy tudományos területen, amely szisztematikusan vizsgálja az emberi interakció a környezettel, és magában foglalja különösen a tényezőket, amelyek befolyásolják az emberi jólét és a fenntartható fejlődés.

A sikeres befejezése a program a diákok lesznek felszerelve dolgozni az állami szektorban, valamint a magán ágazat mind nemzeti, mind nemzetközi szinten. A végzős hallgatók is alkalmazhatók kormányzati vagy nem kormányzati intézmények, amelyek együttműködnek a fejlesztés, illetve a környezetvédelemmel kapcsolatos projektek, különösen a pozíciókat, ahol a tervezés és a jövőbeli trendek elemzése a valódi szükség. Ezen felül, akkor megtalálja pályára a magánszektor, különösen a high-tech vállalatok, amely függ a képesség, hogy kövesse nyomon és megfogalmazni a jövőbeli tendenciák az érintett ágazat.

A rengeteg ösztöndíjak és nemzetközi lehetőségek állnak rendelkezésre a FED diákok. A Merit Scholarship és Mesterkurzus Ösztöndíj Külföldiek a diákoknak nyújtott nagyon jó tanulmányi eredményeket, míg Vavroušek és mobilitási ösztöndíjak célja, hogy támogassa szakmai és hallgatói kutatási projektek megvalósított úgynevezett fejlődő országokban. A Department of Development Studies jelenleg együtt több mint húsz egyetem az Erasmus + és az Erasmus Mundus programok. ERASMUS program anyagilag támogatja, és lehetővé teszi valamely részének végrehajtását a tanulók tanulmányi program egy egyetemen egy másik európai országban. Az osztály is kínál tanulmányi kirándulások a nemzetközi intézmények és fejlesztési szervezetek.

Utoljára frissítve Június 2017

Az iskoláról

It is the university, together with a number of other educational institutions that makes Olomouc the top student city in the Czech Republic – where every fifth person in the city is a student!

It is the university, together with a number of other educational institutions that makes Olomouc the top student city in the Czech Republic – where every fifth person in the city is a student! Kevesebb