Mester Elektromos és Számítástechnikai

Általános információk

Program leírás

Mester Elektromos és Számítástechnikai

Fejleszteni kell a holnapi technológiát. Cornell Tech Elektromos

A villamosmérnöki mester

A gépi tanulás, az érzékelő technológia, valamint a jel- és képfeldolgozás izgalmas fejleményei új lehetőségeket teremtenek a fejlett technikai készségekkel és vállalkozói gondolkodással rendelkező mérnökök és számítógépes tudósok számára, hogy ezeket a fejlesztéseket új termékekké és szolgáltatásokká alakítsák. Cornell Tech Elektromos Elektromos Mester

Ismerje meg a Cutting-Edge készségeket az induló kultúrában

A legsikeresebb új technológiák és az induló fejlesztések, amikor a technológusok, a tervezők és a vállalkozók együttműködnek. Cornell Tech átvette a termékfejlesztés együttműködési modelljét, és alkalmazta azt a képzési programokra. Az osztálytermi alapú kurzusok, amelyeket a profi tapasztalatokkal rendelkező szakértő oktatók tanítanak, kiegészítik a projekt alapú tapasztalatokat, amelyekkel a Cornell Tech más műszaki Cornell Tech származó hallgatókkal, valamint az LLM és az MBA programjainkkal együtt dolgozik. A Startup Stúdióban saját üzleti tevékenységet alakíthat ki, és innovatív megoldásokat hozhat létre a valódi üzleti ügyfelek számára a Product Studio részeként. A folyamat során fejleszteni fogják az üzleti tudást, a kommunikációs készségeket és a kivételes technikai teljesítményt, amelyet fel kell hívnia a világ leginnovatívabb vállalatairól és ambiciózus indulóiról.

MASTERTECH101

Ki kéne jelentkezni?

A Cornell Tech kell alkalmazni

Lefedett témakörök

 • Jelfeldolgozás
 • Gépi tanulás
 • Visszajelzési rendszerek
 • Fizikai számítástechnika
 • Érzékelési
 • Adat tudomány
 • Döntéselmélet
 • Gépi tanulás és számítástechnikai eszközök

JELLEMZŐ TANFOLYAMOK

Visszacsatolási rendszerek és a megerősítő tanulás

Credits 3.00

Ez a központi ECE tanfolyam kiterjed a digitális vezérlőrendszerekre, a Markov döntésfolyamatokra és a megerősítési tanulási algoritmusokra. A kurzus első fele lefedi a modern digitális vezérlőrendszerek alapjait, beleértve az állami térmodelleket és azok elemzését, az állami változó visszacsatolást és a rendszerazonosítás alapjait. A kurzus második felében a Markov döntéshozatali folyamatai foglalkoznak a társadalmi érzékelési és kommunikációs rendszerek alkalmazásával. A témák közé tartozik a sztochasztikus dinamikus programozás, a szimuláció alapú optimalizálás és a megerősítési tanulási algoritmusok. A tanfolyam során külön hangsúlyt fektetnek a diszkrét eseményrendszerek és a gépi tanulás alkalmazására.

Jel és adatfeldolgozás

Credits 3.00

Ez a központi ECE tanfolyam lefedi a jelfeldolgozás és az adatelemzés alapjait. A kurzus első fele lefedi a jelek és rendszerek alapjait, beleértve a diszkrét Fourier-transzformációt, átviteli funkciókat, adaptív szűrést és alkalmazásokat a zajcsökkentő és kommunikációs rendszerekben. A második fél a probabilista modellek alapjait, a sztochasztikus szimulációs Markov-folyamatokat és a Bayes-i következtetést tartalmazza. Végül foglalkoznak a nagy dimenziós jelfeldolgozás témáival, beleértve a modellkiválasztást, a szűk jelfeldolgozást és a fő komponenselemzést. A tanfolyam során a kommunikációs rendszerek, az érzékelő rendszerek és a gépi tanulás alkalmazását hangsúlyozni fogják.

Karrier a pályán

 • Data Scientist.
 • Pénzügyi modellező.
 • Indító alapító vagy CTO.
 • Kutatási mérnök.
 • Társadalmi hálózat elemzője.

Tanterv

számos szigorú tanfolyamot tartalmaz, amelyek fejlett készségeket biztosítanak a gépi tanuláshoz, jelfeldolgozáshoz, számítógépes modellezéshez és más csúcstechnológiákhoz.

A Cornell Tech egyedülálló oktatási innovációjában részt vesz egy fantasztikus Stúdió-élményben, amelyben a csapatépítő és a vezetői képességeket összpontosítja, miközben egy új termékötletet fejleszt ki egy valódi szervezet stratégiai igényeire válaszul és hozzon létre saját indítást.

Milyen az Ön ütemezése tűnhet

Ősszel a hallgatóknak összesen két félév alatt összesen 30 hitelórát kell teljesíteniük. A fő tanfolyamoknak minimum 12 kreditnek kell lenniük.

Tavasszal a hallgatóknak összesen két félév alatt összesen 30 hitelórát kell teljesíteniük. A fő tanfolyamoknak minimum 12 kreditnek kell lenniük. A tavaszi szemeszter, a fizikai számítástechnika és a bayeszi becslés során

M.Eng alkalmazás idővonal

Cornell Tech három alkalmazási fordulót kínál. A pályázókat arra kérjük, hogy készen álljanak az alkalmazásuk benyújtására. A pályázóknak minden egyes pályázati fordulóban figyelembe kell venniük a jelentkezőket. Az alkalmazásokat a beérkezésekor tekintjük át.

A 2017-2018-as pályázati határidők a következők:

1. forduló - 2017. december 5., kedd, 11:59 órakor ET

2. forduló - 2018. január 18-án, csütörtök, 18:00 ET

3. forduló - 2018. március 15-én, csütörtök, 23:59 ET

A 3. forduló pályázati határidejét követően a felvételi bizottság folyamatosan felülvizsgálja a pályázatokat, és a döntést ennek megfelelően 2018. április 30-ig, hétfőn

jelentkezési követelmények

Figyelembe kell venni, hogy minden pályázónak be kell nyújtania az alábbiakat online alkalmazásukban:

Önéletrajz

Az alkalmazásával együtt be kell nyújtania egy aktuális összefoglalót. A LinkedIn használatával lehetőséged lesz automatikusan feltölteni a foglalkoztatási és oktatási információkat az online profi profilodban. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a LinkedIn-ben automatikusan feltöltött összes információ szerkeszthető.

Személyes nyilatkozat

Itt a Cornell Tech ban egy olyan környezet része lesz, amelyben a kreativitás, a technikai mélység és a vezetés osztozik az asztalnál. Értékeljük, hogy ki vagy és mit adsz hozzá ehhez a képlethez. Kérjük, küldjön egy-két oldalas nyilatkozatot, amely leírja a Cornell Tech programban való érdeklődését. A beadványnak kiemelnie kell a személyes tapasztalatait, amelyek bemutatják a kreativitást, a vezetést és a technikai képességeket.

Különösen nyugodtan bonyolíthatja ki a befejezett műszaki projekteket, kreatív és technikai szempontjait; minden vállalkozói vagy vezetői tapasztalat; szakmai pályafutásait; az Ön elképzelése, hogy a New York-i tech-ökoszisztéma részét képezi; és miért ez a program az Ön számára.

Két ajánlás

A tanácsadóknak olyan oktatóknak vagy más egyéneknek kell lenniük, akik szakmailag ismerik a pályázókat, és jelentős projektekben jelentős szerepet játszanak. Az ajánlásokat online kell benyújtani.

GRE

A GRE szükséges a Cornell Tech felvételéhez. Minden hivatalos vizsgálati eredményt közvetlenül a Cornell Egyetemen kell jelenteni. Azok a diákok, akik a Cornell Egyetemen kaptak (vagy kapnak) Bachelor diplomát, mentesülnek a Master of Engineering program GRE követelményétől. A Cornell számára a GRE intézmény kódja 2098. Legyen következetes a neved helyesírásánál mind az alkalmazásodban, mind pedig a tesztpontok jelentésében.

Átiratok

Minden korábban kipróbált egyetemről vagy egyetemről szóló feliratok szükségesek, és fel kell tölteni online az alkalmazással. A felvételt nyert hallgatóknak be kell nyújtaniuk egy hivatalos átiratát közvetlenül a Cornell University Graduate School-ba, mielőtt a matriculát.

Jelentkezési díj

Az online alkalmazással nem kell visszatéríttetni a 95 dolláros díjat.

Nemzetközi pályázók

Átiratok

A fent említett programkövetelményeken felül a nemzetközi pályázóknak hiteles angol nyelvű fordításokat kell benyújtaniuk, amennyiben az eredeti nyelv nem angol. A sikeres nemzetközi pályázók érettségi diplomát kapnak egy elismert államból vagy egyetemről.

TOEFL

A pályázóknak az angol nyelvtudás (TOEFL) tesztelésével is bizonyítaniuk kell az angol nyelvtudást. A TOEFL hivatalos eredményeit a Cornell University Graduate School-nak kell elküldeni. Az intézmény kódja # 2098. Cornell hivatalos minimum alpontjai a TOEFL egyes elemei számára a következők:

 • Írás: 20
 • Olvasás 20
 • Hallgatás 15
 • Beszéd 22

A TOEFL követelményt el lehet tekinteni abban az esetben, ha a kérelmező megfelel a kritériumok közül legalább egynek:

 • Az Egyesült Államok, Ausztrália, Kanada (Quebec kivételével), Írország, Új-Zéland vagy az Egyesült Királyság belföldi állampolgára.
 • Az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Írországban, Új-Zélandon, az Egyesült Királyságban vagy Angol nyelvű oktatást Kanadában vagy Dél-Afrikában az elmúlt öt évben az elmúlt öt évben legalább két tanév alatt teljes munkaidőben tanulmányozta. Önnek be kell nyújtania egy átiratot, amely azt mutatja, hogy a jóváhagyott helyek egyikében főiskolára jár.
Utoljára frissítve Május 2018

Az iskoláról

Cornell Tech is a revolutionary model for graduate education that fuses technology with business and creative thinking. Cornell Tech brings together like-minded faculty, business leaders, tech entrepr ... Tovább

Cornell Tech is a revolutionary model for graduate education that fuses technology with business and creative thinking. Cornell Tech brings together like-minded faculty, business leaders, tech entrepreneurs and students in a catalytic environment to produce visionary ideas grounded in significant needs that will reinvent the way we live. Kevesebb