Mester elektronikus beágyazott rendszerek

Általános információk

Program leírás

Tanfolyam felépítése

A mester program tartalmaz: a diákok egy 4 éves főiskolai diploma minimum és a szakirányú Elektronikus / hangszerelés / Villamosmérnöki / Automatizálási:

 • 2. szemeszter - Akadémiai (az egyetemen)
 • 3. szemeszter - Akadémiai (az egyetemen)
 • 4. szemeszter - Szakmai (cég / laboratórium)

A diákok egy 3 éves Bachelor diploma vagy azzal egy 4 éves főiskolai diplomát egy másik műszaki stream:

 • 1. szemeszter - Akadémiai (az egyetemen)
 • 2. szemeszter - Akadémiai (az egyetemen)
 • 3. szemeszter - Akadémiai (az egyetemen)
 • 4. szemeszter - Szakmai (cég / laboratórium)

Az első három egyetemi félév * kínálják szeptembertől 2016 és január 2018.

Előadásokat, gyakorlatokat, laboratóriumi munka, a gyakorlati munka, projektek, konferenciák és / vagy szemináriumok alkotják a tanulmányi félév. Értékelést, a vizsgálatok formájában, vetélkedők, vizsgák, stb végzik rendszeresen. Kar tagjai a ESIGELEC és / vagy INSA Rouen, a cég partnerei és partner egyetemek Franciaországban vagy külföldön.

 • 2 félév a hallgatók esetében nyújtott közvetlen bekerülés a második félévben, kezdve február 2017 az utolsó félévben fordítják ipari vagy kutatási tapasztalat, amelynek során a diákok meg kell tennie a kötelező szakmai gyakorlat egy cég vagy laboratóriumi egy 4 hónapos időszak ( min.) 6 hónap (max.). Míg ESIGELEC és / vagy INSA Rouen segítséget nyújtani, hogy megtalálják a szakmai, a diákok várhatóan aktívan részt, mint szakmai, nem nyújtunk automatikusan. A diákok legfeljebb két évre, miután az utolsó tanulmányi félévben:
  • megtalálni és befejezni a szakmai gyakorlat
  • hogy nyújtson be egy szakmai dolgozat és hogy szóbeli beszámolót előtt összehívott zsűri

  Ha nem felel meg ezeknek a követelményeknek okozhat a mértéke nem adható.

A hallgatói jogviszony

Hallgatói jogviszonya és beiratkozott hallgatói jogviszony az utolsó félévben három szakaszból áll, azaz teljessé a szakmai, benyújtja a szakmai dolgozat és szóbeli prezentáció előtt zsűri által összehívott ESIGELEC. A diákok tartják Regisztrált diákok A ESIGELEC egy 6 hónapos időszak vége után az utolsó tanulmányi félévben. Ez idő alatt a diákok várhatóan befejezi a három fent említett szakaszok. A hallgatói státusz meghosszabbodik, ha a hallgató megkezdte a szakmai, de nem fejezte be a második / harmadik szakasz. Abban az esetben, a diákok nem indul a gyakorlat a hat hónap végét követő végső tanulmányi félévben, akkor újra kell beiratkozni és figyelembe kell venni Beiratkozott hallgatók A ESIGELEC. A hallgatói állapot akkor lép hatályba újra megkezdésekor a szakmai és érvényes marad mindaddig, amíg a hallgató befejezte mindhárom szakaszában ott részt. Egy hallgató legfeljebb két év alatt fejezik be három szakaszban a szakmai félévben. A hallgatói és A beiratkozott hallgatóról állapot hatályát veszti függetlenül attól, hogy a tanuló megkapta a mesterképzésre a zsűri ESIGELEC és INSA Rouen befejezésekor a tanfolyam.

Tanfolyam ismertetése és irányelvek

Mester Elektronikus Embedded Systems A mester program célja, hogy felkészítse a diákokat a megfelelő tudás, szakmai ismeretek és gyakorlati tapasztalat Elektronika és beágyazott rendszerek az iparban vagy a kutatás. Meg kell tanulniuk, hogyan kell megtervezni, kidolgozni és végrehajtani a beágyazott rendszerek a különböző ágazatokban. A hallgatók is elsajátítsák az alapvető vezetői készségek. A nemzetközi környezet ESIGELEC lehetővé teszi a diákok, hogy felfedezzék az új kultúrák és nyelvek. A diákok meg kell jelennie a TCF vagy TEF minősítő vizsga francia (vagy TOEIC francia nyelvű diákok). A kötelező szakmai ad a diákoknak a gyakorlati tapasztalatokat a munkahelyi környezetben. A diplomások találnak munkalehetőséget, hiszen a fejlesztők, projekt menedzserek, tanácsadók vagy kutatók az elektronikus beágyazott rendszerek.

Tartalom

 • Elektronika és beágyazott rendszerek,
 • Tervezése, fejlesztése és gyártása elektronikus rendszerek és berendezések használt űrrepülés, a tér és autóipar,
 • Néhány projekt menedzsment modulok és a projekt ellátás is szerepel a programban.

Gyorsított

Lehetséges a közvetlen beléptetését félévben 2, a diákok egy 4 éves főiskolai diplomát, és fel érvényesítése ESIGELEC

Utoljára frissítve nov. 2015

Az iskoláról

ESIGELEC provides trainings for engineering students, in telecommunications, electronics, information technologies, information networks, embedded systems, automation and robotics, electrical engineer ... Tovább

ESIGELEC provides trainings for engineering students, in telecommunications, electronics, information technologies, information networks, embedded systems, automation and robotics, electrical engineering for transport, mechatronics, energy and sustainable development, biomedical engineering, business engineering and financial engineering. Kevesebb