Mester energiahatékonyságot az épület rendszerek

Általános információk

Program leírás

Miután az első ciklus tanulmányok (licenc), a Mester "Az energiahatékonyság az épület rendszerek", teszi hozzá EEITB mérnökök készségek, mélyreható ismerete kulcsfontosságú kutatási területeken kidolgozott karunk: energiafelhasználású épületek, kényelem beltéri környezetben, a viselkedése épületgépészeti rendszerek (szellőzés, fűtés, hűtés, csomagolás egység a levegő, elektromos, világítás, csatornázás, automatikus kezelése, akusztika, a légszennyezés és szűrőrendszerek, megújuló energiaforrások). A kurzusok alapján témákról, mint például:

  • Részletes műszaki termodinamika (összenyomható gáz dinamika, irreverzibilis termodinamika véges sebességgel, nem hagyományos energetikai rendszerek)
  • áramlástani (határréteg turbulencia, CFD)
  • Elektromos energia (elméleti elektrotechnika, elektromos rendszerek átmeneti és nem szinuszos rendszer)
  • numerikus modellezés és szimuláció a viselkedése berendezések és létesítmények rendszerek,
  • kísérleti módszerek működésének ellenőrzése létesítmények rendszerek
  • komplex rendszerek műszaki vezetés,
  • megújuló és hatékony energia,
  • anyagok, az "intelligens" eszközök és rendszerek épületekben használt nagyon alacsony energiafogyasztás,
  • Az energiatermelő teljesítmény értékelési módszerek telepítés rendszerek (ellenőrzés és energia az épületek).

A legtöbb tanfolyam a Mester rendezte munka vagy gyakorlati munkáját. Az utolsó felét különítették el a fejlesztés a dolgozat dolgozat és a gyakorlati helyeket.

A készségek és a szakmai karrier

Végén a Masters diákok könnyen fejleszteni a karrier az alapkutatás (modellezés és szimuláció) vagy a kísérleti kutatás - útépítés, activitées nagyon jól is kért mérnökökkel, a vizsgálati mérnök és szakértők. Gyakorlati ismeretek megszerzésének is lehetővé teszi a jobb munkahelyi összeszerelő létesítmények tervezése (rendszerekhez minden fokú komplexitása) vagy operációs rendszerek a modern létesítmények és a műszaki szakértelmet tevékenységeket.

Alapos ismerete működésének létesítmény rendszerek lehetővé teszi, hogy értékelje a meglévő rendszerek (műszaki ellenőrzés audit és az energia tanúsítvány és a funkcionális diagnózis), előre viselkedését épületek és rendszerek, valamint a bennük rejlő hatékony felhasználása. A numerikus szimuláció végzett hatékony informatikai és kísérleti kutatások kifejlesztett körül noninvazív mozgó laboratóriumok magas színvonalú oktatásban ezek pont a tanulási technikák.

a Diploma

A Diploma Felsőoktatási román Public kapott a domain "Lehetőségek szerkezetek (építőmérnöki)" hivatalosan reconu minden EU-tagországban. Ezen túlmenően, a Mester "Energiahatékonyság az épület rendszerek (EPIC) van, a tanév 2016-2017, körülbelül egy Double Degree Program végzett a University of La Rochelle (ULR) említse Mester Építőipari Műszaki, IB-GI3ER természetesen. A megállapodás a két egyetem (UTCB és ULR) rendelkezik az harmonizációját a két program, valamint a tanárok és a diákok cseréjét. Diákok (ULR + UTCB) részesülő csereprogram lesz a Double Degree (az egyes egyetemi mester fok).

FELVÉTELI

Elfogadottak az egyetemi hallgatókat a diplomát. felvételi átlag = 0,7 Interjú Megjegyzés 0.3 átlag a jogosító vizsga

2.

Bukarest belvárosában, Román Athenaeum.

3

Laboratórium Hidraulika, Blower atmoszférikus határréteg.

4.

Centre Pompidou, Párizs. A mérnöki létesítmények a modern építészetben.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Technical University of Civil Engineering of Bucharest is a technical university that trains higher education specialists in the fields of civil engineering, building services engineering, mechani ... Tovább

The Technical University of Civil Engineering of Bucharest is a technical university that trains higher education specialists in the fields of civil engineering, building services engineering, mechanical engineering/technological equipment and machines, environmental engineering, geodesic engineering, management and engineering and systems engineering. Kevesebb