Mester Fejlett Tervezés, Stratégia és Vállalkozói Menedzsment

Általános információk

Program leírás

Ez a mesterfokozat lehetővé teszi az új üzleti és társadalmi forgatókönyvekhez való alkalmazkodást, széles körű ismereteket biztosítva a stratégiákról, valamint a kreatív vállalkozói szellem megközelítésének különböző módjairól valódi projektek megvalósításához.

DSC06503ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" />

Alapadatok

 • Fokozat: Mester az Advanced Design, Stratégia és a Vállalkozói Menedzsment területén, saját diploma, amelyet a Pompeu Fabra University (UPF) és az ELISAVA ki, a Rotterdam Business ELISAVA együttműködve
 • Rendezés: Jorge Rodríguez Nieto
 • ECTS kredit: 60
 • Időtartam: 2020. október - 2021 július; Csütörtök és péntek: értékelések és konferenciák.
 • Ár: október 2020: 11.000 € (+ 450 € előregisztráció)
 • Nyelv: angol
 • Terepi kirándulás: A költségeket nem tartalmazza
 • Belépési és felvételi követelmények: Hivatalos egyetemi diploma vagy azzal egyenértékű. Üzleti ötlet vagy szándék egy mesterprojekt fejlesztésére.

előadás

Elősegítheti-e a tervezés menedzsmentje a folyamatosan változó piacok alkalmazkodását? A fejlett tervezés, stratégia és vállalkozói menedzsment mesterképviseletében képes lesz reagálni a felhasználói és a piaci igényekre?

A tervezést egyre inkább a komplex menedzsment átfogó tevékenységének tekintik, ahol a felhasználók / fogyasztók igényei, a piaci dinamika és az üzleti stratégiák találhatók. Ugyanígy, a menedzsment módszertanok, más néven tervezés menedzsment, nem voltak képesek alkalmazkodni a mai piacok és az üzleti szellem változó és dinamikus áramlásához.

Az új minták megtervezésének és létrehozásának szükségessége a merev struktúrákkal való megszakítást és a folyamatosabb változások idejéhez, az új társadalmakhoz és a feltörekvő piacokhoz adaptálható, szerves módszertan elfogadását követeli meg. Ennek az új tervezésnek a stratégiára és a vállalkozói szellemre kell összpontosítania, új előzetes ötletekkel, mint a projektfejlesztési modellekkel a kreatív és üzleti szakemberek számára, valamint mint a kreatív vállalkozások számára.

Ez a program egy gyakorlati tanulási módszertanon alapul, és valós üzleti projektekkel működik, amelyeket a résztvevők az osztályok első hónapjában fejlesztenek ki. A résztvevők előállíthatják saját üzleti projektjeiket, vagy együttműködést alakíthatnak ki osztálytársaikkal. A cél az, hogy a mesterfokozatot beruházásra kész projekttel fejezzék be.

A fejlett tervezés, stratégia és vállalkozói menedzsment mesterének (MaDE) nem szokatlan felépítése van, amely rugalmasságot és támogatást kínál a vállalkozó jelenlegi igényeihez. Négy modulra kerül sor Barcelonában és további háromban Rotterdamban (a hallgatók évente háromszor legalább egy hétig utaznak Rotterdamba). Az online és a helyszíni szemináriumok kombinációja folyamatosan támogatja a résztvevők munkáját.

Ezt a kurzust az ELISAVA Tervezési, Stratégiai és Menedzsment Csapat dolgozta ki, és a Rotterdam Business ELISAVA együttműködve hajtották végre.

célkitűzések

 • Ez a program célja, hogy a résztvevők számára biztosítsa azokat az eszközöket és környezeteket, amelyek szükségesek a csere új dinamikájának megismeréséhez, a termékek és szolgáltatások előállításához és terjesztéséhez.
 • Célja, hogy interdiszciplináris szinergiákat hozzon létre, amelyek tudást biztosítanak a résztvevőknek új projektek kidolgozására és a már létező projektek optimalizálására.
 • A program kiképzi a hallgatókat a jelenlegi világ új üzleti, társadalmi és földrajzi forgatókönyveihez igazodó tervezési menedzsment munkamódszertan ismeretében és alkalmazásában. Ennek érdekében a résztvevők széles körű megértést kapnak a stratégiákról és a kreatív vállalkozói szellem megközelítésének különböző módjairól a stratégia és a menedzsment szempontjából.

kompetenciák

 • Vállalkozói készségek és kompetenciák.
 • Stratégiai kompetenciák az üzleti ötletek kezdeményezésére és fejlesztésére.
 • Üzleti modell fejlesztési készségek.
 • Kreatív és nem kreatív iparágak üzleti ötleteinek fejlesztése és megvalósítása.
 • Projektmenedzsment Adminisztratív készségek vállalkozás vezetéséhez.
 • Pénzügyi ismeretek a döntések meghozatalához és az üzleti ötletekbe való befektetéshez.
 • Üzleti hálózatok Nyilvános beszéd kölcsönös készségek fejlesztése.
 • Digitális termékek és szolgáltatások tervezése és prototípusa, e-kereskedelem és kiskereskedelem.
Utoljára frissítve May 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architectu ... Tovább

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architecture in Europe according to the Domus magazine. Kevesebb