Master of Architecture és a városi projektek

&nbsp

A projekt terület most tett egy erős szerepet szakmai fejlődését a vezetők a legkülönbözőbb szakmák, minden résztvevő, különböző szerepet kidolgozása és végrehajtása a projekt. A terület az építészet és a várostervezés egésze nem kétséges, hogy további fejlesztése és végrehajtása történelem volt, mivel a nagyon koncepció, tehát hogy ki kell dolgozni egy programot, amely megfelel a jelenlegi szakmai igényeket, a városi és építészeti projekteket.

&nbsp

Emiatt, a Mester a Project Development Építészeti és Tervezési, szervezett alapján innovatív képzési rendszer a terület, mert nem csak fut párhuzamosan a három klasszikus területei a világ projektek, mint például: tervezés, menedzsment és adminisztráció hanem teszi, hogy keresztben az öt érintett témában:

1. Elemzése és elmélete építészet és várostervezés.

2. Módszertani fejlesztési projektek.

3. Végrehajtás és projekt menedzsment.

4. Alkalmazott technológia építészeti és városépítészeti projektek.

5. A Környezetvédelmi Építészet és várostervezés projekteket.

&nbsp

Így lehetővé teszi egy nagyon speciális képzés területén minden megközelítések szükségesek a megfelelő teljesítményt privát orvos a magán-és / vagy területeket a kormány.

&nbsp

Végül fontos megjegyezni, hogy az átfedés az 5 téma a fent felsorolt, a három hagyományos területeken, a projekt, és a kettő kombinációjának az elmélet és a gyakorlat közvetlen pályázati űrlap képzési program középpontjában a kapacitás növelése, a készségek és ismeretek.

&nbsp

&nbsp

Célok

&nbsp

A Mester program Építészet és városi projektek, az elméleti alapokat, amelyek lehetővé teszik a fogalmi fejlődésének egyes témakörök, gyakorlati és módszertani szigor az összes saját életét, hogy a projekt fejlődését. Nyilvánvalóan látható, tehát, hogy a szakemberek nem csak az elmélet és a gyakorlat, hanem azt is, vonatok és gyakorlatok használatra való életben.

&nbsp

Pontosan ez a fő cél, nem csak a szakemberek képzése a elmélet, de ebből és a gyakorlat, fel a ritmust modern idők döntések és a végrehajtási megoldásokat konkrét problémákra a valós életben.

&nbsp

Mester strukturális célok a következők:

&nbsp

Cél:

  • A forma szakemberek magas társadalmi és etikai elkötelezettség, és áttekintést, amit a beavatkozás a város. Hogy konkrét módszerek szállítási megoldások a városi problémák és építészeti átalakítása lehetővé teszi a fizikai térben elfoglalt emberek a jelen életben.

&nbsp

Specifikus célok:

  • Design projekt, vagyis a vonat tervezése kreatív megoldani a problémákat és konfliktusokat, amelyek foglalkoznak a projekt.
  • Ügyvezető projektek Építészeti és Urbanisztikai egy kiegészítő megközelítés (szisztémás és globális) világosan megértette a kapcsolat és hatásköre mindkét területen, és olyan koncepció az életciklus a projekt és termék ebből eredő.
  • Növeljék a Project Management Body of Architecture és Urbanisztikai nemcsak módosításával a vezetői készségeket, de így a rendező széles körű ismeretekkel hatása területek sikerült végrehajtani a beavatkozást Urbana.
  • Bele a koncepció a városi tervezés, figyelembe véve a nagyszabású városi beavatkozást támogatja a földet nagy környezeti hatást.
  • Ismerje és a megfelelő módszereket a tervezés a tervezési megoldások, figyelembe véve logikus sorozatok a fejlődés és a folyamatos felmérése és kezelése / alkalmazása az összes erőforrás elkötelezett reagálni a nemzetközi normák Management (spanyol Egyesülete Project Engineering, AEIPRO vagy a Project Management Institute, PMI).
Program oktatási nyelve:
Spanyol

2 további kurzus Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
21 - 2 hónapok
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint