Mester Hang és zene Computing

Hang és zene számítástechnikai interdiszciplináris terület, amely magában foglalja a teljes hang kommunikációs folyamat, a teremtés és generációs hangok, hogy az átviteli és érzékelés.

Segítségével a különböző tudományos, technológiai és művészeti módszerek és számítógépes megközelítések, hogy miképp tudjuk megérteni, modell, és ezáltal hang és a zene. Ez magában foglalja számos alapvető elméleti tantárgyak olyan területeken, mint a zene (összetétel, a teljesítmény, a zenetudomány), a fizika (akusztika), technika (jelfeldolgozás, a mesterséges intelligencia, az ember-számítógép interakció, elektronika) és a pszichológia (pszichoakusztika, kísérleti pszichológia, idegtudomány). Jelenlegi alkalmazási területei hangszerek, zenei produkció, zenei információszerzés, a digitális zenei könyvtárak, interaktív multimédiás rendszerek és auditív interfészek. A UPF a Master program Sound and Music Computing összpontosít több technológiai vonatkozásai terén.

Célok

Ez a mester program célja, hogy a vonat a kutatók és szakemberek, akik formálják a hang és a zene számítástechnika mai információs társadalomban. Ötvözi a gyakorlat és az elmélet a különböző területeken, mint például a számítógépes modellek, hangmérnöki, az érzékelés, az észlelés és az interaktív rendszerek, a program biztosítja a szükséges tudományos és technológiai háttérrel, hogy folytassa a sikeres karrier. Pontosabban, a program a diákok a szükséges készségeket, mind a legfejlettebb technológiákat az analízis, szintézis, átalakítása és gyártása hang és a zene és a fő technológiák és folyamatok, amelyek támogatják a hang és a zene létrehozása.

Kinek jó ez?

A Master program Sound and Music Computing célja a hallgatók egy műszaki háttérrel, akik valamilyen zenei ismeretek és keresik, hogy élesíteni a kutatási készségek terén a hang és a zene számítástechnika. Bár nem főiskolai végzettség szükséges, ha a pályázó bizonyítani, hogy rendelkeznek a képzés egy olyan területen kapcsolatos számítástechnika vagy a távközlés.

Szerkezet

A program a kutatás-orientált, és egyesíti a tantárgyak, mely mind elméletben, mind gyakorlatban. A diákok ki kell töltenie a 40 kredites kötelező és választható tantárgyak és a végső kutatási projekt 20 kredit értékű.

A mester program lehet kitölteni egy év, ha azt teljes munkaidőben, vagy két, ha azt részmunkaidőben. Részmunkaidős diákok is tudják, hogy tegyenek kiegészítő alanyait egyetemi mérnöki programok, illetve további témák a mester program. A részmunkaidős lehetőség tanulók részére ajánlott, akik nem rendelkeznek egy négy éves számítógép-tudomány, vagy villamosmérnöki vagy azzal egyenértékű háttérben.

Tartalom

A diákok ki kell töltenie a 40 kredites kötelező és választható tárgyak, és elvégzik a végső kutatási projekt 20 kredit értékű. A mester fokozat projekt végső célja, hogy a tanulók betörni egy adott területen a kutatás és így meg kell, hogy egy eredeti hozzájárulást a választott területen.

Az oktatási program tartalmazza a konkrét alapvető témákat, valamint a választható tantárgyak közös a többi mester programok által kínált Tanszék információs és kommunikációs technológiák. Az alanyok többsége kifejezetten az e mester program a következők:

 • Hang és zene Analysis
 • Hang és zene feldolgozása
 • Valós idejű interakció
 • Felvétel és keverés Zene
 • Hang és zene Processing Műhely
 • Zene Perception és megismerés

Gyakornoki

A UPF Music Technology Group (MTG) és más kutatócsoportok és cégek kínálhatnak a diákok a Master program Sound and Music Computing.

Ismeretek, készségek és kompetenciák

 • Képes megtervezni és végrehajtani kutatási és fejlesztési terveket.
 • Megszerzése, kezelése és továbbítása módszertani, technikai és esztétikai ismeretek.
 • Képes csapatban dolgozni, a tudományos és üzleti beállításokat.
 • A kritikai gondolkodás fejlődését készségek erősítése professzionális technikai, módszertani, gazdasági, esztétikai és etikai döntéshozatal.
 • Kommunikációs és kreatív képességeit.

Karrier kilátások

Pályakezdő a mester program lehet beiratkozni a doktori program vagy csatlakozzon kutatási és / vagy fejlesztési csapatok szakosodott cégek szolgáltatások és alkalmazások kapcsolatos hang és a zene számítástechnika.

Angol

Ne feledje, hogy annak érdekében, hogy sikeres regisztrálást bemutatása hivatalos angol tanúsítvány egy olyan alapvető felvételi követelmény. Csak azon pályázók, akiknek az anyanyelve angol, nem kell pre¬sent angol tanúsítványt. Hivatalos eredmények kell küldeni közvetlenül a vizsgáló intézmény az iskola Felvételi Osztály és meg kell felelnie az előírt minimális pontszámokat: - TOEFL CBT:> 235 - TOEFL PBT:> 575 - TOEFL IBT:> 100 - CAE: C1 - IELTS:> 6.5 a pályázóknak, akik abban az időben az alkalmazás még mindig nem rendelkeznek hivatalos angol tanúsítvány, vagy akik a folyamat, mely során meg kell ezt az információt a felvételi kérelmek. A pályázóknak, akik befejezték a teljes Bachelor diploma egy angol nyelvű egyetem kell írásbeli bizonyíték arra, hogy az oktatás nyelve a tanulmányok angol volt.

Program oktatási nyelve:
Angol

8 további kurzus Universitat Pompeu Fabra Barcelona »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
3,079 EUR
- Otthon / EU díj; 4,092 € - Nemzetközi díj (éves)
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date