Mester hang és a zene számítástechnika

Általános információk

Program leírás

Mester Hang és zene Computing

Hang és zene számítástechnikai interdiszciplináris terület, amely magában foglalja a teljes hang kommunikációs folyamat, a teremtés és generációs hangok, hogy az átviteli és érzékelés.

Segítségével a különböző tudományos, technológiai és művészeti módszerek és számítógépes megközelítések, hogy miképp tudjuk megérteni, modell, és ezáltal hang és a zene. Ez magában foglalja számos alapvető elméleti tantárgyak olyan területeken, mint a zene (összetétel, a teljesítmény, a zenetudomány), a fizika (akusztika), technika (jelfeldolgozás, a mesterséges intelligencia, az ember-számítógép interakció, elektronika) és a pszichológia (pszichoakusztika, kísérleti pszichológia, idegtudomány). Jelenlegi alkalmazási területei hangszerek, zenei produkció, zenei információszerzés, a digitális zenei könyvtárak, interaktív multimédiás rendszerek és auditív interfészek. A UPF a Master program Sound and Music Computing összpontosít több technológiai vonatkozásai terén.

Célok

Ez a mester program célja, hogy a vonat a kutatók és szakemberek, akik formálják a hang és a zene számítástechnika mai információs társadalomban. Ötvözi a gyakorlat és az elmélet a különböző területeken, mint például a számítógépes modellek, hangmérnöki, az érzékelés, az észlelés és az interaktív rendszerek, a program biztosítja a szükséges tudományos és technológiai háttérrel, hogy folytassa a sikeres karrier. Pontosabban, a program a diákok a szükséges készségeket, mind a legfejlettebb technológiákat az analízis, szintézis, átalakítása és gyártása hang és a zene és a fő technológiák és folyamatok, amelyek támogatják a hang és a zene létrehozása.

Kinek jó ez?

A Master program Sound and Music Computing célja a hallgatók egy műszaki háttérrel, akik valamilyen zenei ismeretek és keresik, hogy élesíteni a kutatási készségek terén a hang és a zene számítástechnika. Bár nem főiskolai végzettség szükséges, ha a pályázó bizonyítani, hogy rendelkeznek a képzés egy olyan területen kapcsolatos számítástechnika vagy a távközlés.

Szerkezet

A program a kutatás-orientált, és egyesíti a tantárgyak, mely mind elméletben, mind gyakorlatban. A diákok ki kell töltenie a 40 kredites kötelező és választható tantárgyak és a végső kutatási projekt 20 kredit értékű.

A mester program lehet kitölteni egy év, ha azt teljes munkaidőben, vagy két, ha azt részmunkaidőben. Részmunkaidős diákok is tudják, hogy tegyenek kiegészítő alanyait egyetemi mérnöki programok, illetve további témák a mester program. A részmunkaidős lehetőség tanulók részére ajánlott, akik nem rendelkeznek egy négy éves számítógép-tudomány, vagy villamosmérnöki vagy azzal egyenértékű háttérben.

Tartalom

A diákok ki kell töltenie a 40 kredites kötelező és választható tárgyak, és elvégzik a végső kutatási projekt 20 kredit értékű. A mester fokozat projekt végső célja, hogy a tanulók betörni egy adott területen a kutatás és így meg kell, hogy egy eredeti hozzájárulást a választott területen.

Az oktatási program tartalmazza a konkrét alapvető témákat, valamint a választható tantárgyak közös a többi mester programok által kínált Tanszék információs és kommunikációs technológiák. Az alanyok többsége kifejezetten az e mester program a következők:

 • Hang és zene Analysis
 • Hang és zene feldolgozása
 • Valós idejű interakció
 • Felvétel és keverés Zene
 • Hang és zene Processing Műhely
 • Zene Perception és megismerés

Gyakornoki

A UPF Music Technology Group (MTG) és más kutatócsoportok és cégek kínálhatnak a diákok a Master program Sound and Music Computing.

Ismeretek, készségek és kompetenciák

 • Képes megtervezni és végrehajtani kutatási és fejlesztési terveket.
 • Megszerzése, kezelése és továbbítása módszertani, technikai és esztétikai ismeretek.
 • Képes csapatban dolgozni, a tudományos és üzleti beállításokat.
 • A kritikai gondolkodás fejlődését készségek erősítése professzionális technikai, módszertani, gazdasági, esztétikai és etikai döntéshozatal.
 • Kommunikációs és kreatív képességeit.

Karrier kilátások

Pályakezdő a mester program lehet beiratkozni a doktori program vagy csatlakozzon kutatási és / vagy fejlesztési csapatok szakosodott cégek szolgáltatások és alkalmazások kapcsolatos hang és a zene számítástechnika.

Angol

Ne feledje, hogy annak érdekében, hogy sikeres regisztrálást bemutatása hivatalos angol tanúsítvány egy olyan alapvető felvételi követelmény. Csak azon pályázók, akiknek az anyanyelve angol, nem kell pre¬sent angol tanúsítványt. Hivatalos eredmények kell küldeni közvetlenül a vizsgáló intézmény az iskola Felvételi Osztály és meg kell felelnie az előírt minimális pontszámokat: - TOEFL CBT:> 235 - TOEFL PBT:> 575 - TOEFL IBT:> 100 - CAE: C1 - IELTS:> 6.5 a pályázóknak, akik abban az időben az alkalmazás még mindig nem rendelkeznek hivatalos angol tanúsítvány, vagy akik a folyamat, mely során meg kell ezt az információt a felvételi kérelmek. A pályázóknak, akik befejezték a teljes Bachelor diploma egy angol nyelvű egyetem kell írásbeli bizonyíték arra, hogy az oktatás nyelve a tanulmányok angol volt.

Utoljára frissítve December 2016

Az iskoláról

Its international orientation is one of the distinguishing features of UPF, a university with "its feet in Barcelona and its head in the world". This international projection has been recognised by th ... Tovább

Its international orientation is one of the distinguishing features of UPF, a university with "its feet in Barcelona and its head in the world". This international projection has been recognised by the Spanish Ministry of Education through the International Campus of Excellence seal (2010) and is backed up by the UPF's distinguished position in international rankings as one of the top Spanish universities... Kevesebb