Mester Menedzsment és Nemzetközi Üzleti

Általános információk

Program leírás

men, employees, suit

Belépő vizsgák

  • Gazdasági elmélet
  • Idegen nyelv (angol, kínai, német, francia, spanyol)

Felvételi

Ez a dokumentumok listája, amelyeket be kell nyújtania a jelentkezéshez:

  • A jelentkezési űrlapot (.pdf) kitöltve csatolt színes fényképpel (méret: 3 x 4 cm).
  • Az oktatási bizonyítványok másolata, egyetemi átírás kíséretében, a felvázolt kurzusok és a megszerzett fokozat (pont) felsorolásával. Ha a felsőoktatási intézmények által kínált programokba beiratkozásra jelentkező külföldi állampolgárnak nincs oktatási igazolása, amely igazolja az oktatás és / vagy képzés tényét az oktatási folyamat tervezési sajátosságai miatt, akkor a külföldi állampolgárnak be kell nyújtania egy dokumentumot az eredményekről a legújabb tesztek közül, amelyeket egy oktatási intézmény adott ki, ahol a személyt a származási ország területén oktatják.
  • A származási országban működő hatóság által kiállított egészségügyi bizonyítvány (086u formanyomtatvány) másolata, amely igazolja, hogy az Orosz Föderáció területén nincs ellentmondás a képzésre.
  • A származási országban működő hatóság által kiadott HIV / AIDS-igazolás másolata.
  • Az útlevéloldalak másolatai, amelyeket az Orosz Föderáció területére való belépéskor a határőröknek megmutatnak. Az útlevél lejárati ideje nem lehet későbbi, mint a hallgató vízum kiadásának napjától számított 18 hónap. A meghívás kiadásához szükséges információnak könnyen olvashatónak kell lennie.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The Federal State-Funded Educational Institution of Higher Education "Financial University under the Government of the Russian Federation" is one of the oldest Russian higher education institutions wh ... Tovább

The Federal State-Funded Educational Institution of Higher Education "Financial University under the Government of the Russian Federation" is one of the oldest Russian higher education institutions where financial experts, financial law experts, economists, IT experts, mathematicians, sociologists, and political scientists are trained. Kevesebb