Mester Pénzügy - m2

Általános információk

Program leírás

Mester Pénzügy - M2

&nbsp

Ez a specializáció célja, hogy a diákok alapos ismerete a pénzügyi modellezés, hogy hozzáférést biztosít számukra felelős pozíciót pénzügyi intézmények, a front office és middle office piacok, és a vállalkozások számára. Célja, hogy a diákok, akik egy kis ízelítőt a fejlesztési mennyiségi modellek a pénzügyi ökonometria.


Feltételek hozzáférés

A hozzáférés ehhez a különleges mester Pénzügyminisztérium nyitott körülmények között EU tudomásul veszi, és konkrét elemzését az alkalmazásuk:

diákok, akik a 60 kredit az első évre Master of Finance IAE Toulouse;
diákok, akik 60 kredit az első évben a Mester "Közgazdaságtan (közgazdász)" Toulouse School of Economics (TSE), és miután követte a választható kurzusok a piaci finanszírozás és vállalati pénzügyek.
diákok, akik 60 kredit az első évben a mester "Közgazdaságtan (közgazdász)" TSE de don 'nem követte a két választható kurzusok a fent felsorolt, a diákok, akik 60 kredit egy másik első év Mester, akik rendelkeznek a főiskolai diploma, oklevél Business School vagy bármely más, azzal egyenértékű fokozatot, miután megvizsgálta a tanulmányi eredménye, a vizsgálati eredmények a TAGE-Mage vagy GMAT, és egy esetleges interjú.

&nbsp

&nbsp

Program

1. szemeszter:

  • EU1 - Vállalati pénzügyek és a pénzügyi piacok
  • EU2 - front és middle office
  • UE3 - Asset Pricing
  • EU4 - Alapkezelő
  • EU5 - pénzügyi tervezés
  • EU6 - Konferenciák gyakorlati kérdéseket Pénzügy és Biztosítás
  • vagy EU8 - kutatási módszerek Pénzügy


Egyes tanfolyamok tanítani angol nyelven.

&nbsp

&nbsp

2. szemeszter

  • UE7 - Internship vagy Kutatás Esszé

&nbsp


Keresés a pálya - Hozzáférés a doktori

Ez a specializálódás is segít felkészíteni a hallgatókat a befejezése egy értekezés a pénzügyek, hogy integrálják az üzleti felsőoktatás és a kutatás. A beiratkozott hallgatók kutatási kurzus követi egy adott programot. Különösen, hogy követik a tanítási egység "kutatási módszerek Pénzügy" (EU-8), amely felváltaná a tanítási egységben "konferenciával kapcsolatos gyakorlati kérdések Pénzügy és biztosítás" (EU 6), és rájön, a memória kutatás (EU 7).


Szakmai

A szakmai, d hat hónap, aminek következtében a szerkesztő 's jelentést és a Viva.

Utoljára frissítve feb. 2012

Az iskoláról

A University of Toulouse Graduate School of Management (Institut d'Administration des Entreprises - IAE) kínál végzettséget graduális, posztgraduális és doktori szinten az irányítás, mind nappali tago ... Tovább

A University of Toulouse Graduate School of Management (Institut d'Administration des Entreprises - IAE) kínál végzettséget graduális, posztgraduális és doktori szinten az irányítás, mind nappali tagozatos felsőoktatásban tanulók és a továbbképzés. A fő szakterületek vezetői, könyvelés könyvvizsgálat, pénzügy, marketing, emberi erőforrás gazdálkodás, stratégiai menedzsment és tanítják belül szakmailag orientált keret. Tanítási stílus, nemzetközi kapcsolatok, az integráció magas szintű, mind szakemberek tervezték, hogy megfeleljenek az egyes célkitűzéseit diploma program és hozzájárulnak a jó hírnevét a diákok körében IAE és üzleti szakemberek. Toulouse Graduate School of Management, a siker kulcsa Szívében található Toulouse IAE a diákok gazdag és tanulási környezet. Az up-to-date számítógépes könyvtári hálózat és a berendezések, videokonferencia szoba és erős adminisztratív támogatást, IAE ideális feltételeket biztosít a hallgatók alkalmazkodni a helyi kihívásokat és sikeresek legyenek a tanulásban. Hozzáillő üzleti világnak szüksége van IAE Toulouse dolgozik szoros együttműködésben az üzleti világban. Számos cég szponzorált megállapodások és székekkel rendezzük meg a gazdasági partnerekkel együttműködve. Mi kínál a diákoknak a szükséges készségekkel, hogy vegye fel semmilyen felelősséget cég, és segítse őket a karrier tervek. Furthemore, IAE egyedi programokat dolgoz ki, hogy válaszoljon a vállalatok képzési igényeinek. Oktatás és kutatás Oktatási és kutatási személyzet IAE aktívan részt vegyenek a tudásbázis létrehozásával a saját szakterületén a számos kutatási publikációk és konferenciák szervezése. A tudományos kiválóság mögött a hazai és nemzetközi jó hírnevének IAE körében a felsőoktatási intézmények oktatási és kutatási világszerte. A kutatás szerint az igazgatásban belül szervezett Centre de Recherche en Management (CRM - kapcsolt CNRS kutatási laboratórium), akinek szemináriumok és konferenciák teljes mértékben integrálják a programba. Kevesebb