Ha többet szeretne megtudni a marketingről és a fogyasztói viselkedésről a divat és a textil vonatkozásában, ez az oktatás az Ön számára. Itt kapsz alapvető ismereteket a textil értékláncban, és szakosodni a marketing és a kommunikáció.

Ez az oktatás biztosítja a marketing és a fogyasztói magatartás menedzselését a textil- és divat-folyamatokban. Alapvető tudást szerez a textil értékláncok kezeléséről, különös tekintettel a fenntarthatóságra.

A svéd Textiliskola csak a megfelelő hely a divat tanulmányozásához. Itt megtalálja a jól felszerelt laboratóriumokat, az innovációt és a technológia kutatását, valamint a tervezést, amelyet gyakran az iparral együttműködve folytatnak. Mivel a Borås régió textilipari régió, jó lehetőségek nyílnak a közeli vállalkozásokban való együttműködésre, szakmai gyakorlatokra és diplomákra. A Svéd Iskolai Iskola része a University of Borås és a textileken belül minden program itt található, www. HB .se / hu / The-Swedish-School-of-Textiles /

Programszerkezet

A tanfolyamok az első év során a textil értékláncot képviselik az ötlettől a tervezésig, a termeléstől és elosztástól, a forgalom visszaszorítására és kezelésére.

A második évben a textilkezelést folytatja, de ezúttal a marketing és a kommunikáció specializálódott. Itt a hangsúly a kommunikáció különböző perspektíváiról szól, és hogyan lehet fenntartható üzenetet kapni a fogyasztók számára.

A tanfolyamok erős alapot nyújtanak a textilkezelés jelenlegi kutatásaiban, amelyek középpontjában a textil-értéklánc fenntarthatósága, valamint University of Borås i University of Borås folyó szomszédos témákban, például üzleti adminisztrációban és ipari gazdaságtanban folytatott kutatás.

Karrier kilátások

Ez az oktatás felkészíti az iparágban és az egyetemeken a fejlett pozíciókra való felkészülést. A diploma megszerzése után felkészült a marketing, a minőség, a termelés vagy a logisztika vezető pozícióira, vagy vállalkozóvá válhat, és létrehozhatja saját vállalkozását, vagy folytathatja a PhD tanulmányait.

Belépési követelmények

Bachelor diploma (180 kredit) a Business Administration, Ipari Economics, Textile Technology, Textile vagy Fashion Design vagy ezzel egyenértékű. Továbbá a hallgatóknak az angol nyelvvel egyenértékű angol nyelvtudással kell rendelkezniük 6.

A kiválasztás alapja a Motiváció levele és az online interjú.

Mesterfokozat

  • Master of Science (120 kredit), egy nagy menedzsment szakirányú Fashion Management és Marketing

Program oktatási nyelve:
  • Angol

7 további kurzus University of Borås »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Nappali
Price
100,000 SEK
évente. Nincs tandíj - EU / EGT állampolgárok
Helyszínek szerint
Dátum szerint