Mester Tervezés és Innováció

Általános információk

Program leírás

A Master of Design and Innovation egy nagy teljesítményű és képesítési program, amely olyan szakembereknek szól, akik a stratégiai tervezés, a fenntarthatóság és az innováció révén kívánják megváltoztatni a világot, és akik szintén meg akarják változtatni életüket munka és személyes szempontból az ilyen típusú képzés és tapasztalat révén. a program biztosítja.

Úgy tervezték, hogy jelentős lendületet adjon hallgatóink szakmai fejlődésének, vonzó profilként pozicionálva őket a vállalatok számára, és új lehetőségeket nyitva munkalehetőségeikben.

A Master of Design and Innovation fejleszti az egyedi készségeket és kompetenciákat, köszönhetően a program sokféle módszertanának és tapasztalatának, elismert tapasztalattal rendelkező szakemberekkel együtt.

A mester az innovációra és a stratégiai tervezésre összpontosít, mint a központi és a keresztirányú tengelyre egyidejűleg, anélkül, hogy szem elől tévesztené a kreatív gondolkodásnak a vállalatokra gyakorolt hatását. A tanfolyam időtartama alatt a hallgatók közös tartalommal és projektekkel oszlanak meg, másrészt speciális képzést nyújtanak az együttélési tudományágak mindegyikéhez: Kézműves és Terméktervező Lab, Üzleti és Stratégiai Tervezési Lab és Kommunikációs Tervező Lab .

Kaylah Otto / Unsplash

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

We can remember the Spanish domination over Milan, lasted almost two centuries, and that in southern Italy. In a way, the decision that Spain would be the first country outside Italy to host IED campu ... Tovább

We can remember the Spanish domination over Milan, lasted almost two centuries, and that in southern Italy. In a way, the decision that Spain would be the first country outside Italy to host IED campuses came quite naturally. Kevesebb