Mester tervezési menedzsment - Berlin

Általános információk

Program leírás

A mester fokozatot Design Management egy nemzetközi program együttműködve az MHMK Macromedia berlini egyetemen.

Master of Science in Berlin

Ez persze tanítani angol nyelven zajlik több mint két év, és nyitva áll a diákok, akik már elvégezték a főiskolai képesítést design.

Azt tanítja a diákok Design Management nemzetközi környezetben Párizsban és Berlinben a MHMK Macromedia Egyetem. A diákok kapnak egy Master of Science in Design Management.

Előnyei a pálya

  • Az elmúlt két év alatt, Többet ad a diákok a lehetőséget, hogy tovább tudásukat a menedzsment és projekt menedzsment annak egyetemen, MHMK Macromedia Berlinben. Itt a diákok megtanulják használni tervezési gondolkodás fejlesztése és kezelése ambiciózus, több tudományágat projektek.
  • Egy kiváló lehetőség a diákok számára, hogy belemerüljenek másik kultúra és erősíti a nyelvi készségek, ez a program lehetővé teszi a diákok, hogy vállalja a hosszú távú szakmai gyakorlat Berlinben.

Díjak

  • Francia és uniós lakos: Párizs (1. év) és Berlin (2. év) - 12 000 € / év
  • A nem EU-Lakosság: Párizs (1. év) és Berlin (2. év) - 12 000 € / év

Belépési követelmények és jelentkezés

Ez a program nyitott a tervezés diákok (tervezés, belsőépítészet, divat, grafika) A főiskolai szinten.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Established in 1986, LISAA is today one of the biggest design schools in France. The school provides students with the possibility to express their design talents in the fields of fashion, interior ar ... Tovább

Established in 1986, LISAA is today one of the biggest design schools in France. The school provides students with the possibility to express their design talents in the fields of fashion, interior architecture, design, graphic design, video games or animation. Kevesebb
Párizs , Párizs , Párizs , Párizs + 3 Több Kevesebb