Hivatalos Leírás

Legyen trendsetter a vendéglátásban

Az utat a nemzetközi vendéglátóipar legfelső vezetői szintjeihez.

A Mester program nagyon jó választás az Ön számára, ha ...

  • szeretné szakosodni a vendéglátás ágazat szerint a menedzsment főiskolai diploma
  • már megszerzett ismereteit az iparágban a Bachelor diploma alatt, és szeretné elmélyíteni ezt a tudást
  • innovatív tartalmú posztgraduális képzést keres a vendéglátás menedzsmentjében és a személyzet irányításában

Tartalom, cél és tanfolyamszerkezet

Ez magának szakértőt jelent - a Mester programját

Az angol tanított mesterképzés Vendéglátás menedzsment

A mester program célja, hogy az alapvető vezetői készségek fejlesztése és a diplomások készen állnak a jövő kihívásokra az iparban.

Minden félév a következő témákat tartalmazza:

Vezetői készségek (1. félév)

Az első félévben előkészítik a főiskolai diplomát a Vendéglátóipari Menedzsmentben, vagy gazdasági tartalmat, tapasztalatot vagy a szállodaipar iránt tanúsított érdeklődést a jövő nemzetközileg alkalmazható menedzserei számára. Ezért az első félév középpontjában az iparág gazdasági kihívásainak értékelése a globális tendenciák és kihívások, pl. Technológiai, digitális vagy interkulturális kontextus keretében. A jövő piacát és lehetőségeit a hallgatóknak fel kell ismerniük az üzleti modellek kifejlesztése érdekében, beleértve a szükséges finanszírozást is. Ezenkívül fontos megérteni a vezető szerep fontosságát a vállalati kultúrával összhangban, és fejleszteni és alkalmazni az adott kompetenciákat.

Vezetési feladatok alkalmazása (2. félév)

A második félévben ezeket a vezetői kompetenciákat alkalmazzák az ágazat konkrét vezetői feladataikban, különösen a tulajdonosokkal, finanszírozókkal vagy ingatlan-kezelőkkel való együttműködésben. Ezenkívül a piaci fejlemények hátterében különféle kezelői koncepciók, globális terjesztési stratégiák és koncepciók kifejlesztése mind a kulináris, mind a vendéglátásban elemezhető és fenntartható. A személyes és társadalmi cselekvési kompetenciák fejlesztését különösen a "Szerződések" támogatja

Going International (3. félév)

A harmadik félévben a hangsúly a nemzetközi színtéren áll. A hallgatók előfeltételeitől és célkitűzéseitől függően az eddig kifejlesztett kompetenciákat vagy gyakorlati fázisban (6 hónap) továbbfejlesztik, amely megfelel a követelményeknek, és a felügyelők támogatásával tükröződik, vagy az egyik félév során elmélyülnek egy partner-egyetemeket egy iparági specifikus tantervvel.

In-Depth-Experience (4. félév)

Az elmúlt félév egy online kutatómodellel ("International Business Analyzing") kezdődik, amelyet a mester tézise követ, ideális esetben a szállodai gyakorlat kérdésével kombinálva.

Karrier perspektívák

A legjobb kilátások - a Mester program végigvezet a csúcsra

Semmi sem áll a karrier útján a mi mesterképzésünk után. Az iparág ideális feltételeket is kínál ehhez, mivel a nemzetközi szállodaláncok egyre inkább uralják a piacot, és növekszik a vezetők iránti igény.

Mester diplomások számíthatnak nagyon érdekes tevékenységi területeken, különösen a felső vezetés. A vállalat tetején ilyen pozíciókban alapvető ismeretekre van szükség. Emiatt a legjobb jövõbeli kilátások léteznek a vendéglõiparban szakosodott és akadémiai képesítéssel rendelkezõ vezetõk számára.

Mester diplomások számíthatnak nagyon érdekes tevékenységi területeken, különösen a felső vezetés. A vállalat tetején ilyen pozíciókban fontos a vezetői képesség és a kulcskompetenciák. A vendéglátóiparban a képzett vezetők tehát a legjobb jövővel és karrierlehetőségekkel rendelkeznek.

Ezen kívül, a mértéke "Master of Arts (MA)" megteremti a legjobb feltételeket a tudományos pályafutás az oktatás és a kutatás.

Alkalmazás

Mit kell hoznia - Felvételi követelmények a 1,5 éves mester program

A Mester programja igényli a diákok szolgálati orientációját, motivációját és szociális kompetenciáját. Örülünk, hogy ugyanezt adjuk vissza kis tanfolyamokkal, egyéni karrier tanácsadással és igényes tanítással.

A követelmények:

  • 3 éves bachelor diplomát egy elismert egyetemről
  • A korábbi tanulmányokban a modulok által bizonyított közgazdaságtan alapismerete
  • Az angol nyelvű program nyelvi követelményei a TOEFL (84 ibt) vagy hasonló tanúsítványok (pl. IELTS Academic: legalább 6, TOEIC: legalább 785 vagy egy iskolai bizonyítvány). Egy angol nyelvtudással rendelkező egyetemi diploma kielégíti a nyelvtudás bizonyítását.
  • Tapasztalat a vendéglátóiparban

A Mester program nagyon jó választás az Ön számára, ha ...

  • ... már megszerzett ismereteit az iparágban a Bachelor diploma alatt, és szeretné elmélyíteni ezt a tudást
  • ... nézze meg a szállodai és gasztronómiai tanácsadás perspektíváját
  • ... szeretné továbblépni a nemzetközi vendéglátóipar vezető tisztségviselői pozícióihoz
Program oktatási nyelve:
Angol

6 további kurzus SRH Hochschule Berlin »

Utoljára frissítve December 6, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
4 félév
Nappali
Price
620 EUR
havonta (EU / EWR diákok). 680 EUR havonta (nem EU / nem EWR hallgatók).
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date