Mester a Cybersecurityben

Általános információk

4 locations available

Program leírás

Mert a hősök íróasztallal dolgozhatnak

Mivel az iparág gyorsabban növekszik, mint bármely más, programunk segít megvédeni a digitális világot, amelytől az életünk függ.

A mai világban semmi sem fontosabb, mint a fejlett oktatás és készségek megszerzése a magán adataink védelme érdekében. A vállalatok, a kormányok, a bűnüldözés és az egyének mind szembesülnek egymással egyre inkább összekapcsolt világunk növekvő összetettségével, valamint azzal, hogy mind az adatokat meg kell őrizni, mind pedig a legrosszabbra kell felkészülni. Az MS kiberbiztonsági programban végzett munkája felkészít egy karrierre egy kormányhivatalban, rendészeti, magánvállalatokban, kórházakban, egészségügyi szervezetekben és informatikai osztályokban.

Gyors tények

 • 5 éves BS / MS program vagy 18 hónapos MS
 • Valós oktatók
 • GRE Opcionális
 • Rugalmas és online lehetőségek

5 éves BS / MS kiberbiztonsági program

A kiberbiztonsággal foglalkozó kettős fokú programunk lehetőséget nyújt a tehetséges hallgatók számára, hogy mind öt éven belül elvégezzék alapképzési és mesterképzettségüket. Ennek a kihívást jelentő, de kifizetődő kettős programnak a diplomái tovább vezetnek az üzleti életben és a kormányban.

A program eredményei

A program végére a diákoknak képesnek kell lenniük arra, hogy:

 • Azonosítsa a kockázatok, a számítógépes fenyegetések és a számítógépes támadások típusát vezetékes és vezeték nélküli hálózati kommunikáción keresztül.
 • Tervezze meg, fejlessze ki és hajtsa végre a kibervédelem, a kiberbűncselekmény, a kiberbűnügyi nyomozás és a kibergazdálkodás fogalmait.
 • Azonosítsa a kutatási problémákat a korábbi megközelítésekkel összehasonlítva, dolgozzon ki megoldásokat és vitassa meg a kutatási eredményeket.
 • Megérteni az információk adatvédelmét, az információ elrejtését, az információbiztosítást, az információ titkosítását / visszafejtését.
 • Hatékonyan működik egy csapatban a belső és külső kiber-támadások és a kiberbehatások észlelésének, megelőzésének és védelmének prototípusának kidolgozása érdekében.
 • Szerezzen és érvényesítse a számítógépes bűncselekményekkel kapcsolatos bizonyítékokat személyi számítógépek, okostelefonok, infrastruktúra-házigazdák, vezetékes és vezeték nélküli hálózatok segítségével.

Programinformációk

Célja

A kiberbiztonsági Master of Science célja az, hogy felkészítse a hallgatókat az adatfájlok biztonságához, a számítógépek védelméhez, a számítógépes hálózatok árnyékolásához és a kritikus nemzeti elektronikus infrastruktúra védelméhez szükséges műszaki ismeretekkel és elemző képességekkel. Az információs rendszereket és a számítógépes hálózatokat folyamatosan fenyegeti és támadja a hackerek, vírusok és férgek. Semmi sem lehet fontosabb, mint a digitális világ védelme, amelytől az életünk függ. A program tanterve nemcsak szilárd alapot teremt az információbiztosítás és biztonság területén, hanem szorosan követi a terület legújabb fejleményeit is.

Mercy College kiberbiztonsági oktatási központja a Nemzeti Biztonsági Ügynökség és a Belbiztonsági Minisztérium szövetségileg kijelölt Információs Biztosítási Akadémiai Kiválósági Központja. Kérjük, olvassa el a központ weboldalát: www.mercy.edu/ias.

Fokozat követelmények

30 kredit szükséges az MS megszerzéséhez a kiberbiztonságban. A tanfolyamok felsorolása az alábbiakban található. A Master's Project (IASP 600) választható. Azok a hallgatók, akik sikeresen teljesítenek egy mesterprojektet (IASP 600), jóváhagyást kérhetnek a program vezetőjétől a diplomamunka (IASP 601) kitöltéséhez.

Kiberbiztonsági célkitűzések

A kiberbiztonsági program a hallgatók számára az elmélet és az alapvető biztonság és az adatvédelem gyakorlati ismereteinek erős kombinációját kínálja. A program végzősei megértik a biztonságot és a magánélet védelmét technológiai, jogi és vezetői szempontból. Felkészülnek a biztonsági rendszerek és a biztonsági politikák létrehozására, végrehajtására és felügyeletére. Azokra a magas szintű felügyeleti pozíciókra van szükség, mint például az információs rendszerek biztonsági tisztviselője, a hálózatbiztonsági rendszergazda, az információbiztonsági elemző, a kriminalisztikai elemző, az informatikai ellenőr, az információs rendszerek irányítási tisztviselője, az információbiztosítási mérnök és az információbiztosítási elemző. Ezen túlmenően a diplomások felkészülnek a szakmai bizonyítványok megszerzésére, mint például a Certified Information System Security Professionals (CISSP).

Felvételi követelmények

A kiberbiztonsági programba való felvétel feltételei a következők:

 1. Érettségi átirat.
 2. Önéletrajz.
 3. Legalább egy ajánlólevél, amely igazolja a végzettség megszerzéséhez szükséges személyes és / vagy szakmai képesítéseket.
 4. Kétoldalas írásbeli személyes nyilatkozat, amely ismerteti a programra való jelentkezés okát és azt, hogy a pályázó hogyan élvezheti a program befejezését.
 5. Alapvető ismeretek a számítógépes programozásban, a számítógépes hálózatépítésben és az adatbáziskezelésben, melyeket átiratok és / vagy IT-vel kapcsolatos munkatapasztalatok és igazolások bizonyítanak. A hallgatóknak meg kell venniük az IASP 505-et (Kiberbiztonsági tudományok alapjai), hogy frissítsék domain tudásukat.

A cybersecurity elismerések

Az Országos Biztonsági Ügynökség és a Belbiztonsági Minisztérium megbízásából az Informatikai Biztosítás Oktatásának Országos Központja.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Mercy offers more than 90 undergraduate and graduate degree and certificate programs within five schools: Business, Education, Health and Natural Sciences, Liberal Arts and Social and Behavioral Scien ... Tovább

Mercy offers more than 90 undergraduate and graduate degree and certificate programs within five schools: Business, Education, Health and Natural Sciences, Liberal Arts and Social and Behavioral Sciences. Mercy College challenges its faculty and staff to make higher education work for anyone hungry enough to earn a better place in life. With campuses in Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan and Yorktown Heights, the vibrancy of the College culture is sustained by a diverse student body from around the region. Kevesebb
Dobbs komp , New York , New York , Yorktown Heights , USA Online + 4 Több Kevesebb