Mester az építészetben és a várostervezésben

Szeretne részt venni a fenntartható építészet tervezésében és a társadalmilag igazságos városok jövőbeli fejlesztéséhez? Az építészmérnöki és építészmérnöki program a mûvészeti és a tudományos tudományterület között mûködik. A programot a fenntarthatóságra fókuszáló következetesség jellemzi, és feltáró és kísérleti profillal rendelkezik a világ minden tájáról érkező tanárokkal.

Amíg tanul

Az olyan ökológiai kihívások, mint az éghajlatváltozás és a társadalmi válságok, mint például az egyenlőtlen helyi és globális fejlődés és a migrációs helyek, nagy igényt támasztanak az építészetben, hogy széles körű interdiszciplináris perspektívákon alapuló új megoldásokat dolgozzanak ki. Az Építészmérnöki és Urban Design Master programban ezeket a komplex kérdéseket különböző formatervezési stúdiókban kezelik. A program saját tapasztalata és etikai helyzetéből kiindulva meg kívánja vitatni a hagyományos kortárs építészeti gyakorlatot és a szakma jövőjét.

Fejleszteni kell a kritikai gondolkodást

Az Építészeti Iskola a Művészeti Campuson - kreatív környezetben, műhelyekkel és infrastruktúrával rendelkezik a termelés és a gyártás területén, valamint az Art- és Design Iskola, a Sliperiet és a Bildmuseet inkubátor.

Az építészmérnöki és építészmérnöki programot különböző tematikus orientációjú stúdiók építik fel. Egy olyan tanulási környezetben, mint egy laboratórium, együttműködik az építészet és a várostervezés új tudományterületekkel történő feltárásával.

A cél a saját kritikai gondolkodás kifejlesztése és ezen ismerettervek feltárása, új perspektívák kidolgozása és alkalmazása, alternatív építészeti javaslatok, stratégiák és gyakorlatok kialakítása, amelyek hozzájárulhatnak a mai társadalmi és városfejlesztés változásához.

Fókuszban a fenntarthatóságra

A program fontos elemei a társadalmi-környezeti fenntarthatóság, az erőforrás-tudatosság, a különböző méretű munkák, a technikai megoldásokkal való kísérletezés és a teljes körű konstrukció és az építészeti beavatkozások és a fizikai környezetben megvalósuló prototípuskészítés.

A mester program kísérleti pedagógián alapul, ahol az elméleti ismereteket integrálják a folyamatorientált és a művészi vizsgálatokhoz, ahol a tantárgy fejlesztése a gyakorlat és a szakma feltáró és művészi megközelítésében történik.

Minden angol nyelvű oktatás

Az oktatás első három félévében két szeminárium kurzussal párhuzamosan egy szintézis kurzussal párhuzamosan tervezési projekt formájában zajlik. A negyedik félév folyamán egy mesterképzést végzünk.

A szeminárium kurzusok bemutatják és elmélyítik az elméleti és technikai fogalmakat, módszereket, folyamatokat és kérdéseket a szakmával és a szakmai gyakorlattal kapcsolatban.

A tervezési projektek különböző stúdiókon belül zajlanak, így Ön a személyes érdeklődéstől eltérõ megközelítést választaná.

A programot angolul tanítják a különböző országok hátterű tanárai és a tantárgy speciális ismerete.

Kísérleti módszerek

A tervezési folyamatot vizsgálati és folyamatorientált módszerek segítségével vizsgálják. A munkamódszerek tesztelése és fejlesztése nem konvencionális kísérletezéssel történik, ahol prototípusokat, modelleket, projekteket és ötleteket tesztelnek annak érdekében, hogy olyan alternatív stratégiákat dolgozzanak ki, amelyek új formákat és módszereket hozhatnak létre az építészet, a tervezés és a városiasítás területén.

Olyan megközelítés feltételei, amelyek egy együttműködő architektúra kultúrát és gyakorlatot foglalnak magukban, ahol a stratégiákat és javaslatokat az együttműködésen keresztül fejlesztik. A cél az, hogy olyan munkakörnyezetet hozzunk létre, ahol az egyének személyes és csoportosulásokban és projektekben dolgozzanak ki kollektív szellemeket, hogy közös tudásalapot hozzanak létre.

A tanítás arra összpontosul, hogy felhatalmazza önt diákként, és lehetőséget ad arra, hogy holisztikus megközelítést alakítson ki az oktatásban. Szemináriumokban és kerekasztal-beszélgetésekben dolgozunk, és az önértékelést és a visszacsatolást mint interaktív és nyílt párbeszédet tekintjük.

Karrierlehetőségek

A program a Képzőművészeti Mesterképzéshez vezet, ami azt jelenti, hogy a magán- és a közszférában építészettel és várostervezéssel dolgozhat. A nemzetközi karakter jó előkészületeket nyújt a munkához Svédországban és a világ többi részében is. Jó feltételeket kínálnak azok számára is, akik kutatni szeretnének a témában.

Fokozott igény az építészek számára

A tématerület erős terjeszkedés és fejlesztés alatt áll annak érdekében, hogy megfeleljen az aktuális társadalmi fejleményeknek és az építészet, a várostervezés és a fejlesztés fenntartható fejlődése iránti megnövekedett szakértelem iránti igénynek.

Belépés

Jogosultsági

Egy főiskolai végzettség legalább 180 ECTS fő fő területen az építészet és a benyújtott munka minták / portfólió. Angol nyelvtudás egyenértékű a (svéd felső középiskola) angol nyelvvizsga B / 6.

Kiválasztás

A minősített pályázók kiválasztása a benyújtott portfolión alapul.

Alkalmazás két lépésben történik:

  • 1. lépés: A nemzeti online alkalmazás szolgáltatása universityadmissions.se. Jelentkezési határidő: január 15.
  • 2. lépés: Portfólió elküldve az Umeå Építészeti Iskolába. Az alkalmazásról az arch.umu.se.

Az alkalmazásról és a portfólióról további információk találhatók az Umeå Építészeti Iskola honlapján:

www.arch.umu.se/en/education/masters-programme-in-architecture-and-urban-design/application-and-eligibility/

Program oktatási nyelve:
  • Angol

10 további kurzus Umeå University - Faculty of Science and Technology »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Nappali
Price
350,000 SEK
Deadline
Kérj Információt
International admission round
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
International admission round
Start Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Second admission round for EU/EEA citizens
Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
International admission round
End Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Second admission round for EU/EEA citizens
End Date