Hivatalos Leírás

A fokozat jellemzői

Akadémiai év, amelyben megvalósult: 2014/15

A tanítás típusa: Helyszíni

Az új helyek száma: 30

Az ECTS minimális száma beiratkozási és tanítási időszakonként

első évben

  • Teljes munkaidő: 60 ECTS
  • Részidős oktatás: 42 ECTS

A többi év

  • Teljes munkaidő: 30 ECTS
  • Részidős oktatás: 30 ECTS

célkitűzések

Az ügyvéd szakmai címének megszerzése két szakaszból áll. Az első a szakmai képzés megszerzése, a második a szakképzés akkreditálásában. A szakképzés megszerzése „szabályozott és hivatalos” képzésen keresztül történik (a 34/2006 törvény 2.2. Cikke). Amikor ezt egy egyetemen tanítják, és mivel ez egy posztgraduális képzés, akkor azt csak egyetemi mesterképzésként lehet konfigurálni, az RD1393 / 2007 8. cikkének, október 29-i rendelkezéseinek megfelelően. A hivatalos egyetemi oktatás szervezése. Ezt a művészet is bizonyítja. 775/2011. Királyi rendelet, a június 3-i 775/2011. Sz. Királyi rendelet 4.1. A) pontja, amely az ügyvédi és ügyvédi szakmákhoz való hozzáférésről szóló 34/2006. A szakmai kapacitás akkreditációját az igazságügyi és oktatási minisztériumok által évente meghívott alkalmassági felmérés végzi, amely egyedülálló és azonos a teljes ország területén, és több válasz objektív vizsgálatából és egy gyakorlati eset megoldásáról áll. (177. cikk, RD 775/2011).

tanterv

  • I. modul. Az ügyvéd jogi és szakmai joga. 10 ECTS
  • II. Modul. Jogi gyakorlat a közjogban: tanácsadás és peres eljárások. 15,5 ECTS
  • III. Modul. Jogi gyakorlat a magánjogban: tanácsadás és peres eljárások. 28,5 ECTS
  • IV. Modul. Végső Mester Projekt 6 ECTS
  • V. modul. Gyakorlatok. 30 ECTS.

Belépési profil

Az ügyvédi szakmához való hozzáférés a mester fokozatosan megszerezte azokat a hallgatókat, akik a jogi diplomát (és diplomát) szerezték, és meg kívánják szerezni azokat a készségeket és kompetenciákat, amelyeket az október 30-i 34/2006. az ügyvédi és ügyvédi szakmák, a jogi szakmák gyakorlásának igényei.

A hivatalos mesterfokozathoz való hozzáféréshez az ügyvédi foglalkozáshoz való hozzáféréshez be kell bizonyítania, hogy rendelkezik diplomával vagy jogi végzettséggel, vagy olyan fokozatot szerzett, amelyre az ANECA akkreditálta a művészetben megjelölt jogi kompetenciák megszerzését. 775/2011 királyi rendelet 3.1.

Külföldi diákok

Szükséges a nyelv szintjének akkreditálása, a hivatalos intézmény tanúsításával vagy az Egyetemi Központ által elvégzett teszt elvégzésével.

A hivatalos mesterfokozathoz való hozzáféréshez az ügyvédi foglalkozáshoz való hozzáféréshez be kell bizonyítania, hogy rendelkezik diplomával vagy jogi végzettséggel, vagy olyan fokozatot szerzett, amelyre az ANECA akkreditálta a művészetben megjelölt jogi kompetenciák megszerzését. 775/2011 királyi rendelet 3.1.

Szabályozott szakmák, amelyekre vonatko zik, ha alkalmazható

Az ügyvédi és ügyészi ügyészi szakma gyakorlásához való hozzáférésről szóló, október 30-i 34/2006. Az ügyvédi és ügyvédi szakmákhoz való hozzáférésről szóló, október 30-i 34/2006

Karrier lehetőségek

Az ügyvédi hivatás gyakorlása: jogi segítségnyújtás olyan bírósági és bíróságon kívüli eljárásokban, amelyekben a jelenlegi jogszabályok az ügyvéd beavatkozását bocsátják ki vagy felhatalmazzák, és minden esetben jogi tanácsadást vagy jogi tanácsadást nyújtanak ügyvéd

Program oktatási nyelve:
Spanish (Spain)
Utoljára frissítve March 14, 2019
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019