Filter
Mesterdiplomák
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

44 Élelmiszeripari Tanulmányok Mesterképzés Összevetése

Ha elvégezte a diplomát, akkor sem kezdeni a karriered, vagy úgy dönt, hogy folytatni a tanulmányait által megszerezte a diplomáját. Az utóbbi opció lehetővé teszi, hogy készítsen egy fejlettebb karrier és ugorj előbbre, mint ha elkezdett dolgozni azonnal.

Mi a Mester Élelmiszer és ital tanulmányok? Ez a mező összpontosít előkészítése és kiszolgálása ételek. Hallgatók tanfolyamok, hogy felkészítse őket, hogy megértsék a műveletek egy étteremben vagy vendéglátó-ipari és adja meg a vezető szerepét egy ilyen létesítmény. Tanfolyamok is összpontosít a politika oldaláról, az élelmiszerek és italok tanulmányokat, ha a tanuló inkább érdekli a válás élelmiszer és biztonsági munkás vagy felügyelő. Az étel és ital tanulmányok program jellemzően nem tartalmazza a kulináris művészetek.

Megszerezte a Master Food and Beverage Tanulmányok előnyök diákok, segítve azokat fejleszteni a vezetői és kommunikációs készségek szükségesek, hogy boldogulni.Holding felsőfokú is lehetővé diplomások keresni magasabb fizetést, ha belépnek a karrierjük.

Sok változók, amelyek befolyásolják a költségek megszerezte a Master Food and Beverage tanulmányok. Meg kell találjon az egyedi program és az iskolai, mielőtt beiratkozott megérteni, hogy mi a tandíj lesz, és milyen egyéb díjak lesz felelős.

Karrier álló élelmiszerek és italok tanulmányok diplomások miatt. Lényegében ezek képesek belépni bármely közigazgatási pozícióját az élelmiszer-szolgáltató vagy az élelmiszer-vendéglátás területen. Ezek közé tartozik a gazdasági szereplők, éttermi vagy vendéglátó-ipari vezetők, leltár szakemberek, és az asszisztens vezetők. Az is lehetséges, hogy a munka csatornázás és a biztonság által válik higiéniai szakember vagy egészségügyi ellenőr.

Vegyük a következő lépés a karrierjét beiratkozott egy étel és ital tanulmányok programot.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

44 Találatok Élelmiszeripari Tanulmányok

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Egy utazás a cukrászda világában, a műhelymunkákból az édes konyha felé. A kortárs cukrászda és édes konyha mesterképzése a legteljesebb és legkorszerűbb edzés a konyha l ... [+]

A MŰHELYRE VONATKOZÓ MŰSZAKI ELJÁRÁSOKRÓL AZ ÉDESZTŐKNEK

Egy utazás a cukrászda világában, a műhelymunkákból az édes konyha felé. A kortárs cukrászda és édes konyha mesterképzése a legteljesebb és legkorszerűbb edzés a konyha legédesebb területén.

Bemutatunk egy olyan tananyagot, amelynek célja a magas sütemények, az édes konyha és a formázás technikáinak elsajátítása. A nyersanyagok, gyártási folyamatok és technikák ismerete alapot teremt a kreativitás és az innováció előmozdításához.

Öt hónapos program 530 órás külső gyakorlattal a legjobb éttermekben és pékségekben a kulináris csapatunkban.

A CSAPAT, A LEGJOBB GARANCIA ... [-]
Spanyolország Castellón de la Plana
September 2019
Nappali
5 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Florence

A márkaépítési technikáktól a szolgáltatástervezésig a márkatervezés és menedzsment mesterkurzus célja: az élelmiszer, a bor és a turizmus célja, hogy segítse a diákokat ... [+]

Ez a tanfolyam ENGLISH LANGUAGE-ban található.

Mit jelent egy márka létrehozása és kezelése az élelmiszeriparban? Hogyan bocsássanak piacra egy borcéget és dolgozzanak az identitásán? Hogyan integrálható az idegenforgalom?

A márkaépítési technikáktól a szolgáltatástervezésig a márkatervezés és menedzsment mesterkurzus célja: az élelmiszer, a bor és a turizmus célja, hogy segítse a diákokat és a fiatal szakembereket, hogy továbbfejlesszék készségeiket a horeca iparág jövőbeli vezetői, integrálva az élelmiszerbort és a turizmust életmód ajánlatok.

A firenzei és a barcelonai kurzus transzverzális készségeket biztosít a vendéglátóiparban és a turizmusban alkalmazott szolgáltatástervezésben, különös tekintettel a barcelonai élelmiszerekre és a firenzei borágazat vertikális feltárására.... [-]

Olaszország Florence
February 2020
Nappali
11 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Rome

A Master in Food Design projekt tapasztalatainkat a kreatív készségeket szállító tervezők fejlesztik az innováció állandó hajlandóságára. Az élelmiszer-tervezők megkapják ... [+]

Ez a tanfolyam az olasz nyelvben található.

A Master in Food Design projekt tapasztalatainkat a kreatív készségeket szállító tervezők fejlesztik az innováció állandó hajlandóságára. Az élelmiszer-tervezők megkapják a szükséges rugalmasságot a különböző területek kezeléséhez - ahol alkalmazhatják tervezési képességüket - különös figyelmet fordítva a felhasználók részvételére a szükségletek és elvárások meghatározásában.

Szakmai lehetőségek - a diplomások elindíthatnak egy utat minden olyan területen, amely a termeléshez, a kommunikációhoz és az élelmiszerek gyümölcséhez kapcsolódik. A megszerzett kritikus kompetenciáknak köszönhetően szembesülhetnek vezetői és kulturális terepen.... [-]

Olaszország Rome
January 2021
Nappali
6 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

A nyüzsgő nemzetközi borszínpad egyik kulcsszereplője, a Hongkong egyedülálló helyet kínál mindazoknak, akik ezt a dinamikus növekedési területet szeretnék részt venni. A ... [+]

A nyüzsgő nemzetközi borszínpad egyik kulcsszereplője, a Hongkong egyedülálló helyet kínál mindazoknak, akik ezt a dinamikus növekedési területet szeretnék részt venni. A kontinentális borpiac óriási növekedése mellett a globális perspektívával rendelkező fejlett, szakosodott képzéssel és oktatással foglalkozó szakemberek iránti igény tovább növekszik. Az MSc International Wine Management program célja, hogy megfeleljen ennek a követelménynek.

Ez a kivételes program fejleszti az iparág vezetőit, oktatóit és kutatóit, és beleveti őket a borkultúra legújabb trendjeinek mély megértésében, meggátolja bonyolultságát, és erős pozícióba helyezi az iparág jövőjét. A hallgatóknak is lehetősége van arra, hogy többet megtudjanak az anyaországi kínai borfogyasztókról, és betekintést nyerjenek a világ egyik leggyorsabban növekvő és potenciálisan jövedelmező borpiacába.... [-]

Hongkong Kowloon
September 2019
Nappali
12 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Rome Business School

A Rome Business School Élelmiszer- és Italmenedzsment mestere az ideális tudományos kurzus azoknak a szakembereknek, akik világszínvonalú diplomaprogramot keresnek ezekbe ... [+]

A kezdő időpont: minden évben, márciusban és októberben

A Rome Business School Élelmiszer- és Italmenedzsment mestere az ideális tudományos kurzus azoknak a szakembereknek, akik világszínvonalú diplomaprogramot keresnek ezekben a tudományágakban, ami a világ legjobb karrierjéhez vezet.

A Rome Business School nemzetközi perspektívájával a program egyedülálló tanulási élményt és globális szakmai expozíciót kínál, amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy a világ egyik legjobb városában vagy online tanulhassanak. A program minőségi tanítási és hálózati szolgáltatásai hozzájárulnak ahhoz, hogy tökéletes legyen mindenkinek, aki az élelmiszeripar és az italgyártás világában kíván csúcsra emelkedni.... [-]

Olaszország Rome Italy Online
October 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. a luxus márkamenedzsmentben, az élelmiszeriparban ... [+]

Az MBA / MSc. a luxus márkamenedzsmentben, az élelmiszeriparban

Minden órát angolul tanítanak.

A program multidiszciplináris megközelítést kínál: szilárd üzleti, stratégiai, marketing és kommunikációs ismeretek kombinálva a gyakorlati oldallal, az aktív szakemberek hozzájárulásának és a helyszíni látogatásoknak köszönhetően.

Biztosítja a szükséges ismereteket és szakértelmet a luxusszolgálat számára az egyetemi pillérek és a különböző iparági szegmensek gyakorlati kurzusaival.

KARRIERLEHETŐSÉGEK

Ez a kurzus közvetlenül alkalmazható a luxus vendéglátásban végzett munkákra, különféle szolgáltatásokban, mint például a Műveletek, Brand Management, E-Merchandising, Kulináris Turizmus, Menedzsment gasztronómia... [-]

Franciaország Chambéry
October 2019
Nappali
2 félév
Campus
Bővebben magyarul
CAST Alimenti

Az olasz konyha és tészta mesterkurzusa nagyon átfogó és konkrét, 8 hetes képzési program, amely körülbelül 300 képzési órát biztosít; teljesen praktikus és működőképes, ... [+]

Az olasz konyha és tészta mesterkurzusa nagyon átfogó és konkrét, 8 hetes képzési program, amely körülbelül 300 képzési órát biztosít; teljesen praktikus és működőképes, minden egyes résztvevő képes lesz megismerni a sok oltalmat a tipikus olasz nyelvtanfolyamok, valamint a leghíresebb olasz sütemények elkészítése mögött.

Tanfolyamunk erősségeA CAST Alimenti által tanúsított mesterprofesszorokEgyedi többcélú munkaállomásokTöbbcélú oktató laboratóriumok a legfejlettebb berendezésekkelNyelvtámogatás a tanfolyam soránHiteles olasz alapanyagok, hogy igazi olasz ételeket tanuljanakAll inclusive: étkezések, kávészünetek és szállás a tanfolyam soránDidaktikus kirándulások az olasz táj és termékek felfedezéséheztartam... [-]
Olaszország Brescia
September 2019
Nappali
2 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Taylor’s University

A Filozófiai Mester (Élelmiszertudományi Tanszék) célja, hogy az érettségizetteket magasan képzett szakemberekbe fűzi, akik az Élelmiszertudományok szakemberei. Ennek elé ... [+]

Kettős felismerés és tanúsítás

Az elmúlt 20 évben az élelmiszerek állapota drámaian megváltozott. Az élelmiszerválságok fodrozódása, az egyre növekvő elhízás problémája és még sokszor ismételten felszolgálták az élelmiszereket. A gazdasági fronton a népességnövekedés és az elmúlt évtized gyors gazdasági növekedésével párhuzamosan az élelmiszerfogyasztás robbanásveszélyes volt. Cushman szerint A Filozófiai Mester (Élelmiszertudományi Tanszék) célja, hogy az érettségizetteket magasan képzett szakemberekbe fűzi, akik az Élelmiszertudományok szakemberei. Ennek elérése érdekében a Taylor's University és Egyetem Toulouse Jean Jaur... [-]
Malajzia Subang Jaya
July 2019
Nappali
Részidős oktatás
18 - 30 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
North-Caucasus Federal University

A programot az európai és az orosz jogszabályok alapján fejlesztik ki a termelés higiéniai és biztonsági területén a külföldi partnerekkel együttműködve. A szakterületeke ... [+]

Leírás:

A programot az európai és az orosz jogszabályok alapján fejlesztik ki a termelés higiéniai és biztonsági területén a külföldi partnerekkel együttműködve. A szakterületeket a Higiéniai Mérnöki és Tervezési Szövetség (Higiéniai Mérnöki és Tervezési Csoport) szabályzatának megfelelően dolgozzák ki azzal a céllal, hogy tudást, gyakorlati és kutatási tapasztalatot szerezzenek a technológiai berendezések tervezése és az élelmiszer-gyártási folyamatok tekintetében, amelyek megfelelnek a higiéniai tervezés követelményeinek. a termékek minőségének és biztonságának biztosítása.

A program célja:

szakemberek képzése a technológiai berendezések tervezése, kivitelezése, karbantartása és ellenőrzése, valamint az élelmiszer, a biológiai termékek és a gyógyszerek gyártása terén, hogy biztosítsák azoknak a globális higiéniai és biztonsági követelményeknek való megfelelését. Célja továbbá a számítógépes modellezés és az élelmiszer-termelési folyamatok optimalizálása, az új és / vagy továbbfejlesztett berendezések és gyártósorok tervezése és tesztelése terén a kutatók képzése, a szennyeződés vagy a szennyeződés elkerülése érdekében.... [-]

Oroszország Stavropol
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
ESCP Europe Business School

A program mindenki számára szenvedélyes az F számára ... [+]

A program célkitűzései

A program mindenki számára szenvedélyes az F számára

Miután befejezte a programot, több forgatókönyv nyílik meg egy multinacionális vállalatnál vagy egy kis-középvállalkozásnál, egy induló vagy egy konszolidált vállalkozásban Európában vagy a világ minden táján.

Innovatív és operatív

Ez az MSc kínál minden elemét egy magas szintű mester program egy innovatív megközelítés kínálja az első kézből tapasztalat több mint 20 napig a vállalati látogatások, találkozók felső vezetői az Élelmiszer

A közismert nemzetközi élelmiszer- és italgyártók szóvivői tippeket és trükköket fognak felajánlani az új termékek és ötletek sikeres kifejlesztéséről, valamint arról, hogy miként fejlesztheti személyes hálózatát.... [-]

Olaszország Turin Franciaország Paris
September 2019
Nappali
15 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Mester Élelmiszerek és italok Management által EUHT StPOL és szakosított diploma Food & Beverage Management egyetértésben a University of Gerona Foundation: Innováció ... [+]

Főbb jellemzők

A 60 ECTS vendéglátás-üzleti orientált program mellett egyedülálló professzionális indukciós modulot is kínál, ahol a diákok 4 hetes időt töltenek egy gyakorlati programban az iskola szállodájában.

A képzés során bevonjuk a hallgatókat személyes, technikai és szakmai problémamegoldásba. Felkészítjük őket arra a dinamikus vezetésre, amelyet vállalati vezetőként kell gyakorolniuk.

Számunkra megtanulják döntéseket hozni önállóan, objektíven és szisztematikusan. Ez mindegyik év végső társadalmi és gazdasági eredményeiben tükröződik abban a társaságban, amelyben dolgoznak.

Képzési programunk ismert vendéglátó előadásokból áll, neves nemzetközi szállodai menedzserekből, kiemelkedő szállodaláncokból, lehetővé téve diákjainknak, hogy megismerjék a vendéglátás legújabb trendjeit.... [-]

Spanyolország Barcelona
September 2019
Nappali
8 - 14 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Scuola Politecnica di Design SPD

A Master in Food design fejleszti a szükséges készségeket, hogy a kereskedő az élelmiszerlánc design szektorban, egy olyan piacon, folyamatosan növekszik, és ahol Olaszor ... [+]

A Master in Food design ad szakmai kidolgozásának lehetőségét a szükséges készségeket, hogy belépjen, és kínál innovatív hozzájárulás az élelmiszer-ágazatban, hogy folyamatosan növekszik, és ahol Olaszország az az ország hivatkozást.

A tanfolyam célja nem csak a diplomások tervezés, marketing és a kommunikáció, hanem a szakemberek már dolgoznak a közigazgatásban és a menedzsment piacon. A program irányítja a fókusz] az élelmiszer-ágazatban és annak módszertanát. A szakszervezet az élelmiszer és a design, megszületik egy új szakmai - az élelmiszer tervező -, aki képes dolgozni: - folyamatok, módszerek és környezetekben, ahol az élelmiszer termékek előállítását, terjesztését és fogyasztott; - Élelmiszer-esztétikai szempontból, kommunikatív és reprezentatív; - Berendezések és eszközök készítésére használt és élelmiszerek fogyasztása; - Kommunikációs tevékenységek támogatása az élelmiszer termékek.... [-]

Olaszország Milan
February 2020
Nappali
12 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
University of Parma

A természettudományi és az élelmiszeripar gépészmérnöki szakterületének konkrét céljai: ... [+]

Típus: Mesterképzés Időtartam: 2 év Osztály: LM-33 - Második ciklus fokozat gépészmérnöki szakon Kreditek: 120 Hozzáférés: Ingyenes

A természettudományi és az élelmiszeripar gépészmérnöki szakterületének konkrét céljai:

egy szilárd előkészítésű alak létrehozása az élelmiszeripar gépeinek tervezésére jellemző ágazatokban, az élelmiszeripar számára a növények tervezése és kezelése, valamint az élelmiszer-termelési folyamatok kezelése;a csomagolás elmélyítésének és fenntarthatóságának, az élelmiszeripar tervezésének és kezelésének támogatására szolgáló szimulációs modellek, valamint az élelmiszer-ágazathoz kapcsolódó kapcsolódó tevékenységek kiegészítő hangsúlyozása.... [-]
Olaszország Parma
September 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

A Hotel menedzsment és helyreállítás mestere, amelynek célja a szakemberek és a vezetők képzése a globális üzleti projektek vezetésére a vendéglátás menedzsment területén ... [+]

A Hotel menedzsment és helyreállítás mestere , amelynek célja a szakemberek és a vezetők képzése a globális üzleti projektek vezetésére a vendéglátás menedzsment területén, bár az üzleti szempontból szükségesnek kell lennie ahhoz, így globalizált és dinamikus, és nem szabad elhárítani az új technológiák hatását.

Miért érdemes a Mester

Vezetői készségek

Tárgyalási ciklus a szállodai vezetők és a vendéglátó vállalatok, valamint a nemzetközi idegenforgalmi tanácsadókkal.Vezetői tapasztalat: A hallgató fejleszteni fogja az alapkészségeket a projektek hatékony irányításához, a "Soft Skills" -hez.Esettanulmány: Az esettanulmány lehetővé teszi a hallgató számára, hogy szisztematikusan javítsa döntési folyamatát a valódi idegenforgalmi ügyek tárgyalásán keresztül. Ezen túlmenően ez a módszertan lehetővé teszi más készségek, például kreativitás, analitikus gondolkodás, szóbeli és írásbeli kommunikációs készségek és interperszonális készségek fejlesztését. Néhány esetben a korábbi felhívásokon a program El Bulli és Ryanair volt.Különös hangsúlyt fektet a bevételkezelésre, amelyet egy üzleti játékon keresztül nyújtanak. Ez a terület a szálloda marketing széles körben kifejlesztett ebben a specialitás egy látás segítségével alkalmazott üzleti játék.havi konferenciák rendezők a különböző szervezeti egységek, illetve vezérigazgatói képviselő cégek az ágazatban.Program menedzsment készségek fejlesztésére : Turisztikai Szakmai Fejlesztési Program (TSDP).... [-]
Spanyolország Barcelona Madrid
October 2019
Nappali
Részidős oktatás
7 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Az 180 napig tartó olasz konyha és borászat mesterkurzus két részből áll: az első, 55 napos elméleti és gyakorlati órák az ICIF központjában, kiegészítve oktatói kirándul ... [+]

Az olasz konyha és borászat mesterkurzusa

Kilenc hét elméleti és gyakorlati órák, valamint gyakorlati képzés lehetősége a legjobb olasz éttermekben

Az 180 napig tartó olasz konyha és borászat mesterkurzus két részből áll: az első, 55 napos elméleti és gyakorlati órák az ICIF központjában, kiegészítve oktatói kirándulásokkal; a második egy 120 napos szakmai gyakorlat (opcionális, az előfizetési költségben nem szereplő), az iskola által kiválasztott éttermekben.

A mester megtanítja a regionális tradicionális konyhát és modern kreatív evolúcióját, az alapvető technikákat, a megfelelő dekorációkat, a prezentáció művészeteit és más alapvető fogalmakat a mezőgazdasági és élelmiszeripari termékekről, fűszerekről, aromaanyagokról és az élelmiszer-alapanyagokról. borok és olajok.... [-]

Olaszország Turin
June 2019
Nappali
6 hónapok
Campus
Bővebben magyarul