Élelmiszeripari Tanulmányok Mesterképzések

37 Élelmiszeripari Tanulmányok Mesterképzés Összevetése

Élelmiszeripari Tanulmányok

Ha elvégezte a diplomát, akkor sem kezdeni a karriered, vagy úgy dönt, hogy folytatni a tanulmányait által megszerezte a diplomáját. Az utóbbi opció lehetővé teszi, hogy készítsen egy fejlettebb karrier és ugorj előbbre, mint ha elkezdett dolgozni azonnal.

Mi a Mester Élelmiszer és ital tanulmányok? Ez a mező összpontosít előkészítése és kiszolgálása ételek. Hallgatók tanfolyamok, hogy felkészítse őket, hogy megértsék a műveletek egy étteremben vagy vendéglátó-ipari és adja meg a vezető szerepét egy ilyen létesítmény. Tanfolyamok is összpontosít a politika oldaláról, az élelmiszerek és italok tanulmányokat, ha a tanuló inkább érdekli a válás élelmiszer és biztonsági munkás vagy felügyelő. Az étel és ital tanulmányok program jellemzően nem tartalmazza a kulináris művészetek.

Megszerezte a Master Food and Beverage Tanulmányok előnyök diákok, segítve azokat fejleszteni a vezetői és kommunikációs készségek szükségesek, hogy boldogulni.Holding felsőfokú is lehetővé diplomások keresni magasabb fizetést, ha belépnek a karrierjük.

Sok változók, amelyek befolyásolják a költségek megszerezte a Master Food and Beverage tanulmányok. Meg kell találjon az egyedi program és az iskolai, mielőtt beiratkozott megérteni, hogy mi a tandíj lesz, és milyen egyéb díjak lesz felelős.

Karrier álló élelmiszerek és italok tanulmányok diplomások miatt. Lényegében ezek képesek belépni bármely közigazgatási pozícióját az élelmiszer-szolgáltató vagy az élelmiszer-vendéglátás területen. Ezek közé tartozik a gazdasági szereplők, éttermi vagy vendéglátó-ipari vezetők, leltár szakemberek, és az asszisztens vezetők. Az is lehetséges, hogy a munka csatornázás és a biztonság által válik higiéniai szakember vagy egészségügyi ellenőr.

Vegyük a következő lépés a karrierjét beiratkozott egy étel és ital tanulmányok programot.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Mutass többet

Online mester az élelmiszer-és italkezelésben

Rome Business School
On-line Részidős 1 év Nyílt Beiratkozás Olaszország Rome

A Rome Business School [+]

A kezdő időpont: minden évben, márciusban és októberben

Szakképzettség, fizetési gyakorlat, karrier-szolgáltatás, nemzetközi hálózatépítés és sok más előny a szakmai és személyes fejlődésben. Oktató formulák minden igényhez.

A Rome Business School Élelmiszer - és Italgazdálkodási Mesterképzése általános menedzsment képzést kínál a termelési lánc - specifikus kompetenciákkal együtt, hogy olyan szakembereket állítson elő, akik nemzetközi és multikulturális környezetben képesek kezelni az élelmiszer - és italgyártás kihívásait.

Az olasz élelmiszer- és italgyártó ipar mind a hazai, mind a nemzetközi piacokon nő. Az olasz termékek olyan minőségi szintet jelentenek, amelyet a nyersanyagok és a földrajzi származás tekintetében világszerte elismertek és elismertek.... [-]


Mester fokozatot szálloda és vendéglátás (Barcelona)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Campus Nappali October 2018 Spanyolország Barcelona Madrid

A Master in Hospitality Management és restaurálása, amelynek célja, hogy a vonat szakemberek és vezetők, akik vezető globális üzleti projektek terén a vendéglátás menedzsment, hanem a szükséges üzleti szempontból, hogy hatékony legyen a döntéshozó ebben a szektorban globalizált és dinamikus, és nem szünteti meg az új technológiák hatása. [+]

Mester Vendéglátás és restaurálása

A Master in Hospitality Management és restaurálása, amelynek célja, hogy a vonat szakemberek és vezetők, akik vezető globális üzleti projektek terén a vendéglátás menedzsment, hanem a szükséges üzleti szempontból, hogy hatékony legyen a döntéshozó ebben a szektorban globalizált és dinamikus, és nem szünteti meg az új technológiák hatása.

Miért érdemes a Mester:

Revenue Management, amely keresztül tanított egy üzleti játék. Ez adott területen a szálloda marketing széles körben kialakítani erre a területre keresztül alkalmazott egy üzleti játék látás. Ez a Master lehet hozni Madrid vagy a Barcelona integrált gyakorlat: Az elméleti része az alkalmazott tárgyak kidolgozott az osztályban, de a végrehajtás egy együttműködő üzleti gyakorlatban. Szakmai gyakorlat. A Master lehetőséget nyújt a szakmai tapasztalat az irányítás a szállodaláncok és vendéglátóipari vállalkozások. Ez magában foglalja egy sor ülést a vezetők a szállodák, vendéglátó-ipari és nemzetközi turisztikai tanácsadó. Ostelea tagja a spanyol Egyesület igazgatók és vezetők Hotel (AEDH). Case módszer: Az ügy a módszer lehetővé teszi a legjobb tanuló rendszeresen döntéshozatali folyamat a vita a tényleges esetek turisztikai cégek. Az ügyek egy részében, hogy dolgoznak a következők: El Bulli és a Ryanair. Részvétel vásárokon: A diákok részt vegyen a kereskedelmi vásárokon, mint Alimentariát (Barcelona), egyike a vásárok a világ legfontosabb élelmiszer-ágazatban; vagy IBTM (Barcelona), az egyik a vezetők az üzleti turizmus. Célok ... [-]

Mester Élelmiszer Design Projekt tapasztalat

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campus Nappali 6 hónapok January 2019 Olaszország Rome

A Master in Food Design projekt tapasztalatainkat a kreatív készségeket szállító tervezők fejlesztik az innováció állandó hajlandóságára. Az élelmiszer-tervezők megkapják a szükséges rugalmasságot a különböző területek kezeléséhez - ahol alkalmazhatják tervezési képességüket - különös figyelmet fordítva a felhasználók részvételére a szükségletek és elvárások meghatározásában. Szakmai lehetőségek - a diplomások elindíthatnak egy utat minden olyan területen, amely a termeléshez, a kommunikációhoz és az élelmiszerek gyümölcséhez kapcsolódik. A megszerzett kritikus kompetenciáknak köszönhetően szembesülhetnek vezetői és kulturális terepen. [+]

Ez a tanfolyam az olasz nyelvben található.

A Master in Food Design projekt tapasztalatainkat a kreatív készségeket szállító tervezők fejlesztik az innováció állandó hajlandóságára. Az élelmiszer-tervezők megkapják a szükséges rugalmasságot a különböző területek kezeléséhez - ahol alkalmazhatják tervezési képességüket - különös figyelmet fordítva a felhasználók részvételére a szükségletek és elvárások meghatározásában.

Szakmai lehetőségek - a diplomások elindíthatnak egy utat minden olyan területen, amely a termeléshez, a kommunikációhoz és az élelmiszerek gyümölcséhez kapcsolódik. A megszerzett kritikus kompetenciáknak köszönhetően szembesülhetnek vezetői és kulturális terepen.... [-]


Mester Brand Design és Menedzsment: Élelmiszer, Bor és Turizmus

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campus Nappali 11 hónapok February 2019 Olaszország Florence

A branding technikáktól kezdve a szolgáltatástervezésig a márkatervezési és -gazdálkodási mesterképzés célja: az élelmiszer, a bor és a turizmus célja, hogy segítse a diákokat és a fiatal szakembereket, hogy fejlesszék készségeiket, mint a horeca ipar vezetőinek, az élelmiszerbort és az idegenforgalmat az életmódba integrálva kínál. A firenzei és a barcelonai kurzus transzverzális készségeket biztosít a vendéglátóiparban és a turizmusban alkalmazott szolgáltatástervezésben, különös tekintettel a barcelonai élelmiszerekre és a firenzei borágazat vertikális feltárására. Catalunya és Toszkána beépítették a márkaépítési stratégiáikat a területi értékre, mint a globális megkülönböztető képesség kulcsa. Ennek a mesternek köszönhetően a hallgatóknak lehetősége nyílik arra, hogy kísérletezzenek a különböző európai és a legfontosabb turisztikai célpontok sikeres kihasználása érdekében. [+]

Mit jelent egy márka létrehozása és kezelése az élelmiszeriparban? Hogyan bocsássanak piacra egy borcéget és dolgozzanak az identitásán? Hogyan integrálható az idegenforgalom?

A branding technikáktól kezdve a szolgáltatástervezésig a márkatervezési és -gazdálkodási mesterképzés célja: az élelmiszer, a bor és a turizmus célja, hogy segítse a diákokat és a fiatal szakembereket, hogy fejlesszék készségeiket, mint a horeca ipar vezetőinek, az élelmiszerbort és az idegenforgalmat az életmódba integrálva kínál.

A firenzei és a barcelonai kurzus transzverzális készségeket biztosít a vendéglátóiparban és a turizmusban alkalmazott szolgáltatástervezésben, különös tekintettel a barcelonai élelmiszerekre és a firenzei borágazat vertikális feltárására.... [-]


Executive Master Hotel Management

Ostelea Morocco
Campus Nappali 1 év October 2018 Marokkó Rabat

Az ügyvezető Master Program in Management Hotel és Étterem Management alakult ki együttműködés a működési és intézményi szereplők az ágazat annak érdekében, hogy a választ a problémákra kötve a fejlődés és az ágazat növekedését egyrészt, és az igények a munkaerőpiac, a másik oldalon. [+]

előadás

A globalizált környezetben és fejlődik, az ügyvezető Master in Hospitality Management

Ez a képzés középpontjában az irányítási és ellenőrzési szerkezeti jellemzői a termelési egységek egy cég, legyen az nemzeti vagy nemzetközi szempontból.

Jelszavunk: a hatékony döntéshozatal és aktív használata az új technológiák.

Az ügyvezető Masters Program in Hospitality Management

célkitűzések

Az ügyvezető Master in Hospitality Management

Végén az utazás, akkor a vezetők a készségek, képességek és értékek a következők:

A tudás, a vendéglátóipar és étkezés: egy nemzetközi perspektíva és a megközelítés „üzleti” üzleti mód, kapsz egy szilárd tudásbázisát szállodaipar és a vendéglátás, mind pedig a politika, eljárások, gyakorlatok és tapasztalatok terén a turizmus, vendéglátás és szabadidő.... [-]


Mester a szőlőtermesztésben és a borászat területén

Georgian Technical University
Campus Nappali 2 év October 2018 Grúzia Tbilisi

A program befejezése után a megszerzett tudással és elnyert képesítéssel a magánszektorban, a kormányzati és a nem kormányzati szervezetekben, például a borcégeknél, a szőlőtermesztési társaságokban, a pezsgőkben és a lepárolt italokban dolgozó vállalkozások, laboratóriumok, kóstolóbizottságok, egyesületek A szőlőtermesztés és a vécé területén, a Földművelésügyi Minisztérium és kapcsolt ügynökségei. [+]

A program célkitűzéseinek Hogy előkészítse a enologist összhangban a munkaerő-piaci igények, amelyek versenyképes lesz, gyakorlatközpontú, és készen áll, hogy megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak a bor számára. A hallgatók megszerzése a szükséges elméleti ismeretekkel és gyakorlati készségekkel. Bevezetni a diákoknak a szőlőtermesztés világát, a borkészítést, a borok elismerését és a borkultúrát. Tanítani a jelenlegi technikákat, információt szolgáltatni a modern módszerekről, a szőlőültetvény és a borászat kezelése során alkalmazott újításokról. Megmagyarázni az egyedi szőlőművelési technikák fontosságát jó ízű és aromájú borok előállításában. Annak érdekében, hogy a diákok számára olyan tapasztalatokat szerezzen, amelyek a szőlő betakarításának jelenlegi gyakorlatában megfelelő készségeket fejlesztenek és a szőlőtermesztést a kereskedelmi szőlőültetvényekbe és / vagy pincészetekbe borként feldolgozzák. Ahhoz, hogy a diákok ismerik a közös analitikai készségeket, amelyeket egy bor laboratóriumban használnak. Program leírása ... [-]

Filozófia Mester (Élelmiszertudományok)

Taylor’s University
Campus Nappali Részidős 18 - 30 hónapok July 2019 Malajzia Subang Jaya + 1 további

A Filozófiai Mester (Élelmiszertudományi Tanszék) célja, hogy az érettségizetteket magasan képzett szakemberekbe fűzi, akik az Élelmiszertudományok szakemberei. Ennek elérése érdekében a Taylor's University és Egyetem Toulouse Jean Jaurès (UT2J) olyan átfogó tanterveket tervezett, amelyek olyan komponenseket foglalnak magukban, mint a kutatási készségek, az antropológia és az élelmiszerek szociológiája, a különböző élelmiszer-kultúrák megértése, az élelmiszer-trendek és az üzleti kilátások, a társadalmi-politikai kérdések az élelmiszer-táplálkozás és a közegészségügy és még sok más. [+]

Kettős felismerés és tanúsítás

Az elmúlt 20 évben az élelmiszerek állapota drámaian megváltozott. Az élelmiszerválságok fodrozódása, az egyre növekvő elhízás problémája és még sokszor ismételten felszolgálták az élelmiszereket. A gazdasági fronton a népességnövekedés és az elmúlt évtized gyors gazdasági növekedésével párhuzamosan az élelmiszerfogyasztás robbanásveszélyes volt. Cushman szerint A Filozófiai Mester (Élelmiszertudományi Tanszék) célja, hogy az érettségizetteket magasan képzett szakemberekbe fűzi, akik az Élelmiszertudományok szakemberei. Ennek elérése érdekében a Taylor's University és Egyetem Toulouse Jean Jaurès (UT2J) olyan átfogó tanterveket tervezett, amelyek olyan komponenseket foglalnak magukban, mint a kutatási készségek, az antropológia és az élelmiszerek szociológiája, a különböző élelmiszer-kultúrák megértése, az élelmiszer-trendek és az üzleti kilátások, a társadalmi-politikai kérdések az élelmiszer-táplálkozás és a közegészségügy és még sok más.A Taylor Food Studies előnyeAz egyetlen malajziai egyetem az "Élelmiszertudományi Tanszékek: Élelmiszerek, kultúrák és egészségügy" elnöke - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Fenntartja a hangsúlyt az élelmiszer-tanulmányok, hozzájárul az egyetemi programok és tanácsokat ad a diákok és a kar tagjai. A francia szociálantropológus, Prof. Dr. Poulain hosszú és sikeres karriert folytatott az élelmiszer-tanulmányok és a vendéglátás oktatás területén mind a tudományos, mind a nemzetközi életben. Számos könyvet, könyvrészleteket és cikkeket publikált, valamint aktívan beszédet tartott előadásoknak és konferenciáknak a világon olyan témákban, mint az élelmiszer-szociológia, az élelmiszer-örökség és az idegenforgalmi gyakorlatok.Az egyetlen Food Studies program, amely globális terepmunka-programot (GRP) kínál, amely lehetőséget nyújt a terepmunka külföldön történő lebonyolítására. A diákoknak izgalmas lehetőségük van kutatómunkájuk külföldi megszerzésére, amennyiben egy adott országra vonatkozó, élelmiszerekkel kapcsolatos témaköröket 3-6 hónapra összpontosítják. Válasszon partnerkapcsolatok nemzetközi hálózatából olyan országokban, mint Franciaország,... [-]

MSc. / MBA a luxus márkamenedzsment, élelmiszer

INSEEC Chambéry campus
Campus Nappali 2 félév October 2018 Franciaország Chambéry

MBA / MSc. a luxus márkamenedzsmentben, az élelmiszeriparban [+]

Az MBA / MSc. a luxus márkamenedzsmentben, az élelmiszeriparban

Minden órát angolul tanítanak.

A program multidiszciplináris megközelítést kínál: szilárd üzleti, stratégiai, marketing és kommunikációs ismeretek kombinálva a gyakorlati oldallal, az aktív szakemberek hozzájárulásának és a helyszíni látogatásoknak köszönhetően.

Biztosítja a szükséges ismereteket és szakértelmet a luxusszolgálat számára az egyetemi pillérek és a különböző iparági szegmensek gyakorlati kurzusaival.

KARRIERLEHETŐSÉGEK

Ez a kurzus közvetlenül alkalmazható a luxus vendéglátásban végzett munkákra, különféle szolgáltatásokban, mint például a Műveletek, Brand Management, E-Merchandising, Kulináris Turizmus, Menedzsment gasztronómia... [-]


Mester élelmiszer tervezési

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus Nappali 12 hónapok March 2019 Olaszország Milan

A Master in Food design fejleszti a szükséges készségeket, hogy a kereskedő az élelmiszerlánc design szektorban, egy olyan piacon, folyamatosan növekszik, és ahol Olaszország hivatkozást. A kurzus célja a diplomások a tervezés, a marketing és a kommunikáció, hanem a szakemberek tapasztalattal rendelkezik a piacon. A program középpontjában az élelmiszeripar és annak módszertanát. [+]

A Master in Food design ad szakmai kidolgozásának lehetőségét a szükséges készségeket, hogy belépjen, és kínál innovatív hozzájárulás az élelmiszer-ágazatban, hogy folyamatosan növekszik, és ahol Olaszország az az ország hivatkozást.

A tanfolyam célja nem csak a diplomások tervezés, marketing és a kommunikáció, hanem a szakemberek már dolgoznak a közigazgatásban és a menedzsment piacon. A program irányítja a fókusz] az élelmiszer-ágazatban és annak módszertanát. A szakszervezet az élelmiszer és a design, megszületik egy új szakmai - az élelmiszer tervező -, aki képes dolgozni: - folyamatok, módszerek és környezetekben, ahol az élelmiszer termékek előállítását, terjesztését és fogyasztott; - Élelmiszer-esztétikai szempontból, kommunikatív és reprezentatív; - Berendezések és eszközök készítésére használt és élelmiszerek fogyasztása; - Kommunikációs tevékenységek támogatása az élelmiszer termékek.... [-]


Nemzetközi Élelmiszeripari Mester

ESCP Europe Business School
Campus Nappali 1 év September 2018 Franciaország Paris

Az ESCP Europe , a világ egyik vezető üzleti iskolája IFBM mestere egy 1 éves, teljes munkaidős posztgraduális program 2 országban azok számára, akik sikeres pályafutásban élnek az élelmiszeriparban [+]

Az ESCP Europe Business School IFBM első mestere

Az ESCP Europe , a világ egyik vezető üzleti iskolája IFBM mestere egy 1 éves, teljes munkaidős posztgraduális program 2 országban azok számára, akik sikeres pályafutásban élnek az élelmiszeriparban

Angolul tanítanak, és a torinói és párizsi egyetemeken, a tökéletes kiindulópontok, hogy megtapasztalják Olaszország és Franciaország kiválóságát, a világ elsődleges területeit az élelmiszer- és italkultúra és az innováció középpontjában.

A program minden évben szeptemberben kezdődik. Kezdje el az alkalmazását most!

Válassza ki a "Felvételi" szakaszban a "Master of Sciences" menüt a fiók létrehozása után.... [-]


Mester étel és ital menedzsment

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus Nappali 8 - 14 hónapok September 2018 Spanyolország Barcelona

Mester Élelmiszerek és italok Management által EUHT StPOL és szakosított diploma Food & Beverage Management egyetértésben a University of Gerona Foundation: Innováció és képzés [+]

Főbb jellemzők

A 60 ECTS vendéglátás-üzleti orientált program mellett egyedülálló professzionális indukciós modulot is kínál, ahol a diákok 4 hetes időt töltenek egy gyakorlati programban az iskola szállodájában.

A képzés során bevonjuk a hallgatókat személyes, technikai és szakmai problémamegoldásba. Felkészítjük őket arra a dinamikus vezetésre, amelyet vállalati vezetőként kell gyakorolniuk.

Számunkra megtanulják döntéseket hozni önállóan, objektíven és szisztematikusan. Ez mindegyik év végső társadalmi és gazdasági eredményeiben tükröződik abban a társaságban, amelyben dolgoznak.

Képzési programunk ismert vendéglátó előadásokból áll, neves nemzetközi szállodai menedzserekből, kiemelkedő szállodaláncokból, lehetővé téve diákjainknak, hogy megismerjék a vendéglátás legújabb trendjeit.... [-]


Mester gasztronómiai és kulináris menedzsment

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus Nappali 5 hónapok September 2018 Spanyolország Castellón de la Plana

Ez a Mester kínál összesen merítés konyha nap, hogy egy minőségi ugrást a karrierjét. Vagyok képes létrehozni egy kreatív és nyereséges ajánlat, nem csak a főzés, hanem édes- és sütőipari. [+]

Teljes bemerítés A konyha

Ez a Mester kínál összesen merítés konyha nap, hogy egy minőségi ugrást a karrierjét. Vagyok képes létrehozni egy kreatív és nyereséges ajánlat, nem csak a főzés, hanem édes- és sütőipari.

A program 5 hónap és elkészül egy 530 órás szakmai, többek között a legjobb éttermek Konyhamûvészeti.

TANULÓ, a csillag

Megvan a legjobb terméket szakértők, műszaki, élvonalbeli innováció és trendek konyhában. Meg lehet tanulni együtt számos nemzetközi referencia szakácsok része Konyhamûvészeti.

magasan képzett szakemberek, amelyek tantestület egyik megkülönböztető jegye.

A CSAPAT ... a legjobb garancia ... [-]

Mester fokozatot szállodai menedzsment és vendéglátó-ipari - online

Universidad Católica San Antonio de Murcia
On-line Nappali Részidős 1 év November 2018 Spanyolország Spain Online + 1 további

A legfrissebb számában a UNWTO World Tourism Barometer, 2014-ben a nemzetközi turistaérkezések összesen 1138 millió, a növekedés 4,7% -kal nőtt az előző évhez képest. [+]

áttekintés Módozat: Online Kezdés: November Időtartam: 1 tanév Kredit: 60 Rendező: Ginesa Martínez del Vas Presentación

A legfrissebb számában a UNWTO World Tourism Barometer, 2014-ben a nemzetközi turistaérkezések összesen 1138 millió, a növekedés 4,7% -kal nőtt az előző évhez képest.

„Az elmúlt években a turizmus bebizonyította, hogy egy meglepően erős és kemény és nagy kapacitású, hogy hozzájáruljon a gazdasági fellendülés a gazdasági tevékenység, hiszen létrehoz ezer millió dollár export, és hozzon létre több millió munkahelyet. Ez történt hely a világon, de különösen Európában, mivel a régió törekszik, hogy megerősítse kilépés egyik legsúlyosabb gazdasági időszakok a történelemben „, mondta Taleb Rifai, főtitkára a WTO, a Spanyolország megnyitó a globális turizmus Forum Madridban. ... [-]


Az olasz kulináris művészetek mesterképzése

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Nappali 6 hónapok October 2018 Olaszország Turin

Az 180 napig tartó olasz konyha és borászat mesterkurzus két részből áll: az első, 55 napos elméleti és gyakorlati órák az ICIF központjában, kiegészítve oktatói kirándulásokkal; a második egy 120 napos szakmai gyakorlat (opcionális, az előfizetési költségben nem szereplő), az iskola által kiválasztott éttermekben. [+]

Az olasz konyha és borászat mesterkurzusa

Kilenc hét elméleti és gyakorlati órák, valamint gyakorlati képzés lehetősége a legjobb olasz éttermekben

Az 180 napig tartó olasz konyha és borászat mesterkurzus két részből áll: az első, 55 napos elméleti és gyakorlati órák az ICIF központjában, kiegészítve oktatói kirándulásokkal; a második egy 120 napos szakmai gyakorlat (opcionális, az előfizetési költségben nem szereplő), az iskola által kiválasztott éttermekben.

A mester megtanítja a regionális tradicionális konyhát és modern kreatív evolúcióját, az alapvető technikákat, a megfelelő dekorációkat, a prezentáció művészeteit és más alapvető fogalmakat a mezőgazdasági és élelmiszeripari termékekről, fűszerekről, aromaanyagokról és az élelmiszer-alapanyagokról. borok és olajok.... [-]


A borászat és a szőlőtermesztés mesterképzése

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Campus Nappali 2 év October 2018 Portugália Vila Real

A borászat és szőlőtermesztés mesterképzésének fő célkitűzései a következők: fejlett szakoktatás, kiegészítés és innováció az első ciklusban; A kiválóság tudományos, technológiai és szakmai készségeinek fejlesztése; A borágazat intervenciós kapacitásának javítása; Képes tervezni, innoválni és értékelni az új technikákat és folyamatokat, vagy javítani a használatban lévő eljárásokat; A vitatott kultúrákon alapuló kritikai elemzés mechanizmusai; Progresszió a tudás és készségek kialakításában és frissítésében. [+]

A borászat és szőlőtermesztés mesterképzésének fő célkitűzései a következők:

Fejlett képzés, kiegészítve és innovatív az első ciklus;A kiválóság tudományos, technológiai és szakmai készségeinek fejlesztése;A borágazat intervenciós kapacitásának javítása;Képes tervezni, innoválni és értékelni az új technikákat és folyamatokat, vagy javítani a használatban lévő eljárásokat;A vitatott kultúrákon alapuló kritikai elemzés mechanizmusai;Progresszió a tudás és készségek kialakításában és frissítésében.

ütemterv

A pénteken és szombaton tartott kapcsolattartási órák többsége (kivéve a tantervi választást és a disszertáció egységeit) A borászati ​​és szőlőtermesztési mesterképzés (2. ciklus) szabályozása a 14407/2015 számú közlemény formájában, a Diário da República, 2. sorozat, 2015. december 9-én.... [-]