Filter
Mesterdiplomák
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

33 Élelmiszer és ital tanulmányok Mesterképzés Összevetése

Ha elvégezte a diplomát, akkor sem kezdeni a karriered, vagy úgy dönt, hogy folytatni a tanulmányait által megszerezte a diplomáját. Az utóbbi opció lehetővé teszi, hogy készítsen egy fejlettebb karrier és ugorj előbbre, mint ha elkezdett dolgozni azonnal.

Mi a Mester Élelmiszer és ital tanulmányok? Ez a mező összpontosít előkészítése és kiszolgálása ételek. Hallgatók tanfolyamok, hogy felkészítse őket, hogy megértsék a műveletek egy étteremben vagy vendéglátó-ipari és adja meg a vezető szerepét egy ilyen létesítmény. Tanfolyamok is összpontosít a politika oldaláról, az élelmiszerek és italok tanulmányokat, ha a tanuló inkább érdekli a válás élelmiszer és biztonsági munkás vagy felügyelő. Az étel és ital tanulmányok program jellemzően nem tartalmazza a kulináris művészetek.

Megszerezte a Master Food and Beverage Tanulmányok előnyök diákok, segítve azokat fejleszteni a vezetői és kommunikációs készségek szükségesek, hogy boldogulni.Holding felsőfokú is lehetővé diplomások keresni magasabb fizetést, ha belépnek a karrierjük.

Sok változók, amelyek befolyásolják a költségek megszerezte a Master Food and Beverage tanulmányok. Meg kell találjon az egyedi program és az iskolai, mielőtt beiratkozott megérteni, hogy mi a tandíj lesz, és milyen egyéb díjak lesz felelős.

Karrier álló élelmiszerek és italok tanulmányok diplomások miatt. Lényegében ezek képesek belépni bármely közigazgatási pozícióját az élelmiszer-szolgáltató vagy az élelmiszer-vendéglátás területen. Ezek közé tartozik a gazdasági szereplők, éttermi vagy vendéglátó-ipari vezetők, leltár szakemberek, és az asszisztens vezetők. Az is lehetséges, hogy a munka csatornázás és a biztonság által válik higiéniai szakember vagy egészségügyi ellenőr.

Vegyük a következő lépés a karrierjét beiratkozott egy étel és ital tanulmányok programot.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

33 Találatok Élelmiszer és ital tanulmányok

IED – Istituto Europeo di Design Florence

A márkaépítési technikáktól a szolgáltatástervezésig a márkatervezés és menedzsment mesterkurzus célja: az élelmiszer, a bor és a turizmus célja, hogy segítse a diákokat ... [+]

Ez a tanfolyam ENGLISH LANGUAGE-ban található.

Mit jelent egy márka létrehozása és kezelése az élelmiszeriparban? Hogyan bocsássanak piacra egy borcéget és dolgozzanak az identitásán? Hogyan integrálható az idegenforgalom?

A márkaépítési technikáktól a szolgáltatástervezésig a márkatervezés és menedzsment mesterkurzus célja: az élelmiszer, a bor és a turizmus célja, hogy segítse a diákokat és a fiatal szakembereket, hogy továbbfejlesszék készségeiket a horeca iparág jövőbeli vezetői, integrálva az élelmiszerbort és a turizmust életmód ajánlatok.

A firenzei és a barcelonai kurzus transzverzális készségeket biztosít a vendéglátóiparban és a turizmusban alkalmazott szolgáltatástervezésben, különös tekintettel a barcelonai élelmiszerekre és a firenzei borágazat vertikális feltárására.... [-]

Olaszország Florence
Február 2020
Angol
Nappali
11 hónap
Campus
Bővebben magyarul
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

A nyüzsgő nemzetközi borszínpad egyik kulcsszereplője, a Hongkong egyedülálló helyet kínál mindazoknak, akik ezt a dinamikus növekedési területet szeretnék részt venni. A ... [+]

A nyüzsgő nemzetközi borszínpad egyik kulcsszereplője, a Hongkong egyedülálló helyet kínál mindazoknak, akik ezt a dinamikus növekedési területet szeretnék részt venni. A kontinentális borpiac óriási növekedése mellett a globális perspektívával rendelkező fejlett, szakosodott képzéssel és oktatással foglalkozó szakemberek iránti igény tovább növekszik. Az MSc International Wine Management program célja, hogy megfeleljen ennek a követelménynek.

Ez a kivételes program fejleszti az iparág vezetőit, oktatóit és kutatóit, és beleveti őket a borkultúra legújabb trendjeinek mély megértésében, meggátolja bonyolultságát, és erős pozícióba helyezi az iparág jövőjét. A hallgatóknak is lehetősége van arra, hogy többet megtudjanak az anyaországi kínai borfogyasztókról, és betekintést nyerjenek a világ egyik leggyorsabban növekvő és potenciálisan jövedelmező borpiacába.... [-]

Hongkong Kowloon
Kérj Információt
Angol
Nappali
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
CAST Alimenti

Az olasz konyha és tészta mesterkurzusa nagyon átfogó és konkrét, 8 hetes képzési program, amely körülbelül 300 képzési órát biztosít; teljesen praktikus és működőképes, ... [+]

Az olasz konyha és tészta mesterkurzusa nagyon átfogó és konkrét, 8 hetes képzési program, amely körülbelül 300 képzési órát biztosít; teljesen praktikus és működőképes, minden egyes résztvevő képes lesz megismerni a sok oltalmat a tipikus olasz nyelvtanfolyamok, valamint a leghíresebb olasz sütemények elkészítése mögött.

Tanfolyamunk erősségeA CAST Alimenti által tanúsított mesterprofesszorokEgyedi többcélú munkaállomásokTöbbcélú oktató laboratóriumok a legfejlettebb berendezésekkelNyelvtámogatás a tanfolyam soránHiteles olasz alapanyagok, hogy igazi olasz ételeket tanuljanakAll inclusive: étkezések, kávészünetek és szállás a tanfolyam soránDidaktikus kirándulások az olasz táj és termékek felfedezéséheztartam... [-]
Olaszország Brescia
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Rome Business School

A Rome Business School Élelmiszer- és Italmenedzsment mestere az ideális tudományos kurzus azoknak a szakembereknek, akik világszínvonalú diplomaprogramot keresnek ezekbe ... [+]

A kezdő időpont: minden évben, márciusban és októberben

A Rome Business School Élelmiszer- és Italmenedzsment mestere az ideális tudományos kurzus azoknak a szakembereknek, akik világszínvonalú diplomaprogramot keresnek ezekben a tudományágakban, ami a világ legjobb karrierjéhez vezet.

A Rome Business School nemzetközi perspektívájával a program egyedülálló tanulási élményt és globális szakmai expozíciót kínál, amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy a világ egyik legjobb városában vagy online tanulhassanak. A program minőségi tanítási és hálózati szolgáltatásai hozzájárulnak ahhoz, hogy tökéletes legyen mindenkinek, aki az élelmiszeripar és az italgyártás világában kíván csúcsra emelkedni.... [-]

Olaszország Rome Italy Online
Október 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Egy utazás a cukrászda világában, a műhelymunkákból az édes konyha felé. A kortárs cukrászda és édes konyha mesterképzése a legteljesebb és legkorszerűbb edzés a konyha l ... [+]

A MŰHELYRE VONATKOZÓ MŰSZAKI ELJÁRÁSOKRÓL AZ ÉDESZTŐKNEK

Egy utazás a cukrászda világában, a műhelymunkákból az édes konyha felé. A kortárs cukrászda és édes konyha mesterképzése a legteljesebb és legkorszerűbb edzés a konyha legédesebb területén.

Bemutatunk egy olyan tananyagot, amelynek célja a magas sütemények, az édes konyha és a formázás technikáinak elsajátítása. A nyersanyagok, gyártási folyamatok és technikák ismerete alapot teremt a kreativitás és az innováció előmozdításához.

Öt hónapos program 530 órás külső gyakorlattal a legjobb éttermekben és pékségekben a kulináris csapatunkban.

A CSAPAT, A LEGJOBB GARANCIA ... [-]
Spanyolország Castellón de la Plana
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
5 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Scuola Politecnica di Design SPD

A Master in Food design fejleszti a szükséges készségeket, hogy a kereskedő az élelmiszerlánc design szektorban, egy olyan piacon, folyamatosan növekszik, és ahol Olaszor ... [+]

A Master in Food design ad szakmai kidolgozásának lehetőségét a szükséges készségeket, hogy belépjen, és kínál innovatív hozzájárulás az élelmiszer-ágazatban, hogy folyamatosan növekszik, és ahol Olaszország az az ország hivatkozást.

A tanfolyam célja nem csak a diplomások tervezés, marketing és a kommunikáció, hanem a szakemberek már dolgoznak a közigazgatásban és a menedzsment piacon. A program irányítja a fókusz] az élelmiszer-ágazatban és annak módszertanát. A szakszervezet az élelmiszer és a design, megszületik egy új szakmai - az élelmiszer tervező -, aki képes dolgozni: - folyamatok, módszerek és környezetekben, ahol az élelmiszer termékek előállítását, terjesztését és fogyasztott; - Élelmiszer-esztétikai szempontból, kommunikatív és reprezentatív; - Berendezések és eszközök készítésére használt és élelmiszerek fogyasztása; - Kommunikációs tevékenységek támogatása az élelmiszer termékek.... [-]

Olaszország Milan
Kérj Információt
Angol
Nappali
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Taylor’s University

A Filozófiai Mester (Élelmiszertudományi Tanszék) célja, hogy az érettségizetteket magasan képzett szakemberekbe fűzi, akik az Élelmiszertudományok szakemberei. Ennek elé ... [+]

Kettős felismerés és tanúsítás

Az elmúlt 20 évben az élelmiszerek állapota drámaian megváltozott. Az élelmiszerválságok fodrozódása, az egyre növekvő elhízás problémája és még sokszor ismételten felszolgálták az élelmiszereket. A gazdasági fronton a népességnövekedés és az elmúlt évtized gyors gazdasági növekedésével párhuzamosan az élelmiszerfogyasztás robbanásveszélyes volt. Cushman szerint A Filozófiai Mester (Élelmiszertudományi Tanszék) célja, hogy az érettségizetteket magasan képzett szakemberekbe fűzi, akik az Élelmiszertudományok szakemberei. Ennek elérése érdekében a Taylor's University és Egyetem Toulouse Jean Jaur... [-]
Malajzia Subang Jaya
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 30 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ESCP Europe Business School

A program mindenki számára szenvedélyes az F számára ... [+]

A program célkitűzései

A program mindenki számára szenvedélyes az F számára

Miután befejezte a programot, több forgatókönyv nyílik meg egy multinacionális vállalatnál vagy egy kis-középvállalkozásnál, egy induló vagy egy konszolidált vállalkozásban Európában vagy a világ minden táján.

Innovatív és operatív

Ez az MSc kínál minden elemét egy magas szintű mester program egy innovatív megközelítés kínálja az első kézből tapasztalat több mint 20 napig a vállalati látogatások, találkozók felső vezetői az Élelmiszer

A közismert nemzetközi élelmiszer- és italgyártók szóvivői tippeket és trükköket fognak felajánlani az új termékek és ötletek sikeres kifejlesztéséről, valamint arról, hogy miként fejlesztheti személyes hálózatát.... [-]

Olaszország Turin Franciaország Paris
Szeptember 2019
Angol
Nappali
15 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Az EUHT StPOL és a "Gerona Egyetemi Alapítvány: Innováció és Képzés" szakképzettség (a két intézmény és a szállodai szektor által elismert ... [+]

Minősítés

Az EUHT StPOL és a "Gerona Egyetemi Alapítvány: Innováció és Képzés" szakképzettség (a két intézmény és a szállodai szektor elismert képzettsége hosszú háttérrel és nagy presztízsével).

DURATION

Nyolc hónap a szállodai-iskolában és 3-6 hónapos iparági szakmai gyakorlat (60 ECTS).

tanítási nyelvű

A mester angol nyelvű kiadással és spanyol kiadással rendelkezik, így a hallgató a nyelvi preferenciáitól függően választhat.

Módszertan

A kurzus az elméleti órák, a gyakorlati műhelyek, a valódi gyakorlat a Hotel-Iskola és az iparági szakmai gyakorlat között a legjobb éttermek a wolrd (beleértve a Michelin Star étterem).... [-]

Spanyolország Barcelona
Szeptember 2019
Angol,Spanyol
Nappali
8 - 14 hónap
Campus
Bővebben magyarul
North-Caucasus Federal University

A programot az európai és az orosz jogszabályok alapján fejlesztik ki a termelés higiéniai és biztonsági területén a külföldi partnerekkel együttműködve. A szakterületeke ... [+]

Leírás:

A programot az európai és az orosz jogszabályok alapján fejlesztik ki a termelés higiéniai és biztonsági területén a külföldi partnerekkel együttműködve. A szakterületeket a Higiéniai Mérnöki és Tervezési Szövetség (Higiéniai Mérnöki és Tervezési Csoport) szabályzatának megfelelően dolgozzák ki azzal a céllal, hogy tudást, gyakorlati és kutatási tapasztalatot szerezzenek a technológiai berendezések tervezése és az élelmiszer-gyártási folyamatok tekintetében, amelyek megfelelnek a higiéniai tervezés követelményeinek. a termékek minőségének és biztonságának biztosítása.

A program célja:

szakemberek képzése a technológiai berendezések tervezése, kivitelezése, karbantartása és ellenőrzése, valamint az élelmiszer, a biológiai termékek és a gyógyszerek gyártása terén, hogy biztosítsák azoknak a globális higiéniai és biztonsági követelményeknek való megfelelését. Célja továbbá a számítógépes modellezés és az élelmiszer-termelési folyamatok optimalizálása, az új és / vagy továbbfejlesztett berendezések és gyártósorok tervezése és tesztelése terén a kutatók képzése, a szennyeződés vagy a szennyeződés elkerülése érdekében.... [-]

Oroszország Stavropol
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

A Hotel menedzsment és helyreállítás mestere, amelynek célja a szakemberek és a vezetők képzése a globális üzleti projektek vezetésére a vendéglátás menedzsment területén ... [+]

Élelmiszer és ital tanulmányok Mesterek.

A Hotel menedzsment és helyreállítás mestere , amelynek célja a szakemberek és a vezetők képzése a globális üzleti projektek vezetésére a vendéglátás menedzsment területén, bár az üzleti szempontból szükségesnek kell lennie ahhoz, így globalizált és dinamikus, és nem szabad elhárítani az új technológiák hatását.

Miért érdemes a Mester

Vezetői készségek

Tárgyalási ciklus a szállodai vezetők és a vendéglátó vállalatok, valamint a nemzetközi idegenforgalmi tanácsadókkal.Vezetői tapasztalat: A hallgató fejleszteni fogja az alapkészségeket a projektek hatékony irányításához, a "Soft Skills" -hez.Esettanulmány: Az esettanulmány lehetővé teszi a hallgató számára, hogy szisztematikusan javítsa döntési folyamatát a valódi idegenforgalmi ügyek tárgyalásán keresztül. Ezen túlmenően ez a módszertan lehetővé teszi más készségek, például kreativitás, analitikus gondolkodás, szóbeli és írásbeli kommunikációs készségek és interperszonális készségek fejlesztését. Néhány esetben a korábbi felhívásokon a program El Bulli és Ryanair volt.Különös hangsúlyt fektet a bevételkezelésre, amelyet egy üzleti játékon keresztül nyújtanak. Ez a terület a szálloda marketing széles körben kifejlesztett ebben a specialitás egy látás segítségével alkalmazott üzleti játék.havi konferenciák rendezők a különböző szervezeti egységek, illetve vezérigazgatói képviselő cégek az ágazatban.Program menedzsment készségek fejlesztésére : Turisztikai Szakmai Fejlesztési Program (TSDP).... [-]
Spanyolország Barcelona Madrid
Október 2019
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
7 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Az 180 napig tartó olasz konyha és borászat mesterkurzus két részből áll: az első, 55 napos elméleti és gyakorlati órák az ICIF központjában, kiegészítve oktatói kirándul ... [+]

Az olasz konyha és borászat mesterkurzusa

Kilenc hét elméleti és gyakorlati órák, valamint gyakorlati képzés lehetősége a legjobb olasz éttermekben

Az 180 napig tartó olasz konyha és borászat mesterkurzus két részből áll: az első, 55 napos elméleti és gyakorlati órák az ICIF központjában, kiegészítve oktatói kirándulásokkal; a második egy 120 napos szakmai gyakorlat (opcionális, az előfizetési költségben nem szereplő), az iskola által kiválasztott éttermekben.

A mester megtanítja a regionális tradicionális konyhát és modern kreatív evolúcióját, az alapvető technikákat, a megfelelő dekorációkat, a prezentáció művészeteit és más alapvető fogalmakat a mezőgazdasági és élelmiszeripari termékekről, fűszerekről, aromaanyagokról és az élelmiszer-alapanyagokról. borok és olajok.... [-]

Olaszország Turin
Szeptember 2019
Angol,Olasz
Nappali
6 hónap
Campus
Bővebben magyarul
OSTELEA - Escuela de Turismo

A Master in Hospitality Management és restaurálása, amelynek célja, hogy a vonat szakemberek és vezetők, akik vezető globális üzleti projektek terén a vendéglátás menedzs ... [+]

Mester Vendéglátás és restaurálása

A Master in Hospitality Management és restaurálása, amelynek célja, hogy a vonat szakemberek és vezetők, akik vezető globális üzleti projektek terén a vendéglátás menedzsment, hanem a szükséges üzleti szempontból, hogy hatékony legyen a döntéshozó ebben a szektorban globalizált és dinamikus, és nem szünteti meg az új technológiák hatása.

Miért érdemes a Mester:

Revenue Management, amely keresztül tanított egy üzleti játék. Ez adott területen a szálloda marketing széles körben kialakítani erre a területre keresztül alkalmazott egy üzleti játék látás. Ez a Master lehet hozni Madrid vagy a Barcelona integrált gyakorlat: Az elméleti része az alkalmazott tárgyak kidolgozott az osztályban, de a végrehajtás egy együttműködő üzleti gyakorlatban. Szakmai gyakorlat. A Master lehetőséget nyújt a szakmai tapasztalat az irányítás a szállodaláncok és vendéglátóipari vállalkozások. Ez magában foglalja egy sor ülést a vezetők a szállodák, vendéglátó-ipari és nemzetközi turisztikai tanácsadó. Ostelea tagja a spanyol Egyesület igazgatók és vezetők Hotel (AEDH). Case módszer: Az ügy a módszer lehetővé teszi a legjobb tanuló rendszeresen döntéshozatali folyamat a vita a tényleges esetek turisztikai cégek. Az ügyek egy részében, hogy dolgoznak a következők: El Bulli és a Ryanair. Részvétel vásárokon: A diákok részt vegyen a kereskedelmi vásárokon, mint Alimentariát (Barcelona), egyike a vásárok a világ legfontosabb élelmiszer-ágazatban; vagy IBTM (Barcelona), az egyik a vezetők az üzleti turizmus. Célok ... [-]
Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Parma

A természettudományi és az élelmiszeripar gépészmérnöki szakterületének konkrét céljai: ... [+]

Típus: Mesterképzés Időtartam: 2 év Osztály: LM-33 - Második ciklus fokozat gépészmérnöki szakon Kreditek: 120 Hozzáférés: Ingyenes

A természettudományi és az élelmiszeripar gépészmérnöki szakterületének konkrét céljai:

egy szilárd előkészítésű alak létrehozása az élelmiszeripar gépeinek tervezésére jellemző ágazatokban, az élelmiszeripar számára a növények tervezése és kezelése, valamint az élelmiszer-termelési folyamatok kezelése;a csomagolás elmélyítésének és fenntarthatóságának, az élelmiszeripar tervezésének és kezelésének támogatására szolgáló szimulációs modellek, valamint az élelmiszer-ágazathoz kapcsolódó kapcsolódó tevékenységek kiegészítő hangsúlyozása.... [-]
Olaszország Parma
Szeptember 2019
Olasz
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Bologna

Az Élelmiszer-rendszer menedzsment (FoodSys) egy 2 éves második ciklusú szakképzés, melyet teljesen angolul tanítanak, kifejezetten interdiszciplináris megközelítéssel és ... [+]

Az Élelmiszer-rendszer menedzsment (FoodSys) egy 2 éves második ciklusú szakképzés, melyet teljesen angolul tanítanak, kifejezetten interdiszciplináris megközelítéssel és nemzetközi szemszögből. A program a tudás különböző területeire és a valós életvezetési helyzetekre épül, hogy olyan proaktív döntéshozók és vezetők alakuljanak ki, akiknek fejlett kvantitatív és analitikus készségeik elengedhetetlenek az agrár-élelmiszeripari rendszerekhez tartozó szervezetekben. Specifikus kompetenciák közé tartoznak az agrár-élelmiszer-ismeretek, a környezeti közgazdaságtan, az üzleti logisztika és az élelmiszer-ellátási lánc menedzsment, az élelmiszer-minőség menedzsment, a nemzetközi élelmiszer-marketing, az élelmiszer- és agrárgazdaságtan, valamint a nemzetközi kapcsolatok és a projektek irányítása.... [-]

Olaszország Forli
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul