Élelmiszeripari Tanulmányok Mesterképzések

39 Élelmiszeripari Tanulmányok Mesterképzés Összevetése

Élelmiszeripari Tanulmányok

Ha elvégezte a diplomát, akkor sem kezdeni a karriered, vagy úgy dönt, hogy folytatni a tanulmányait által megszerezte a diplomáját. Az utóbbi opció lehetővé teszi, hogy készítsen egy fejlettebb karrier és ugorj előbbre, mint ha elkezdett dolgozni azonnal.

Mi a Mester Élelmiszer és ital tanulmányok? Ez a mező összpontosít előkészítése és kiszolgálása ételek. Hallgatók tanfolyamok, hogy felkészítse őket, hogy megértsék a műveletek egy étteremben vagy vendéglátó-ipari és adja meg a vezető szerepét egy ilyen létesítmény. Tanfolyamok is összpontosít a politika oldaláról, az élelmiszerek és italok tanulmányokat, ha a tanuló inkább érdekli a válás élelmiszer és biztonsági munkás vagy felügyelő. Az étel és ital tanulmányok program jellemzően nem tartalmazza a kulináris művészetek.

Megszerezte a Master Food and Beverage Tanulmányok előnyök diákok, segítve azokat fejleszteni a vezetői és kommunikációs készségek szükségesek, hogy boldogulni.Holding felsőfokú is lehetővé diplomások keresni magasabb fizetést, ha belépnek a karrierjük.

Sok változók, amelyek befolyásolják a költségek megszerezte a Master Food and Beverage tanulmányok. Meg kell találjon az egyedi program és az iskolai, mielőtt beiratkozott megérteni, hogy mi a tandíj lesz, és milyen egyéb díjak lesz felelős.

Karrier álló élelmiszerek és italok tanulmányok diplomások miatt. Lényegében ezek képesek belépni bármely közigazgatási pozícióját az élelmiszer-szolgáltató vagy az élelmiszer-vendéglátás területen. Ezek közé tartozik a gazdasági szereplők, éttermi vagy vendéglátó-ipari vezetők, leltár szakemberek, és az asszisztens vezetők. Az is lehetséges, hogy a munka csatornázás és a biztonság által válik higiéniai szakember vagy egészségügyi ellenőr.

Vegyük a következő lépés a karrierjét beiratkozott egy étel és ital tanulmányok programot.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Mutass többet

Mester Fokozatot Szálloda és étterem Gazdálkodás (madrid)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Campus Nappali October 2018 Spanyolország Madrid

A Master in Hospitality Management és restaurálása, amelynek célja, hogy a vonat szakemberek és vezetők, akik vezető globális üzleti projektek terén a vendéglátás menedzsment, hanem a szükséges üzleti szempontból, hogy hatékony legyen a döntéshozó ebben a szektorban globalizált és dinamikus, és nem szünteti meg az új technológiák hatása. [+]

Mester Vendéglátás és restaurálása

A Master in Hospitality Management és restaurálása, amelynek célja, hogy a vonat szakemberek és vezetők, akik vezető globális üzleti projektek terén a vendéglátás menedzsment, hanem a szükséges üzleti szempontból, hogy hatékony legyen a döntéshozó ebben a szektorban globalizált és dinamikus, és nem szünteti meg az új technológiák hatása.

Miért érdemes a Mester:

Revenue Management, amely keresztül tanított egy üzleti játék. Ez adott területen a szálloda marketing széles körben kialakítani erre a területre keresztül alkalmazott egy üzleti játék látás. Ez a Master lehet hozni Madrid vagy a Barcelona integrált gyakorlat: Az elméleti része az alkalmazott tárgyak kidolgozott az osztályban, de a végrehajtás egy együttműködő üzleti gyakorlatban. Szakmai gyakorlat. A Master lehetőséget nyújt a szakmai tapasztalat az irányítás a szállodaláncok és vendéglátóipari vállalkozások. Ez magában foglalja egy sor ülést a vezetők a szállodák, vendéglátó-ipari és nemzetközi turisztikai tanácsadó. Ostelea tagja a spanyol Egyesület igazgatók és vezetők Hotel (AEDH). Case módszer: Az ügy a módszer lehetővé teszi a legjobb tanuló rendszeresen döntéshozatali folyamat a vita a tényleges esetek turisztikai cégek. Az ügyek egy részében, hogy dolgoznak a következők: El Bulli és a Ryanair. Részvétel vásárokon: A diákok részt vegyen a kereskedelmi vásárokon, mint Alimentariát (Barcelona), egyike a vásárok a világ legfontosabb élelmiszer-ágazatban; vagy IBTM (Barcelona), az egyik a vezetők az üzleti turizmus. Célok ... [-]

Mester Az élelmiszer- és Italgyártó Menedzsment

Rome Business School
Campus Nappali 1 év March 2018 Olaszország Róma

A Római Üzleti Iskola Élelmiszer- és Italgazdálkodási Mester általános menedzserképzést és termelési lánc-specifikus kompetenciákat kínál, hogy olyan szakembereket állítson elő, akik nemzetközi és multikulturális környezetben képesek kezelni az élelmiszer- és italipar kihívásait. [+]

KORÁBBI SZEMÉLY: 10% KEDVEZMÉNY, HA NEGYEDIK A DECEMBER 11-ÉN ELŐTT!

Képzés kiválóság, fizetett gyakornoki, szakmai szolgáltatás, nemzetközi hálózatok és még sokan mások hasznot a szakmai és személyes fejlődés. Oktató formulák minden igényhez. A kezdő időpont: minden évben, márciusban és októberben

A Római Üzleti Iskola Élelmiszer- és Italgazdálkodási Mesterképzése általános vezetői képzést kínál a termelési lánc-specifikus kompetenciákkal kombinálva, hogy olyan szakembereket állítson elő, akik nemzetközi és multikulturális környezetben képesek kezelni az élelmiszer- és italipar kihívásait.... [-]


Master in Italian Cuisine and Oenology

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Nappali 6 hónapok October 2018 Olaszország Olaszország Online

[+]

Élelmiszeripari Tanulmányok Mesterek. Cukrászsütemény Kenyérgabona Fagylalt készítés Bor Étterem Élelmiszer termékek Étel- és italkezelés Halal Certificatioin - Főzés muszlimok [-]

Mester Fokozatot Márka Tervezés és Menedzsment: Az élelmiszer, A Bor és A Turizmus

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campus Nappali 11 hónapok February 2018 Olaszország Firenze

Barcelona és Florence két fő turisztikai célpontok Európában; mind vonzzák a turisták és utazók köszönhetően jellegzetes keveréke a művészet és a kultúra, valamint a rendkívüli életminőséget és a vendéglátás. Fejlesszék és erősítsék a márka ezeken a területeken van szükség, puha készségek és a teljes kulturális és kereskedelmi elképzelés a környezet, amelyben működik. Territorialitás már nem a korlátozás, de a kulcs értékét annak érdekében, hogy el kell ismerni globális szinten; Katalónia és Toscana két régiókat, hogy építettek az értéke a márka ezt az elvet, és hála ennek a megközelítésnek létrehozott siker, láthatóságát és értékét. [+]

A PROGRAMOT "tanított angol

vándor éves mester: Barcelona és Florence Ez persze vonatok szakemberek képesek megfelelni az egyre növekvő kereslet érkező ágazatban az étel / ital, vendéglátás és a vendéglátás turizmus, amelynek új irányítási és tervezési megközelítés versenyelőnyt kiemelkedő fontosságú . A szerkezet a alapján persze váltakozásából tervezési képzés kapcsolatos fokozása a márka és a menedzsment számára a megfelelő kezeléshez, felkészülés a leendő szakemberek minden ágazatban kapcsolatos vendéglátás és az étel és a bor.

A Mester ösztönzi a működési képességek révén aktív alapuló megközelítést oktatási modell "learning by doing", amely összefonódik előadások és fokozza a gyakorlatban a tervezési gondolkodás. A résztvevők ismereteket szereznek az építőiparban az identitás és szolgáltatások Brands működő iparágak kapcsolódó turizmus, az élelmiszer és a bor.... [-]


Masters Fokozatot Szálloda és Vendéglátás - Főállású

OSTELEA | Distancia
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali 1 év May 2018 Spanyolország Madrid Barcelona + 1 további

A Master in Hospitality Management és restaurálása, amelynek célja, hogy a vonat szakemberek és vezetők, akik vezető globális üzleti projektek terén a vendéglátás menedzsment, hanem a szükséges üzleti szempontból, hogy hatékony legyen a döntéshozó ebben a szektorban globalizált és dinamikus, az nem ment az új technológiák hatása. [+]

A Mester Vendéglátás és restaurálása, Amelynek célja, hogy a vonat szakemberek és vezetők, akik vezető globális üzleti projektek terén a vendéglátás menedzsment, hanem a szükséges üzleti szempontból, hogy hatékony legyen a döntéshozó ebben a globalizált és dinamikus szektor, nem ment az új technológiák hatása.

Miért érdemes a Mester:

Vezetői készségek

Üléssorozatot igazgatóinak szállodák és vendéglátóipari vállalkozások, valamint a nemzetközi turisztikai tanácsadó. Vezetői tapasztalat: A diákok fejlesztése alapvető készségek kezelésére projektek hatékony, „puha készségek”. Case Módszer: Az ügy módszer lehetővé teszi a diákok , hogy rendszeresen javítsák a döntést - döntéshozatali folyamat révén a vita a konkrét esetek turisztikai vállalkozások. Ezen kívül ez a módszer lehetővé teszi, hogy dolgozzon más tulajdonságok, mint a kreativitás, az analitikus gondolkodás készsége, szóbeli és írásbeli kommunikációs és interperszonális készségek. Néhány esetben dolgozott korábbi kiadásaiban ez a program már az El Bulli és a Ryanair. Különös hangsúlyt fektetve a bevételek kezelése, tanított egy üzleti játék. Ez adott területen a szálloda marketing széles körben kialakítani erre a területre keresztül alkalmazott egy üzleti játék látás. Havi konferenciák rendezők a különböző szervezeti egységek, illetve vezérigazgatói képviselő cégek az ágazatban. Fejlesztését célzó program vezetői képességek: Turizmus készségfejlesztő program (TSDP). ... [-]

Executive Master Hotel Management

Ostelea Marroco
Campus Nappali 1 év October 2018 Marokkó Rabat

Az ügyvezető Master Program in Management Hotel és Étterem Management alakult ki együttműködés a működési és intézményi szereplők az ágazat annak érdekében, hogy a választ a problémákra kötve a fejlődés és az ágazat növekedését egyrészt, és az igények a munkaerőpiac, a másik oldalon. [+]

előadás

A globalizált környezetben és fejlődik, az ügyvezető Master in Hospitality Management

Ez a képzés középpontjában az irányítási és ellenőrzési szerkezeti jellemzői a termelési egységek egy cég, legyen az nemzeti vagy nemzetközi szempontból.

Jelszavunk: a hatékony döntéshozatal és aktív használata az új technológiák.

Az ügyvezető Masters Program in Hospitality Management

célkitűzések

Az ügyvezető Master in Hospitality Management

Végén az utazás, akkor a vezetők a készségek, képességek és értékek a következők:

A tudás, a vendéglátóipar és étkezés: egy nemzetközi perspektíva és a megközelítés „üzleti” üzleti mód, kapsz egy szilárd tudásbázisát szállodaipar és a vendéglátás, mind pedig a politika, eljárások, gyakorlatok és tapasztalatok terén a turizmus, vendéglátás és szabadidő.... [-]


Gasztronómia és Kulináris Menedzsment - School Of Management Vendéglátóipari és Idegenforgalmi

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Campus Nappali March 2018 Peru Lima

UPC kínál karrier Gasztronómiai és Kulináris Management, azzal a küldetéssel, hogy a vonat integritásának és innovatív szakemberek, hogy vezesse a fenntartható kulináris és gasztronómiai fejlesztés, amely kidolgozása és irányítása gazdaságilag nyereséges gasztronómiai projektek és a vonat a legjobb szakácsok és a vállalkozók, így számukra az eszközöket szükség ahhoz, hogy a mi konyhai identitás és hozzon létre saját stílust szilárd érveket. [+]

UPC kínál karrier Gasztronómiai és Kulináris Management, azzal a küldetéssel, hogy a vonat integritásának és innovatív szakemberek, hogy vezesse a fenntartható kulináris és gasztronómiai fejlesztés, amely kidolgozása és irányítása gazdaságilag nyereséges gasztronómiai projektek és a vonat a legjobb szakácsok és a vállalkozók, így számukra az eszközöket szükség ahhoz, hogy a mi konyhai identitás és hozzon létre saját stílust szilárd érveket. Ennek alapján differenciált háló és a személyre szabott oktatás, valamint az érintett helyi és nemzetközi szakemberek, ez a program egy multidiszciplináris megközelítés, amely a különböző tanulmányi területeket társított konyhaművészet. Ez magában foglalja a különböző területeken: a kutatások, tudományos és elemzését, a kultúra és a történelem a felhasználás és a technikák, amelyek nemzetközi trendeket. ... [-]


Mester Fokozatot élelmiszer Tervezési Projekt Tapasztalat

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campus Nappali 6 hónapok January 2018 Olaszország Róma

A tanfolyam célja, hogy a vonat a tervezők, akik a kritikus tervezési szakértelem, hogy képes legyen önállóan kezelni a szakmai és vezetői kapcsolatok fejlesztésére való hajlam az innováció meghatározó meghatározásában különböző víziók a rendszerek, amelyekben mi jár. Mivel ez a szám a tervező folyamatos fejlődés, az élelmiszer-tervező kell megszerezni a tudást, amely lehetővé teszi számára a rugalmasságot kell kezelni a különböző tervezési területen, de egybefüggő, amelynek során alkalmazni tervezési ismeretek, különös tekintettel a felhasználók bevonásával meghatározásában utak igényeit és elvárásait. [+]

A PROGRAMOT "tanítják OLASZ

Kinek kell részt venni:

A kurzus nyitott azok számára, akik birtokában vannak a cím egyetemi tanulmány az első szintű, tartós, legalább három évig a kapcsolódó területeken az építészet, a design, a belsőépítészet, vizuális kommunikáció, a Food Science vagy más kapcsolódó tudományágak foglalkozott során. Ez ellenőrzi a képességét, hogy önállóan foglalkozzanak mind spekulatív tevékenységeket, hogy a végrehajtó.

A tanfolyam elméleti és gyakorlati képzés, amely magában foglalja a diákok a gyakorlati kutatás és tervezés. A Master biztosít szimulációk és a konkrét projektek együttműködve ügynökségek és magánvállalatok, ahol kell az elméleti elvek, módszerek, eszközök és módszerek során megszerzett.... [-]


Mester Gasztronómiai és Kulináris Menedzsment

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus Nappali 5 hónapok September 2018 Spanyolország Castellón

Ez a Mester kínál összesen merítés konyha nap, hogy egy minőségi ugrást a karrierjét. Vagyok képes létrehozni egy kreatív és nyereséges ajánlat, nem csak a főzés, hanem édes- és sütőipari. [+]

Teljes bemerítés A konyha

Ez a Mester kínál összesen merítés konyha nap, hogy egy minőségi ugrást a karrierjét. Vagyok képes létrehozni egy kreatív és nyereséges ajánlat, nem csak a főzés, hanem édes- és sütőipari.

A program 5 hónap és elkészül egy 530 órás szakmai, többek között a legjobb éttermek Konyhamûvészeti.

TANULÓ, a csillag

Megvan a legjobb terméket szakértők, műszaki, élvonalbeli innováció és trendek konyhában. Meg lehet tanulni együtt számos nemzetközi referencia szakácsok része Konyhamûvészeti.

magasan képzett szakemberek, amelyek tantestület egyik megkülönböztető jegye.

A CSAPAT ... a legjobb garancia ... [-]

Mester élelmiszer Tervezési

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus Nappali 12 hónapok March 2018 Olaszország Milánó

A Master in Food design fejleszti a szükséges készségeket, hogy a kereskedő az élelmiszerlánc design szektorban, egy olyan piacon, folyamatosan növekszik, és ahol Olaszország hivatkozást. A kurzus célja a diplomások a tervezés, a marketing és a kommunikáció, hanem a szakemberek tapasztalattal rendelkezik a piacon. A program középpontjában az élelmiszeripar és annak módszertanát. [+]

A Master in Food design ad szakmai kidolgozásának lehetőségét a szükséges készségeket, hogy belépjen, és kínál innovatív hozzájárulás az élelmiszer-ágazatban, hogy folyamatosan növekszik, és ahol Olaszország az az ország hivatkozást.

A tanfolyam célja nem csak a diplomások tervezés, marketing és a kommunikáció, hanem a szakemberek már dolgoznak a közigazgatásban és a menedzsment piacon. A program irányítja a fókusz] az élelmiszer-ágazatban és annak módszertanát. A szakszervezet az élelmiszer és a design, megszületik egy új szakmai - az élelmiszer tervező -, aki képes dolgozni: - folyamatok, módszerek és környezetekben, ahol az élelmiszer termékek előállítását, terjesztését és fogyasztott; - Élelmiszer-esztétikai szempontból, kommunikatív és reprezentatív; - Berendezések és eszközök készítésére használt és élelmiszerek fogyasztása; - Kommunikációs tevékenységek támogatása az élelmiszer termékek.... [-]


All Inclusive Mester Program Olasz Konyha

Manuelina Culinary
Campus Nappali 5 hetek April 2018 Olaszország Brescia

Mesterképzésünk Olaszország legszélesebb körű kulináris programja. A diákok és a konyha szakemberek perspektívát kapnak az olasz regionális konyhaművészetről, amely hatékonyan és egyszerűen alkalmazható a világ minden területén. A teljes menük végrehajtásához szükséges nyers összetevők mélyreható megismerése és messze túlmutat az egyszerű recept ismétléseken, amit a legtöbb iskolában látunk. [+]

program áttekintés

Mesterképzésünk Olaszország legszélesebb körű kulináris programja. A diákok és a konyha szakemberek perspektívát kapnak az olasz regionális konyhaművészetről, amely hatékonyan és egyszerűen alkalmazható a világ minden területén. A teljes menük végrehajtásához szükséges nyers összetevők mélyreható megismerése és messze túlmutat az egyszerű recept ismétléseken, amit a legtöbb iskolában látunk. Ez a program ötvözi mind a demonstrációt, mind a gyakorlati módszereket, amelyek bemutatják a kortárs és hagyományos regionális olasz konyha remekeit, és összpontosítanak az ízek, a szín, a technika és a táplálkozási értékek összetételének alapelveire a konyhában, és ami még fontosabb, , valamint a saját egyéni technikájának fejlesztése és fejlesztése. Ez a program magában foglalja az olasz konyha minden aspektusát, beleértve a tésztát és a rizottót, a cukrászsüteményeket és a desszerteket, az ízletesítőt és a konzervált termékeket, valamint az olasz főételeket, részletes elemzéssel az egyes összetevők mögött álló fejlett technikákról, kémia és tudományokról.... [-]


Master Of Philosophy (élelmiszer Tanulmányok)

Taylor’s University
Campus Nappali Részidős 18 - 30 hónapok Nyílt Beiratkozás Malajzia Subang Jaya + 1 további

A Master of Philosophy (Food Studies) célja, hogy a vőlegény diplomások magasan képzett szakemberek, akik a terület szakértői a Food Tanulmányok. [+]

Kettős elismerése és tanúsítás

A Master of Philosophy (Food Studies) célja, hogy a vőlegény diplomások magasan képzett szakemberek, akik a terület szakértői a Food Tanulmányok. Ennek elérése érdekében Taylor University és a University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) tervezett egy átfogó tanterv, amely magában foglalja a kutatási készségek, az antropológia és a szociológia az élelmiszerek, megértése a különböző étkezési kultúrák, az élelmiszer-trendek és üzleti kilátások, a társadalmi-politikai kérdések táplálkozás és a közegészségügy és még sok más.

program előnyei

Az egyetlen malajziai egyetem egy 'Chair of Food Tanulmányok: Élelmiszer, kultúrák és egészség "- Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Azt állítja a hangsúlyt az élelmiszer-vizsgálatok, hozzájárul a tudományos programok és tanácsot ad a hallgatók és oktatók. A francia társadalmi-antropológus, Prof. Dr. Poulain egy hosszú és sikeres karrier területén az élelmiszer-vizsgálatok és a vendéglátás oktatás mind akadémiai, mind a nemzetközi életben. Ő tette közzé számos könyv, könyvfejezet és cikkeket, valamint aktívan szállított vitaindító és konferencia-előadások a világ olyan témákról, mint az élelmiszer-szociológia, az élelmiszer-örökség és turizmus gyakorlatokat. Az egyetlen Food Tanulmányok programot kínál a Globális kutatási program (GRP), amely lehetőséget ad a vezető terepmunka külföldön. A diákoknak izgalmas lehetőséget, hogy végezzen kutatómunkát, diplomamunkájuk külföldön, ha középpontjában egy élelmiszerrel kapcsolatos téma, az egy adott ország számára 3-6 hónapig. Válasszon egy nemzetközi hálózat partner egyetemek kutatási olyan országokban, mint Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Hong Kong és Japán. Ez biztosítja a hallgatók egy átfogóbb kutatási tapasztalat, mivel kölcsönhatásba egy másik kultúrát, amely más perspektívák a globális problémák és vegyenek részt aktívan a nemzetközi közösség. Nemzetközivé tananyag. A... [-]

Master In International étel és Ital Menedzsment

ESCP Europe Business School
Campus Nappali 1 év September 2018 Olaszország Torino Franciaország Paris Németország Berlin + 4 további

Ez a program egy 1 éves 2-ország, a teljes munkaidőben speciális mester program célja a posztgraduális törekszik kiemelkedő vezetői karrier a Food and Beverage ipar a legjobb nemzetközi vállalatok [+]

Tanulmányok Torino és párizsi egyetemen.

Tudományos vezető: Dr. Francesco Rattalino

A program célkitűzései

Ez a program egy 1 éves 2-ország, a teljes munkaidőben speciális mester program célja a posztgraduális törekszik kiemelkedő vezetői karrier a Food and Beverage ipar a legjobb nemzetközi vállalatok (pl Bacardi-Martini - Caffarel - Campari - Carrefour - Coca -Cola - Costa Crociere - Danone - Dr. Oetker - Ferrero - Granarolo - Grom - Lavazza - Marchesi - Antinori - Unilever) a menedzserek, vezetők és vállalkozók.

Karrierlehetőségek

Elkötelezett Karrier Szolgálat segít fejleszteni a potenciális köszönhetően edzéseken és hálózatépítési tevékenységek mindkét vállalat és az öregdiákok. Bevitele ESCP Europe megadja az esélyt, hogy hasznot húzzanak a globális hálózat.... [-]


Mester A Szőlőtermesztésben és A Borászat Területén

Georgian Technical University
Campus Nappali 2 év October 2018 Grúzia Tbiliszi

A program befejezése után a megszerzett tudással és elnyert képesítéssel a magánszektorban, a kormányzati és a nem kormányzati szervezetekben, például a borcégeknél, a szőlőtermesztési társaságokban, a pezsgőkben és a lepárolt italokban dolgozó vállalkozások, laboratóriumok, kóstolóbizottságok, egyesületek A szőlőtermesztés és a vécé területén, a Földművelésügyi Minisztérium és kapcsolt ügynökségei. [+]

A program célkitűzéseinek Hogy előkészítse a enologist összhangban a munkaerő-piaci igények, amelyek versenyképes lesz, gyakorlatközpontú, és készen áll, hogy megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak a bor számára. A hallgatók megszerzése a szükséges elméleti ismeretekkel és gyakorlati készségekkel. Bevezetni a diákoknak a szőlőtermesztés világát, a borkészítést, a borok elismerését és a borkultúrát. Tanítani a jelenlegi technikákat, információt szolgáltatni a modern módszerekről, a szőlőültetvény és a borászat kezelése során alkalmazott újításokról. Megmagyarázni az egyedi szőlőművelési technikák fontosságát jó ízű és aromájú borok előállításában. Annak érdekében, hogy a diákok számára olyan tapasztalatokat szerezzen, amelyek a szőlő betakarításának jelenlegi gyakorlatában megfelelő készségeket fejlesztenek és a szőlőtermesztést a kereskedelmi szőlőültetvényekbe és / vagy pincészetekbe borként feldolgozzák. Ahhoz, hogy a diákok ismerik a közös analitikai készségeket, amelyeket egy bor laboratóriumban használnak. Program leírása ... [-]

MSc / MBA Luxusmárka Kezelése, Az élelmiszer és Bor M2 Október

INSEEC Chambéry campus
Campus Nappali 2 félév October 2018 Franciaország Chambéry

MBA / MSc Luxus Brand Management, Food & Wine, az M2 pedig három időszak során 350 órányi face-to-face képzés, amelyet érdemes 60 kredit, vagy 26 amerikai kredit. Minden osztályban tanítják az angol [+]

Az MBA / MSc. Luxus Brand Management, Food & Wine egy három időszak során 350 órányi face-to-face képzés, amelyet érdemes 60 kredit, vagy 26 amerikai kredit.

Minden osztályban tanítják az angol.

A program egy multidiszciplináris megközelítés: szilárd üzleti, stratégiai, marketing és kommunikációs ismeretek együtt a kitettség gyakorlati oldalát, köszönhetően a hozzájárulást az aktív dolgozók és mező-látogatások.

Biztosítja a szükséges tudás és szakértelem, hogy belépjen a luxus szolgáltató révén egy mix a tudományos pillér és gyakorlati kurzusok különböző iparági szegmensek.

KARRIERLEHETŐSÉGEK

Ez persze lehet közvetlenül alkalmazni dolgozni Luxus Hospitality a különböző szolgáltatások, mint Operations, Brand Management, E-Merchandising, gasztronómiai turizmus, gasztronómia Management & Wine, Food and Beverage, Event Management, értékesítési vagy Guest Service.... [-]