32 Élelmiszer és ital tanulmányok

Ha elvégezte a diplomát, akkor sem kezdeni a karriered, vagy úgy dönt, hogy folytatni a tanulmányait által megszerezte a diplomáját. Az utóbbi opció lehetővé teszi, hogy készítsen egy fejlettebb karrier és ugorj előbbre, mint ha elkezdett dolgozni azonnal. Mi a Mester Élelmiszer és ital tanulmányok? Ez a mező összpontosít előkészítése és kiszolgálása ételek. Hallgat… Tovább

Ha elvégezte a diplomát, akkor sem kezdeni a karriered, vagy úgy dönt, hogy folytatni a tanulmányait által megszerezte a diplomáját. Az utóbbi opció lehetővé teszi, hogy készítsen egy fejlettebb karrier és ugorj előbbre, mint ha elkezdett dolgozni azonnal.

Mi a Mester Élelmiszer és ital tanulmányok? Ez a mező összpontosít előkészítése és kiszolgálása ételek. Hallgatók tanfolyamok, hogy felkészítse őket, hogy megértsék a műveletek egy étteremben vagy vendéglátó-ipari és adja meg a vezető szerepét egy ilyen létesítmény. Tanfolyamok is összpontosít a politika oldaláról, az élelmiszerek és italok tanulmányokat, ha a tanuló inkább érdekli a válás élelmiszer és biztonsági munkás vagy felügyelő. Az étel és ital tanulmányok program jellemzően nem tartalmazza a kulináris művészetek.

Megszerezte a Master Food and Beverage Tanulmányok előnyök diákok, segítve azokat fejleszteni a vezetői és kommunikációs készségek szükségesek, hogy boldogulni.Holding felsőfokú is lehetővé diplomások keresni magasabb fizetést, ha belépnek a karrierjük.

Sok változók, amelyek befolyásolják a költségek megszerezte a Master Food and Beverage tanulmányok. Meg kell találjon az egyedi program és az iskolai, mielőtt beiratkozott megérteni, hogy mi a tandíj lesz, és milyen egyéb díjak lesz felelős.

Karrier álló élelmiszerek és italok tanulmányok diplomások miatt. Lényegében ezek képesek belépni bármely közigazgatási pozícióját az élelmiszer-szolgáltató vagy az élelmiszer-vendéglátás területen. Ezek közé tartozik a gazdasági szereplők, éttermi vagy vendéglátó-ipari vezetők, leltár szakemberek, és az asszisztens vezetők. Az is lehetséges, hogy a munka csatornázás és a biztonság által válik higiéniai szakember vagy egészségügyi ellenőr.

Vegyük a következő lépés a karrierjét beiratkozott egy étel és ital tanulmányok programot.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Kowloon, Hong Kong

A nyüzsgő nemzetközi borszínpad egyik kulcsszereplője, a Hongkong egyedülálló helyet kínál mindazoknak, akik ezt a dinamikus növekedési területet szeretnék részt venni. A kont ... Tovább

A nyüzsgő nemzetközi borszínpad egyik kulcsszereplője, a Hongkong egyedülálló helyet kínál mindazoknak, akik ezt a dinamikus növekedési területet szeretnék részt venni. A kontinentális borpiac óriási növekedése mellett a globális perspektívával rendelkező fejlett, szakosodott képzéssel és oktatással foglalkozó szakemberek iránti igény tovább növekszik. Az MSc International Wine Management program célja, hogy megfeleljen ennek a követelménynek. Ez a kivételes program fejleszti az iparág vezetőit, oktatóit és kutatóit, és beleveti őket a borkultúra legújabb trendjeinek mély megértésében, meggátolja bonyolultságát, és erős pozícióba helyezi az iparág jövőjét. A hallgatóknak is lehetősége van arra, hogy többet megtudjanak az anyaországi kínai borfogyasztókról, és betekintést nyerjenek a világ egyik leggyorsabban növekvő és potenciálisan jövedelmező borpiacába. Kevesebb
Executive kurzusok
01 Sep 2020
Nappali
Részidős oktatás
Angol
Campus
 
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Barcelona, Spain + 1 Több

A Hotel menedzsment és helyreállítás mestere, amelynek célja a szakemberek és a vezetők képzése a globális üzleti projektek vezetésére a vendéglátás menedzsment területén, bár ... Tovább

A Hotel menedzsment és helyreállítás mestere, amelynek célja a szakemberek és a vezetők képzése a globális üzleti projektek vezetésére a vendéglátás menedzsment területén, bár az üzleti szempontból szükségesnek kell lennie ahhoz, így globalizált és dinamikus, és nem szabad elhárítani az új technológiák hatását. Kevesebb
Executive kurzusok
01 Apr 2020
Nappali
Részidős oktatás
7 hónap
Spanyol
Campus
 
Scuola Politecnica di Design SPD
Milan, Italy

A Master in Food design fejleszti a szükséges készségeket, hogy a kereskedő az élelmiszerlánc design szektorban, egy olyan piacon, folyamatosan növekszik, és ahol Olaszország ... Tovább

A Master in Food design fejleszti a szükséges készségeket, hogy a kereskedő az élelmiszerlánc design szektorban, egy olyan piacon, folyamatosan növekszik, és ahol Olaszország hivatkozást. A kurzus célja a diplomások a tervezés, a marketing és a kommunikáció, hanem a szakemberek tapasztalattal rendelkezik a piacon. A program középpontjában az élelmiszeripar és annak módszertanát. Kevesebb
Executive kurzusok
01 Mar 2020
Nappali
12 hónap
Angol
Campus
 
University of Bordeaux
Bordeaux, France + 2 Több

Ez a nemzetközi mesterprogram valóban integrált tanulmányi programot kínál, amely kihasználja Európa három egyeteme és régiója idegenforgalmi és enológiai ismereteit. ... Tovább

Ez a nemzetközi mesterprogram valóban integrált tanulmányi programot kínál, amely kihasználja Európa három egyeteme és régiója idegenforgalmi és enológiai ismereteit. Kevesebb
Executive kurzusok
01 Sep 2020
Nappali
2 év
06 Feb 2020
Angol
Campus
 
Taylor’s University
Subang Jaya, Malaysia + 1 Több

A Filozófiai Mester (Élelmiszertudományi Tanszék) célja, hogy az érettségizetteket magasan képzett szakemberekbe fűzi, akik az Élelmiszertudományok szakemberei. Ennek elérése ... Tovább

A Filozófiai Mester (Élelmiszertudományi Tanszék) célja, hogy az érettségizetteket magasan képzett szakemberekbe fűzi, akik az Élelmiszertudományok szakemberei. Ennek elérése érdekében a Taylor's University és Egyetem Toulouse Jean Jaurès (UT2J) olyan átfogó tanterveket tervezett, amelyek olyan komponenseket foglalnak magukban, mint a kutatási készségek, az antropológia és az élelmiszerek szociológiája, a különböző élelmiszer-kultúrák megértése, az élelmiszer-trendek és az üzleti kilátások, a társadalmi-politikai kérdések az élelmiszer-táplálkozás és a közegészségügy és még sok más. Kevesebb
Executive kurzusok
01 Jul 2020
Nappali
Részidős oktatás
18 hónap
Angol
Campus
 
Северо-Кавказский федеральный университет
Stavropol, Russia

A programot az európai és az orosz jogszabályok alapján fejlesztik ki a termelés higiéniai és biztonsági területén a külföldi partnerekkel együttműködve. A szakterületeket a H ... Tovább

A programot az európai és az orosz jogszabályok alapján fejlesztik ki a termelés higiéniai és biztonsági területén a külföldi partnerekkel együttműködve. A szakterületeket a Higiéniai Mérnöki és Tervezési Szövetség (Higiéniai Mérnöki és Tervezési Csoport) szabályzatának megfelelően dolgozzák ki azzal a céllal, hogy tudást, gyakorlati és kutatási tapasztalatot szerezzenek a technológiai berendezések tervezése és az élelmiszer-gyártási folyamatok tekintetében, amelyek megfelelnek a higiéniai tervezés követelményeinek. a termékek minőségének és biztonságának biztosítása. Kevesebb
Executive kurzusok
01 Sep 2020
Nappali
2 év
30 Jul 2019
Angol
Campus
 
Escuela Universitaria de Hotelería y Turismo Sant Pol
Barcelona, Spain + 1 Több

Mester Élelmiszerek és italok Management által EUHT StPOL és szakosított diploma Food & Beverage Management egyetértésben a University of Gerona Foundation: Innováció és k ... Tovább

Mester Élelmiszerek és italok Management által EUHT StPOL és szakosított diploma Food & Beverage Management egyetértésben a University of Gerona Foundation: Innováció és képzés Kevesebb
Executive kurzusok
01 Sep 2020
Nappali
8 hónap
Angol, Spanyol
Campus
 
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana, Spain

Egy utazás a cukrászda világában, a műhelymunkákból az édes konyha felé. A kortárs cukrászda és édes konyha mesterképzése a legteljesebb és legkorszerűbb edzés a konyha legéde ... Tovább

Egy utazás a cukrászda világában, a műhelymunkákból az édes konyha felé. A kortárs cukrászda és édes konyha mesterképzése a legteljesebb és legkorszerűbb edzés a konyha legédesebb területén. Kevesebb
Executive kurzusok
01 Sep 2020
Nappali
5 hónap
Spanyol
Campus
 
University of Parma
Altavilla Vicentina, Italy + 1 Több

A természettudományi és az élelmiszeripar gépészmérnöki szakterületének konkrét céljai:

A természettudományi és az élelmiszeripar gépészmérnöki szakterületének konkrét céljai: Kevesebb
Executive kurzusok
01 Oct 2020
Nappali
2 év
Olasz
Campus
 
OSTELEA - Escuela de Turismo
Barcelona, Spain + 1 Több

A Master in Hotel Management és Élelmiszergazdálkodás

A Master in Hotel Management és Élelmiszergazdálkodás Kevesebb
Executive kurzusok
01 Oct 2020
Részidős oktatás
Spanyol, Spanish
Campus
 
Rome Business School
Rome, Italy + 1 Több

Rome Business School élelmezési mestere

Rome Business School élelmezési mestere Kevesebb
Executive kurzusok
01 Oct 2020
Részidős oktatás
Angol
Campus
On-line
 
Université Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
Besançon, France + 1 Több

A P²food egy 2 éves, tanfolyam alapú, teljes munkaidős nemzetközi kutatómester, amely a Burgundi Egyetem - Franche-Comté és AgroSup Dijon által kínált élettani és pszichológia ... Tovább

A P²food egy 2 éves, tanfolyam alapú, teljes munkaidős nemzetközi kutatómester, amely a Burgundi Egyetem - Franche-Comté és AgroSup Dijon által kínált élettani és pszichológiai tényezőkre összpontosít. Az élelmiszerek sokkal nagyobb szerepet töltenek be a fogyasztók életében, mint egyszerűen a táplálásuk. Az emberek minden nap többféle ételválasztást végeznek. Étrendjük jelentős hatással van táplálkozási helyzetükre és egészségükre, hanem a környezetre is. A fogyasztók ételválasztékának okait jobban meg kell érteni, hogy hatékony programokat hozzanak létre és új termékeket dolgozzanak ki, az ajánlásoknak megfelelően javítsák az étrendi mintákat, és növeljék az élelmiszer fenntarthatóságát. Bár látszólag egyszerű, az élelmiszer-választás összetett viselkedés, amely számos tényezőtől és kölcsönhatásuktól függ. Ebben a mesterképzésben az élelmiszer-választás élettani és pszichológiai tényezőire fókuszál. Kevesebb
Executive kurzusok
01 Sep 2020
Nappali
2 év
21 Jun 2019
Angol
Campus
 
IED – Istituto Europeo di Design Florence
Florence, Italy

A márkaépítési technikáktól a szolgáltatástervezésig a márkatervezés és menedzsment mesterkurzus célja: az élelmiszer, a bor és a turizmus célja, hogy segítse a diákokat és a ... Tovább

A márkaépítési technikáktól a szolgáltatástervezésig a márkatervezés és menedzsment mesterkurzus célja: az élelmiszer, a bor és a turizmus célja, hogy segítse a diákokat és a fiatal szakembereket, hogy továbbfejlesszék készségeiket a horeca iparág jövőbeli vezetői, integrálva az élelmiszerbort és a turizmust életmód ajánlatok. A Firenzében és Barcelonában tartott kurzus transzverzális készségeket nyújt a vendéglátás és az idegenforgalom területén alkalmazott szolgáltatástervezésben, különös tekintettel a barcelonai ételekre és a firenzei borágazat vertikális feltárására. Catalunya és Toszkána a globális megkülönböztetés kulcsaként a területi értékre építették márkajelzési stratégiáikat. Ennek a mesternek köszönhetően a diákoknak lehetőségük van arra, hogy kísérletezzenek a különböző márka- és projektmenedzsment módszerekkel, amelyeket Európa két legfontosabb turisztikai célpontja sikeresen használ. Kevesebb
Executive kurzusok
01 Feb 2020
Nappali
11 hónap
Angol
Campus
 
ESCP Europe Business School
Paris, France + 7 Több

A program mindenki számára szenvedélyes az F számára

A program mindenki számára szenvedélyes az F számára Kevesebb
Executive kurzusok
02 Sep 2020
Nappali
15 hónap
07 Jul 2020
Angol
Campus
 
Ostelea Morocco
Rabat, Morocco

Az ügyvezető Master Program in Management Hotel és Étterem Management alakult ki együttműködés a működési és intézményi szereplők az ágazat annak érdekében, hogy a választ a p ... Tovább

Az ügyvezető Master Program in Management Hotel és Étterem Management alakult ki együttműködés a működési és intézményi szereplők az ágazat annak érdekében, hogy a választ a problémákra kötve a fejlődés és az ágazat növekedését egyrészt, és az igények a munkaerőpiac, a másik oldalon. Kevesebb
Executive kurzusok
01 Oct 2020
Nappali
2 év
Francia
Campus