Élelmiszeripari Tanulmányok Mesterképzések

37 Élelmiszeripari Tanulmányok Mesterképzés Összevetése

Élelmiszeripari Tanulmányok

Ha elvégezte a diplomát, akkor sem kezdeni a karriered, vagy úgy dönt, hogy folytatni a tanulmányait által megszerezte a diplomáját. Az utóbbi opció lehetővé teszi, hogy készítsen egy fejlettebb karrier és ugorj előbbre, mint ha elkezdett dolgozni azonnal.

Mi a Mester Élelmiszer és ital tanulmányok? Ez a mező összpontosít előkészítése és kiszolgálása ételek. Hallgatók tanfolyamok, hogy felkészítse őket, hogy megértsék a műveletek egy étteremben vagy vendéglátó-ipari és adja meg a vezető szerepét egy ilyen létesítmény. Tanfolyamok is összpontosít a politika oldaláról, az élelmiszerek és italok tanulmányokat, ha a tanuló inkább érdekli a válás élelmiszer és biztonsági munkás vagy felügyelő. Az étel és ital tanulmányok program jellemzően nem tartalmazza a kulináris művészetek.

Megszerezte a Master Food and Beverage Tanulmányok előnyök diákok, segítve azokat fejleszteni a vezetői és kommunikációs készségek szükségesek, hogy boldogulni.Holding felsőfokú is lehetővé diplomások keresni magasabb fizetést, ha belépnek a karrierjük.

Sok változók, amelyek befolyásolják a költségek megszerezte a Master Food and Beverage tanulmányok. Meg kell találjon az egyedi program és az iskolai, mielőtt beiratkozott megérteni, hogy mi a tandíj lesz, és milyen egyéb díjak lesz felelős.

Karrier álló élelmiszerek és italok tanulmányok diplomások miatt. Lényegében ezek képesek belépni bármely közigazgatási pozícióját az élelmiszer-szolgáltató vagy az élelmiszer-vendéglátás területen. Ezek közé tartozik a gazdasági szereplők, éttermi vagy vendéglátó-ipari vezetők, leltár szakemberek, és az asszisztens vezetők. Az is lehetséges, hogy a munka csatornázás és a biztonság által válik higiéniai szakember vagy egészségügyi ellenőr.

Vegyük a következő lépés a karrierjét beiratkozott egy étel és ital tanulmányok programot.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Mutass többet

Mester az élelmiszerben

Rome Business School
Campus Nappali 1 év Nyílt Beiratkozás Olaszország Rome

A Rome Business School Élelmiszer - és Italgazdálkodási Mestere általános menedzsment képzést kínál a termelési lánc - specifikus kompetenciákkal kombinálva, hogy olyan szakembereket állítson elő, akik nemzetközi és multikulturális környezetben képesek kezelni az élelmiszer - és italipar kihívásait. [+]

A kiválóság fizetett szakmai gyakorlatok, karrier-szolgáltatás, nemzetközi hálózatépítés és sokan mások profitálnak a szakmai és személyes fejlődéséből. Oktató formulák minden igényhez.

A kezdő időpont: minden évben, márciusban és októberben

A Rome Business School Élelmiszer - és Italgazdálkodási Mesterképzése általános menedzsment képzést kínál a termelési lánc - specifikus kompetenciákkal együtt, hogy olyan szakembereket állítson elő, akik nemzetközi és multikulturális környezetben képesek kezelni az élelmiszer - és italgyártás kihívásait.

Az olasz élelmiszer- és italgyártó ipar mind a hazai, mind a nemzetközi piacokon nő. Az olasz termékek olyan minőségi szintet jelentenek, amelyet a nyersanyagok és a földrajzi származás tekintetében világszerte elismertek és elismertek.... [-]


Mester Élelmiszer Design Projekt tapasztalat

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campus Nappali 6 hónapok January 2019 Olaszország Rome

A Master in Food Design projekt tapasztalatainkat a kreatív készségeket szállító tervezők fejlesztik az innováció állandó hajlandóságára. Az élelmiszer-tervezők megkapják a szükséges rugalmasságot a különböző területek kezeléséhez - ahol alkalmazhatják tervezési képességüket - különös figyelmet fordítva a felhasználók részvételére a szükségletek és elvárások meghatározásában. Szakmai lehetőségek - a diplomások elindíthatnak egy utat minden olyan területen, amely a termeléshez, a kommunikációhoz és az élelmiszerek gyümölcséhez kapcsolódik. A megszerzett kritikus kompetenciáknak köszönhetően szembesülhetnek vezetői és kulturális terepen. [+]

Ez a tanfolyam az olasz nyelvben található.

A Master in Food Design projekt tapasztalatainkat a kreatív készségeket szállító tervezők fejlesztik az innováció állandó hajlandóságára. Az élelmiszer-tervezők megkapják a szükséges rugalmasságot a különböző területek kezeléséhez - ahol alkalmazhatják tervezési képességüket - különös figyelmet fordítva a felhasználók részvételére a szükségletek és elvárások meghatározásában.

Szakmai lehetőségek - a diplomások elindíthatnak egy utat minden olyan területen, amely a termeléshez, a kommunikációhoz és az élelmiszerek gyümölcséhez kapcsolódik. A megszerzett kritikus kompetenciáknak köszönhetően szembesülhetnek vezetői és kulturális terepen.... [-]


Mester Brand Design és Menedzsment: Élelmiszer, Bor és Turizmus

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campus Nappali 11 hónapok February 2019 Olaszország Florence

A branding technikáktól kezdve a szolgáltatástervezésig a márkatervezési és -gazdálkodási mesterképzés célja: az élelmiszer, a bor és a turizmus célja, hogy segítse a diákokat és a fiatal szakembereket, hogy fejlesszék készségeiket, mint a horeca ipar vezetőinek, az élelmiszerbort és az idegenforgalmat az életmódba integrálva kínál. A firenzei és a barcelonai kurzus transzverzális készségeket biztosít a vendéglátóiparban és a turizmusban alkalmazott szolgáltatástervezésben, különös tekintettel a barcelonai élelmiszerekre és a firenzei borágazat vertikális feltárására. Catalunya és Toszkána beépítették a márkaépítési stratégiáikat a területi értékre, mint a globális megkülönböztető képesség kulcsa. Ennek a mesternek köszönhetően a hallgatóknak lehetősége nyílik arra, hogy kísérletezzenek a különböző európai és a legfontosabb turisztikai célpontok sikeres kihasználása érdekében. [+]

Ez a tanfolyam ENGLISH LANGUAGE-ban található.

Mit jelent egy márka létrehozása és kezelése az élelmiszeriparban? Hogyan bocsássanak piacra egy borcéget és dolgozzanak az identitásán? Hogyan integrálható az idegenforgalom?

A branding technikáktól kezdve a szolgáltatástervezésig a márkatervezési és -gazdálkodási mesterképzés célja: az élelmiszer, a bor és a turizmus célja, hogy segítse a diákokat és a fiatal szakembereket, hogy fejlesszék készségeiket, mint a horeca ipar vezetőinek, az élelmiszerbort és az idegenforgalmat az életmódba integrálva kínál.

A firenzei és a barcelonai kurzus transzverzális készségeket biztosít a vendéglátóiparban és a turizmusban alkalmazott szolgáltatástervezésben, különös tekintettel a barcelonai élelmiszerekre és a firenzei borágazat vertikális feltárására.... [-]


Master of Science (MSc) Nemzetközi Bormenedzsment

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Campus Nappali 12 hónapok September 2019 Hongkong Kowloon

A nyüzsgő nemzetközi borszínpad egyik kulcsszereplője, a Hongkong egyedülálló helyet kínál mindazoknak, akik ezt a dinamikus növekedési területet szeretnék részt venni. A kontinentális borpiac óriási növekedése mellett a globális perspektívával rendelkező fejlett, szakosodott képzéssel és oktatással foglalkozó szakemberek iránti igény tovább növekszik. Az MSc International Wine Management program célja, hogy megfeleljen ennek a követelménynek. Ez a kivételes program fejleszti az iparág vezetőit, oktatóit és kutatóit, és beleveti őket a borkultúra legújabb trendjeinek mély megértésében, meggátolja bonyolultságát, és erős pozícióba helyezi az iparág jövőjét. A hallgatóknak is lehetősége van arra, hogy többet megtudjanak az anyaországi kínai borfogyasztókról, és betekintést nyerjenek a világ egyik leggyorsabban növekvő és potenciálisan jövedelmező borpiacába. [+]

A nyüzsgő nemzetközi borszínpad egyik kulcsszereplője, a Hongkong egyedülálló helyet kínál mindazoknak, akik ezt a dinamikus növekedési területet szeretnék részt venni. A kontinentális borpiac óriási növekedése mellett a globális perspektívával rendelkező fejlett, szakosodott képzéssel és oktatással foglalkozó szakemberek iránti igény tovább növekszik. Az MSc International Wine Management program célja, hogy megfeleljen ennek a követelménynek.

Ez a kivételes program fejleszti az iparág vezetőit, oktatóit és kutatóit, és beleveti őket a borkultúra legújabb trendjeinek mély megértésében, meggátolja bonyolultságát, és erős pozícióba helyezi az iparág jövőjét. A hallgatóknak is lehetősége van arra, hogy többet megtudjanak az anyaországi kínai borfogyasztókról, és betekintést nyerjenek a világ egyik leggyorsabban növekvő és potenciálisan jövedelmező borpiacába.... [-]


Executive Master Hotel Management

Ostelea Morocco
Campus Nappali 1 év October 2019 Marokkó Rabat

Az ügyvezető Master Program in Management Hotel és Étterem Management alakult ki együttműködés a működési és intézményi szereplők az ágazat annak érdekében, hogy a választ a problémákra kötve a fejlődés és az ágazat növekedését egyrészt, és az igények a munkaerőpiac, a másik oldalon. [+]

előadás

A globalizált környezetben és fejlődik, az ügyvezető Master in Hospitality Management

Ez a képzés középpontjában az irányítási és ellenőrzési szerkezeti jellemzői a termelési egységek egy cég, legyen az nemzeti vagy nemzetközi szempontból.

Jelszavunk: a hatékony döntéshozatal és aktív használata az új technológiák.

Az ügyvezető Masters Program in Hospitality Management

célkitűzések

Az ügyvezető Master in Hospitality Management

Végén az utazás, akkor a vezetők a készségek, képességek és értékek a következők:

A tudás, a vendéglátóipar és étkezés: egy nemzetközi perspektíva és a megközelítés „üzleti” üzleti mód, kapsz egy szilárd tudásbázisát szállodaipar és a vendéglátás, mind pedig a politika, eljárások, gyakorlatok és tapasztalatok terén a turizmus, vendéglátás és szabadidő.... [-]


MSc. / MBA a luxus márkamenedzsment, élelmiszer

INSEEC Chambéry campus
Campus Nappali 2 félév October 2019 Franciaország Chambéry

MBA / MSc. a luxus márkamenedzsmentben, az élelmiszeriparban [+]

Az MBA / MSc. a luxus márkamenedzsmentben, az élelmiszeriparban

Minden órát angolul tanítanak.

A program multidiszciplináris megközelítést kínál: szilárd üzleti, stratégiai, marketing és kommunikációs ismeretek kombinálva a gyakorlati oldallal, az aktív szakemberek hozzájárulásának és a helyszíni látogatásoknak köszönhetően.

Biztosítja a szükséges ismereteket és szakértelmet a luxusszolgálat számára az egyetemi pillérek és a különböző iparági szegmensek gyakorlati kurzusaival.

KARRIERLEHETŐSÉGEK

Ez a kurzus közvetlenül alkalmazható a luxus vendéglátásban végzett munkákra, különféle szolgáltatásokban, mint például a Műveletek, Brand Management, E-Merchandising, Kulináris Turizmus, Menedzsment gasztronómia... [-]


Mester fokozatot szálloda és étterem gazdálkodás (madrid)

OSTELEA - Escuela de Turismo
Campus Nappali October 2019 Spanyolország Madrid

A Master in Hospitality Management és restaurálása, amelynek célja, hogy a vonat szakemberek és vezetők, akik vezető globális üzleti projektek terén a vendéglátás menedzsment, hanem a szükséges üzleti szempontból, hogy hatékony legyen a döntéshozó ebben a szektorban globalizált és dinamikus, és nem szünteti meg az új technológiák hatása. [+]

Mester Vendéglátás és restaurálása

A Master in Hospitality Management és restaurálása, amelynek célja, hogy a vonat szakemberek és vezetők, akik vezető globális üzleti projektek terén a vendéglátás menedzsment, hanem a szükséges üzleti szempontból, hogy hatékony legyen a döntéshozó ebben a szektorban globalizált és dinamikus, és nem szünteti meg az új technológiák hatása.

Miért érdemes a Mester:

Revenue Management, amely keresztül tanított egy üzleti játék. Ez adott területen a szálloda marketing széles körben kialakítani erre a területre keresztül alkalmazott egy üzleti játék látás. Ez a Master lehet hozni Madrid vagy a Barcelona integrált gyakorlat: Az elméleti része az alkalmazott tárgyak kidolgozott az osztályban, de a végrehajtás egy együttműködő üzleti gyakorlatban. Szakmai gyakorlat. A Master lehetőséget nyújt a szakmai tapasztalat az irányítás a szállodaláncok és vendéglátóipari vállalkozások. Ez magában foglalja egy sor ülést a vezetők a szállodák, vendéglátó-ipari és nemzetközi turisztikai tanácsadó. Ostelea tagja a spanyol Egyesület igazgatók és vezetők Hotel (AEDH). Case módszer: Az ügy a módszer lehetővé teszi a legjobb tanuló rendszeresen döntéshozatali folyamat a vita a tényleges esetek turisztikai cégek. Az ügyek egy részében, hogy dolgoznak a következők: El Bulli és a Ryanair. Részvétel vásárokon: A diákok részt vegyen a kereskedelmi vásárokon, mint Alimentariát (Barcelona), egyike a vásárok a világ legfontosabb élelmiszer-ágazatban; vagy IBTM (Barcelona), az egyik a vezetők az üzleti turizmus. Célok ... [-]

Filozófia Mester (Élelmiszertudományok)

Taylor’s University
Campus Nappali Részidős 18 - 30 hónapok July 2019 Malajzia Subang Jaya + 1 további

A Filozófiai Mester (Élelmiszertudományi Tanszék) célja, hogy az érettségizetteket magasan képzett szakemberekbe fűzi, akik az Élelmiszertudományok szakemberei. Ennek elérése érdekében a Taylor's University és Egyetem Toulouse Jean Jaurès (UT2J) olyan átfogó tanterveket tervezett, amelyek olyan komponenseket foglalnak magukban, mint a kutatási készségek, az antropológia és az élelmiszerek szociológiája, a különböző élelmiszer-kultúrák megértése, az élelmiszer-trendek és az üzleti kilátások, a társadalmi-politikai kérdések az élelmiszer-táplálkozás és a közegészségügy és még sok más. [+]

Kettős felismerés és tanúsítás

Az elmúlt 20 évben az élelmiszerek állapota drámaian megváltozott. Az élelmiszerválságok fodrozódása, az egyre növekvő elhízás problémája és még sokszor ismételten felszolgálták az élelmiszereket. A gazdasági fronton a népességnövekedés és az elmúlt évtized gyors gazdasági növekedésével párhuzamosan az élelmiszerfogyasztás robbanásveszélyes volt. Cushman szerint A Filozófiai Mester (Élelmiszertudományi Tanszék) célja, hogy az érettségizetteket magasan képzett szakemberekbe fűzi, akik az Élelmiszertudományok szakemberei. Ennek elérése érdekében a Taylor's University és Egyetem Toulouse Jean Jaurès (UT2J) olyan átfogó tanterveket tervezett, amelyek olyan komponenseket foglalnak magukban, mint a kutatási készségek, az antropológia és az élelmiszerek szociológiája, a különböző élelmiszer-kultúrák megértése, az élelmiszer-trendek és az üzleti kilátások, a társadalmi-politikai kérdések az élelmiszer-táplálkozás és a közegészségügy és még sok más.A Taylor Food Studies előnyeAz egyetlen malajziai egyetem az "Élelmiszertudományi Tanszékek: Élelmiszerek, kultúrák és egészségügy" elnöke - Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Fenntartja a hangsúlyt az élelmiszer-tanulmányok, hozzájárul az egyetemi programok és tanácsokat ad a diákok és a kar tagjai. A francia szociálantropológus, Prof. Dr. Poulain hosszú és sikeres karriert folytatott az élelmiszer-tanulmányok és a vendéglátás oktatás területén mind a tudományos, mind a nemzetközi életben. Számos könyvet, könyvrészleteket és cikkeket publikált, valamint aktívan beszédet tartott előadásoknak és konferenciáknak a világon olyan témákban, mint az élelmiszer-szociológia, az élelmiszer-örökség és az idegenforgalmi gyakorlatok.Az egyetlen Food Studies program, amely globális terepmunka-programot (GRP) kínál, amely lehetőséget nyújt a terepmunka külföldön történő lebonyolítására. A diákoknak izgalmas lehetőségük van kutatómunkájuk külföldi megszerzésére, amennyiben egy adott országra vonatkozó, élelmiszerekkel kapcsolatos témaköröket 3-6 hónapra összpontosítják. Válasszon partnerkapcsolatok nemzetközi hálózatából olyan országokban, mint Franciaország,... [-]

Nemzetközi Élelmiszeripari Mester

ESCP Europe Business School
Campus Nappali 1 év September 2019 Franciaország Paris

Az ESCP Europe , a világ egyik vezető üzleti iskolája IFBM mestere egy 1 éves, teljes munkaidős posztgraduális program 2 országban azok számára, akik sikeres pályafutásban élnek az élelmiszeriparban [+]

Az ESCP Europe Business School IFBM első mestere

Az ESCP Europe , a világ egyik vezető üzleti iskolája IFBM mestere egy 1 éves, teljes munkaidős posztgraduális program 2 országban azok számára, akik sikeres pályafutásban élnek az élelmiszeriparban

Angolul tanítanak, és a torinói és párizsi egyetemeken, a tökéletes kiindulópontok, hogy megtapasztalják Olaszország és Franciaország kiválóságát, a világ elsődleges területeit az élelmiszer- és italkultúra és az innováció középpontjában.

A program minden évben szeptemberben kezdődik. Kezdje el az alkalmazását most!

Válassza ki a "Felvételi" szakaszban a "Master of Sciences" menüt a fiók létrehozása után.... [-]


Mester élelmiszer tervezési

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus Nappali 12 hónapok March 2019 Olaszország Milan

A Master in Food design fejleszti a szükséges készségeket, hogy a kereskedő az élelmiszerlánc design szektorban, egy olyan piacon, folyamatosan növekszik, és ahol Olaszország hivatkozást. A kurzus célja a diplomások a tervezés, a marketing és a kommunikáció, hanem a szakemberek tapasztalattal rendelkezik a piacon. A program középpontjában az élelmiszeripar és annak módszertanát. [+]

A Master in Food design ad szakmai kidolgozásának lehetőségét a szükséges készségeket, hogy belépjen, és kínál innovatív hozzájárulás az élelmiszer-ágazatban, hogy folyamatosan növekszik, és ahol Olaszország az az ország hivatkozást.

A tanfolyam célja nem csak a diplomások tervezés, marketing és a kommunikáció, hanem a szakemberek már dolgoznak a közigazgatásban és a menedzsment piacon. A program irányítja a fókusz] az élelmiszer-ágazatban és annak módszertanát. A szakszervezet az élelmiszer és a design, megszületik egy új szakmai - az élelmiszer tervező -, aki képes dolgozni: - folyamatok, módszerek és környezetekben, ahol az élelmiszer termékek előállítását, terjesztését és fogyasztott; - Élelmiszer-esztétikai szempontból, kommunikatív és reprezentatív; - Berendezések és eszközök készítésére használt és élelmiszerek fogyasztása; - Kommunikációs tevékenységek támogatása az élelmiszer termékek.... [-]


Mester étel és ital menedzsment

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus Nappali 8 - 14 hónapok September 2019 Spanyolország Barcelona

Mester Élelmiszerek és italok Management által EUHT StPOL és szakosított diploma Food & Beverage Management egyetértésben a University of Gerona Foundation: Innováció és képzés [+]

Főbb jellemzők

A 60 ECTS vendéglátás-üzleti orientált program mellett egyedülálló professzionális indukciós modulot is kínál, ahol a diákok 4 hetes időt töltenek egy gyakorlati programban az iskola szállodájában.

A képzés során bevonjuk a hallgatókat személyes, technikai és szakmai problémamegoldásba. Felkészítjük őket arra a dinamikus vezetésre, amelyet vállalati vezetőként kell gyakorolniuk.

Számunkra megtanulják döntéseket hozni önállóan, objektíven és szisztematikusan. Ez mindegyik év végső társadalmi és gazdasági eredményeiben tükröződik abban a társaságban, amelyben dolgoznak.

Képzési programunk ismert vendéglátó előadásokból áll, neves nemzetközi szállodai menedzserekből, kiemelkedő szállodaláncokból, lehetővé téve diákjainknak, hogy megismerjék a vendéglátás legújabb trendjeit.... [-]


Executive Mester Hotel Menedzsment, Éttermek és Élelmiszeripari vállalatok

OSTELEA | Distancia
On-line Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali 12 hónapok September 2019 Spanyolország Madrid Barcelona + 2 további

A Hotel menedzsment és helyreállítás mestere, amelynek célja a szakemberek és a vezetők képzése a globális üzleti projektek vezetésére a vendéglátás menedzsment területén, bár az üzleti szempontból szükségesnek kell lennie ahhoz, így globalizált és dinamikus, és nem szabad elhárítani az új technológiák hatását. [+]

Az idegenforgalmi ágazat már évtizedek óta az ország társadalmi és gazdasági fejlődésének egyik alapvető szektora. Így tavaly az ágazat 3% -kal nőtt, több mint 53 000 munkahelyet generált. És belül, a szállodai szektor, a turizmus legfontosabb darabja, és az egyik az, amely az elmúlt években nagyobb növekedést mutatott.

Ebben az összefüggésben egy olyan növekvő ágazattal, amely folyamatosan igényel szakképzett szakembereket arra, hogy folyamatosan fejlődő piacon tevékenykedjenek, megszületik az Ostelea Turisztikai Iskola által vezetett Hotel Menedzsment és Restauráció

Az online távolsági módszertan alapján kifejlesztett mester 12 hónap alatt befejeződhet, a rugalmas tanulási modellnek köszönhetően, amely adaptálódik a résztvevők igényeihez.... [-]


A modern cukrászda és az édes konyha mestere

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus Nappali 5 hónapok September 2019 Spanyolország Castellón de la Plana

Egy utazás a cukrászda világában, a műhelymunkákból az édes konyha felé. A kortárs cukrászda és édes konyha mesterképzése a legteljesebb és legkorszerűbb edzés a konyha legédesebb területén. [+]

A MŰHELYRE VONATKOZÓ MŰSZAKI ELJÁRÁSOKRÓL AZ ÉDESZTŐKNEK

Egy utazás a cukrászda világában, a műhelymunkákból az édes konyha felé. A kortárs cukrászda és édes konyha mesterképzése a legteljesebb és legkorszerűbb edzés a konyha legédesebb területén.

Bemutatunk egy olyan tananyagot, amelynek célja a magas sütemények, az édes konyha és a formázás technikáinak elsajátítása. A nyersanyagok, gyártási folyamatok és technikák ismerete alapot teremt a kreativitás és az innováció előmozdításához.

Öt hónapos program 530 órás külső gyakorlattal a legjobb éttermekben és pékségekben a kulináris csapatunkban.

A CSAPAT, A LEGJOBB GARANCIA ... [-]

Mester fokozatot szállodai menedzsment és vendéglátó-ipari - online

Universidad Católica San Antonio de Murcia
On-line Nappali Részidős 1 év November 2018 Spanyolország Spain Online + 1 további

A legfrissebb számában a UNWTO World Tourism Barometer, 2014-ben a nemzetközi turistaérkezések összesen 1138 millió, a növekedés 4,7% -kal nőtt az előző évhez képest. [+]

áttekintés Módozat: Online Kezdés: November Időtartam: 1 tanév Kredit: 60 Rendező: Ginesa Martínez del Vas Presentación

A legfrissebb számában a UNWTO World Tourism Barometer, 2014-ben a nemzetközi turistaérkezések összesen 1138 millió, a növekedés 4,7% -kal nőtt az előző évhez képest.

„Az elmúlt években a turizmus bebizonyította, hogy egy meglepően erős és kemény és nagy kapacitású, hogy hozzájáruljon a gazdasági fellendülés a gazdasági tevékenység, hiszen létrehoz ezer millió dollár export, és hozzon létre több millió munkahelyet. Ez történt hely a világon, de különösen Európában, mivel a régió törekszik, hogy megerősítse kilépés egyik legsúlyosabb gazdasági időszakok a történelemben „, mondta Taleb Rifai, főtitkára a WTO, a Spanyolország megnyitó a globális turizmus Forum Madridban. ... [-]


A borászat és a szőlőtermesztés mesterképzése

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Campus Nappali 2 év October 2019 Portugália Vila Real

A borászat és szőlőtermesztés mesterképzésének fő célkitűzései a következők: fejlett szakoktatás, kiegészítés és innováció az első ciklusban; A kiválóság tudományos, technológiai és szakmai készségeinek fejlesztése; A borágazat intervenciós kapacitásának javítása; Képes tervezni, innoválni és értékelni az új technikákat és folyamatokat, vagy javítani a használatban lévő eljárásokat; A vitatott kultúrákon alapuló kritikai elemzés mechanizmusai; Progresszió a tudás és készségek kialakításában és frissítésében. [+]

A borászat és szőlőtermesztés mesterképzésének fő célkitűzései a következők:

Fejlett képzés, kiegészítve és innovatív az első ciklus;A kiválóság tudományos, technológiai és szakmai készségeinek fejlesztése;A borágazat intervenciós kapacitásának javítása;Képes tervezni, innoválni és értékelni az új technikákat és folyamatokat, vagy javítani a használatban lévő eljárásokat;A vitatott kultúrákon alapuló kritikai elemzés mechanizmusai;Progresszió a tudás és készségek kialakításában és frissítésében.

ütemterv

A pénteken és szombaton tartott kapcsolattartási órák többsége (kivéve a tantervi választást és a disszertáció egységeit) A borászati ​​és szőlőtermesztési mesterképzés (2. ciklus) szabályozása a 14407/2015 számú közlemény formájában, a Diário da República, 2. sorozat, 2015. december 9-én.... [-]