Filter
Mesterdiplomák
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

32 Élelmiszer és ital tanulmányok Mesterképzés Összevetése

Ha elvégezte a diplomát, akkor sem kezdeni a karriered, vagy úgy dönt, hogy folytatni a tanulmányait által megszerezte a diplomáját. Az utóbbi opció lehetővé teszi, hogy készítsen egy fejlettebb karrier és ugorj előbbre, mint ha elkezdett dolgozni azonnal.

Mi a Mester Élelmiszer és ital tanulmányok? Ez a mező összpontosít előkészítése és kiszolgálása ételek. Hallgatók tanfolyamok, hogy felkészítse őket, hogy megértsék a műveletek egy étteremben vagy vendéglátó-ipari és adja meg a vezető szerepét egy ilyen létesítmény. Tanfolyamok is összpontosít a politika oldaláról, az élelmiszerek és italok tanulmányokat, ha a tanuló inkább érdekli a válás élelmiszer és biztonsági munkás vagy felügyelő. Az étel és ital tanulmányok program jellemzően nem tartalmazza a kulináris művészetek.

Megszerezte a Master Food and Beverage Tanulmányok előnyök diákok, segítve azokat fejleszteni a vezetői és kommunikációs készségek szükségesek, hogy boldogulni.Holding felsőfokú is lehetővé diplomások keresni magasabb fizetést, ha belépnek a karrierjük.

Sok változók, amelyek befolyásolják a költségek megszerezte a Master Food and Beverage tanulmányok. Meg kell találjon az egyedi program és az iskolai, mielőtt beiratkozott megérteni, hogy mi a tandíj lesz, és milyen egyéb díjak lesz felelős.

Karrier álló élelmiszerek és italok tanulmányok diplomások miatt. Lényegében ezek képesek belépni bármely közigazgatási pozícióját az élelmiszer-szolgáltató vagy az élelmiszer-vendéglátás területen. Ezek közé tartozik a gazdasági szereplők, éttermi vagy vendéglátó-ipari vezetők, leltár szakemberek, és az asszisztens vezetők. Az is lehetséges, hogy a munka csatornázás és a biztonság által válik higiéniai szakember vagy egészségügyi ellenőr.

Vegyük a következő lépés a karrierjét beiratkozott egy étel és ital tanulmányok programot.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

32 Találatok Élelmiszer és ital tanulmányok

Rome Business School

A Rome Business School Online Élelmiszer Mestere ... [+]

A kezdő időpont: minden évben, márciusban és októberben

Szakképzettség, fizetési gyakorlat, karrier-szolgáltatás, nemzetközi hálózatépítés és sok más előny a szakmai és személyes fejlődésben. Oktató formulák minden igényhez.

A Rome Business School Online Élelmiszer Mestere

Az olasz élelmiszer- és italgyártó ipar mind a hazai, mind a nemzetközi piacokon nő. Az olasz termékek olyan minőségi szintet jelentenek, amelyet a nyersanyagok és a földrajzi származás tekintetében világszerte elismertek és elismertek.

Az olasz gyártású termékek szerepe egyre inkább dominál a vendéglátóiparban, ami az új olasz identitás fontos aspektusa. Erre a „mozgalomra” nagyban hozzájárultak azok a szállodaláncok, amelyek érzékenységükkel és piaci ismereteikkel kezdve nemzetközi házias éttermükben, olasz termékeikben és szakácsaikban kezdték meg a háztartásneveket és a legmodernebb azok, akik személyes elkötelezettségüket, kultúrájukat és kísérleteiket adták be kínálatukba. Ez lehetővé tette a szálloda éttermeit, amelyek hosszú ideig úgy vélték, hogy másodlagos ételt és italt kínálnak, hogy újra középpontba kerüljenek.... [-]

Olaszország Rome Italy Online
Október 2019
Angol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management

A nyüzsgő nemzetközi borszínpad egyik kulcsszereplője, a Hongkong egyedülálló helyet kínál mindazoknak, akik ezt a dinamikus növekedési területet szeretnék részt venni. A ... [+]

A nyüzsgő nemzetközi borszínpad egyik kulcsszereplője, a Hongkong egyedülálló helyet kínál mindazoknak, akik ezt a dinamikus növekedési területet szeretnék részt venni. A kontinentális borpiac óriási növekedése mellett a globális perspektívával rendelkező fejlett, szakosodott képzéssel és oktatással foglalkozó szakemberek iránti igény tovább növekszik. Az MSc International Wine Management program célja, hogy megfeleljen ennek a követelménynek.

Ez a kivételes program fejleszti az iparág vezetőit, oktatóit és kutatóit, és beleveti őket a borkultúra legújabb trendjeinek mély megértésében, meggátolja bonyolultságát, és erős pozícióba helyezi az iparág jövőjét. A hallgatóknak is lehetősége van arra, hogy többet megtudjanak az anyaországi kínai borfogyasztókról, és betekintést nyerjenek a világ egyik leggyorsabban növekvő és potenciálisan jövedelmező borpiacába.... [-]

Hongkong Kowloon
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 6 év
Campus
Bővebben magyarul
Taylor’s University

A Filozófiai Mester (Élelmiszertudományi Tanszék) célja, hogy az érettségizetteket magasan képzett szakemberekbe fűzi, akik az Élelmiszertudományok szakemberei. Ennek elé ... [+]

Kettős felismerés és tanúsítás

Az elmúlt 20 évben az élelmiszerek állapota drámaian megváltozott. Az élelmiszerválságok fodrozódása, az egyre növekvő elhízás problémája és még sokszor ismételten felszolgálták az élelmiszereket. A gazdasági fronton a népességnövekedés és az elmúlt évtized gyors gazdasági növekedésével párhuzamosan az élelmiszerfogyasztás robbanásveszélyes volt. Cushman szerint A Filozófiai Mester (Élelmiszertudományi Tanszék) célja, hogy az érettségizetteket magasan képzett szakemberekbe fűzi, akik az Élelmiszertudományok szakemberei. Ennek elérése érdekében a Taylor's University és Egyetem Toulouse Jean Jaur... [-]
Malajzia Subang Jaya
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 - 30 hónap
Campus
Bővebben magyarul
North-Caucasus Federal University

A programot külföldi partnerekkel közösen dolgozták ki az európai és az orosz jogszabályok alapján a higiéniai és ipari biztonság területén. A professzionális cikluságaka ... [+]

A programot külföldi partnerekkel közösen dolgozták ki az európai és az orosz jogszabályok alapján a higiéniai és ipari biztonság területén. A professzionális cikluságakat a Higiéniai Mérnöki és Tervezési Csoport szabályai alapján fejlesztették ki, és olyan ismereteket, gyakorlati és kutatási tapasztalatokat teremtenek a tervezési higiéniai követelményeknek megfelelő, a minőségi és biztonságos termékeket biztosító folyamatberendezések és élelmiszer-gyártási folyamatok tervezésében. .

A program célja:

szakemberek képzése a folyamatberendezések és az élelmiszer-gyártási folyamatok, a biológia és a gyógyszerkészítmények tervezése, megvalósítása, karbantartása és ellenőrzése terén a globális higiéniai és biztonsági követelmények betartása érdekében. Ezenkívül a program a kutatók képzésére összpontosít az élelmiszer-gyártási folyamatok számítógépes modellezése és optimalizálása terén, új és / vagy javított berendezések és technológiai vonalak tervezése és tesztelése a termékek esetleges szennyeződésének (szennyeződése) kiküszöbölése érdekében.... [-]

Oroszország Stavropol
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus

Egy utazás a cukrászda világában, a műhelymunkákból az édes konyha felé. A kortárs cukrászda és édes konyha mesterképzése a legteljesebb és legkorszerűbb edzés a konyha l ... [+]

A MŰHELYRE VONATKOZÓ MŰSZAKI ELJÁRÁSOKRÓL AZ ÉDESZTŐKNEK

Egy utazás a cukrászda világában, a műhelymunkákból az édes konyha felé. A kortárs cukrászda és édes konyha mesterképzése a legteljesebb és legkorszerűbb edzés a konyha legédesebb területén.

Bemutatunk egy olyan tananyagot, amelynek célja a magas sütemények, az édes konyha és a formázás technikáinak elsajátítása. A nyersanyagok, gyártási folyamatok és technikák ismerete alapot teremt a kreativitás és az innováció előmozdításához.

Öt hónapos program 530 órás külső gyakorlattal a legjobb éttermekben és pékségekben a kulináris csapatunkban.

A CSAPAT, A LEGJOBB GARANCIA ... [-]
Spanyolország Castellón de la Plana
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
5 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Scuola Politecnica di Design SPD

A Master in Food design fejleszti a szükséges készségeket, hogy a kereskedő az élelmiszerlánc design szektorban, egy olyan piacon, folyamatosan növekszik, és ahol Olaszor ... [+]

A Master in Food design ad szakmai kidolgozásának lehetőségét a szükséges készségeket, hogy belépjen, és kínál innovatív hozzájárulás az élelmiszer-ágazatban, hogy folyamatosan növekszik, és ahol Olaszország az az ország hivatkozást.

A tanfolyam célja nem csak a diplomások tervezés, marketing és a kommunikáció, hanem a szakemberek már dolgoznak a közigazgatásban és a menedzsment piacon. A program irányítja a fókusz] az élelmiszer-ágazatban és annak módszertanát. A szakszervezet az élelmiszer és a design, megszületik egy új szakmai - az élelmiszer tervező -, aki képes dolgozni: - folyamatok, módszerek és környezetekben, ahol az élelmiszer termékek előállítását, terjesztését és fogyasztott; - Élelmiszer-esztétikai szempontból, kommunikatív és reprezentatív; - Berendezések és eszközök készítésére használt és élelmiszerek fogyasztása; - Kommunikációs tevékenységek támogatása az élelmiszer termékek.... [-]

Olaszország Milan
Kérj Információt
Angol
Nappali
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ESCP Europe Business School

A program mindenki számára szenvedélyes az F számára ... [+]

A program célkitűzései

Egy sikeres karrierért az Ételben

A program mindenki számára szenvedélyes az F számára

Miután befejezte a programot, több forgatókönyv nyílik meg egy multinacionális vállalatnál vagy egy kis-középvállalkozásnál, egy induló vagy egy konszolidált vállalkozásban Európában vagy a világ minden táján.

Innovatív és operatív

Ez az MSc kínál minden elemét egy magas szintű mester program egy innovatív megközelítés kínálja az első kézből tapasztalat több mint 20 napig a vállalati látogatások, találkozók felső vezetői az Élelmiszer

A közismert nemzetközi élelmiszer- és italgyártók szóvivői tippeket és trükköket fognak felajánlani az új termékek és ötletek sikeres kifejlesztéséről, valamint arról, hogy miként fejlesztheti személyes hálózatát.... [-]

Olaszország Turin Franciaország Paris
Szeptember 2020
Angol
Nappali
15 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Mester Élelmiszerek és italok Management által EUHT StPOL és szakosított diploma Food & Beverage Management egyetértésben a University of Gerona Foundation: Innováció ... [+]

Főbb jellemzők

A 60 ECTS vendéglátás-üzleti orientált program mellett egyedülálló professzionális indukciós modulot is kínál, ahol a diákok 4 hetes időt töltenek egy gyakorlati programban az iskola szállodájában.

A képzés során bevonjuk a hallgatókat személyes, technikai és szakmai problémamegoldásba. Felkészítjük őket arra a dinamikus vezetésre, amelyet vállalati vezetőként kell gyakorolniuk.

Számunkra megtanulják döntéseket hozni önállóan, objektíven és szisztematikusan. Ez mindegyik év végső társadalmi és gazdasági eredményeiben tükröződik abban a társaságban, amelyben dolgoznak.

Képzési programunk ismert vendéglátó előadásokból áll, neves nemzetközi szállodai menedzserekből, kiemelkedő szállodaláncokból, lehetővé téve diákjainknak, hogy megismerjék a vendéglátás legújabb trendjeit.... [-]

Spanyolország Barcelona
Szeptember 2019
Angol,Spanyol
Nappali
8 - 14 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Az 180 napig tartó olasz konyha és borászat mesterkurzus két részből áll: az első, 55 napos elméleti és gyakorlati órák az ICIF központjában, kiegészítve oktatói kirándul ... [+]

Az olasz konyha és borászat mesterkurzusa

Kilenc hét elméleti és gyakorlati órák, valamint gyakorlati képzés lehetősége a legjobb olasz éttermekben

Az 180 napig tartó olasz konyha és borászat mesterkurzus két részből áll: az első, 55 napos elméleti és gyakorlati órák az ICIF központjában, kiegészítve oktatói kirándulásokkal; a második egy 120 napos szakmai gyakorlat (opcionális, az előfizetési költségben nem szereplő), az iskola által kiválasztott éttermekben.

A mester megtanítja a regionális tradicionális konyhát és modern kreatív evolúcióját, az alapvető technikákat, a megfelelő dekorációkat, a prezentáció művészeteit és más alapvető fogalmakat a mezőgazdasági és élelmiszeripari termékekről, fűszerekről, aromaanyagokról és az élelmiszer-alapanyagokról. borok és olajok.... [-]

Olaszország Turin
Október 2019
Angol,Olasz
Nappali
6 hónap
Campus
Bővebben magyarul
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

A Hotel menedzsment és helyreállítás mestere, amelynek célja a szakemberek és a vezetők képzése a globális üzleti projektek vezetésére a vendéglátás menedzsment területén ... [+]

A Hotel menedzsment és helyreállítás mestere , amelynek célja a szakemberek és a vezetők képzése a globális üzleti projektek vezetésére a vendéglátás menedzsment területén, bár az üzleti szempontból szükségesnek kell lennie ahhoz, így globalizált és dinamikus, és nem szabad elhárítani az új technológiák hatását.

Miért érdemes a Mester

Vezetői készségek

Tárgyalási ciklus a szállodai vezetők és a vendéglátó vállalatok, valamint a nemzetközi idegenforgalmi tanácsadókkal.Vezetői tapasztalat: A hallgató fejleszteni fogja az alapkészségeket a projektek hatékony irányításához, a "Soft Skills" -hez.Esettanulmány: Az esettanulmány lehetővé teszi a hallgató számára, hogy szisztematikusan javítsa döntési folyamatát a valódi idegenforgalmi ügyek tárgyalásán keresztül. Ezen túlmenően ez a módszertan lehetővé teszi más készségek, például kreativitás, analitikus gondolkodás, szóbeli és írásbeli kommunikációs készségek és interperszonális készségek fejlesztését. Néhány esetben a korábbi felhívásokon a program El Bulli és Ryanair volt.Különös hangsúlyt fektet a bevételkezelésre, amelyet egy üzleti játékon keresztül nyújtanak. Ez a terület a szálloda marketing széles körben kifejlesztett ebben a specialitás egy látás segítségével alkalmazott üzleti játék.havi konferenciák rendezők a különböző szervezeti egységek, illetve vezérigazgatói képviselő cégek az ágazatban.Program menedzsment készségek fejlesztésére : Turisztikai Szakmai Fejlesztési Program (TSDP).... [-]
Spanyolország Barcelona Madrid
Október 2019
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
7 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Parma

A természettudományi és az élelmiszeripar gépészmérnöki szakterületének konkrét céljai: ... [+]

Típus: Mesterképzés Időtartam: 2 év Osztály: LM-33 - Második ciklus fokozat gépészmérnöki szakon Kreditek: 120 Hozzáférés: Ingyenes

A természettudományi és az élelmiszeripar gépészmérnöki szakterületének konkrét céljai:

egy szilárd előkészítésű alak létrehozása az élelmiszeripar gépeinek tervezésére jellemző ágazatokban, az élelmiszeripar számára a növények tervezése és kezelése, valamint az élelmiszer-termelési folyamatok kezelése;a csomagolás elmélyítésének és fenntarthatóságának, az élelmiszeripar tervezésének és kezelésének támogatására szolgáló szimulációs modellek, valamint az élelmiszer-ágazathoz kapcsolódó kapcsolódó tevékenységek kiegészítő hangsúlyozása.... [-]
Olaszország Parma
Kérj Információt
Olasz
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
OSTELEA - Escuela de Turismo

A Master in Hospitality Management és restaurálása, amelynek célja, hogy a vonat szakemberek és vezetők, akik vezető globális üzleti projektek terén a vendéglátás menedzs ... [+]

Mester Vendéglátás és restaurálása

A Master in Hospitality Management és restaurálása, amelynek célja, hogy a vonat szakemberek és vezetők, akik vezető globális üzleti projektek terén a vendéglátás menedzsment, hanem a szükséges üzleti szempontból, hogy hatékony legyen a döntéshozó ebben a szektorban globalizált és dinamikus, és nem szünteti meg az új technológiák hatása.

Miért érdemes a Mester:

Revenue Management, amely keresztül tanított egy üzleti játék. Ez adott területen a szálloda marketing széles körben kialakítani erre a területre keresztül alkalmazott egy üzleti játék látás. Ez a Master lehet hozni Madrid vagy a Barcelona integrált gyakorlat: Az elméleti része az alkalmazott tárgyak kidolgozott az osztályban, de a végrehajtás egy együttműködő üzleti gyakorlatban. Szakmai gyakorlat. A Master lehetőséget nyújt a szakmai tapasztalat az irányítás a szállodaláncok és vendéglátóipari vállalkozások. Ez magában foglalja egy sor ülést a vezetők a szállodák, vendéglátó-ipari és nemzetközi turisztikai tanácsadó. Ostelea tagja a spanyol Egyesület igazgatók és vezetők Hotel (AEDH). Case módszer: Az ügy a módszer lehetővé teszi a legjobb tanuló rendszeresen döntéshozatali folyamat a vita a tényleges esetek turisztikai cégek. Az ügyek egy részében, hogy dolgoznak a következők: El Bulli és a Ryanair. Részvétel vásárokon: A diákok részt vegyen a kereskedelmi vásárokon, mint Alimentariát (Barcelona), egyike a vásárok a világ legfontosabb élelmiszer-ágazatban; vagy IBTM (Barcelona), az egyik a vezetők az üzleti turizmus. Célok ... [-]
Spanyolország Madrid
Kérj Információt
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
University of Bologna

Az Élelmiszer-rendszer menedzsment (FoodSys) egy 2 éves második ciklusú szakképzés, melyet teljesen angolul tanítanak, kifejezetten interdiszciplináris megközelítéssel és ... [+]

Az Élelmiszer-rendszer menedzsment (FoodSys) egy 2 éves második ciklusú szakképzés, melyet teljesen angolul tanítanak, kifejezetten interdiszciplináris megközelítéssel és nemzetközi szemszögből. A program a tudás különböző területeire és a valós életvezetési helyzetekre épül, hogy olyan proaktív döntéshozók és vezetők alakuljanak ki, akiknek fejlett kvantitatív és analitikus készségeik elengedhetetlenek az agrár-élelmiszeripari rendszerekhez tartozó szervezetekben. Specifikus kompetenciák közé tartoznak az agrár-élelmiszer-ismeretek, a környezeti közgazdaságtan, az üzleti logisztika és az élelmiszer-ellátási lánc menedzsment, az élelmiszer-minőség menedzsment, a nemzetközi élelmiszer-marketing, az élelmiszer- és agrárgazdaságtan, valamint a nemzetközi kapcsolatok és a projektek irányítása.... [-]

Olaszország Forli
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)

A P²food egy 2 éves, tanfolyam alapú, teljes munkaidős nemzetközi kutatómester, amely a Burgundi Egyetem - Franche-Comté és AgroSup Dijon által kínált élettani és pszicho ... [+]

A P²food egy 2 éves, tanfolyam alapú, teljes munkaidős nemzetközi kutatómester, amely a Burgundi Egyetem - Franche-Comté és AgroSup Dijon által kínált élettani és pszichológiai tényezőkre összpontosít.

Az élelmiszerek sokkal nagyobb szerepet töltenek be a fogyasztók életében, mint egyszerűen a táplálásuk. Az emberek minden nap többféle ételválasztást végeznek. Étrendjük jelentős hatással van táplálkozási helyzetükre és egészségükre, hanem a környezetre is.

A fogyasztók ételválasztékának okait jobban meg kell érteni, hogy hatékony programokat hozzanak létre és új termékeket dolgozzanak ki, az ajánlásoknak megfelelően javítsák az étrendi mintákat, és növeljék az élelmiszer fenntarthatóságát. Bár látszólag egyszerű, az élelmiszer-választás összetett viselkedés, amely számos tényezőtől és kölcsönhatásuktól függ. Ebben a mesterképzésben az élelmiszer-választás élettani és pszichológiai tényezőire fókuszál.... [-]

Franciaország Dijon
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Ostelea Morocco

Az ügyvezető Master Program in Management Hotel és Étterem Management alakult ki együttműködés a működési és intézményi szereplők az ágazat annak érdekében, hogy a válasz ... [+]

Mester a Hotel Menedzsmentben és Vendéglátásban

Egyetem bejárata

Ár euróban

Hozzáférés feltételei

profil

2019. október

8090

Fájl tanulmány

Motivációs interjú

BAC 3

előadás

Globalizált és folyamatosan fejlődő kontextusban a szállodai menedzsment és vendéglátóipar Master célja, hogy szakembereket és vezetőket képezzen a vendéglátás vagy vendéglátás menedzsment területén tevékenykedő vállalatok hatékony kezelésében: szállodák vagy éttermek .

Ez a képzés középpontjában az irányítási és ellenőrzési szerkezeti jellemzői a termelési egységek egy cég, legyen az nemzeti vagy nemzetközi szempontból.... [-]

Marokkó Rabat
Kérj Információt
Francia
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul