Élelmiszeripari Tanulmányok Mesterképzések

36 Élelmiszeripari Tanulmányok Mesterképzés Összevetése

Élelmiszeripari Tanulmányok

Ha elvégezte a diplomát, akkor sem kezdeni a karriered, vagy úgy dönt, hogy folytatni a tanulmányait által megszerezte a diplomáját. Az utóbbi opció lehetővé teszi, hogy készítsen egy fejlettebb karrier és ugorj előbbre, mint ha elkezdett dolgozni azonnal.

Mi a Mester Élelmiszer és ital tanulmányok? Ez a mező összpontosít előkészítése és kiszolgálása ételek. Hallgatók tanfolyamok, hogy felkészítse őket, hogy megértsék a műveletek egy étteremben vagy vendéglátó-ipari és adja meg a vezető szerepét egy ilyen létesítmény. Tanfolyamok is összpontosít a politika oldaláról, az élelmiszerek és italok tanulmányokat, ha a tanuló inkább érdekli a válás élelmiszer és biztonsági munkás vagy felügyelő. Az étel és ital tanulmányok program jellemzően nem tartalmazza a kulináris művészetek.

Megszerezte a Master Food and Beverage Tanulmányok előnyök diákok, segítve azokat fejleszteni a vezetői és kommunikációs készségek szükségesek, hogy boldogulni.Holding felsőfokú is lehetővé diplomások keresni magasabb fizetést, ha belépnek a karrierjük.

Sok változók, amelyek befolyásolják a költségek megszerezte a Master Food and Beverage tanulmányok. Meg kell találjon az egyedi program és az iskolai, mielőtt beiratkozott megérteni, hogy mi a tandíj lesz, és milyen egyéb díjak lesz felelős.

Karrier álló élelmiszerek és italok tanulmányok diplomások miatt. Lényegében ezek képesek belépni bármely közigazgatási pozícióját az élelmiszer-szolgáltató vagy az élelmiszer-vendéglátás területen. Ezek közé tartozik a gazdasági szereplők, éttermi vagy vendéglátó-ipari vezetők, leltár szakemberek, és az asszisztens vezetők. Az is lehetséges, hogy a munka csatornázás és a biztonság által válik higiéniai szakember vagy egészségügyi ellenőr.

Vegyük a következő lépés a karrierjét beiratkozott egy étel és ital tanulmányok programot.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Mutass többet

Masters Fokozatot Szálloda és Vendéglátás - Főállású

OSTELEA | Distancia
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali 1 év May 2018 Spanyolország Madrid Barcelona + 1 további

A Master in Hospitality Management és restaurálása, amelynek célja, hogy a vonat szakemberek és vezetők, akik vezető globális üzleti projektek terén a vendéglátás menedzsment, hanem a szükséges üzleti szempontból, hogy hatékony legyen a döntéshozó ebben a szektorban globalizált és dinamikus, az nem ment az új technológiák hatása. [+]

Élelmiszeripari Tanulmányok Mesterek. A Mester Vendéglátás és restaurálása, Amelynek célja, hogy a vonat szakemberek és vezetők, akik vezető globális üzleti projektek terén a vendéglátás menedzsment, hanem a szükséges üzleti szempontból, hogy hatékony legyen a döntéshozó ebben a globalizált és dinamikus szektor, nem ment az új technológiák hatása. Miért érdemes a Mester: Vezetői készségek Üléssorozatot igazgatóinak szállodák és vendéglátóipari vállalkozások, valamint a nemzetközi turisztikai tanácsadó. Vezetői tapasztalat: A diákok fejlesztése alapvető készségek kezelésére projektek hatékony, „puha készségek”. Case Módszer: Az ügy módszer lehetővé teszi a diákok , hogy rendszeresen javítsák a döntést - döntéshozatali folyamat révén a vita a konkrét esetek turisztikai vállalkozások. Ezen kívül ez a módszer lehetővé teszi, hogy dolgozzon más tulajdonságok, mint a kreativitás, az analitikus gondolkodás készsége, szóbeli és írásbeli kommunikációs és interperszonális készségek. Néhány esetben dolgozott korábbi kiadásaiban ez a program már az El Bulli és a Ryanair. Különös hangsúlyt fektetve a bevételek kezelése, tanított egy üzleti játék. Ez adott területen a szálloda marketing széles körben kialakítani erre a területre keresztül alkalmazott egy üzleti játék látás. Havi konferenciák rendezők a különböző szervezeti egységek, illetve vezérigazgatói képviselő cégek az ágazatban. Fejlesztését célzó program vezetői képességek: Turizmus készségfejlesztő program (TSDP). lakó A hallgató legyen képes arra, hogy egy nemzetközi lakossági turizmus Saxion (Hollandia), vagy Cross-Cultural Marketing Kean University (NJ, USA) (felár ellenében). Campus Campus: Lehetőség része a programnak, a másik Ostelea egyetemen. Az Exchange Barcelona- Madrid (szállás és az utazás nem tartalmazza). Segítségnyújtás kereskedelmi Részvétel vásárokon: a diákok részt vegyen a kereskedelmi vásárokon, mint Alimentaria (Barcelona), egyike a... [-]

Mester Vendéglátóipari Vállalkozások (Barcelona)

School of Tourism and Hospitality - The OSTELEA
Campus Részidős April 2018 Spanyolország Barcelona Madrid

A Master in Hospitality Management és Élelmiszerek és italok Management célja, hogy a vonat szakemberek és vezetők, akik vezető globális üzleti projektek terén a vendéglátás menedzsment. [+]

Master in Business Administration Restoration A Master in Hospitality Management és Élelmiszerek és italok Management célja, hogy a vonat szakemberek és vezetők, akik vezető globális üzleti projektek terén a vendéglátás menedzsment. Miért érdemes a Mester: Revenue Management tanítják egy üzleti játék. Ez adott területen a szálloda marketing széles körben kialakítani erre a területre keresztül alkalmazott egy üzleti játék látás. Ez a Master tanítják Madrid és a Barcelona Hálózat: The Masters diákok vehetnek részt a ciklus utómunka, olyan tevékenység, amely összeköti őket, az üzleti világot találkozókat vállalkozók. Ők is részt vesznek a ciklus találkozók vezetők a szállodák és vendéglátó-ipari vállalkozások, és a nemzetközi turisztikai tanácsadó. Coaching ciklus: A mesterképzésben részt vevő hallgatók vehetnek részt Cycle Ostelea coaching, ötvözve csoportos foglalkozások a különböző területeken, mint például az érzelmi edzés vagy családi coaching. Részvétel vásárokon: a Masters diákok vehetnek részt a különböző vásárokon, például élelmiszer vagy IBTM. Szakmai gyakorlat. A Master lehetőséget nyújt a szakmai tapasztalat az irányítás a szállodaláncok és vendéglátóipari vállalkozások. Ez magában foglalja egy sor ülést a vezetők a szállodák, éttermek cégek. Célok A Master in Hospitality Management és visszaállítás lehetővé teszi, hogy: TUDNI A szállodaipar és a vendéglátás Egy erős tudásbázis a turizmus nemzetközi szempontból, és mindig a megközelítés. ÁTTEKINTÉS Vonat vezetők orientált üzleti menedzsment a turisztikai vállalkozások tudja, hogy a várt eredményeket világszerte. FEJLESZTÉS STRATÉGIAI TERVEK Mutassa be a kulcsot, hogy a stratégiai tervek kidolgozása és megvalósítása az azonnali cselekvést szállodások és helyreállítása hazai és nemzetközi környezetben. INNOVÁCIÓ és a fenntartható gazdálkodás Kapacitásának fejlesztése a kreativitás és az... [-]

Gasztronómia és Kulináris Menedzsment - School Of Management Vendéglátóipari és Idegenforgalmi

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Campus Nappali March 2018 Peru Lima

UPC kínál karrier Gasztronómiai és Kulináris Management, azzal a küldetéssel, hogy a vonat integritásának és innovatív szakemberek, hogy vezesse a fenntartható kulináris és gasztronómiai fejlesztés, amely kidolgozása és irányítása gazdaságilag nyereséges gasztronómiai projektek és a vonat a legjobb szakácsok és a vállalkozók, így számukra az eszközöket szükség ahhoz, hogy a mi konyhai identitás és hozzon létre saját stílust szilárd érveket. [+]

Élelmiszeripari Tanulmányok Mesterek. UPC kínál karrier Gasztronómiai és Kulináris Management, azzal a küldetéssel, hogy a vonat integritásának és innovatív szakemberek, hogy vezesse a fenntartható kulináris és gasztronómiai fejlesztés, amely kidolgozása és irányítása gazdaságilag nyereséges gasztronómiai projektek és a vonat a legjobb szakácsok és a vállalkozók, így számukra az eszközöket szükség ahhoz, hogy a mi konyhai identitás és hozzon létre saját stílust szilárd érveket. Ennek alapján differenciált háló és a személyre szabott oktatás, valamint az érintett helyi és nemzetközi szakemberek, ez a program egy multidiszciplináris megközelítés, amely a különböző tanulmányi területeket társított konyhaművészet. Ez magában foglalja a különböző területeken: a kutatások, tudományos és elemzését, a kultúra és a történelem a felhasználás és a technikák, amelyek nemzetközi trendeket. A UPC, alapvető tudás minden eleme a folyamat, amely integrálja a tevékenység a főzés: a termelők, szakácsok, a vezetők és a vállalkozók. Meggyőződésünk, hogy csak felülvizsgálata részletesen minden kapcsolatot ebben a láncban elérése konyha igazi alapjait. Meghívjuk Önt, hogy vizsgálja felül a különböző pálya által kínált Kar Menedzsment Vendéglátóipari és Idegenforgalmi a következő linken: http://pregrado.upc.edu.pe/facultad-de-administracion-en-hoteleria-y-turismo/ [-]

Mester Gasztronómiai és Kulináris Menedzsment

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus Nappali 5 hónapok September 2018 Spanyolország Castellón

Ez a Mester kínál összesen merítés konyha nap, hogy egy minőségi ugrást a karrierjét. Vagyok képes létrehozni egy kreatív és nyereséges ajánlat, nem csak a főzés, hanem édes- és sütőipari. [+]

Teljes bemerítés A konyha Ez a Mester kínál összesen merítés konyha nap, hogy egy minőségi ugrást a karrierjét. Vagyok képes létrehozni egy kreatív és nyereséges ajánlat, nem csak a főzés, hanem édes- és sütőipari. A program 5 hónap és elkészül egy 530 órás szakmai, többek között a legjobb éttermek Konyhamûvészeti. TANULÓ, a csillag Megvan a legjobb terméket szakértők, műszaki, élvonalbeli innováció és trendek konyhában. Meg lehet tanulni együtt számos nemzetközi referencia szakácsok része Konyhamûvészeti. magasan képzett szakemberek, amelyek tantestület egyik megkülönböztető jegye. A CSAPAT ... a legjobb garancia Tanuljon a legjobb termék szakértők és szakemberek olyan területeken, mint a kontrasztos kulináris menedzsment vagy a K + F + I alkalmazott gasztronómia. A tudás és tapasztalat az Ön szolgálatában. A foglalkoztathatóság és a vállalkozói szellem Úttörő módszer és közvetlen kapcsolat a legjobb szakemberek készíteni, hogy vegye fel a kihívást igényeire reagáló az ágazat. magasan képzett szakemberek, amelyek tantestület egyik megkülönböztető jegye. Miért érdemes ezt mértékben? 1. Meg fogják érteni az alapokat a klasszikus ételeket és tanulmány alaposan a termék és annak jellemzői, hogy teljes mértékben kihasználni. 2.. Lesz mester a legtöbb innovatív technikák és fejleszteni a kreatív potenciálját; akkor képes lesz beállítani egyedi és eredeti ételeket. 3.. Lesz felfedezni kulináris technikák a világ minden tájáról, és megtanulják, hogy integrálja sikeresen körét bővíti tudását. 4.. Lesz fejleszteni egy teljesebb szakmai profil tanulmányozásával különböző területeken, mint például édes- és sütőipari. 5.. Kényelemérzetét a szobában eszközök szükségesek a konyha ízletes nyereséges. 6.. Tudja első kézből a legsikeresebb üzleti modell és lesz lépést a legújabb... [-]

Master Of Philosophy (élelmiszer Tanulmányok)

Taylor’s University
Campus Nappali Részidős 18 - 30 hónapok Nyílt Beiratkozás Malajzia Subang Jaya + 1 további

A Master of Philosophy (Food Studies) célja, hogy a vőlegény diplomások magasan képzett szakemberek, akik a terület szakértői a Food Tanulmányok. [+]

Élelmiszeripari Tanulmányok Mesterek. Kettős elismerése és tanúsítás A Master of Philosophy (Food Studies) célja, hogy a vőlegény diplomások magasan képzett szakemberek, akik a terület szakértői a Food Tanulmányok. Ennek elérése érdekében Taylor University és a University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) tervezett egy átfogó tanterv, amely magában foglalja a kutatási készségek, az antropológia és a szociológia az élelmiszerek, megértése a különböző étkezési kultúrák, az élelmiszer-trendek és üzleti kilátások, a társadalmi-politikai kérdések táplálkozás és a közegészségügy és még sok más. program előnyei Az egyetlen malajziai egyetem egy 'Chair of Food Tanulmányok: Élelmiszer, kultúrák és egészség "- Prof. Dr. Jean Pierre Poulain. Azt állítja a hangsúlyt az élelmiszer-vizsgálatok, hozzájárul a tudományos programok és tanácsot ad a hallgatók és oktatók. A francia társadalmi-antropológus, Prof. Dr. Poulain egy hosszú és sikeres karrier területén az élelmiszer-vizsgálatok és a vendéglátás oktatás mind akadémiai, mind a nemzetközi életben. Ő tette közzé számos könyv, könyvfejezet és cikkeket, valamint aktívan szállított vitaindító és konferencia-előadások a világ olyan témákról, mint az élelmiszer-szociológia, az élelmiszer-örökség és turizmus gyakorlatokat. Az egyetlen Food Tanulmányok programot kínál a Globális kutatási program (GRP), amely lehetőséget ad a vezető terepmunka külföldön. A diákoknak izgalmas lehetőséget, hogy végezzen kutatómunkát, diplomamunkájuk külföldön, ha középpontjában egy élelmiszerrel kapcsolatos téma, az egy adott ország számára 3-6 hónapig. Válasszon egy nemzetközi hálózat partner egyetemek kutatási olyan országokban, mint Franciaország, Spanyolország, Olaszország, Hong Kong és Japán. Ez biztosítja a hallgatók egy átfogóbb kutatási tapasztalat, mivel kölcsönhatásba egy másik kultúrát, amely más perspektívák a globális problémák és vegyenek részt aktívan a nemzetközi közösség. Nemzetközivé... [-]

Mester A Szőlőtermesztésben és A Borászat Területén

Georgian Technical University
Campus Nappali 2 év October 2017 Grúzia Tbiliszi

A program befejezése után a megszerzett tudással és elnyert képesítéssel a magánszektorban, a kormányzati és a nem kormányzati szervezetekben, például a borcégeknél, a szőlőtermesztési társaságokban, a pezsgőkben és a lepárolt italokban dolgozó vállalkozások, laboratóriumok, kóstolóbizottságok, egyesületek A szőlőtermesztés és a vécé területén, a Földművelésügyi Minisztérium és kapcsolt ügynökségei. [+]

A program célkitűzéseinek Hogy előkészítse a enologist összhangban a munkaerő-piaci igények, amelyek versenyképes lesz, gyakorlatközpontú, és készen áll, hogy megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak a bor számára. A hallgatók megszerzése a szükséges elméleti ismeretekkel és gyakorlati készségekkel. Bevezetni a diákoknak a szőlőtermesztés világát, a borkészítést, a borok elismerését és a borkultúrát. Tanítani a jelenlegi technikákat, információt szolgáltatni a modern módszerekről, a szőlőültetvény és a borászat kezelése során alkalmazott újításokról. Megmagyarázni az egyedi szőlőművelési technikák fontosságát jó ízű és aromájú borok előállításában. Annak érdekében, hogy a diákok számára olyan tapasztalatokat szerezzen, amelyek a szőlő betakarításának jelenlegi gyakorlatában megfelelő készségeket fejlesztenek és a szőlőtermesztést a kereskedelmi szőlőültetvényekbe és / vagy pincészetekbe borként feldolgozzák. Ahhoz, hogy a diákok ismerik a közös analitikai készségeket, amelyeket egy bor laboratóriumban használnak. Program leírása A program az ECTS rendszer szerint lett kifejlesztve, 1 kredit 27 óra, ami kontaktusnak és önálló munkaidőnek számít. A kreditek megoszlását a tanterv tartalmazza. A program időtartama 2 év (4 félév) és 120 kredit (ECTS). Fő tanfolyamok - 75 kredit, amelyek a következők szerint vannak megtervezve: kötelező szakirányú képzés 58 kredit; Választható kurzus 5 kredit; Gyakorlat - 12 kredit és kutatási komponens - 45 kredit. A gyakorlatokat szőlőskertben, óvodában és borüzemben tartják. Az elsőéves tanulási folyamat (21-21 hetes két félév) a következőképpen van ütemezve: kéthetes, különösen a VII. És a XIV. Héten féléves vizsgák, azaz a tanulás időtartama és a félidei vizsgák 17 hét. A XVIII és XXI hetes vizsgálatok során (Fő és kiegészítő vizsgálatok). Az adott év első félévében a mester 3 tantárgyat,... [-]

MSc / MBA Luxusmárka Kezelése, Az élelmiszer és Bor M2 Október

INSEEC Chambéry campus
Campus Nappali 2 félév October 2017 Franciaország Chambéry

MBA / MSc Luxus Brand Management, Food & Wine, az M2 pedig három időszak során 350 órányi face-to-face képzés, amelyet érdemes 60 kredit, vagy 26 amerikai kredit. Minden osztályban tanítják az angol [+]

Élelmiszeripari Tanulmányok Mesterek. Az MBA / MSc. Luxus Brand Management, Food & Wine egy három időszak során 350 órányi face-to-face képzés, amelyet érdemes 60 kredit, vagy 26 amerikai kredit. Minden osztályban tanítják az angol. A program egy multidiszciplináris megközelítés: szilárd üzleti, stratégiai, marketing és kommunikációs ismeretek együtt a kitettség gyakorlati oldalát, köszönhetően a hozzájárulást az aktív dolgozók és mező-látogatások. Biztosítja a szükséges tudás és szakértelem, hogy belépjen a luxus szolgáltató révén egy mix a tudományos pillér és gyakorlati kurzusok különböző iparági szegmensek. KARRIERLEHETŐSÉGEK Ez persze lehet közvetlenül alkalmazni dolgozni Luxus Hospitality a különböző szolgáltatások, mint Operations, Brand Management, E-Merchandising, gasztronómiai turizmus, gasztronómia Management & Wine, Food and Beverage, Event Management, értékesítési vagy Guest Service. Felvételi követelmények MSc: Az érdekelt jelölt BSc. HNS. Degree (4 éves egyetemi tanulmányok megfelelően kitöltött vagy 5 év a kínai diákok) a szintű angol nyelvi kompetencia szükséges tanulni angolul. MBA: Érdekel jelölt BSc. Degree (3 éves egyetemi tanulmányok megfelelően kitöltött vagy 4 év a kínai diákok számára), és legalább 2 éves szakmai tapasztalat a középvezetői pozícióban szintű angol nyelvi kompetencia szükséges tanulni angolul. IELTS: 6,5 -7,0 (A zenekar pontszám nem kevesebb, mint 6,0) TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TOEFL IBT: 80 Francia nyelv ismeretét: nincs előfeltétele. Francia-as-a-Idegen nyelvű tanítás szerepel a programban. A kérelem benyújtása és a szükséges dokumentumokat email: akpallattu@inseec.com. Felvételi jelöltek veszik fel a kapcsolatot 1 hét után a pályázatok benyújtására. Ön is látogasson el a program kapcsolatot a mi website:http://masters.inseec.com/programmes-msc-mba/masters-2/art-luxe-vin/master-luxury-hospitality-brand-management.cfm A követelmények, határidők és egy lista az anyagok. SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK a jelentkezési... [-]

Mester Fokozatot Gasztronómia Menedzsment (roma) - útvonal Olasz

Il Sole 24 ORE Business School
Campus Nappali 11 hónapok October 2017 Olaszország Róma

A Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore célja, hogy a vonat az új műszaki munkaköri leírását és az élelmiszer-bor vezetők alapos megértése az ipar és az élelmiszeripar folyamatokat. [+]

A Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore célja, hogy a vonat az új műszaki munkaköri leírását és az élelmiszer-bor vezetők alapos megértése az ipar és az élelmiszeripar folyamatokat. SZERKEZET A Master Food & Wine Management teljes munkaidőben, korlátozott számban és kötelező részvétel, egy időtartama 11 hónap: 5 hónap teljes munkaidős tantermi képzés 6 hónapos szakmai gyakorlat a létesítmények a bor és az élelmiszeriparban PROGRAM Az osztálytermi program oszlik a következő főbb pontok: Alapjai menedzsment: elemei a gazdasági és üzleti menedzsment A táplálkozás alapelveinek és dietetika A konyha és az agrár-élelmiszeripari Közgazdasági és élelmiszeripari vállalati menedzsment Marketing, kommunikáció és üzletfejlesztési az élelmiszer-és borágazat nemzetközivé stratégiákat. Fókuszban Ázsia országai, Afrika, USA műszaki és vezetői készségek élelmiszer-és kockázatkezelés jobb A dob egy start-up az élelmiszer és a bor. Lesz számos projekt munka együttműködve az ágazat vállalatai, mind az új termékek fejlesztését - a gazdasági vezetők, értékesítési vezetők és a termék vezetők - mind az export és a nemzetközivé kérdések. Néhány vállalat dolgozott együtt a Mester: Chr.Hansen, Felicetti, AlceNero, Mila és Molinari. A hónap osztálytermi résztvevők is tart tárlatvezetés az élelmiszer- és bor ágazat vállalatok és létesítmények. Egyes vállalatok látogatott a jelenlegi és korábbi kiadásaiban: Home of the Chocolate Perugina, Relais Chateaux A Falconer Peroni, Buongiornovino, Monini (olaj), Urbani Tartufi, Íz Florence. STAGE A mester célja, hogy a vonat a szakmai fedezetére lekötött stratégiai szerepet tölt be a vállalatok, amelyek sikeresen működnek az élelmiszer- és borágazat tud működni: Tartozó vállalkozások az élelmiszer-ágazatban Tartozó vállalatok GDO Működő kkv-k az élelmiszer-és... [-]

Mester élelmiszer Tervezési

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus Nappali 12 hónapok March 2018 Olaszország Milánó

A Master in Food design fejleszti a szükséges készségeket, hogy a kereskedő az élelmiszerlánc design szektorban, egy olyan piacon, folyamatosan növekszik, és ahol Olaszország hivatkozást. A kurzus célja a diplomások a tervezés, a marketing és a kommunikáció, hanem a szakemberek tapasztalattal rendelkezik a piacon. A program középpontjában az élelmiszeripar és annak módszertanát. [+]

Élelmiszeripari Tanulmányok Mesterek. A Master in Food design ad szakmai kidolgozásának lehetőségét a szükséges készségeket, hogy belépjen, és kínál innovatív hozzájárulás az élelmiszer-ágazatban, hogy folyamatosan növekszik, és ahol Olaszország az az ország hivatkozást. A tanfolyam célja nem csak a diplomások tervezés, marketing és a kommunikáció, hanem a szakemberek már dolgoznak a közigazgatásban és a menedzsment piacon. A program irányítja a fókusz] az élelmiszer-ágazatban és annak módszertanát. A szakszervezet az élelmiszer és a design, megszületik egy új szakmai - az élelmiszer tervező -, aki képes dolgozni: - folyamatok, módszerek és környezetekben, ahol az élelmiszer termékek előállítását, terjesztését és fogyasztott; - Élelmiszer-esztétikai szempontból, kommunikatív és reprezentatív; - Berendezések és eszközök készítésére használt és élelmiszerek fogyasztása; - Kommunikációs tevékenységek támogatása az élelmiszer termékek. A tanítás a mester program tartalmaz, ráadásul osztályok, műhelyek és előadások a szakemberekkel az agrár-élelmiszeripari ágazat és a tervezés: a vállalkozók, menedzserek, újságírók, az élelmiszer-kritikusok, építészek, tervezők és szakácsok. A hallgatók is látogasson vállalata az iparágban, koncepció üzletek (fogalom üzletek), kiállítások és gasztronómiai rendezvények. Befejezése után a kurzus, amennyiben egy 3 hónapos szakmai gyakorlat a vállalatok, szervezetek vagy intézmények az élelmiszer-ágazatban. NEVEZÉSI A Mester az olasz és a külföldi diplomások terén a pontos, emberi, tudományos és művészeti. Helyek száma korlátozott. A hozzáférés útján kiválasztási folyamat, amely értékeli a jelölt önéletrajzát és portfólióját, valamint egy interjúban. IDŐTARTAMA A részvétel kötelező. Kezdve március 2016 befejezését a jövő év március. Ők vannak 580 óra osztály és egy szakmai egy három hónapos szakmai: összesen 1500 óra, amely magában foglalja osztályok, előadások, projektek, szakmai látogatások... [-]

Mester A Konyhában, A Kultúra és A Borászat Az Olasz Régiók

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Nappali 6 hónapok October 2017 Olaszország Olaszország Online

A Mester olasz konyha és borászat, tartós 180 nap, a két szakaszra oszlik: az első áll elméleti és gyakorlati órákat ICIF központja, kétoldalt cég látogatások; A második alkalmazás egy szakmai (opcionális, nem tartalmazza a tanfolyam díját) a kiválasztott éttermekben az iskola. [+]

Kilenc hetes elméleti és gyakorlati órák és lehetőséget egy képzési idő a legjobb olasz éttermek A Mester olasz konyha és borászatTartó 180 nap, akkor két részre oszlik: az első áll elméleti és gyakorlati órákat ICIF központja, kétoldalt cég látogatások; A második alkalmazás egy szakmai (opcionális, nem tartalmazza a tanfolyam díját) a kiválasztott éttermekben az iskola. A Mester tanít hagyományos helyi ételekkel és modern kreatív evolúció, a technikai alapon, a megfelelő dekoráció, a művészet bemutatása, valamint az alapokat élelmiszeripari termékek, fűszerek, gyógynövények, nyersanyagok, amíg "mélyítő bor és az olaj. A tartózkodás ideje alatt az iskolában minden diák, két csoportra oszthatók, és a rotációs rendszerben, foglalkozik a készítmény összetevői a végrehajtását a recepteket, és részt vesznek a gyakorlatban, mind az szolgálatába konyhában, hogy milyen hall. Minimális részvétel 12 - maximum 24. Élettartam A tanfolyam teljes időtartama 6 hónap: 9 hetes elméleti és gyakorlati órák az Intézetben A 15 hetes gyakorlati képzés (opcionális) a kiválasztott éttermekben a ICIF. Lehet regisztrálni a tanfolyam Diplomáját a felsőoktatási intézmények képzési hotel Szakemberek az olasz és a külföldi élelmiszer-és borágazat az ipar legalább három év dokumentált tényleges szolgáltatás turisztikai-szállodai tevékenység világszerte Témák a főzőtanfolyamok főzés Általános ismeretek és a műszaki terminológia. A hagyományos, regionális és modern kreatív A konyha a Régiók Olaszország: fűszerek, gyógynövények és fűszerek, szószok, hideg és meleg előételek, és hentesáru, friss tészták, szárított és töltött, rizs, gnocchi, polenta, fehér és vörös húsok, vadak és hal termékek, zöldségek, gomba, sajt Előállítása a fő regionális ételeket Innovatív főzéssel (vákuum, alacsony hőmérsékletű főzés és a dohányzás) menü... [-]

Mester Fokozatot élelmiszer Tervezési Projekt Tapasztalat

IED – Istituto Europeo di Design Rome
Campus Nappali 6 hónapok January 2018 Olaszország Róma

A tanfolyam célja, hogy a vonat a tervezők, akik a kritikus tervezési szakértelem, hogy képes legyen önállóan kezelni a szakmai és vezetői kapcsolatok fejlesztésére való hajlam az innováció meghatározó meghatározásában különböző víziók a rendszerek, amelyekben mi jár. Mivel ez a szám a tervező folyamatos fejlődés, az élelmiszer-tervező kell megszerezni a tudást, amely lehetővé teszi számára a rugalmasságot kell kezelni a különböző tervezési területen, de egybefüggő, amelynek során alkalmazni tervezési ismeretek, különös tekintettel a felhasználók bevonásával meghatározásában utak igényeit és elvárásait. [+]

Élelmiszeripari Tanulmányok Mesterek. A PROGRAMOT "tanítják OLASZ Kinek kell részt venni: A kurzus nyitott azok számára, akik birtokában vannak a cím egyetemi tanulmány az első szintű, tartós, legalább három évig a kapcsolódó területeken az építészet, a design, a belsőépítészet, vizuális kommunikáció, a Food Science vagy más kapcsolódó tudományágak foglalkozott során. Ez ellenőrzi a képességét, hogy önállóan foglalkozzanak mind spekulatív tevékenységeket, hogy a végrehajtó. A tanfolyam elméleti és gyakorlati képzés, amely magában foglalja a diákok a gyakorlati kutatás és tervezés. A Master biztosít szimulációk és a konkrét projektek együttműködve ügynökségek és magánvállalatok, ahol kell az elméleti elvek, módszerek, eszközök és módszerek során megszerzett. A Master program felépítése, hogy megfeleljen az igényeinek a munkaerőpiac, felkészülés szakemberek képesek tervezni és végrehajtani az innováció, hogy megfeleljen a technológiai és stratégiai kihívások az elkövetkező években a gyorsan változó iparág. Az étel nem csak egy elsődleges igény, hanem élmény az érzékek. A tapasztalat, hogy úgy kell tekinteni, annak minden vonatkozásában, a nyersanyag-felhasználás a meghatározására, a fogyasztási szokások. A szakadatlan fejlesztése a versenyképesség és a stratégiai cégek igényeihez szükségessé teszi, hogy kommunikálni a tervező, adott esetben a szakértők a marketing és a műszaki területen a mérnökök, a vállalati image tanácsadók és a " grafikus kreatív készülék, a tervezők a kommunikáció és azoknak, akik a teremtés helyen. A Mester tehát továbbá megszerzése puha készségek, kapcsolódó elemzése és értelmezése az igények és a fogyasztók magatartására, a koncepció vonatkozó forgatókönyvek új termékek, prezentációs és kommunikációs a projekt, kiemelve a különleges értékeket, meghatározzák a siker. Az első elméleti részben bemutatjuk az... [-]

Mester Fokozatot Márka Tervezés és Menedzsment: Az élelmiszer, A Bor és A Turizmus

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campus Nappali 11 hónapok February 2018 Olaszország Firenze

Barcelona és Florence két fő turisztikai célpontok Európában; mind vonzzák a turisták és utazók köszönhetően jellegzetes keveréke a művészet és a kultúra, valamint a rendkívüli életminőséget és a vendéglátás. Fejlesszék és erősítsék a márka ezeken a területeken van szükség, puha készségek és a teljes kulturális és kereskedelmi elképzelés a környezet, amelyben működik. Territorialitás már nem a korlátozás, de a kulcs értékét annak érdekében, hogy el kell ismerni globális szinten; Katalónia és Toscana két régiókat, hogy építettek az értéke a márka ezt az elvet, és hála ennek a megközelítésnek létrehozott siker, láthatóságát és értékét. [+]

A PROGRAMOT "tanított angol vándor éves mester: Barcelona és Florence Ez persze vonatok szakemberek képesek megfelelni az egyre növekvő kereslet érkező ágazatban az étel / ital, vendéglátás és a vendéglátás turizmus, amelynek új irányítási és tervezési megközelítés versenyelőnyt kiemelkedő fontosságú . A szerkezet a alapján persze váltakozásából tervezési képzés kapcsolatos fokozása a márka és a menedzsment számára a megfelelő kezeléshez, felkészülés a leendő szakemberek minden ágazatban kapcsolatos vendéglátás és az étel és a bor. A Mester ösztönzi a működési képességek révén aktív alapuló megközelítést oktatási modell "learning by doing", amely összefonódik előadások és fokozza a gyakorlatban a tervezési gondolkodás. A résztvevők ismereteket szereznek az építőiparban az identitás és szolgáltatások Brands működő iparágak kapcsolódó turizmus, az élelmiszer és a bor. A Mester tartják az irodákban, Firenze (formák I, II és III) és Barcelona (modulok (IV, V és VI). A két várost köti össze egy hosszú tapasztalattal rendelkezik a turizmus és vendéglátás, valamint a jelentős jelenléte Toszkána és Katalónia az iparban és a nemzetközi üzleti vásárokon helyezi a két régió a listán a stratégiai területek számára, akik szeretnének dolgozzon ki egy szakmai karrier ezeken a területeken. [-]

Master In International étel és Ital Menedzsment

ESCP Europe Business School
Campus Nappali 1 év September 2018 Olaszország Torino Franciaország Paris Németország Berlin + 4 további

Ez a program egy 1 éves 2-ország, a teljes munkaidőben speciális mester program célja a posztgraduális törekszik kiemelkedő vezetői karrier a Food and Beverage ipar a legjobb nemzetközi vállalatok [+]

Élelmiszeripari Tanulmányok Mesterek. Tanulmányok Torino és párizsi egyetemen. Tudományos vezető: Dr. Francesco Rattalino A program célkitűzései Ez a program egy 1 éves 2-ország, a teljes munkaidőben speciális mester program célja a posztgraduális törekszik kiemelkedő vezetői karrier a Food and Beverage ipar a legjobb nemzetközi vállalatok (pl Bacardi-Martini - Caffarel - Campari - Carrefour - Coca -Cola - Costa Crociere - Danone - Dr. Oetker - Ferrero - Granarolo - Grom - Lavazza - Marchesi - Antinori - Unilever) a menedzserek, vezetők és vállalkozók. Karrierlehetőségek Elkötelezett Karrier Szolgálat segít fejleszteni a potenciális köszönhetően edzéseken és hálózatépítési tevékenységek mindkét vállalat és az öregdiákok. Bevitele ESCP Europe megadja az esélyt, hogy hasznot húzzanak a globális hálózat. Néhány példa, hogy mi a jövő szakmai szerepe lehet: Vállalkozói karrier családi vállalkozások vagy start-up Product Manager, Brand Manager, Export / Import Manager, Supply Chain Manager kommunikációs menedzser, marketing menedzser, a termék és a Business Developer, Area Manager Food & Beverage cégek, mint a Ferrero, Lavazza, Barilla ... Tanterv Ez a program egy tökéletes kombinációja a műszaki ismeretek és a gyakorlati tevékenység: több, mint 20 nappal a cég látogatások, az egyik vállalat tanácsadási projekt, kóstolók, csoport működik, és hálózatépítési lehetőségeket F & B vezetők, Alumni dolgoznak az ágazatban, és a szakértők. Néhány a legfontosabb tanfolyamok alább felsorolt ​​ESCP Europe használ egy esettanulmány módszertanra: Általános menedzsment az Élelmiszer és ital (F & B) az ipar Pénzügyi Számviteli F & B Cost & Performance Management F & B Vezetői közgazdaságtan: makro és mikro trendek F & B Marketing Principles... [-]

Master Of Management Az élelmiszer és Ital (MFB)

SDA Bocconi School of Management
Campus Nappali 12 hónapok January 2018 Olaszország Milánó Altavilla Vicentina + 1 további

ő Master of Management in Étel és Ital (MFB) egy teljes munkaidős, nemzetközi, egyéves program, amely tanítják teljes egészében angol és vonzza a diákok a világ minden tájáról. A program középpontjában a menedzsment az F & B és a hozzá kapcsolódó cégek, mint például éttermek, szállodák, üdülők és a fejlett kiskereskedők, egy innovatív és hatékony szempontjából. MFB egy multidiszciplináris megközelítés és elfogadott egy tapasztalati módszerrel. [+]

A Master of Management Élelmiszerek és italok (MFB) egy teljes munkaidős, nemzetközi, egyéves program, amely tanítják teljes egészében angol és vonzza a diákok a világ minden tájáról. A program középpontjában a menedzsment az F & B és a hozzá kapcsolódó cégek, mint például éttermek, szállodák, üdülők és a fejlett kiskereskedők, egy innovatív és hatékony szempontjából. MFB egy multidiszciplináris megközelítés és elfogadott egy tapasztalati módszerrel. Előadások a professzorok és a meghívott előadók váltakoznak csoportos torna, csoportos és egyéni projektek, szimulációk, szerepjáték és esettanulmány elemzése. Lesz sok Q & A session kortárs kérdéseket az iparág pedig a jelenben és a jövőben érzékelhető. MFB kezelése tekintetében, mint egyedi recept, amely előírja, sok gondosan kimért hozzávalókat, beleértve az erős elméleti és gyakorlati tudás, látás, hajtás, elszántsággal és képes azonosítani lehetőségek és összehozza az embereket, kultúrákat és hagyományokat. MFB a Mester az Ön számára, ha Törekszünk, hogy vegye fel a vezetői szerepet az érdekes terén Élelmiszerek és italok és a kapcsolódó iparágak Szeretné felfedezni, hogyan lehet sikeres az étteremben és a szállodaiparban Be kell, hogy legyen több speciális annak érdekében, hogy a haladás a karrierjét Azt akarod, a lehetőséget, hogy kölcsönhatásba lépnek a nemzetközi vezetők ebben a szektorban Ön készen áll a kihívásra egy speciális és intenzív üzleti program Ön készen áll egy innovatív tantervet egy nemzetközileg elismert School of Management. Mit MFB tudjuk ajánlani Szilárd alapokon menedzsment, beleértve a gyakorlati, kreatív és szakmai készségek Erős ismerete, hogy sikeresen működjön az F & B szektorban, egy olyan piacon, fontos része a globális gazdaság Közvetlen kapcsolat... [-]

Mester Az élelmiszer- és Italgyártó Menedzsment

College de Paris
Campus Nappali 1 év October 2017 Franciaország Paris

A mesterképzésre Élelmiszer és Ital menedzsment része nemzetközi programok által kínált College of Paris, a képzés teljes egészében angol nyelven. [+]

Élelmiszeripari Tanulmányok Mesterek. A Collège de Paris összehozza felsőoktatási dolgozó különböző területein francia kiválóság. Mindezen iskolák három alapvető értékek közösek: - Oktatási kiválóság - nemzetközi kitekintéssel - egyénre szabott hallgatói tutori A mesterképzésre Élelmiszer és Ital menedzsment része nemzetközi programok által kínált College of Paris, a képzés teljes egészében angol nyelven. tanegységből - Management - Pénzügyi menedzsment - Marketing és Kommunikáció - Emberi erőforrások - Pénzügyi menedzsment IT - Jog - Idegennyelvi - Szakmai képzés: Élelmiszerek és italok szakmai környezet - Gasztronómia és kommunikáció - Kommunikáció - FineWine és Champagne - Merchandising Élelmiszer és ital - Alkalmazott Kommunikáció az ágazat - Luxusmárkák: Élelmiszerek és italok - trendek és innovációk - WSET (Wine and Spirit Education Trust) Vizsga - Rungis Market: a vezető európai Food Market Szakmai gyakorlat Belépés - Egyetemi szintű szükséges: 180 kredit vagy BA szintű végzettség - Angol szint szükséges: IELTS (5,5), TOEFL (70), TOEIC (750) Nemzetközi diákok Azt is, hogy a diákok a külföldi segítség igazgatási kérdésekben: tartózkodási papírokat, vízumok, egészségügyi biztosítás, banki és biztosítási, valamint segít nekik a szállás, hogy azokban a családokban, a magán apartmanokban vagy egyetemi kollégiumokban. [-]