close

Szűrők

Lásd a találatokat

50 Élelmiszer és ital tanulmányok Mesterképzés Összevetése

Ha elvégezte a diplomát, akkor sem kezdeni a karriered, vagy úgy dönt, hogy folytatni a tanulmányait által megszerezte a diplomáját. Az utóbbi opció lehetővé teszi, hogy készítsen egy fejlettebb karrier és ugorj előbbre, mint ha elkezdett dolgozni azonnal. Mi a Mester Élelmiszer és ital tanulmányok? Ez a mező összpontosít előkészítése és kiszolgálása ételek. Hallgat… Tovább

Ha elvégezte a diplomát, akkor sem kezdeni a karriered, vagy úgy dönt, hogy folytatni a tanulmányait által megszerezte a diplomáját. Az utóbbi opció lehetővé teszi, hogy készítsen egy fejlettebb karrier és ugorj előbbre, mint ha elkezdett dolgozni azonnal.

Mi a Mester Élelmiszer és ital tanulmányok? Ez a mező összpontosít előkészítése és kiszolgálása ételek. Hallgatók tanfolyamok, hogy felkészítse őket, hogy megértsék a műveletek egy étteremben vagy vendéglátó-ipari és adja meg a vezető szerepét egy ilyen létesítmény. Tanfolyamok is összpontosít a politika oldaláról, az élelmiszerek és italok tanulmányokat, ha a tanuló inkább érdekli a válás élelmiszer és biztonsági munkás vagy felügyelő. Az étel és ital tanulmányok program jellemzően nem tartalmazza a kulináris művészetek.

Megszerezte a Master Food and Beverage Tanulmányok előnyök diákok, segítve azokat fejleszteni a vezetői és kommunikációs készségek szükségesek, hogy boldogulni.Holding felsőfokú is lehetővé diplomások keresni magasabb fizetést, ha belépnek a karrierjük.

Sok változók, amelyek befolyásolják a költségek megszerezte a Master Food and Beverage tanulmányok. Meg kell találjon az egyedi program és az iskolai, mielőtt beiratkozott megérteni, hogy mi a tandíj lesz, és milyen egyéb díjak lesz felelős.

Karrier álló élelmiszerek és italok tanulmányok diplomások miatt. Lényegében ezek képesek belépni bármely közigazgatási pozícióját az élelmiszer-szolgáltató vagy az élelmiszer-vendéglátás területen. Ezek közé tartozik a gazdasági szereplők, éttermi vagy vendéglátó-ipari vezetők, leltár szakemberek, és az asszisztens vezetők. Az is lehetséges, hogy a munka csatornázás és a biztonság által válik higiéniai szakember vagy egészségügyi ellenőr.

Vegyük a következő lépés a karrierjét beiratkozott egy étel és ital tanulmányok programot.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
format_list_bulleted Szűrők
ESCP Business School - Turin Campus
Turin, Olaszország

Sikeres karrierért az élelmiszer- és italágazatban, mint vezetők, vezetők és vállalkozók. A Master elvégzése után több forgatókönyv nyílik meg multinacionális vállalatban vagy ... +

Sikeres karrierért az élelmiszer- és italágazatban, mint vezetők, vezetők és vállalkozók. A Master elvégzése után több forgatókönyv nyílik meg multinacionális vállalatban vagy kis-középvállalkozásban, induló vállalkozásban vagy összevont vállalkozásban Európában vagy a világ minden tájáról. -
MSc
Nappali
15 hónap
Angol
szept. 2020
Campus
Kedge Business School
Bordeaux, Franciaország

"A bor és a szeszesitalok folyamatosan változó ökoszisztémát, széttöredezett iparágat, összetett, mégis lenyűgöző ágazatot alkotnak. A termék és a piac megértéséhez szükséges, ... +

"A bor és a szeszesitalok folyamatosan változó ökoszisztémát, széttöredezett iparágat, összetett, mégis lenyűgöző ágazatot alkotnak. A termék és a piac megértéséhez szükséges, hogy szilárd technikai alapokat biztosítsunk, hanem ahhoz, hogy értékelni lehessen a pénzügyi, gazdasági , marketing és környezetvédelmi kérdések, a trendek, a lehetőségek és a korlátok. -
MSc
Nappali
Angol
Campus
OSTELEA - Escuela de Turismo
Barcelona, Spanyolország

A szálloda- és vendéglátóipar a világgazdaság egyik motorjává vált, nemcsak az általuk generált üzleti volumen, hanem a hozzáadott érték szempontjából is. Magas szintű special ... +

A szálloda- és vendéglátóipar a világgazdaság egyik motorjává vált, nemcsak az általuk generált üzleti volumen, hanem a hozzáadott érték szempontjából is. Magas szintű specializációval jár, amely a gasztronómia alapjainak, hagyományainak és értékeinek megismerésével kezdődik, és minden terület új irányítási eszközeivel kombinálható. Ennek a környezetnek a magas versenyképessége miatt a jelenlegi vendéglátóiparban kulcsfontosságú pozícióra van szükség az Élelmezési és Italügyi Igazgató vagy a Restaurációs Igazgató alakjára. -
Masters
Részidős
9 hónap
Spanyol
okt. 2020
On-line
Universidade Europeia
Lisszabon, Portugália

A kreatív gasztronómia posztgraduális programja kiváló alkalom azok számára, akik karrierlehetőséget szeretnének szerezni, ismereteket szerezni vagy elmélyíteni ezen a terület ... +

A kreatív gasztronómia posztgraduális programja kiváló alkalom azok számára, akik karrierlehetőséget szeretnének szerezni, ismereteket szerezni vagy elmélyíteni ezen a területen, alapos változásokkal és folyamatos innovációval jellemezve. A turizmus emberi erőforrásainak képzése és frissítése kulcsfontosságú tényező a vállalatok versenyképességének biztosítása szempontjából. -
Mester
Részidős
8 hónap
Portugál
Campus
ESCP Business School
Párizs, Franciaország +1 Több

A program nyitva áll mindenki számára, aki szenvedélyesen látja el az F&B ipart, és aki vezetési szempontból szeretne benne dolgozni. Ahhoz, hogy felvételt nyerjen, nem ke ... +

A program nyitva áll mindenki számára, aki szenvedélyesen látja el az F&B ipart, és aki vezetési szempontból szeretne benne dolgozni. Ahhoz, hogy felvételt nyerjen, nem kell az F&B szektorban „szakembernek” lennie. Lehetőség lesz arra, hogy általános irányítási készségeit erősítse a Marketing, Pénzügy, Értékesítés, HR Menedzsment és a különböző stratégiai területek tanfolyamán. -
Mester
Nappali
15 hónap
Angol
szept. 2020
Campus
Ural Federal University
Jekatyerinburg, Oroszország

Az Élelmiszer-Biotechnológia Mester Program célja, hogy felkészítsen több képzettséggel rendelkező szakértőt a termelés minőség-ellenőrzése, a termékfejlesztés és az élelmisze ... +

Az Élelmiszer-Biotechnológia Mester Program célja, hogy felkészítsen több képzettséggel rendelkező szakértőt a termelés minőség-ellenőrzése, a termékfejlesztés és az élelmiszer- és italipar innovációja területén. Az átfogó program tanterve a mikroorganizmusok, az állatok és növények sejtkultúráinak, a biológiailag aktív anyagoknak, a homeosztázis folyamatainak és az emberi táplálkozásnak, a genetikai és anyagcsere-tervezés alapelveinek, valamint a géntechnológiával módosított termékeknek a bioobjektumokra gyakorolt hatásainak vizsgálatának különböző aspektusaira terjed ki. . -
Mester
Nappali
2 év
Angol
szept. 2020
30 szept. 2020
Campus
Burgundy School of Business
Dijon, Franciaország

Az MSc Wine Management egy 16 hónapos program, amely olyan vállalati szakembereket állít elő, akik képesek lesznek a nemzetközi üzleti környezet mélyreható elméleti és gyakorl ... +

Az MSc Wine Management egy 16 hónapos program, amely olyan vállalati szakembereket állít elő, akik képesek lesznek a nemzetközi üzleti környezet mélyreható elméleti és gyakorlati tudását alkalmazni a nemzetközi, a bor-, a sör- és a szesziparban. -
MSc
Nappali
2 félévek
Angol
szept. 2020
16 júl. 2020
Campus
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Kowloon, Hongkong

A nyüzsgő nemzetközi borszínpad egyik kulcsszereplője, a Hongkong egyedülálló helyet kínál mindazoknak, akik ezt a dinamikus növekedési területet szeretnék részt venni. A kont ... +

A nyüzsgő nemzetközi borszínpad egyik kulcsszereplője, a Hongkong egyedülálló helyet kínál mindazoknak, akik ezt a dinamikus növekedési területet szeretnék részt venni. A kontinentális borpiac óriási növekedése mellett a globális perspektívával rendelkező fejlett, szakosodott képzéssel és oktatással foglalkozó szakemberek iránti igény tovább növekszik. Az MSc International Wine Management program célja, hogy megfeleljen ennek a követelménynek. Ez a kivételes program fejleszti az iparág vezetőit, oktatóit és kutatóit, és beleveti őket a borkultúra legújabb trendjeinek mély megértésében, meggátolja bonyolultságát, és erős pozícióba helyezi az iparág jövőjét. A hallgatóknak is lehetősége van arra, hogy többet megtudjanak az anyaországi kínai borfogyasztókról, és betekintést nyerjenek a világ egyik leggyorsabban növekvő és potenciálisan jövedelmező borpiacába. -
Mester
Nappali
Részidős
Angol
Campus
University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Barcelona, Spanyolország

Mester Élelmiszerek és italok Management által EUHT StPOL és szakosított diploma Food & Beverage Management egyetértésben a University of Gerona Foundation: Innováció és k ... +

Mester Élelmiszerek és italok Management által EUHT StPOL és szakosított diploma Food & Beverage Management egyetértésben a University of Gerona Foundation: Innováció és képzés -
Mester
Nappali
8 - 14 hónap
Angol, Spanyol
szept. 2020
Campus
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Washington, Amerikai Egyesült Államok

A mesterképzés az élelmiszerbiztonsági rendelet célja, hogy a hallgatók megértsék a jogi és szabályozási bonyolult élelmiszer-előállítás, a címkézés és a forgalmazás. A progra ... +

A mesterképzés az élelmiszerbiztonsági rendelet célja, hogy a hallgatók megértsék a jogi és szabályozási bonyolult élelmiszer-előállítás, a címkézés és a forgalmazás. A program biztosítja a diákok számára a szükséges ismeretekkel rendelkező cégek és szervezetek, amelyek termesztik, feldolgozzák, terjesztenek vagy eladnak élelmiszereket és italokat, miközben megfelelnek a szövetségi és az állami szabályozási alapok előállítása, forgalmazása és az élelmiszeripari termékek forgalmazása. -
MSc
Részidős
Angol
On-line
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Wädenswil, Svájc

Ebben a mesterképzésben innovatív megoldásokkal foglalkozik az élelmiszer- és italipar számára. Az innovációt holisztikus folyamatként ismeri fel és új termékeket és folyamato ... +

Ebben a mesterképzésben innovatív megoldásokkal foglalkozik az élelmiszer- és italipar számára. Az innovációt holisztikus folyamatként ismeri fel és új termékeket és folyamatokat fejleszt ki a nyersanyagtól a szállításig. Ön figyelembe veszi a technológia, az élelmiszer, a csomagolás, az ellátási lánc, a stratégia és a tervezés ismereteit. -
MSc
Nappali
Részidős
3 - 7 félévek
Angol
szept. 2020
Campus
Audencia Business School
Nantes, Franciaország +1 Több

Az élelmiszerekkel és a mezőgazdasággal szenvedélyes jövőbeli vezetők számára az élelmiszer- és agrárgazdálkodási menedzsment (FAM) program vezető tudományos és gyakorlati üzl ... +

Az élelmiszerekkel és a mezőgazdasággal szenvedélyes jövőbeli vezetők számára az élelmiszer- és agrárgazdálkodási menedzsment (FAM) program vezető tudományos és gyakorlati üzleti ismeretekkel rendelkezik, amelyek felelősek és innovatív módon kezelik a világ élelmiszer-kihívásait. -
MBA MSc
Nappali
12 hónap
Angol
szept. 2020
Campus
University Of Debrecen
Debrecen, Magyarország

Az Élelmiszerbiztonsági és Minőségi MSc célja az egyetemi ismeretek fejlesztése és alkalmazásának és kutatásának fejlesztése.

Az Élelmiszerbiztonsági és Minőségi MSc célja az egyetemi ismeretek fejlesztése és alkalmazásának és kutatásának fejlesztése. -
MSc
Nappali
4 félévek
Angol
Campus
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana, Spanyolország

Ez a Mester kínál összesen merítés konyha nap, hogy egy minőségi ugrást a karrierjét. Vagyok képes létrehozni egy kreatív és nyereséges ajánlat, nem csak a főzés, hanem édes- ... +

Ez a Mester kínál összesen merítés konyha nap, hogy egy minőségi ugrást a karrierjét. Vagyok képes létrehozni egy kreatív és nyereséges ajánlat, nem csak a főzés, hanem édes- és sütőipari. -
Mester
Nappali
5 hónap
Spanyol
Campus
University of Padova
Padova, Olaszország

A mesterfokozat feltárja a nagy értékű élelmiszerek megértését, kezelését, promócióját és védelmét. Az olasz élelmiszer-előállítási rendszer modellként szolgál azoknak az elem ... +

A mesterfokozat feltárja a nagy értékű élelmiszerek megértését, kezelését, promócióját és védelmét. Az olasz élelmiszer-előállítási rendszer modellként szolgál azoknak az elemeknek a meghatározásához, amelyek felvázolják az élelmiszerek egyedi értékét, amelyek elválaszthatatlanul kapcsolódnak a helyhez (terroir) a történelmi, társadalmi és kulturális kapcsolatok révén. Ez a háttér kapcsolódik a technológia, a táplálkozás, az élelmiszer-biztonság, az étrend és az egészség, valamint az érzékszervi tudomány legújabb fejleményeihez, amelyek a terroirral összefüggő, nagy értékű élelmiszerek iránti növekvő nemzetközi kereslet alapvető elemei. -
MSc
Nappali
2 év
Angol
okt. 2020
Campus

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba