Filter
Mesterdiplomák
Olaszország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Élelmiszer és ital tanulmányok Mesterdiplomák Megtekintése Olaszországban 2019

A mestert a hallgatók a graduális képzés befejezése után szerezhetik meg. A mesterdiploma feltétele 12-18 egyetemi kurzus sikeres abszolválása, melynek gyakran részét képezi több átfogó vizsga és/vagy egy szakdolgozat elkészítése.

Hivatalos nevén az Olasz Köztársaság, az ország Dél-Európában található. A hivatalos nyelv az olasz, és a kulturális főváros gazdag Rómában. Sok a világ 's legrégebbi egyeteme található Olaszországban, különösen a Bolognai Egyetem (alapítva 1088). Három Superior diplomát adó iskoláinak a "egyetemi státuszt ", három intézmény a status Doktori főiskolák, amely funkció graduális és posztgraduális szinten.

A Legjobb Élelmiszer és ital tanulmányok Mesterképzések Olaszországban 2019

Tovább Kevesebb

10 Találatok Élelmiszer és ital tanulmányok, Olaszország

Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC)

A Szőlészet és Borászat: innováció találkozik a hagyomány program célja, hogy megvizsgálja, hogy hogyan Szőlőbirtok és Pincészet innováció gyorsan válik egy részét az ola ... [+]

A Szőlészet és Borászat: innováció találkozik a hagyomány program célja, hogy megvizsgálja, hogy hogyan Szőlőbirtok és Pincészet innováció gyorsan válik egy részét az olasz szőlőtermesztés hagyománya. Olaszország ma a legnagyobb borászati ​​termelő a világon, és büszkélkedhet a legváltozatosabb szempontjából fajták. Sajátosságai olasz szőlő- és lehetőséget arra, hogy fenntartsa vezető szerepét a területre ma köti képes bemutatni a fenntartható innováció anélkül, hogy elveszítené a jól ismert fellebbezést.

Tanulási célok

A fő célja a program: - A szert szilárd módszertani és tudás megfelelő kezelése innovációs kérdéseket a szőlő és borászat - Ahhoz, hogy különleges képességek az új ernyővel kezelési technika alkalmas enyhítésére nemkívánatos éghajlatváltozással kapcsolatos hatások, új, fenntartható megközelítések a kártevők és járványvédelmi, precíziós szőlészeti és borászati ​​- Fejleszteni képes diagnosztizálni korlátozó tényezők előforduló szőlő és borászat és készítsenek megfelelő megoldásokat - Tanuld meg pro-aktívan részt vesz a vitában foglalkozó szőlészeti és borászati ​​témákról.... [-]

Olaszország Milan Rome Piacenza Cremona  + 1 Több
Október 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Rome Business School

A Rome Business School Online Élelmiszer Mestere ... [+]

A kezdő időpont: minden évben, márciusban és októberben

Szakképzettség, fizetési gyakorlat, karrier-szolgáltatás, nemzetközi hálózatépítés és sok más előny a szakmai és személyes fejlődésben. Oktató formulák minden igényhez.

A Rome Business School Online Élelmiszer Mestere

Az olasz élelmiszer- és italgyártó ipar mind a hazai, mind a nemzetközi piacokon nő. Az olasz termékek olyan minőségi szintet jelentenek, amelyet a nyersanyagok és a földrajzi származás tekintetében világszerte elismertek és elismertek.

Az olasz gyártású termékek szerepe egyre inkább dominál a vendéglátóiparban, ami az új olasz identitás fontos aspektusa. Erre a „mozgalomra” nagyban hozzájárultak azok a szállodaláncok, amelyek érzékenységükkel és piaci ismereteikkel kezdve nemzetközi házias éttermükben, olasz termékeikben és szakácsaikban kezdték meg a háztartásneveket és a legmodernebb azok, akik személyes elkötelezettségüket, kultúrájukat és kísérleteiket adták be kínálatukba. Ez lehetővé tette a szálloda éttermeit, amelyek hosszú ideig úgy vélték, hogy másodlagos ételt és italt kínálnak, hogy újra középpontba kerüljenek.... [-]

Olaszország Rome Italy Online
Október 2019
Angol
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
University of Bologna

Az Élelmiszer-rendszer menedzsment (FoodSys) egy 2 éves második ciklusú szakképzés, melyet teljesen angolul tanítanak, kifejezetten interdiszciplináris megközelítéssel és ... [+]

Az Élelmiszer-rendszer menedzsment (FoodSys) egy 2 éves második ciklusú szakképzés, melyet teljesen angolul tanítanak, kifejezetten interdiszciplináris megközelítéssel és nemzetközi szemszögből. A program a tudás különböző területeire és a valós életvezetési helyzetekre épül, hogy olyan proaktív döntéshozók és vezetők alakuljanak ki, akiknek fejlett kvantitatív és analitikus készségeik elengedhetetlenek az agrár-élelmiszeripari rendszerekhez tartozó szervezetekben. Specifikus kompetenciák közé tartoznak az agrár-élelmiszer-ismeretek, a környezeti közgazdaságtan, az üzleti logisztika és az élelmiszer-ellátási lánc menedzsment, az élelmiszer-minőség menedzsment, a nemzetközi élelmiszer-marketing, az élelmiszer- és agrárgazdaságtan, valamint a nemzetközi kapcsolatok és a projektek irányítása.... [-]

Olaszország Forli
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Parma

A természettudományi és az élelmiszeripar gépészmérnöki szakterületének konkrét céljai: ... [+]

Típus: Mesterképzés Időtartam: 2 év Osztály: LM-33 - Második ciklus fokozat gépészmérnöki szakon Kreditek: 120 Hozzáférés: Ingyenes

A természettudományi és az élelmiszeripar gépészmérnöki szakterületének konkrét céljai:

egy szilárd előkészítésű alak létrehozása az élelmiszeripar gépeinek tervezésére jellemző ágazatokban, az élelmiszeripar számára a növények tervezése és kezelése, valamint az élelmiszer-termelési folyamatok kezelése;a csomagolás elmélyítésének és fenntarthatóságának, az élelmiszeripar tervezésének és kezelésének támogatására szolgáló szimulációs modellek, valamint az élelmiszer-ágazathoz kapcsolódó kapcsolódó tevékenységek kiegészítő hangsúlyozása.... [-]
Olaszország Parma
Szeptember 2019
Olasz
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Az 180 napig tartó olasz konyha és borászat mesterkurzus két részből áll: az első, 55 napos elméleti és gyakorlati órák az ICIF központjában, kiegészítve oktatói kirándul ... [+]

Az olasz konyha és borászat mesterkurzusa

Kilenc hét elméleti és gyakorlati órák, valamint gyakorlati képzés lehetősége a legjobb olasz éttermekben

Az 180 napig tartó olasz konyha és borászat mesterkurzus két részből áll: az első, 55 napos elméleti és gyakorlati órák az ICIF központjában, kiegészítve oktatói kirándulásokkal; a második egy 120 napos szakmai gyakorlat (opcionális, az előfizetési költségben nem szereplő), az iskola által kiválasztott éttermekben.

A mester megtanítja a regionális tradicionális konyhát és modern kreatív evolúcióját, az alapvető technikákat, a megfelelő dekorációkat, a prezentáció művészeteit és más alapvető fogalmakat a mezőgazdasági és élelmiszeripari termékekről, fűszerekről, aromaanyagokról és az élelmiszer-alapanyagokról. borok és olajok.... [-]

Olaszország Turin
Szeptember 2019
Angol,Olasz
Nappali
6 hónap
Campus
Bővebben magyarul
ESCP Europe Business School

A program mindenki számára szenvedélyes az F számára ... [+]

A program célkitűzései

A program mindenki számára szenvedélyes az F számára

Miután befejezte a programot, több forgatókönyv nyílik meg egy multinacionális vállalatnál vagy egy kis-középvállalkozásnál, egy induló vagy egy konszolidált vállalkozásban Európában vagy a világ minden táján.

Innovatív és operatív

Ez az MSc kínál minden elemét egy magas szintű mester program egy innovatív megközelítés kínálja az első kézből tapasztalat több mint 20 napig a vállalati látogatások, találkozók felső vezetői az Élelmiszer

A közismert nemzetközi élelmiszer- és italgyártók szóvivői tippeket és trükköket fognak felajánlani az új termékek és ötletek sikeres kifejlesztéséről, valamint arról, hogy miként fejlesztheti személyes hálózatát.... [-]

Olaszország Turin
Szeptember 2019
Angol
Nappali
15 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Scuola Politecnica di Design SPD

A Master in Food design fejleszti a szükséges készségeket, hogy a kereskedő az élelmiszerlánc design szektorban, egy olyan piacon, folyamatosan növekszik, és ahol Olaszor ... [+]

A Master in Food design ad szakmai kidolgozásának lehetőségét a szükséges készségeket, hogy belépjen, és kínál innovatív hozzájárulás az élelmiszer-ágazatban, hogy folyamatosan növekszik, és ahol Olaszország az az ország hivatkozást.

A tanfolyam célja nem csak a diplomások tervezés, marketing és a kommunikáció, hanem a szakemberek már dolgoznak a közigazgatásban és a menedzsment piacon. A program irányítja a fókusz] az élelmiszer-ágazatban és annak módszertanát. A szakszervezet az élelmiszer és a design, megszületik egy új szakmai - az élelmiszer tervező -, aki képes dolgozni: - folyamatok, módszerek és környezetekben, ahol az élelmiszer termékek előállítását, terjesztését és fogyasztott; - Élelmiszer-esztétikai szempontból, kommunikatív és reprezentatív; - Berendezések és eszközök készítésére használt és élelmiszerek fogyasztása; - Kommunikációs tevékenységek támogatása az élelmiszer termékek.... [-]

Olaszország Milan
Kérj Információt
Angol
Nappali
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Rome Business School

A Rome Business School Élelmiszer- és Italmenedzsment mestere az ideális tudományos kurzus azoknak a szakembereknek, akik világszínvonalú diplomaprogramot keresnek ezekbe ... [+]

A kezdő időpont: minden évben, márciusban és októberben

A Rome Business School Élelmiszer- és Italmenedzsment mestere az ideális tudományos kurzus azoknak a szakembereknek, akik világszínvonalú diplomaprogramot keresnek ezekben a tudományágakban, ami a világ legjobb karrierjéhez vezet.

A Rome Business School nemzetközi perspektívájával a program egyedülálló tanulási élményt és globális szakmai expozíciót kínál, amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy a világ egyik legjobb városában vagy online tanulhassanak. A program minőségi tanítási és hálózati szolgáltatásai hozzájárulnak ahhoz, hogy tökéletes legyen mindenkinek, aki az élelmiszeripar és az italgyártás világában kíván csúcsra emelkedni.... [-]

Olaszország Rome Italy Online
Október 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
CAST Alimenti

Az olasz konyha és tészta mesterkurzusa nagyon átfogó és konkrét, 8 hetes képzési program, amely körülbelül 300 képzési órát biztosít; teljesen praktikus és működőképes, ... [+]

Az olasz konyha és tészta mesterkurzusa nagyon átfogó és konkrét, 8 hetes képzési program, amely körülbelül 300 képzési órát biztosít; teljesen praktikus és működőképes, minden egyes résztvevő képes lesz megismerni a sok oltalmat a tipikus olasz nyelvtanfolyamok, valamint a leghíresebb olasz sütemények elkészítése mögött.

Tanfolyamunk erősségeA CAST Alimenti által tanúsított mesterprofesszorokEgyedi többcélú munkaállomásokTöbbcélú oktató laboratóriumok a legfejlettebb berendezésekkelNyelvtámogatás a tanfolyam soránHiteles olasz alapanyagok, hogy igazi olasz ételeket tanuljanakAll inclusive: étkezések, kávészünetek és szállás a tanfolyam soránDidaktikus kirándulások az olasz táj és termékek felfedezéséheztartam... [-]
Olaszország Brescia
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 hónap
Campus
Bővebben magyarul
IED – Istituto Europeo di Design Florence

A márkaépítési technikáktól a szolgáltatástervezésig a márkatervezés és menedzsment mesterkurzus célja: az élelmiszer, a bor és a turizmus célja, hogy segítse a diákokat ... [+]

Ez a tanfolyam ENGLISH LANGUAGE-ban található.

Mit jelent egy márka létrehozása és kezelése az élelmiszeriparban? Hogyan bocsássanak piacra egy borcéget és dolgozzanak az identitásán? Hogyan integrálható az idegenforgalom?

A márkaépítési technikáktól a szolgáltatástervezésig a márkatervezés és menedzsment mesterkurzus célja: az élelmiszer, a bor és a turizmus célja, hogy segítse a diákokat és a fiatal szakembereket, hogy továbbfejlesszék készségeiket a horeca iparág jövőbeli vezetői, integrálva az élelmiszerbort és a turizmust életmód ajánlatok.

A firenzei és a barcelonai kurzus transzverzális készségeket biztosít a vendéglátóiparban és a turizmusban alkalmazott szolgáltatástervezésben, különös tekintettel a barcelonai élelmiszerekre és a firenzei borágazat vertikális feltárására.... [-]

Olaszország Florence
Február 2020
Angol
Nappali
11 hónap
Campus
Bővebben magyarul