Filter
Mesterdiplomák
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Életvezetési készségek Mesterképzés Összevetése

A mesterfokozat segít a hallgatóknak a készségekre építeni, technikákkal és további ismeretekkel való felszerelésük révén. A programok általában 1-2 évig tartanak. Ez az oktatás teszi a diplomások sokoldalúbb, alkalmazkodó és piacképes a szakmai világban.

Mi a mester az életkészségekben? Ez a fokozat speciális oktatást biztosít a tanárok számára, hogy jobban szolgálhassák a fiatal diákokat. Ez magában foglalja a gyermekkori fejlesztés alapjait egy olyan tanuló azonosításában, diagnózisában és beavatkozásában való képzésben, aki segítségre szorul. A programban résztvevők megismerhetik a saját tanítási képességüket az osztályteremben. A hallgatók ezt a diplomát szakosodhatnak különböző aspektusait az élet készségek azok számára, akik szenvednek a fizikai vagy szellemi fogyatékosságok, és megtanulják, hogyan kell ellátni a különböző emberek.

Az életismeretek mestere segít a tanulóknak megtanulni, hogyan taníthatják meg a gyermekeket problémamegoldó, elemző és kommunikációs készségek fejlesztésében. Ez magában foglalhatja, hogyan kell rutinszerűen, hogyan kommunikálni hatékonyan vagy hogyan gyakorolni a türelmet, melyek mindegyike alkalmazható a mindennapi életre. A hallgatók megtanulják azonosítani a kihívásokat az egyénekben, és kidolgozni stratégiákat, hogy megoldják őket.

A mesterképzés költsége változik. Ez attól függ, hogy a tandíj és más díjak a választott intézménynél. A leendő hallgatóknak különböző egyetemeket kell keresniük, hogy megtalálják az igényeiknek megfelelő programot.

Ez a fokozat segít a diplomások fejleszteni a készségeket, hogy segítsen másoknak, akik küzdenek a mindennapi életben. Ezenkívül lehetővé teszi a jelenlegi tanárok és más pedagógusok számára, hogy technikáikat a jelenlegi munkakörnyezetükben fokozzák, vagy további szerepet vállaljanak a speciális oktatásban. A diplomás is életképességi edzővé vagy olyan szakemberré válhat, aki a nonprofit vagy kormányzati szervezetekben a befogadási kérdésekre koncentrál.

A Master of Life Skills kínálják a főiskolák és egyetemek világszerte. De azok számára, akik nagyobb rugalmasságot igényelnek és inkább távolról tanulnak, vannak online lehetőségek is. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Életvezetési készségek

HDK - Academy of Design and Crafts - University of Gothenburg

A Child Culture Design (CCD) egy olyan terület, amely mind nemzeti, mind nemzetközi szinten növekszik a tudás, a szükséglet és a kereslet terén. A gyermekjátékokra, a gye ... [+]

MFA gyermekkultúra-tervezés

A Child Culture Design (CCD) egy olyan terület, amely mind nemzeti, mind nemzetközi szinten növekszik a tudás, a szükséglet és a kereslet terén. A gyermekjátékokra, a gyermekek perspektíváira és sajátos körülményeire összpontosítva létrehoztunk egy olyan mesterképzést, amely a világon nem egyenértékű.

Aaron Burden / Unsplash

A programról

A cél a tárgytervezés és a művészi gyakorlat kombinálása a gyermekkultúrával és a gyermekkultúrával. Egy művészi és humanista nézet áthatol az oktatásra.

Az egyik sarokköve a fenntartható társadalom megteremtése, nemcsak ökológiai értelemben, hanem a társadalmi egyenlőség, a nemek közötti egyenlőség, az etika, a gazdaság és a társadalmi igazságosság kérdéseinek szempontjából is. Fontos szempont a közös célokkal rendelkező szervezetekkel és más szereplőkkel való együttműködés.... [-]

Svédország Göteborg
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul