Filter
Mesterdiplomák
Új-Zéland A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Építészeti tudományok Mesterképzések Megtekintése Új-Zélandon 2019/2020

A mestert a hallgatók a graduális képzés befejezése után szerezhetik meg. A mesterdiploma feltétele 12-18 egyetemi kurzus sikeres abszolválása, melynek gyakran részét képezi több átfogó vizsga és/vagy egy szakdolgozat elkészítése.

Az építészet feladata, hogy egy sor esztétikai, társadalmi és környezeti elvárásnak megfelelő épületeket és tereket hozzon létre. Emiatt az építészetet gyakran átfogó stíluskategóriák szerint csoportosítják.

Új-Zéland egy olyan ország, lenyűgöző és változatos természeti szépsége. Kiwi nem csak az egyik a nemzeti jelképek - a többiek az ezüst páfrány levél és koru -, hanem a nevét az új-zélandiak általában nevezik magukat. Külföldi diákok kell fizetni a teljes tandíjat, és a saját megélhetési költségek, miközben tanul egy új-zélandi intézmény.

A Legjobb Építészeti tudományok Mesterek Új-Zélandon 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Építészeti tudományok, Új-Zéland

Victoria University of Wellington

Készülj fel, hogy professzionális építészként dolgozzon. A készségeket mint tervezõt gyarapíthatod, fejlesztheted képességeidet vizuálisan és három dimenzióban, és megtan ... [+]

Áttekintés

Készülj fel, hogy professzionális építészként dolgozzon. A készségeket mint tervezõt gyarapíthatod, fejlesztheted képességeidet vizuálisan és három dimenzióban, és megtanulhatod, hogyan lehet legjobban kielégíteni az ügyfelek igényeit gyakorlati, valós élményeken keresztül.

Tanuljon tanított kurzusok és egy írásos tézis vagy kutatási portfólió kombinációjából, amely magában foglalja az önálló, irányításvezérelt kutatásokat. Ön végzõdik egy sor tervezési projektek, amelyek bizonyítják mesteri az Ön területén érdekes.

Szakmai akkreditáció

A Victoria-i MArch-t (Prof) az Új-Zéland bejegyzett építészmérnöki bizottság (NZRAB) felismeri, hogy teljesíti a nyilvántartásba vétel követelményeit építészmérnökként. Két vagy három évig kell gyakorlati tapasztalatot szereznie, mielőtt regisztrálni szeretne. A Testület ezután felméri szakmai kompetenciáit.... [-]

Új-Zéland Wellington
Március 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul