Filter
Mesterdiplomák
Omán A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Építészeti tudományok Mesterképzések Megtekintése Ománban 2019/2020

A Masters fokozat egy tudományos fokozat oda, akik sikeresen jelöli a magasabb szintű szakértelmet. Két fő típusa Masters - tanított és a kutatás.

Egy nem pusztán esztétikailag, de szerkezetileg és a jogi irányelveknek is megfelelő épület vagy tér megalkotásához egy szakember tervezői munkájára van szükség.

A felsőoktatási rendszer Omán történik az öt közös nemzetközi nyelv nevezetesen az angol, francia, spanyol és portugál kínai között más nyelveken. Ez megszüntette a problémát a nyelvi korlátok ezekben a felsőoktatási intézmények egyéb nemzetközi diákok számára.

A Legjobb Építészeti tudományok Mesterképzések Ománban 2019/2020

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Építészeti tudományok, Omán

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Hindustan University

A tanfolyam célja, hogy ápolják az építészek, akik jól ismerik a múlt, tudatában vannak a legújabb innovációk és szellemileg megalapozott érzékelni építészet és design a ... [+]

A tanfolyam célja, hogy ápolják az építészek, akik jól ismerik a múlt, tudatában vannak a legújabb innovációk és szellemileg megalapozott érzékelni építészet és design a jelen és a jövő. A tanfolyam kialakítása kutatási kultúra, ahol a diákok arra ösztönzik, hogy megtanulják a kísérletezés és megérteni építészet, változatos kulturális és környezeti.

Legjellemzőbb vonásait A posztgraduális kurzus elképzelt, mint a platform végző különböző kutatási projektek és elindítja a doktori kutatási programok a jövőben. A tanfolyam találja igény céljuk a diákok, a képesség, hogy foglalkozik a kortárs kérdéseket érintő építészet és előre a jövőbeli irányokat építészet és építészeti gyakorlat. Ez lehetőséget ad arra, hogy éleztesse tervezési készségek és sürgesse a kutatás folytatásával, hogy megértsék az építészet keresztül a legújabb technológiai újításokat. ... [-]
Omán Muscat
Július 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul