Filter
Mesterdiplomák
Románia Bucharest A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Építészeti tudományok Mesterképzések 2019 Megtekintése in Bucharest Romániában

A Masters mértékben megadja neked a lehetőséget, hogy akár tovább a megértést egy adott kérdés vagy felszállni egy teljesen más módon, a készségek, mit kapott a korábbi egyetemi diplomát.

Ahhoz, hogy egy új szerkezet megfeleljen a műszaki és az esztétikai elvárásoknak is, hozzáértő szakemberekre van szükség. Az építészek a folyamat során terveket készítenek, méréseket végeznek, esetenként pedig kompromisszumokra kész megoldásokat kínálnak a megrendelőknek.

Románia egy olyan ország található, a kereszteződésekben a Közép-és Délkelet-Európában, határos a Fekete-tenger. Első Romániába könnyen, szinte minden a világ, köszönhetően a pozícióját, valamint a tény, hogy szolgálja egy sor közlekedési típusok és cégek. Román egyetem kínál nagyszerű választás a graduális és posztgraduális programok román, angol, francia és német nyelven.

Bukarest a főváros Románia és a kulturális, pénzügyi és ipari központja az országban. Bukarest is a legnagyobb városa, Romániában, miután több mint 3 millió ember él. Azt 34 egyetemen 16 ezek közül az állami egyetemeken.

Kérj Információt Építészeti tudományok Mesterdiplomák in Bucharest Romániában 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Építészeti tudományok, Bucharest

Diplomák
Helyszín
Románia
Bucharest
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Ion Mincu University of Architecture and Urbanism (UAUIM)

Ez az architektúra Program a közvetlen leszármazottja az első román magasabb School of Architecture-ben alapított 1892-ben. ... [+]

A program célja

Ez Architecture Program közvetlen leszármazottja az első román magasabb School of Architecture-ben alapított 1892-ben. A 6 éves Architecture Program (alap- és mesterképzés integrált) által akkreditált ARACIS (román Agency for Quality Assessment a felsőoktatási törvény), az Európai Közösség (2008-tól), valamint a RIBA (Royal Institute of British Architects, hiszen 1997). A jelenlegi struktúráját kialakító folyamat a jövő építészei a szintézis a hagyomány a történelmi School of Architecture in Bucharest, másrészről pedig az up-to-date előirányzat a modernitás másrészt, összhangban a kortárs építészeti az oktatás a világon. A jelentős mutációk, amelyek kijelölték az evolúció mai társadalom az elmúlt évtizedekben nemzetközi szinten is nyilvánvalóvá tették, hogy szükség, hogy az oktatási folyamatnak teljesítenie kell az új követelmények, felé irányítható, építészeti oktatás: - amely reagál a gyorsan változó értékek a kortárs kultúrában, mindennapi élet és a jelenlegi magatartását; -, Hogy érzékeny a rendkívül gyors információtechnológia fejlődése; - Amely figyelmes, hogy a növekvő bizonytalanság a munkaerőpiacon és az egyre több speciális szakmai gyakorlat; -, Hogy kész szembenézni a robbanás az új építési anyagok és technológiák; -, Hogy tisztában van a gyorsan romló természeti környezet és annak szükségességét, hogy ezáltal még energia-hatékonyabb és fenntarthatóbb épített környezet; -, Amelyek érzékenyek a hagyományos értékek és a helyi identitás; - Amely elősegíti a kreativitást, mint kifejező kortárs hozzájárulás gazdagítását meglévő városi környezetben. ... [-]

Románia Bucharest
Kérj Információt
Nappali
6 év
Campus
Bővebben magyarul