Filter
Mesterdiplomák
Srí Lanka A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Építészeti tudományok Mesterdiplomák Megtekintése Sri Lankán 2019/2020

A Masters fokozat egy tudományos fokozat oda, akik sikeresen jelöli a magasabb szintű szakértelmet. Két fő típusa Masters - tanított és a kutatás.

Egy jó szerkezet megépítése jóval többet jelent, mint felhúzni négy falat. Az építészeti ismeretek nélkülözhetetlenek az előre megbeszélt igények és jogi irányelvek teljesítéséhez.

Bár sok lehetőség van a felsőoktatás Srí Lanka, jó sok lakos dönt, hogy nem vesz részt ezekben az intézményekben. Bár a nemzetközi nyomás segített néhány fejlesztés, egyetemi javaslatok gyakran ellenállásba ütközött a helyiektől.

A Legjobb Építészeti tudományok Mesterdiplomák Sri Lankán 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Építészeti tudományok, Srí Lanka

Diplomák
Helyszín
Srí Lanka
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Hindustan University

A tanfolyam célja, hogy ápolják az építészek, akik jól ismerik a múlt, tudatában vannak a legújabb innovációk és szellemileg megalapozott érzékelni építészet és design a ... [+]

A tanfolyam célja, hogy ápolják az építészek, akik jól ismerik a múlt, tudatában vannak a legújabb innovációk és szellemileg megalapozott érzékelni építészet és design a jelen és a jövő. A tanfolyam kialakítása kutatási kultúra, ahol a diákok arra ösztönzik, hogy megtanulják a kísérletezés és megérteni építészet, változatos kulturális és környezeti.

Legjellemzőbb vonásait A posztgraduális kurzus elképzelt, mint a platform végző különböző kutatási projektek és elindítja a doktori kutatási programok a jövőben. A tanfolyam találja igény céljuk a diákok, a képesség, hogy foglalkozik a kortárs kérdéseket érintő építészet és előre a jövőbeli irányokat építészet és építészeti gyakorlat. Ez lehetőséget ad arra, hogy éleztesse tervezési készségek és sürgesse a kutatás folytatásával, hogy megértsék az építészet keresztül a legújabb technológiai újításokat. ... [-]
Srí Lanka Colombo
Július 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul