Filter
Mesterdiplomák
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Ökológia Mester Részidős Mester Megtekintése

A Masters fokozat egy tudományos fokozat oda, akik sikeresen jelöli a magasabb szintű szakértelmet. Két fő típusa Masters - tanított és a kutatás.

Az ökológia tudományos téma, hogy olyan témákat, mint például az állati ökológia, természetvédelmi biológia, és az ökológiai elmélet. Egyének felkészültebben jövőbeni karrier ökológia, mivel javítják a megalapozó ismeretek, valamint a szakterület-specifikus készségek, miközben tanul a tudományos program.

Részidős Ökológia Mesterképzés

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Ökológia

Sida Group Management Academy

A Hulladékmester fő célja ... [+]

Háttér

Manapság egy professzionális alak, mint például a hulladékgazdálkodási terület vezetője

Az európai és nemzeti jogszabályok és iránymutatások egyre több politikát és folyamatot vázolnak fel az út felé, amely mind a polgárokat, mind az intézményeket oktatja a hulladékmegelőzésről és a hulladékok ártalmatlanítására egyébként használt áruk újrafelhasználását ösztönző megoldások végrehajtásáról.

Az Európai Bizottság által 2015 decemberében jóváhagyott intézkedések és az olasz törvény 221/2015 (az úgynevezett collegato ambientale) azok a pillérek, amelyek végrehajtását követően a Horizon programnak köszönhetően 8% -os megtakarítást biztosítanak a részvételre. 2020-ban, ideértve az „Ipari 2020-as körkörös gazdaságban” címet is, amely 650 millió eurós költségvetéssel rendelkezik.... [-]

Olaszország Bologna Rome Verona
Február 2020
Olasz
Részidős oktatás
96 órák
Campus
Bővebben magyarul