Filter
Mesterdiplomák
Lettország Riga A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Adult Education Mesterképzések 2019 Megtekintése in Riga Lettországban

A mester arra utal, hogy a hallgató elvégzett egy olyan egyetemi képzést, amely felkészíti őt az adott területen való továbbtanulásra, vagy a karrierje fejlesztésére. A mesterképzések zömét állami egyetemek kínálják.

Lettországban egyaránt költségtérítéses és az államilag finanszírozott felsőoktatásban. Az ország kétféle felsőoktatási kurzusok. Ezek közé tartozik a tudományos és szakmai programok. Három szintje van az egyetemi felsőoktatás - alapképzés, mesterképzés és a doktori képzés. Az éghajlat az ország előnyben részesíti a különböző téli sport-és szabadidős tevékenységek, mint a korcsolyázás, síelés és a jégkorong. A nemzetközi diákok szívesebben tanul Lettországban miatt társadalmi élet, a művészetek és a kulturális intézmények. Az ország kultúrája könnyen alkalmazkodnak.

Riga nem csak a legnagyobb város Lettországban, hanem kereskedelmi és jövedelemtermelő Központ. Riga egy nagy kulturális örökséget Lettország, sőt, ez a város tulajdonában számos oktatási platform. Ezek a platformok szolgálják minden területén az oktatási föld a technikai az üzleti intézmények.

Kérj Információt Adult Education Mesterdiplomák in Riga Lettországban 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Adult Education, Riga

Diplomák
Helyszín
Lettország
Riga
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
University of Latvia

Master degree program in Education Sciences offers students possibilities to widen and deepen knowledge in philosophy of education, sociology, psychology, comparative res ... [+]

Adult Education Mesterek in Riga Lettországban.

Master degree program in Education Sciences offers students possibilities to widen and deepen knowledge in philosophy of education, sociology, psychology, comparative research, research methodology, adult education, multicultural education, in human behavior and education.

The program is based on student-centered approach, which focuses on students’ learning process, development of their responsibility for results in learning and research. It gives students the possibility to develop individual skills to carry out research, to summarize, to analyze, to evaluate research results as well as to present them during the defense of Master Thesis. During studies students obtain skills to work with information, to analyze and evaluate it, to form a personal view and to express it.... [-]

Lettország Riga
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
1.2 - 2.5 év
Campus
Bővebben magyarul