Filter
Mesterdiplomák
Nigéria A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Adult Education Mesterképzések Megtekintése Nigériában 2019

A Masters mértékben megadja neked a lehetőséget, hogy akár tovább a megértést egy adott kérdés vagy felszállni egy teljesen más módon, a készségek, mit kapott a korábbi egyetemi diplomát.

Ahhoz, hogy beléptetését a nigériai egyetemek (állami és magán egyetemek minden államban a szövetség többek között a FCT), a leendő hallgató, hogy üljön, és sikeresen át az UME (egyetemek érettségi), amelynek az üzemeltetője az ajtófélfa (közös felvételi Beiratkozás és Board). Emellett egyes egyetemek rendszeresen képernyő leendő pályázók, hogy megbizonyosodjon arról, hogy akár a par egyetemi szintű munka Nigériában.

A Legjobb Adult Education Egyetemi Tanulmányok Nigériában 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Adult Education, Nigéria

Adekunle Ajasin University

Mester Felnőttképzési az alábbi szakterületek: Ipari oktatás és képzés; Közösségi fejlesztés; Közjólét; Literacy képzés és fejlesztés. ... [+]

PEDAGÓGIAI KAR

TANSZÉK FELNŐTTOKTATÁSBAN (FULL-TIME & Sandwich)

Mester Felnőttképzési az alábbi szakterületek:

Ipari Oktatás és képzés Közösségi fejlesztés Közjólét Literacy Képzési és Fejlesztési

Felvételi követelmények

Beléptetését a mesterképzésre program, ha a pályázó rendelkezik az első fokú a Adekunle Ajasin Egyetem Akungba-Akoko, vagy bármely más egyetem által elismert a szenátus a Adekunle Ajasin Egyetem Akungba-Akoko, az érintett tudományterületeken minimum másodosztályú Alsó osztály.

Beléptetését a Ph.D. program a jelentkezőknek rendelkezniük kell egy mesterképzésre bármely területen a szakterületek minimális kumulatív fokozatú 60% vagy e feletti.... [-]

Nigéria Nigeria Online
March 2020
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul