KULFOLDIMESTER.HU

8 Adult Education Mesterképzés Összevetése

Azok a diákok, akik a diploma megszerzése után kívánják tanulmányait folytatni, beiratkozhatnak a mester programjára. A mester program célja, hogy magas szintű oktatást a szakemberek és a tudósok a hallgató, ami mesteri tanulmányi területen.

Mi a mester a felnőttképzésben? Ez a program jellemzően magában foglalja a felnőttek minden szinten történő oktatásának nagy területét. Az osztálytermi munkák, szemináriumok, előadások, kutatások és terepmunkák felhasználhatók arra, hogy növeljék a tanulók tudását a tanulási intézményekről és a felnőtt hallgatók különböző képességeiről. A mesterképzésen belül specializálódhat az írni-olvasni tudás, a közösségfejlesztés és az ipari képzés és fejlesztés. A tanulási környezetek és intézmények értékelése javításuk érdekében gyakran része ennek a programnak.

A program legértékesebb előnyei közé tartozik a kritikus gondolkodási készségek fejlesztése az élet minden területén. A szakmai területen a diplomások gyakran szereznek interperszonális készségeket, és képesek fejleszteni a tudást operatív tantervek készítéséhez, mindkettő lehetőséget kínál több munkalehetőségre és magasabb fizetésre.

A program költségei számos tényezőtől függnek: ahol a program található, ha online, vagy téglagyártó intézmény, és mennyi pénzügyi támogatás áll rendelkezésre. A diákoknak össze kell hasonlítaniuk és ellenezniük kell az összes lehetőség előnyeit és hátrányait.

A felnőttoktatásban mesterképzésben részt vevők gyakran keresnek oktatási karrierjüket. Az oktatási tanárok, ügyintézők és vezetők helyzete általában a világ szinte minden országában szükséges. Lehetőség van arra is, hogy előadóként vagy tanárokként dolgozzanak a vállalkozások számára, ahol fontos a fontos alkalmazottak számára fontos információnyújtás. A felnőttek oktatása a tanulás minden területén szintén gazdag terület a diplomások számára.

A mester a felnőttoktatásban népszerű terület, és számos egyetemen lehet kínálni. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

8 Találatok Adult Education Filter

Mester a felnőttképzésben

Adekunle Ajasin University
Campus Nappali Részidős oktatás March 2020 Nigéria Nigeria Online

Mester Felnőttképzési az alábbi szakterületek: Ipari oktatás és képzés; Közösségi fejlesztés; Közjólét; Literacy képzés és fejlesztés.

Master of Education a felnőttképzésben

Park University
Campus On-line September 2019 Amerikai Egyesült Államok Kansas City Parkville

Ez a program testesíti progresszív és koherens tájékoztatót az alábbi alapvető területeken: Az elméleti és filozófiai alapjait felnőttképzés

Master in Adult Education for Social Change

Open University Of Cyprus
On-line Nappali 2 év September 2019 Ciprus Cyprus Online

Végzettség a folyamatos oktatásban és az egész életen át tartó tanulásban

Open University Of Cyprus
On-line Nappali Részidős oktatás 2 év September 2019 Ciprus Cyprus Online + 1 további

A posztgraduális tanterv a folyamatos oktatásra és az egész életen át tartó tanulás területére összpontosít, és két fő pillérről szól: a) általános felnőttképzés b) szakképzés.

A felnőttképzést oktató és a szakoktató és képzési trénerek oktatója - távoktatás

University of Nicosia
On-line Nappali Részidős oktatás 3 félév September 2019 Ciprus Nicosia + 1 további

A program célja, hogy a felnőttoktatás és a szakoktatás területén speciális ismeretekkel rendelkező hallgatókat biztosítson a) a megfelelő modulok részvételével, (b) a releváns szakirodalom tanulmányozásával és (c) a gyakorlati gyakorlatok lehetőségével kiképzés. Ezenkívül a program célja a kutatási készségek átadása a következők révén: a) kvantitatív és kvalitatív kutatásokban résztvevők szakképzései és b) kisebb kutatási projektek megvalósítása különböző modulok keretében és / vagy egy posztgraduális kutatási tézis.

Master's in Educational Sciences

University of Latvia
Campus Nappali Részidős oktatás 1.2 - 2.5 év September 2019 Lettország Riga + 1 további

Master degree program in Education Sciences offers students possibilities to widen and deepen knowledge in philosophy of education, sociology, psychology, comparative research, research methodology, adult education, multicultural education, in human behavior and education.

Mester a Felnőttképzésben és az Emberi Erőforrás Fejlesztésben

James Madison University
Campus On-line Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali Részidős oktatás 2 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Harrisonburg + 3 további

A felnőttképzési elmélet, az oktatási technológia és a tehetségfejlesztés összekapcsolása érdekében a Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési (AHRD) mester programja vonzó és innovatív tanulási környezetet teremt azon diákok számára, akik segíteni akarnak az alkalmazottaknak a lehető legjobb teljesítményben.

A felnőttoktatás oktatásának mestere (MEdTAL)

Lincoln Memorial University
Campus Nappali 3 félév September 2019 Amerikai Egyesült Államok Harrogate

Egyedülálló oktatási és felnőttképzési mestereink olyan pályázók számára készültek, akik a felsőoktatásban a felnőtt tanulók oktatásában kívánnak fejleszteni készségeiket, és releváns és aktuális tanfolyamokat foglalnak magukba, hangsúlyozva az együttműködési tanulási tapasztalatokat.