KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Mesterképzések Megtekintése Afrika 2019

Afrika régióban, hogy vonzza az embereket a világ minden tájáról, köztük turisták, üzletemberek, befektetők, és a diákok. Afrika föld hatalmas és tájképeket tartományban buja dzsungel a száraz sivatag, a lehetőség feltárása és a különböző kalandok. Egyre több figyelmet fordítanak Afrikára, mint a világ egyre inkább megérti, hogy fontos az erős afrikai, és ez megnyitotta számos lehetőséget kínál a nemzetközi diákok számára. A Mester Afrikában jelent majd több mint egy fokozatot, de egy élmény, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy ösztönözni kell kulturálisan és szellemileg, és nő személyesen a jól lekerekített szakemberek.

Néhány népszerűbb Mester Afrikában programok területén a régészet és a politikai tudomány. Vannak remek mester Afrikában programok tudományágak, mint a közgazdaságtan, a vezetés, az energia, a közegészségügy, a pénzügy, és az ellátási lánc menedzsment között több más.Sok mester Afrikában programok kiváló felszereltséggel, a kiváló minőségű, és megkönnyíti a neves oktatók, akik szakértők a maguk területén.

Ha többet szeretne megtudni a mester Afrikában, böngészhetünk az alábbi lehetőségek közül, vagy szűkítse a keresést a keresőmező felett. Előfordulhat, hogy az oktatás vár rád!

Találat Filter

Mesterfokozat Program Szoftverfejlesztés

University of Turku
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Namíbia Windhoek

Szerezze be a készségfejlesztő cégek keresését az új Southern Africa Campus szoftverfejlesztésében! A Software Engineering Masters Programot az európai és dél-afrikai ipari partnerek közvetlen résztvevői vezessék be, hogy nemzetközi gyakorlatot biztosítsanak a szakmai gyakorlatban.

MPA - Közigazgatási Mester

Unicaf University (ZM)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Ciprus Larnaca Amerikai Egyesült Államok New York Görögország Athens Románia Bucharest Egyesült Királyság London Egyiptom Cairo Ghána Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigéria Lagos Szomália Mogadishu Zambia Lusaka Jordánia Irbid Cyprus Online + 28 további

Az MPA célja, hogy olyan szakembereket fejlesszen ki az állami szektorban, akik megértik az egyre bonyolultabb kérdéseket, amelyek politikákat és projekteket alakítanak helyi és nemzeti szinten, és akiknek rendelkeznek a szükséges elemzési és vezetési készségekkel ahhoz, hogy ismereteiket a valós helyzetekre alkalmazzák.

Ingéniorat agronomy

Université Catholique de Bukavu
Campus Nappali Szeptember 2019 Kongói Demokratikus Köztársaság Bukavu

A Mezőgazdaságtudományi Kar egyike a hat kara Katolikus Egyetem Bukavu (UCB), magánegyetem 1989-ben alakult a rendelet a érsek bukavui és nyilvánították közüzemi elnöki rendelet No. 06/106 június 12, 2006. Mivel főiskolai, van egy hármas küldetése nevezetesen oktatási, kutatási és közösségi szolgáltatás.

Mester Marketing

East London University
Campus Nappali 2 év Február 2020 Dél-afrikai Köztársaság East London

A mai hozzáértés marketing és kommunikációs vezetők kezdődik a végpontok: a gondolatok, viselkedések és cselekvések a vevő. Ők tudják, hogy fontos a differenciálás, és hogyan lehet létrehozni egy egyedi és ownable márka pozícióját a fejében a célközönséget.

Mester A fejlett európai és nemzetközi tanulmányokban - mediterrán tanulmányok - Nizza-Tunisz-Isztambul

Centre international de formation européenne (CIFE)
Campus Nappali 1 év Október 2019 Franciaország Nice Tunézia Tunis Törökország Istanbul + 4 további

A fejlett európai és nemzetközi tanulmányok mesterének egyéves "mediterrán tanulmányi" programjára - kétnyelvű (angol / francia) - Nizzában, Tuniszban és Isztambulban kerül sor.

Mester üzleti menedzsment

South Mediterranean University
Campus Nappali Részidős oktatás 24 - 30 hónap Nyílt Beiratkozás Tunézia Tunis + 1 további

Az MBB programunk az MSB-nál ambiciózus friss diplomásokra vagy fiatal szakemberekre irányul, akik egyetemi diplomát szerzettek különböző tudományos háttérrel, akik magas vezetői pozíciók elérésére törekszenek. A tanterv úgy lett megtervezve, hogy a diákok komplex menedzsment problémák elemzésére és megoldására képesek, proaktívak és reagáljanak a változásokra.

Nemzetközi Fejlesztési Mester

IPSL Institute for Global Learning
Vegyes online és egyetemi Nappali 13 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Portland Peru Cusco Kolumbia Medellín Cartagena Vietnam Hanoi Tanzánia Arusha Görögország Thessaloniki Samothraki + 12 további

Függetlenül megtervezett és kurzusos tanterv, amely megfelel a jelenlegi szociális kérdéseknek, összehangolja a szolgáltatási és kutatási lehetőségeket, és tükrözi a hallgatói érdeklődést és a legújabb fejleményeket a nemzetközi fejlődés területén.

University of Dundee Oktatási Master

Stafford
Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Arab Emírségek United Arab Emirates Online Bahrein Bahrain Online Jordánia Jordan Online Kuvait Kuwait Online Libanon Lebanon Online Katar Qatar Online Szaúd-Arábia Saudi Arabia Online Dubai Irak Baghdad Dél-afrikai Köztársaság South Africa Online Mauritius Mauritius Online Tanzánia Tanzania Online Nigéria Abuja + 23 további

A Master of Education program elengedhetetlen minden olyan szakember számára, akik egy oktatási környezetben dolgoznak, és szeretnék fokozni szakmai tanulásukat és javítani a karrierlehetőségeket. A hallgatók az oktatási élményt saját tapasztalataik, igényeik és érdekeik alapján igazíthatják. A program teljes egészében elérhető az Egyetem virtuális tanulási környezetén keresztül.

Mester a Hotel Menedzsmentben és Vendéglátásban

Ostelea Morocco
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Marokkó Rabat

Az ügyvezető Master Program in Management Hotel és Étterem Management alakult ki együttműködés a működési és intézményi szereplők az ágazat annak érdekében, hogy a választ a problémákra kötve a fejlődés és az ágazat növekedését egyrészt, és az igények a munkaerőpiac, a másik oldalon.

Közigazgatási Mesterek (MPA)

Esami Business School
Campus 2 év Szeptember 2019 Tanzánia Arusha Kenya Nairobi Dar es Salaam Zambia Lusaka Uganda Kampala Namíbia Windhoek Szváziföld Mbabane Zimbabwe Harare Mozambik Maputo Malawi Lilongwe + 16 további

Az esti MPA program kifejezetten az állami szektorban dolgozó menedzsment vezetők számára készült. Olyan junior és felsővezetők fejlesztését biztosítja, amelyek a végrehajtó vezetés utódprogramjának részét képezik. Az MPA programokat este 17:00 és 22:00 óra között kínálják. Az osztályok két-három hétig tartanak 2-3 hétig.

BEng Energy Engineering

Botswana International University Of Science And Technology
Campus Nappali 5 év Szeptember 2019 Botswana Palapye

Ez a program célja, hogy felkészítse a mechanikus és energetikai diplomások a modern társadalom igényeit a tudományágakban.

MCom a számítógépes ellenőrzés területén

University of Johannesburg
Campus Részidős oktatás 2 év Február 2020 Dél-afrikai Köztársaság Johannesburg

A hallgatónak fejlesztenie kell az alkalmazott speciális kompetenciákat a számítógépes ellenőrzési alapelvek elsajátításában, értelmezésében, megértésében, elemzésében és alkalmazásában a számítógépes ellenőrzés területén. A képesített hallgatónak korlátozott körű értekezésen keresztül bizonyítania kell a független és eredeti tudományos munkát.

Nemzetközi üzleti Master

Westford University College
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 12 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Arab Emírségek Sharjah United Arab Emirates Online Nigéria Lagos Dél-afrikai Köztársaság Cape Town Kuvait Kuwait City Szaúd-Arábia Riyadh Johannesburg Dammam Bahrein Bahrain Online Ghána Accra Kanada Toronto Dubai Canada Online Nigeria Online Abu Dhabi Malajzia Malaysia Online Jordánia Amman Egyesült Királyság UK Online + 29 további

Ez a kurzus olyan módon van kialakítva, hogy a tanuló megkapja a kettős minősítést, a továbbképzési diplomát a nemzetközi üzleti menedzsmentben, amelyet a Cambridge International Qualifications, Egyesült Királyság és egy nemzetközi üzleti adminisztráció mestere ítél meg, amelyet az UCAM, Spanyolország ad ki.

Mester Újságírás

ESJ Paris - École Supérieure de Journalisme
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Franciaország Paris Belgium Brussels Lille Algéria Algiers Kamerun Douala Szenegál Dakar Tunézia Tunis Marokkó Casablanca + 13 további

A jelentkezőknek is össze két ilyen formációk M1 és M2, a tálca 5 "teljes" szinten. Ideális esetben, kívánatos, hogy először a "M1 összes média újságírás", majd kövesse egy speciális m2.

Mester Interior Architecture

Université Centrale
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Tunézia Tunis

A belső kialakítás, nagy fegyelem a tervezés, a borító a belső kialakítás a magán- és közterületek. Nyomán az építész, belsőépítész egy tiszt képzett a projekt menedzsment és a munkaszervezés csapatok, tiszteletben tartva mind a jog és normák késések és a költségeket. Creator tárgyak és terek tervező, szerepe fővállalkozóként garantálja a szentelés alkotását.