Filter
Mesterdiplomák
Algéria Algiers A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Mesterképzések in Algiers Algériában 2019

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

Iparművészeti elengedhetetlenek ahhoz, hogy kellemes tervez az élet minden területén. Ezek nélkül a világ lenne hihetetlenül unalmas. A Master in Applied Arts ad egy mélyebb megértését használatának művészetét ezekben gyakorlati területeken.

Algéria Afrika 's második legnagyobb ország, és ez az, ahol megtalálja a csodálatos Szahara sivatag, amely 85%-a az ország. Algéria volt az egyetlen francia gyarmat Afrikában elfoglalták a fehér telepesek száma.

Algír már számos felsőoktatási központok. A tananyagok összehangolását az érintett minisztérium a felsőoktatásban. Az egyik ismert egyetemek a város Egyetem Algír-ben alapított 1909-ben.

Egyetemi Tanulmányok in Algiers Algériában

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Algéria
Algiers
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
ESJ Paris - École Supérieure de Journalisme

A jelentkezőknek is össze két ilyen formációk M1 és M2, a tálca 5 "teljes" szinten. Ideális esetben, kívánatos, hogy először a "M1 összes média újságírás", majd kövesse e ... [+]

Bac +4/5 képzés

A. M1 / ​​2 GP média minden újságírás: a szakmai képzés.

B. M1 / ​​2 specialitás:

Sport Újságírás - JRI / televíziós újságíró, közösen irányított EICAR - Dokumentumfilm és vizsgálata, közösen irányított EICAR - Média és nőies divat - Média és kommunikáció - Web: újságírás és kommunikáció, tett közös EICAR - Újságírás és rádiós szórakoztatás - Kiadói és Kulturális Művészeti élő - Könyv / Újságírás

Szervezése képzés ESJ Párizsban

A diplomát két év alatt. Különböző tanfolyamokat lehet kombinálni.

A legtöbb klasszikus lehetőség az "M1 professzionalizációja minden médiában."... [-]

Algéria Algiers
Szeptember 2019
Francia
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul