KULFOLDIMESTER.HU

A Legjobb Mesterképzések in Algiers Algériában 2019

Annak érdekében, hogy sikeres megszerzése Masters képesítést, meg kell szerezni a kreditek száma átadásával egyes modulokat. Leggyakrabban tanított Masters számos modulok, amelyet meg kell venni, és adja át annak érdekében, hogy a képesítést. A kutatási Masters szinte mindig teljes egészében egy értekezés modul vagy a projekt.

Iparművészeti elengedhetetlenek ahhoz, hogy kellemes tervez az élet minden területén. Ezek nélkül a világ lenne hihetetlenül unalmas. A Master in Applied Arts ad egy mélyebb megértését használatának művészetét ezekben gyakorlati területeken.

Algéria Afrika 's második legnagyobb ország, és ez az, ahol megtalálja a csodálatos Szahara sivatag, amely 85%-a az ország. Algéria volt az egyetlen francia gyarmat Afrikában elfoglalták a fehér telepesek száma.

Algír már számos felsőoktatási központok. A tananyagok összehangolását az érintett minisztérium a felsőoktatásban. Az egyik ismert egyetemek a város Egyetem Algír-ben alapított 1909-ben.

Egyetemi Tanulmányok in Algiers Algériában

Találat Filter

Mester Újságírás

ESJ Paris - École Supérieure de Journalisme
Campus Nappali 2 év Szeptember 2019 Franciaország Paris Belgium Brussels Lille Algéria Algiers Kamerun Douala Szenegál Dakar Tunézia Tunis Marokkó Casablanca + 13 további

A jelentkezőknek is össze két ilyen formációk M1 és M2, a tálca 5 "teljes" szinten. Ideális esetben, kívánatos, hogy először a "M1 összes média újságírás", majd kövesse egy speciális m2.